torstai 23. syyskuuta 2010

Suomalaisille valehdellaan

Kansanedustaja Markku Uusipaavalniemi paljasti muutama päivä sitten pöyristyttäviä salaisuuksia Suomen Talousdemokratia ry:lle antamassaan haastattelussa.

Uusis kertoo mm. siitä, kuinka raha luodaan tyhjästä ja miten valtiot velkaantuvat yksityisille pankeille. Pankkimaailma on muutenkin piilossa Finanssivalvonnan selän takana, eikä Finanssivalvonta anna pyydettyjä tietoja edes eduskunnalle. Kuulostaa monen korviin uskomattomilta väitteiltä, mutta tällaisessa maailmassa me nykyään elämme. Markkinoilla tarjottava lainaraha ei suinkaan ole muiden talletuksia vaan totuus on jotain aivan muuta.

Propagandakoneisto julistaa epätotuuksia sinisilmäisille kansalaisille ja vain todella harvat rohkenevat kyseenalaistaa meille esitetyt väittet. Hyväuskoisia ja tottelevaisia kansalaisia on helppo johtaa, mutta mitä tapahtuukaan kun riittävän moni saa tietää niistä kaikista asioista, joissa meille valehdellaan silmät ja korvat täyteen. Tätä samaa tapahtuu kaikkialla maailmassa, mutta suomalaisten on vaikea myöntää itselleen, että myös täällä.

Ryhmäkuri lamaannuttaa monen kansanedustajan oman ajatustyön. Politiikan portailla ei voi edetä nöyristelemättä. Rohkeista ihmisistä tulee samalla pelkureita. Suurin osa kansanedustajista toimii purnaamatta puoluepomojen pelinappuloina. Kenellä sitten on tässä maassa todellinen valta? Väitän, että muutamat ihmiset sopivat keskenään kulisseissa kaikki isot linjaukset. Kansanedustajat ajetaan tämän jälkeen tekemään halutut ratkaisut, kuten Uusipavalniemi selväsanaisesti kertoo.Alkuperäinen juttu löytyy osoitteesta: http://talousdemokratia.blogspot.com/

19 kommenttia:

 1. olisitte kysyneet mitä uusis on mieltä wincapitasta?Ettekö uskaltaneet
  -T Cluso627

  VastaaPoista
 2. Asia on ollut tiedossa jo pitkään.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että haastattelu on löytänyt tiensä myös tähän blogiin! Tieto tavoittaa varmasti taas uuden joukon ihmisiä.

  Ja muuten, ne vastaukset mitä kansanedustajilta on saatu Wincapitasta kysyttäessä, ovat järjestään: "Emme kommentoi keskeneräistä asiaa." Mikä on toisaalta oikein. Kauan on vain kesken homma ollut ja tulee olemaan, jos kukaan ei kysele perään.

  Ja vielä turhana huomautuksena, että haastattelijataholla (Talousdemokratia ry:llä) ei ole mitään tekemistä Capitan kanssa. Googlatkaa ihmeessä heidän nettisivut, avartuu mieli kummasti!

  VastaaPoista
 4. Uusis joutui jo kiviä heitellessään miettimään toiminnan seurauksia. Ehkäpä juuri siksi hän hallitsee yksinkertaisen matematiikan ja näkee muita edustajia pidemmälle.
  Ja eihän tuo Uusis mikään pesunkestävä politiikko ole; sillähän on omat aivot!
  Haastattelu oli aika lailla määrämittainen suoraan nänniin. Tosi on!

  VastaaPoista
 5. Löytyyhän niitä vielä jotka sanoo suoraan
  niinkö asiat on, eikä kiertele niinkö tavan
  omainen politikko.

  VastaaPoista
 6. Suora demokratia

  Kun Amerikan orjat saivat kuulla olevansa vapaita, moni heistä jäi silti orjuuttajansa luokse. Vaikka kahleet avattiin, orjat eivät osanneet lähteä. Orjat eivät heti ymmärtäneet, mistä vapaudessa on kysymys. Suomi on maa, jolla on aina ollut omat orjuuttajansa. Vaikka vapaussota käytiin jo 1918, ei Suomen tasavalta nauti vielä tänäkään päivänä vapaudesta. Nykyisin meitä hallitsevat suuryritykset, pankit ja EU:n virkakoneisto. Tämä on tehnyt meistä jälleen orjia. Vaikka Suomen tasavallan perustuslaki sanoo, että valta tässä maassa kuuluu kansalle, tänä päivänä vallan on kaapannut pieni eliittijoukko. Tuo eliittijoukko orjuuttaa meitä salakavalasti.

