perjantai 31. joulukuuta 2010

Kiitos ja kumarrus

Kuluva vuosi on nyt jokseenkin loppusuoralla ja vuoden viimeiset tunnit ovat nyt käsillä. Vuosi 2010 on ollut monella tapaa ikimuistoinen ja samalla hyvinkin tapahtumarikas myös case WinCapitan osalta. On mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea tuleva vuosi tuokaan meille tullessaan.

Columbon blogi on ollut pari viikkoa joululomalla ja uusia blogikirjoituksia on luvassa jälleen ensi viikolla.

Kiitos kaikille blogin lukijoille kuluneesta vuodesta. Olen saanut vuoden aikana valtavasti positiivisia yhteydenottoja ja niistä vielä erityinen kiitos.

Oikein hyvää ja onnellista alkaava vuotta 2011!

5 kommenttia:

 1. Kiitoksia paljon ja hyvää Uutta Vuotta myös Columbolle tästä kanavasta ja asioiden rehellisestä ja selkeästä esilletuonnista.
  On odotettavaa, että mielenkiintoisia uutisia riittää myös vielä ensivuodellekin...ja toivottavasti demokratia alkaa pikkuhiljaa sarastamaan myös täällä Suomenmaassa, jonka veteraanit ovat aikanaan saaneet pelastettua. Rintamahenkeä tarvitaan myös vielä todellisen demokratian saavuttamiseksi, mutta tätä demokratiaa voidaan taistella kuitenkin lämpimästä pirtistä.
  Hyvää Uutta Vuotta myös muille palstan lukijoille.

  VastaaPoista
 2. Hyvää Uuttavuotta myös Columbolle! Kiitokset vuoden 2010 kirjoituksistasi. Uskon vakaasti, että tämä uusi vuosi tuo "ravistukset" monelle, ja Columbon, Eok:n että Oxpahan kautta saamme lukea lisää totuuksia, Suomen 2-haaraisen valtaelitismin klismasesta kielestä piittaamatta.

  VastaaPoista
 3. Hienoa Columbo ja kiitos todellakin rehellisistä ja valtamediankin vastaisista kirjoituksistasi, sillä vaati todellakin munaa nousta noita vallan(hyvävelijärjestön) juoksupoikia vastaan.

  Apuvoimia on tulossa ja mikäli Oxpaha.fi lunastaa jäsenten odotukset, niin kyllä myös kannatusta rävähtää myös taloudellisesti, mutta nyt on näytön paikka.

  VastaaPoista
 4. Hyvää loppuvuotta kaikille tämän blogin lukijoille ja ennenkaikkea toivon, jotta kaikki asiat saadaan järjestykseen jo ensimmäisellä vuosi neljänneksellä.

  Lukekaa oxpaha.fi lisää...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Columbolle totuuden esilletuomiseksi, ulkomailta alkaa tuulemaan!

  VastaaPoista