perjantai 8. marraskuuta 2013

Hannu Kailajärvi ja Tiina Wartti Harkimon vieraana 9.11.2013


MTV3 julkaisi 23.10.2013 oheisen tiedotteen:

Sarjan toisessa jaksossa 9.11. Hjallis ottaa selvää, millaista on elää epäiltynä tai tuomittuna talousrikoksista? Hjalliksen haastateltavana joistakin ennakkotiedoista poiketen WinCapitan päätekijä Hannu Kailajärvi sekä hänen ex-puolisonsa, myös tuomion saanut Tiina Wartti. Entä mitä mieltä teemasta ovat liikemies Peter Fryckman tai Vantaan ex-kaupunginjohtaja, lahjusrikoksesta epäilty Jukka Peltomäki?

Lähetys alkaa klo 21:00

lähde:
http://www.mtv.fi/ohjelmat.shtml/kotimaiset/hjallis/vieraat/1822831/hjallis-alkaa---ensimmaiset-vieraat-julki

7 kommenttia:

 1. Kuinkahan saadaan Mika Appelsin ja JouniLaiho Hjallis Harkimon haastatteluun?

  VastaaPoista
 2. Kunhan juttua ei olisi taas kerran leikelty sopivasti ja saatu se Maikkarin mieleisen linjan jatkumoksi. Ei oikein voi uskoa, että WC:n suurimpia mollaajia, Maikkari muuttaisi linjaansa kyseisestä jutusta.

  VastaaPoista
 3. Oli heppoinen anti haastatttelussa.

  VastaaPoista
 4. Eipä Hjallis paljon uskaltanut kysellä klubista. Olisi ehdottomasti pitänyt kysyä, kuka "veti töpselin seinästä", kun jo kävi ilmi, ettei Hannu sitä tehnyt. Menikö Hjallikselta pupu pöksyyn. Eihän toimintaa sen jälkeen enää pystynyt jatkamaan. Helsingin hovioikeus päätti, ettei sukemisen tehnyt taho ole syyllinen ja sitä ei pidä tutkia. Sitten vielä juttu salaiseksi 80vuodeksi (KKO Päätös Dnro H2013/145). Outoa oikeuskäsittelyä. Nyt Maikkarin kannattaisikin laittaa tutkiva journalisti asialle tutkimaan juttua, miksi näin? Haudan takaa! Pojan, pojan, pojat saavat kai sitten joskus tietää, mikä oli niin salaista.

  VastaaPoista
 5. Hannu oli antanut yli 20 minuutin haastattelun Hjallikselle, mutta Maikkari oli leikellyt kaikki tosiasiat pois. Hyvä Maikkari, sama linja WC:n suhteen jatkuu.

  VastaaPoista
 6. Tähän taas pätee sanonta: maassa maan tavalla ! Eihän asiaa voi käsitellä millään nyt oikeudenmukaisesti,koska Suomi joutuisi häpeään ! Salaiseksi vaan kaikki.. On tapa meillä suomessa,kuten toki myös usa:ssa,lieko juuri sieltä opittu ! Kun ulkomailla matkailee nykyään,alkaa jo hävettää olla suomalainen.

  VastaaPoista
 7. Siis maassa maan tavalla.. löydätkö yhtäläisyyksiä wincapitan juttuun?
  http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/11/tapaus-aarnio.html?spref=fb&m=1

  VastaaPoista