lauantai 2. huhtikuuta 2011

Hannu Kailajärvi radiossa: Jäsenistöä oli duunarista ministeriin


Hannu Kailajärvi oli tänään 2.4.2011 Järviradion haastattelussa. Haastattelussa pohdittiin mm. median toimintaa ja esitutkinnnan puolueellisuutta.

Haastattelu raotti nyt myös kolikon sitä puolta, joka on jäänyt vuosia kestäneen ajojahdin aikana lähes kokonaan näkemättä.

Valtamedia on luonut WinCapitasta voimakkaita mielikuvia, jotka eivät kerro koko totuutta tapahtumien kulusta. Lööppihakuisuus on vaivannut median toimintaa ja tästä johtuen toimittajat eivät ole edes perehtyneet WinCapitan liiketoimintakonseptiin. Median ja KRP:n harjoittama tiedotuslinja on ollut hyvin yksipuolista ja epäasiallista.

Syyttömyysolettama on unohtunut Suomessa monessakin yhteydessä ja tapaus WinCapita on tästä yksi räikeä esimerkki.

KRP on syyllistynyt esitutkinnan aikana moniin ylilyönteihin, salailuun ja valehteluun. Turvaamistoimet ovat olleet ylimitoitettuja; Vanhusten rahoja on siirretty KRP:n tileille ilman oikeuslaitoksen päätöstä ja perheenisiä on haettu keskellä yötä kuulusteluihin. Viranomaiset ovat myös todistetusti painostaneet ja uhkailleet WinCapitan jäsenistöä. KRP:n toiminta on ollut kokonaisuudessaan aivan käsittämätöntä.

Kailajärvi kertoo halunneensa viedä asiakokonaisuuden oikeuslaitoksen käsiteltäväksi. Samalla hän kertoo menettäneensä täysin luottamuksen suomalaiseen mediaan. "Median avulla edelleenkin pidetään yllä illuusiota länsimaisesta oikeusvaltiosta, vaikka todellisuudessa toimintatavat ovat enemmänkin tsaarinaikaisia."

Kailajärvi kiistää keskeyttäneensä WinCapitan toiminnan. Oikeusprosessin aikana puolustuksella ei ole myöskään annettu kaikkea sitä aineistoa, johon syyttäjä syytteissään viittaa. Näin ollen oikeudessa on pyritty hankaloittamaan puolustuksen rakentamista. Jäsenrekisteriä ja siinä olevia henkilötietoja halutaan syystä tai toisesta suojella julkisuudelta.

WinCapitan yhteydessä tapahtuneesta rahaliikenteestä suurin osa on ollut jäsenten välistä pörssikauppaa. Tämä raha ei ole koskaan edes mennyt sisälle WinCapitaan. WinCapita on saanut pörssikaupasta vain sovitun meklaripalkkion. Media on virheellisesti julistanut myös kuuden miljoonan rikoshyötyä ja koko näkemys sadan miljoonan huijauksesta on median luoma illuusio. On sanomattakin selvää, että KRP on epämääräisillä tiedotteillaan ruokkinut median nälkää ja verenhimoa.

WinCapitan järjestelmäkokonaisuus ei ollut yksinkertainen, muttei myöskään mahdoton ymmärtää. Syyttäjä ei ole tähän päivään mennessä halunnut ymmärtää WinCapitan toimintakonseptia. Rautalankaa tullaan tarvitsemaan myös jatkossa.

www.jarviradio.net

9 kommenttia:

 1. Tämä tapaus näyttäisi noudattavan samaa linjaa kuin aikoinaan Vesi Sepojen oikeuden käynti .

  Virkamiehiä ei saatu syytteeseen tuossakaan oikeuden käynneissä ja sitä paitsi juttukin ón vielä kesken ja yritys haettu konkurssiin vaikka tilillä on miljoonia .

  Tapaus Capita noudattaa samaa linjaa koska KRP on sulkenut rahaliikenteen ei siis Hannu Kailajärvi,tätähän seikkaa ei meneellä olevassa oikeuden käynneissä ole huomioitu vielä mitenkään,joten tässäkin suojellaan eräitä virkamiehiä jotka ovat tehneet emä-munauksen väittämällä Capitan olevan pyrämiidi huijauksen .
  Tarkoitus on antaa tuomio ja ryöstää jäsenten omaisuus valtiolle ja tätä kaikkeahan suojelee mukana oleva ministerikin,joten pyydänkin tai paremminkin vaadi että kun kyseinen ministeri esintyy vaalikeskusteluissa ympäri suomenniemeä esittäkää hänelle kysymys ,tapaus capitasta .

  Kun tapaus joskus käsitellään sitten EIT:ssä on kyseiset virkamiehet poistuneet manalan maille .

  Huvittavinta oli uudenmaan vaalitentissä jossa Brax oli valmis menemään libyaan ja tekemään sinne oikeusjärjestelmän ,kysynkin kuinka nyt vallassa oleva oikeusministeri voi kyseisiä sammakoita lausua vaalitentissä ,koska Suomi saa yhtä paljon EIT:ltä huomautuksia kuin muut pohjoismaat yhteensä ja mitä tulee meidän oikeusjärjestelmän oikeuden mukaisuuteen verrattuna asukaslukuun olemme jopa huonompia kuin Venäjän oikeuslaitos,tämä kaikki on tapahtunut Braxin ollessa vallassa .

  Joten miettikää sitä kun käytte kohti vaaliuurnia ........

  VastaaPoista
 2. Anne Holmlund ja Tuija Brax on katsellut tätä touhua paraatipaikalta, sivistysvaltiossa/oikeusvaltiossa epäonnistunut virkamies ottaa ja eroaa tehtävästä jos ei esimiehet sitä ole vielä tehneet, mutta Suomessa asetutaan uudestaan ehdolle eduskuntaan ja idiootit äänestää...