  Sanakirja sanoo, että orjuus on perinteisessä muodossaan yhteiskunnallinen järjestelmä, jossa ihminen on toisen ihmisen omaisuutta. Huomaatko, että meidän omasta yhteiskunnastamme on salakavalasti muodostumassa tällainen järjestelmä. Eläkeikää suunnitellaan nostettavaksi, jotta tuo orjuutus saisi jatkua ja jatkua – aina loputtomiin.

  Suomen kansalaiset, nyt on tullut aika unesta nousta. Meille on annettu aseet, joilla voimme tehdä itsemme vapaiksi ilman taistelua. Meidän puolellamme ovat Suomen tasavallan perustuslaki, sananvapaus ja suora demokratia.

  Ellemme tulevissa vaaleissa palauta valtaa eliitiltä takaisin kansalle, kallis perustuslakimme tullaan vesittämään uuden EU:n perustuslain myötä. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeinenkin mahdollisuutemme vapauteen on mennyttä.

  Taistelivatko sotaveteraanimme turhaan? Uskon, että eivät. Luotan teihin Suomen kansalaiset. Luotan tämän kansan syviin riveihin. Luotan siihen, että kansalaiset tajuavat, kuinka suuresta asiasta on kysymys, kun puhutaan suorasta demokratiasta. Nyt ei ole enää aikaa tapella puolueväreistä, on aika nousta samaan veneeseen. Koska Muutos 2011 on ainoa puolue, jonka keskeisin agenda on suora demokratia, meidän on koottava kansan syvät rivit tämän puolueen taakse. Kysymys on omasta vapaudestamme.

  Joku voi sanoa, että tämä on turhaa vuouhkaamista. Tutki kuitenkin asiaa sydämessäsi, ja näe, että kysymys on sinun tulevaisuudestasi ja sinun lastesi tulevaisuudesta. Sallimmeko pienen eliittijoukon viedä vapautemme ja tuhota perustuslakimme? Sallimmeko ulkomaisten suuryritysten riistää pohjavetemme?

  Isämme ja ukkimme aloittivat itsenäisyytemme puolustamisen vuonna 1939. Meidän tehtävämme on viedä tämä taistelu päätökseen. Miehittäjä uhkaa jälleen maata. Tällä kertaa kysymys on ulkomaisista suuryrityksistä, pankeista ja EU:n virkamiehistä. Muutos 2011 tarjoaa meille työkalun, jolla palautamme vallan päättää Suomen asioista takaisin Suomen kansalle. Tämä työkalu on suora demokratia. Vaalien jälkeen meillä on aina turvanamme Suomen tasavallan perustuslaki. Mikään muu puolue – ei edes perussuomalaiset pysty pelastamaan meitä uhkaavalta oman tasavaltamme perustuslain menetykseltä. Tässä ei nyt pelkästään Timo Soini auta. Me tarvitsemme jokaista Suomen kansalaista. Kanna vastuusi suomalainen. Nyt on viimeinen mahdollisuus toimia. Tulkoon Muutos 2011!  Tutustu suoraan demokratiaan: http://www.muutos2011.fi/sd-dia01.html

  VastaaPoista
 7. Aivan... ja onko tämä kaikki juuri näin kuin Hesarissa Sami Parkkonen kirjoittaa. Eli onko tämä poliittinen valta yms. järjestäytynyttä rikollisuutta? Minusta se täyttää nuo kriteerit hyvin pitkälle. Siis "maan tapa".

  http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Maan+tapa+t%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4+j%C3%A4rjest%C3%A4ytyneen+rikollisuuden+tunnusmerkit/1135250438297

  Eli siis (lainaus jutusta):

  "Määritelmän mukaan rikollisryhmän järjestäytyneisyys edellyttää, että ryhmä täyttää kuusi oheisen listan kriteereistä. Näihin kuuteen sisältyvät pakollisina kohdat 1, 3, 5 ja 11.

