keskiviikko 5. tammikuuta 2011

HS: WinCapitan Kailajärvi antoi lakimiehelleen potkut

Helsingin Sanomat julkaisi tänään vuoden ensimmäisen WinCapita-juttunsa. Koko kirjoitus on kyhätty kokoon varsin heppoisista aineksista ja melkoisen hutiloimalla. Kuvastaa varsin suurta huolimattomuutta, että kuvatekstin mukaan jutun kuvassa pitäisi olla Kailajärvi, mutta todellisuudessa kuvassa on kuitenkin täysin eri henkilö. Kuka tunnistaa tämän TV:stä tutun hahmon?

Helsingin Sanomat ehti siis ensin, mutta nähtäväksi jää, kenen vuoro on seuraavaksi.

Hesarin juttu aukeaa luettavaan kokoon klikkaamalla:

5 kommenttia:

 1. http://www.oikeus.fi/uploads/qwo91v1j5.pdf

  http://www.teroro.com/Oikeusmurhia.html

  Ettei vaan olisi Ari-Pekka Koivisto...

  Muistakaa lukea oxpaha.fi

  VastaaPoista
 2. Hesarilehden kuvassa on kyllä itse herra Kailajärvi!

  VastaaPoista
 3. Itse luin tuon hesarin artikkelin, mutta ainakin meidän lehdessä oli oikean Kailajärven kuva.Voisiko eri painoksissa olla eri kuvalla varustettu artikkeli,koska tekstikin oli hiukan erilainen ???

  VastaaPoista
 4. Kyse oli varmaankin nettikuvasta, joka on ilmeisesti otettu jo pois. Taitaa olla kyse kirjoitusvirheestä kuvatekstissä.
  Se tässä on vain kummallista, että ei lehdet uutisoi mitään muuta kuin viranomaiskautta tullutta tietoa. Asiaa paremmin seuraavien parissa puolustajan vaihtuminen on tiedetty www.eok.fi-sivujen kautta jo kauan sitten!!!
  Kukaan lehtimies ei ole vaivautunut kuitenkaan ko. asiasta kirjoittamaan, vaikka aivan varmasti jäsenet ovat sähköpostien toimituksiin asiasta tiedottaneet.
  Mikä on se voima, joka on koko medialle "määrännyt" kirjoituskiellon?
  Jotka ovat seuranneet tätä asiaa kolmen vuoden aikana, niin tietävät että näin vain asiat täällä valtakunnassa ovat. :(

  VastaaPoista
 5. Taitaa WinCapita jutun syyttäjäryhmän ylikoordinaattori/koko jutun valvoja Ari-Pekka Koivisto. Naurettavaa suoraan sanoen laittaa väärä nimi kuvan alle.

  VastaaPoista