  Virkamiehet vastuuseen teoistaan/tekemättäjättämisistään, Ruotsista,Saksasta tai Sweitsistä mallia!!!

  VastaaPoista
 3. Ei ole kuin ajan kysymys kun tämä juttu menee kansainväliselle tasolle ja sitten alkaa "kulissi oikeusvaltion" maine rapistua ja investoinnit Suomeen vähenee entisestään.

  Hyväveli koneisto kiittää mutta niin hyvää ei olekaan ettei se menis vituiks... vastuuseen joutuu jokainen tavalla tai toisella.

  WinSoturit ei luovuta!

  VastaaPoista
 4. Lukekaa hyvät ihmiset esim wikipressiä (mm pääkirjoitukset). Se kertoo asioita suomalaisten virkamiesten tekemisistä. Onhan selvää, ettei Suomessa ole toimivaa oikeuslaitosta ollut vuosikymmeniin. Lieneekö koskaan ollutkaan?! Kansa pidetään median avulla pimennossa. Jos tietoa on jossain tarjolla, se torjutaan. Maailmankuvan romahdus olisi liian rankka. Siksi riiputaan kiinni unikuvissa oikeusvaltiosta. Olisi aika yleisön herätä todellisuuteen. H.

  VastaaPoista
 5. En käy enää vaaliuurnilla kun usko tämä maan politiikkaan, virkamiehiin ja poliisiin on tullut alaspäin kun lehmän häntä ja roikkuu syvällä suossa. Persutkaan eivät saa asioita muutettua vaikka vaalivoitto tuleekin niin että kolahtaa.

  VastaaPoista
 6. Haastattelu kokonaisuudessaan tässä:

  http://jarviradio.net/index.php?option=com_content&view=article&id=257:haastattelussa-hannu-kailajaervi&catid=37:aanileikkeet&Itemid=70

  VastaaPoista
 7. Tässäkö syy, miksi 12 000 rehellistä ihmistä yritettiin ryöstää keinoja kaihtamatta, lakeja rikkoen, ja ihmisoikeuksia törkeästi loukaten.
  Yli 30 miljoonaa ryöstettiin jäädytysten nimissä,
  ja pankkitilejä on tyhjennelty ja rahat siirretty KRP:n tileille.

  Jäsenet yritettiin lavastaa rikollisiksi todisteita hävittämällä, asiakirjoja väärentämällä ja valehtelemalla (=julkinen jatkuva valehtelu).

  ONKO VIRANOMAINEN MUUTTUNUT ROSVOKSI?????

  Kukahan tilasi signaalisysteemin ryöstön.
  Se onnistui vain osittain.

  TULEE TAAS KALLIIKSI VERONMAKSAJILLE ERÄÄN KOIJJARIPORUKAN TEKEMISET, KUNHAN PÄÄTÖKSET NUIJJITAAN EIT:SSÄ.

  Linkki:

  http://www.talouselama.fi/uutiset/article604372.ece

  VastaaPoista
 8. N. tunti sitten tapahtui outo juttu. Olin juuri lukemassa euroopantalousrikosuhrienkomitea.blogspot.com

  Siellä on jatkuvasti ollut todella herjaavia juttuja Hannu Kailajärvestä ja hänen sukulaisistaan. Tätä blogia pitää juuri nimimerkki Pauli Mutikkala, joka kirjoittaa täälläkin. Blogissa on myös kirjoittajana Pauli Mutikkala.

  Siis tunti sitten luin viimeisestä jutusta yhtä kommenttia, joka sinne oli tullut ja otin sen varalta talteen, koska juttu haiskahti oudolta. Vihjattiin siihen tyyliin, että blogin kirjoittaja olisi KRP:N virallinen soluttautuja...

  Anonyymin kommentti oli seuraavanlainen:

  "Voisitko kertoa saman Eestin-kielellä. Terveisin Marcus Westermark KRP:n virallinen soluttautuja"

  YKSKAKS SIVUT KAATUIVAT!! KOKO BLOGI HÄVISI SAMANTIEN!!

  TOSI OUTO JUTTU. EIVÄTKÄ VIELÄKÄÄN OLE TULLEET TAKAISIN.

  OSUIKO KOMMENTTI, BLOGIN TODELLINEN KIRJOITTAJA NÄYTTÄÄ TODELLAKIN OLEVAN KRP:N SOLUTTAUTUJA.

  Mm. eilen luin erästä juttua samaiselta blogilta, jota en löytänyt maksullisesta esitutkinnasta ollenkaan. Mietin, että mistähän blogin kirjoittaja on saanut tietoonsa moisia asioita vai onko vetänyt hatusta. Täyttivät kunnianloukkauksen tunnusmerkistön. Olen ottanut kaikki jutut talteen. Ajattelin lähestyä henkilöitä, joista kirjoitettiin. Noista voisi välittömästi tehdä rikosilmoituksen, olivat niin pahoja. KRP:n soluttautujana blogin kirjoittaja on tietysti saanut tietonsa poliisilta, mahdollisesti Oulun KRP:ltä.

  Taidanpa laittaa tämän tapauksen eteenpäin tietyille tutkiville tahoille ja lehdistöön myös. Sen verran outo ja haiskahtava juttu.

  VastaaPoista
 9. http://www.google.fi/url?sa=t&source=web&cd=13&ved=0CCEQFjACOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.talouselama.fi%2Fuutiset%2Farticle604372.ece&ei=_J6aTdSkNMf0sgbzsti8Bg&usg=AFQjCNFHvPrJH3eKRx1ynowX_lUK0Cmr5w

  VastaaPoista