  Kriteerit ovat seuraavat:

  1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö.

  2. Jäsenillä on määrätyt tehtävät.

  3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan.

  4. Käyttää sisäistä kuria.

  5. Epäillään törkeistä rikoksista.

  6. Toimii kansainvälisellä tasolla.

  7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja.

  8. Käyttää peiteyhtiöitä.

  9. Harjoittaa rahanpesua.

  10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin.

  11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä."

  tth

  VastaaPoista
 8. Hatunnosto Uusikselle!!

  VastaaPoista
 9. Tyypillistä populismia, ihmetellään miksi ja miksi ja heitetään yksinkertaisia kommentteja ja ratkaisuja. Euroopan taseen nostaminen, eli rahan painaminen olisi yksinkertainen ratkaisu ja rahan tekeminen kuuluisi valtiolle, sanoo Paavalniemi. Nuo erilaiset keskuspankkien markkinasiirrot ovat nimenomaan ylimääräistä rahaa ja jos Paavalniemi ei sattuisi tietämään, niin verorahoilla ne maksetaan, myös Fed :n interventiot. Ja hyvänen aika sentään, pankit tekevät rahaa tyhjästä, eikä lainata vain talletuksia. Onkos herra kuullut vakuuksista? Että Paavalniemi olisi paljastanut jotakin suurta, kun on oivaltanut pankkitoiminnan lainausperiaatetta. Uskonpa, että Paavalniemi nähdään persujen listoilla tulevana keväänä.

  VastaaPoista
 10. Kyllä demokratia tarvitsee toimiakseen vaihtoehtoja.
  Kansalla pitää olla oikeus vaihtaa valtiopäivämiehet.
  Tosi viisaus alkaa asioiden tunnistamisesta ja sitten
  toiminta.Vaalit muistuttaa sirkus esitystä jos esiintyjät pysyy samana, vain banderollit vaihdettaisiin
  ja firmoilta ostettaisiin formaatti jolla mennään.
  Ei kansa ole niin tyhmä kuin miltä se näyttää
  Arkadian kukkulalta.( Viittaus virkamieheen joka oli
  tehnyt vääriä laskelmia, aiheuttaen miljardiluokan
  ongelman mökin mummoille. Ei osaa selittää toimiaan,
  saatikka tunnustaa tai anteeksipyytää.) Että tällaisia !

  VastaaPoista
 11. Markku on puhunut jo pitkään yleisestä linjasta poikkeavalla tavalla. Ei tämä mielestäni mitään populismia ole ja hän ei puhu edes paatoksella.

  Lainaus haastattelusta, joka oli eräs oleellisin kohta koko jutussa:

  Haastattelija: ”Kukas ne päätökset varsinaisesti sitten tekee? Kukas Suomea johtaa ja missä se todellinen valta on?”

  Markku: ”Mä oon nyt 3,5 vuotta ollut tässä talossa ja en tiedä vastausta tohon.”

  En usko, että hän ihan joutavia jorisee. Ja näkeehän tuon, kun asioita seuraa tai ainakin minä näen.

  tth

  VastaaPoista
 12. http://www.aijaa.com/v.php?i=6826522.jpg

  Talous kasvaa kuplassa....

  Muutkin on tämän huomioinut

  VastaaPoista
 13. Populismi on alunperin tarkoittanut kansan asioiden ajamista, joten tätä se nimenomaan on. Selvittäkää itsellenne, kuinka raha luodaan järjestelmään niin huomaatte, että se on kaikkea muuta kuin kestävä systeemi. Kun pankki tarvitsee vakavaraisuusperiaatteen mukaan 0-12% (Basel II) lainattavasta summasta, niin nimenomaan loput syntyvät tyhjästä, mutta koron kera. Ihan sama vaikka lainan pantiksi laitetaan ylihintainen asunto. Rahat syntyvät edelleen tyhjästä. Mutta koska korkoa vastaavaa summaa ei synny, täytyy jonkun muun velkaantua vielä enemmän, että itse selviämme velkojemme koroista. Eli velkakierre on loputon.

  Suosittelen myös seuraavan adressin allekirjoittamista: http://www.adressit.com/uutisointi (Markku Uusipaavalniemen skandaalihaastattelu on uutisoitava!) Onhan se outoa, että jos munkissa ei ole hilloa "uutinen" pääsee etusivulle, mutta nämä asiat vaietaan kuoliaaksi.

