tiistai 2. marraskuuta 2010

YLE äänestyksessä ja uusi ulkoasu


Columbon blogi on saanut uuden ulkoasun ja sivuston päivitys on käynnissä 2.-3.11.2010. Uuden ulkoasun myötä voimme taas ottaa käyttöön blogin lisätoimintoja, kuten äänestykset.

Aloitamme äänestykset ajankohtaisesta YLE:stä. Voit pisteyttää kouluarvosanoin YLE:n onnistumisen WinCapitaan liittyvässä tiedottamisessa. Käytä ääntäsi ja kerro mielipiteesi.

Kyseinen äänestys on voimassa kaksi viikkoa.

Voit perustella antamaasi arvosanaa tämän artikkelin kommenttiosiossa. Onko YLE onnistunut?

6 kommenttia:

 1. Hienot sivut,Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Upea ulkoasua, Hyvä Columbo!

  VastaaPoista
 3. Ulkoasu on parantunut. Yle on epäonnistunut surkeasti WinCapita jutun uutisoinneissaan. Virheitä ja hyvin puolueellista uutisointia kaiken kaikkiaan. Mihin on kadonnut toimittajien ja valtamedian objektiivinen tiedonvälitys?

  VastaaPoista
 4. On todellakin hyvät sivut!

  Mutta yleensäkin median touhut ihmetyttää, siis ei vain pelkkä Yle ja sitähän tässä blogissa on runsaasti ihmetelty. Media on kuin poliikko, joka ei virheitään myönnä ja sinnittelee viimeiseen asti valitsemallaan tiellä. On kaikissa jutuissa todella harvinaista, että media pakittaisi vaikka olisikin väärässä. Vain kirjoitusvirheet korjataan. ;)

  Vastuu ja virheellisestä uutisista yleensä seuraavat sanktiot ovat olemattomia. Joku Julkisen Sanan järjestö (lue hyväveli-järjestö) vähän huomauttelee joskus. Tosin saihan tämä kaljapullomies potkut Ylestä todella kauhealla tempauksellaan. Hyi hyi...miten meidän imago olisi kärsinyt jos kaljapullomies olisi jatkanut tehtävissään. ;)

  On myös tunnettua, että media peesailee poliisia ja tämä on tullut ilmi muissakin jutuissa sekä mm. kansainvälisen rikosoikeuden professori Martin Scheininin lausunnossa, jossa hän sanoo mediaa poliisin sylikoiraksi.

  VastaaPoista
 5. Tuohon edelliseen on helppo yhtyä (Peurasen kommenti).

  Minulle tulee mediasta mieleeen lähinnä apinalauma.
  Kun joku keksii mehevän jutun, niin muut kopioivat sen kyseenalaistamatta juttua, olipa se miten naurettava tahansa. Koivisto taisi käyttä nimitystä "sopulilauma".
  Miksi media ei esim. ihmettele KRP:n tiedotteiden ristiriitaisuuksia. Ylensä ristiriitaisuus on todiste valehtelusta.
  Ottakaapas media yhteys esim. Panaman viranomaisiin ja kyselkää, että minkälaisia virka-apupyyntöjä sinne on tullut Suomesta, ja miten isoista huijauksista niissä puhutaan.
  Wincapitan yhteydessähän ei pitänyt olla mitään muita yrityksiä, jotka olisivat tehneet tuottavaa valuuttakauppaa. Miksi sitten tehtiin virka-apupyyntö(/leimattiin rikolliseksi) eräs Panamalainen yritys???
  Se virka-apupyyntö taisi mennä suoraan ö-mappiin.

  Miksi MB sulki WC:n rahaliikenteen keskeyttäen tuottojen maksatuksen ilman minkään maan viranomaismääräystä. Eihän sitä olisi tarvittu tehdä, mikäli rahat olisivat loppuneet.

  Miksi MB pyysi ottamaan yhteyttä Oulun KRP:hen, kun asiaa kysyttiin keväällä 2008.
  Eli Englantilainen pankki pyytää ottamaan yhteyttä Jonkun Suomi nimisen pikkuvaltion viranomaisiin.
  Miksi ei Englannin viranomaisiin.
  Eihän Oulun KRP ollut omien sanojensa mukaan edes tietoinen siitä, että mikä taho sulki rahaliikenteen.
  KRP:tä on pyydetty selvittämään asia, mutta se on kieltäytynyt toistuvasti. MIKSI???

  SELVITTÄKÄÄS "MEDIA" NYT ALUKSI NÄMÄ ASIAT, NIIN SIELTÄ TAKAA SAATTAA LÖYTYÄ JOTAIN IHMEELLISTÄ.

  VastaaPoista
 6. Hyvinhän tuo on tiedottanut. Tänäänkin oli tietoa syyteharkinnan valmistumisesta.;D

  VastaaPoista