maanantai 30. syyskuuta 2013

Ilkka Pitkänen Järviradiossa 28.9.2013

Ilkka Pitkänen oli Järviradion haastateltavana ja haastattelussa Pitkänen selventää Itä-Suomen hovioikeuden päätöstä ja taustoja päätöksen syntyyn.


Haastattelussa Pitkänen toteaa mm. seuraavasti:
 ”Jäsenistö ei ole saanut esittää aiemmin todisteita WinCapitan toiminnasta, kun todisteita on vihdoinkin päästy esittämään niin tulosta on syntynyt.”

”Syyttäjät ovat itse ajaneet itsensä tilanteeseen, jossa jäsenten oikeudet on sivuutettu vuosiksi. Viisi vuotta kestänyt syyttäjien rupeama ei ole ollut jäsenistön auttamista.”

”Olen ilahtunut, että hovioikeustasolta on saatu näin hyvin perusteltu ratkaisu.” 

”Monet ovat joutuneet todella kovia kärsimään.”

”Syyttäjien näkemykset saavat hyvin palstatilaa.”

Olen saanut Itä-Suomen hovioikeuden päätöksen jo aiemmin tarkasteltavaksi ja tulen myöhemmin avaamaan yksityiskohtia perusteluista, jotka johtivat aiemmin uutisoituun, jäsenistön kannalta myönteiseen lopputulokseen.  

3 kommenttia:

  1. Näköjään syyttjä yrittää pimittää sen tiedon että capitassa käytiin myös jäsentenvälistä pörssi kauppaa,mikä on laillista toimintaa ja myöskin se raha on laillista!

    VastaaPoista
  2. Jos syyttäjä on sitä mieltä, että kaikki raha on virtuaalista WinCapitassa niin maksetaan sitten kaikki pois virtuaalisti - laitetaan vaan niin monta nollaa perään, että virtuaaliraha ei lopu kesken, niinhän pankitkin tekee; luovat rahaa tyhjästä. Lue vaikka täältä: talousdemokratia.fi/

    VastaaPoista
  3. Tästä jutusta on tullut kaikkien syyttelijöiden toimesta jo sellainen syyllisyysteoriarakennelma, että kyllä kaikki kohta jo huomaavat sen, miten koko jutun ratkaisevat osat ovatkin jääneet puuttumaan ihan alusta asti tästä syyllisyysteoriarakennelmasta! Heidän rakennelmansa se vasta onkin ollut itsessään todellinen teoriapyramidi kun tälle syyllisyysteorialle heillä ei ole ollut esittää perusteiksi mitään näyttöjä sen paikkansapitävyydestä! Se varma näyttö olisi ollut sijoitusklubin tuhoutuminen eikä sen edelleenkin joiltakin osin hämäräksi jäänyt tuhoaminen!

    VastaaPoista