perjantai 15. marraskuuta 2013

Maikkari teki se taas

Viime viikolla WinCapitan kautta lukijoille tutuksi tulleet Hannu Kailajärvi ja Tiina Wartti olivat Hjallis Harkimon "suoran" keskusteluohjelman vieraina.


Monet ohjelmaa TV:stä katsoneet jäivät siihen käsitykseen, että ohjelma oli ainakin osittain suora lähetys, mutta totuus oli kuitenkin toisenlainen.

Haluan tuoda blogin lukijoille tietoon, että todellisuudessa Maikkari leikkasi ja liimasi Kailajärven ja Wartin kommentit sellaiseen muotoon, kuten ennakolta valtamedia tuntien, saattoi olettaa.

Harkimon ja Kailajärven aiemmin kuvattu keskustelu kesti yhteensä n.20 minuuttia, mutta yleisölle näytettiin haastattelusta vain pieni murto-osa. Kaikista olisi varmasti kiva kuulla, mitä kaikkea mielenkiintoista Kailajärvi ehti haastattelun aikana todellisuudessa kertoilla. Reilusti saksimalla asiat saadaan näyttämään juuri siltä, kuin ennakolta halutaan. Antoiko Kailajärven paloiteltu haastattelu totuudenmukaisen ja kattavan kuvan haastattelun luonteesta? Väitän, että ei.

Todellisuudessa Tiina Wartti kertoi oman haastattelunsa aikana mm. seuraavaa: "Isokenkäiset ja muut suuret nimet on pesty pois WinCapita-jäsenistöstä." Ainakaan minun TV:ssä ei tällaista kommenttia näkynyt.

Toinen asia, jota ei kotikatsomoihin näytetty oli Suomen saamat tuomiot Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta, koska Suomessa oikeuskäsittelyt kestävät yksinkertaisesti luvattoman kauan.

KRP sai keskustelijoilta kritiikkiä osakseen enemmänkin, sillä laajemmaltikin on todellisiin tilanteisiin pohjautuvia kokemuksia, joiden pohjalta KRP ei ole veronmaksajia toiminnallaan vakuuttanut.

Yhteenvetona on todettava, että Kailajärvi ja Wartti pyrittiin esittämään Maikkarin ennakkokäsityksen mukaisessa valossa, ilman että kolikon toista puolta päästiin vieläkään julkisuudessa käsittelemään.

Useimmille asiasta tietäville tämä ei liene ollut yllätys, mutta varmasti jonkinlainen pettymys.


Tiina Wartin oma blogi osoitteessa: http://oikeusmurhatut.blogspot.fi

2 kommenttia:

 1. MB:llä oli jäsenpaikka ja MB sai vajaa 3 miljoonaa rahansiirroista, mutta krp ei esitutkinnan mukaan ollut edes uhteydessä MB:hen. Herää kysymys MIKSEI?

  VastaaPoista

 2. Näitä saa sitten levittää niin paljon kuin sielu sietää :) - myös päättäjille, ministereille ym. Mahdollisimman laajasti - myös yli winkkariyhteisön ;) Nyt tuli hyvä sauma tuon Hjalliksen ohjelman myötä "tulla ulos kaapista" ;) - monen vuoden suunnitelma kylläkin.

  http://oikeusmurhatut.blogspot.fi/

  http://wikiwartti.blogspot.fi/


  Terv. Tiina

  VastaaPoista