  VastaaPoista
 14. Loistavaa tekstiä jäälleen Uusikselta!Kunpa jotenkin järkä saataisiin tähänkin maahan lisää.Hyvä UUSIS,jatka samaa linjaa!

  VastaaPoista
 15. Loistavaa tekstiä UUSIKSELTA!Joku sentään uskaltaa täälläkin totuudesta puhua.

  VastaaPoista
 16. Hei, tämä on viimeinen kirjoitukseni mikään tästä aiheesta.Mä autoin monta vuotta krp:tä saamaan sen aineiston kasaan ja *****!Tutkijatkin on vaihtuneet ei ole enää Markku Ranta-aho hän nykyään huutaa mull jos soitan ja samoin kaikki MUUTKIN KRP:N TUTKIJAT!JA POLIISINJOHTOKESKUSKUSKIN pitäkäkää *****nne!Ai niin tätä yhtä tutkijaa KP ahistaa niin,että hän ei IKINÄ!!!!kato poliisi-tvtä
  näin hän on mulle mailissaan kertonut.Ja minkä ****n takia tutkinta suunnattiin jonnekki peräkylään OULUUN.joo sillähän tiedetäänki valuuttakaupoista sun muista.Mä oon päätökseni tehnyt mä lähen eläkkeeni kanssa lämpimiin maihin,enkä tule takas!kuka mua kaipaa niin anteeksi kaikille WinCapitalaisille,vaikka en sitä saane,mutta pyydän en voi muuta..Mulla pieni neuvo kirjoittakaa suoraan valtakunnan syyttäjälle niin mikäkin olen tehnyt.tÄSSÄ OSOITE VKSV@oikeus.fi

  Antakaa mulle anteeksi,hyvästi

  Ystävällisin Terveisin Antti Suhonen,Cluso627

  VastaaPoista
 17. Äläpä hättäile Cluso, kyllä tässä ihmisiä ollaan ja tässä kohtaa nähdään nyt clubilaisten oikea luonne, tai toivonmukaan ainakin suurimman osa. Ei tarvetta keulimiseen tai muuhunkaan pätemiseen. Tulit rohkeasti ulos ja myönsit että olit väärässä. Miehen teko. Et varmaan ole ollut ainoa joka on uskonut "virallista" linjaa tässä asiassa. Nyt kun vain saisi virkamiehetkin kertomaan avoimesti virheellisestä menettelystä ja vahingonkorvausoikeudenkäynnit nopeasti käyntiin ja saada asia päätökseen mahdollisimman pian. Ei ole ollut järkeä polttaa veronmaksajien rahoja - saatikka vielä jatkaa sitä vaikka Poliisilla on tieto asian oikeellisuudesta sijoittajia kohtaan.

  KRP tuli myös kolmen vuoden aikana huomanneeksi että heillä on isot resurssit, mutta niin on resurssit isoja myös valuuttakaupankäynti-markkinoilla. Tähän bisnekseen WinCapita on kehittänyt jo kauan aikaa sitten oman strategian ja ansaintalogiikan,josta näytöt ovat olleet sijoittajan iloksi + - merkkiset. Tosiasiat ovat tosiasioita ja tämän jutun kautta voisi aloittaa suomessa ne "Suuret antikorruptio-talkoot" ja alkaa pudottelemaan mätiä omenoita pois eri puolelta valtionhallintoa. Eipä siinä varmaan yksi Capitalainen saa paljoa aikaan, mutta kun on useampi tuhat niin alkaa varmasti tapahtumaan. Fenix-lintu nousee ja sitärataa...  Ystävällisin terveisin Antille

  Capitalainen

  VastaaPoista
 18. joo aika asiallisesti kommentoitu.media ei ota kantaa,ampparit sivulla mainos ehkä 10 minuuttia.

  VastaaPoista
 19. Lisää rajua tekstiä taloudesta ja pankeista löytyy nyt myös osoitteesta: www.isomagneetti.com ja sieltä etusivulta linkki lue uusin iso magneetti, sitten valitset Ylivieskan ja siitä lehdestä sivun 45.

  MIELENKIINTOISTA!!! Kommentteja???

  VastaaPoista