tiistai 21. syyskuuta 2010

460 vuorokautta Columbon blogia

Olen kahteen otteeseen tehnyt yhteenvetoa Columbon blogin kävijämääristä. Syksyn aikana on tullut useita tiedusteluja aiheeseen liittyen, joten julkaisen raportin tähänastisesta kävijäliikenteestä.

Tarkasteltava ajanjakso alkaa blogin syntyhetkistä ja päättyy näihin päiviin. Monenlaista tapahtumaa on nähty blogin olemassaolon aikana. On tullut kaikille täysin selväksi, että case WinCapitan yhteydessä ei kannata hämmästyä mistään. Totuus on monesti tarua ihmeellisempää.

Blogin kommenttiosiossa keskustellaan toisinaan hyvinkin vilkkaasti. Kommentit menevät jatkossakin ylläpidon tarkastuksen läpi, jotta haistattelevat yksittäisviestit eivät pääse pilaamaan muuten varsin tasokasta keskustelua.

Kiitos kaikille kommentteja lähettäneille. Otan edelleenkin mielelläni vastaan postejanne. Viestejä voi lähettää entiseen tapaan kommenttiosioon tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse, kuten monet ovatkin jo tehneet. Monta silmäparia näkee paremmin, kuin yksi silmäpari.

Toimittajat eivät aluksi voineet ymmärtää koko jutun ydintä. WinCapitan syvin olemus hahmottuu monelle luvattoman hitaasti. Puolueettoman toimittajan tulee olla rohkea ja luotettava itseensä, tehdessään laadukasta journalismia. Sopulimaisia toimittajia ei arvosta kukaan ja tuskin he oikeasti arvostavat myöskään itseään.

Seuraavaksi katsaus Columbon blogin kävijäliikenteeseen.

Sivustolla vieraili kävijöitä 85:stä eri maasta.

TOP 6 maat


Sivustolla vieraili kävijöitä 901:stä eri kaupungista.

TOP 6 kaupungit


Blogin lukijamäärä on kasvanut tasaisesti. WinCapita koskettaa välillisesti kymmeniä tuhansia suomalaisia. Viranomaisten toiminta ei vieläkään saa minulta kiitosta. Sählääminen ja soheltaminen on jatkunut vuodesta toiseen. Näytelmä on edelleen sama, vaikka monet näyttelijät ovat vaihtuneet. Turhautuminen on iskenyt moneen tutkijaan, mutta työt on tehtävä siitäkin huolimatta.

KRP on suorittanut edelleen aktiivisesti rivijäsenten kuulusteluja. Mitäköhän mielenkiintoista tutkijat luulevat löytävänsä, koska samoja ihmisiä on kuulusteltava aina vaan ja uudestaan. Väitän, että KRP:n palapelistä puuttuu kaikki reunapalat ja keskustakin on murjottu kasaan yhteensopimattomista osista. Mikä rikos, kuka teki, missä teki ja kenelle? VASTAUS: "Eihän me vielä edes tiedetä onko kyseessä rikos."

6 kommenttia:

 1. CD-levylle on poltettu kaikkien WinClub/WinCapita henkilöiden/yhtiöidenki nimet.Aaatelin sen tässä ennenkö lähen maasta lähettää toimittajille.
  -T Cluso627.

  VastaaPoista
 2. On esitetty arvioita, että capitalaisia olisi n. 13 000? Paljonko capitaanoja oikeesti on Antti?
  Olet luvannut jo muutaman vuoden ajan julkaista jäsenluettelon. Voisitko jo lopultakin sen myös tehdä.

  VastaaPoista
 3. Halonen on vaatinut, että presidentin valtaoikeudet pitää säilyttää.
  Pitäisiköhän lähettää presidentille vetoomus,etä käyttäisi nyt sitä valtaansa Wincapita-jutussa??

  "Vaadimme, että Rouva presidentti käyttää valtaansa, ja lopettaa välittömästi Wincapitaa ja sen jäseniä vastaan kohdistuvan ajojahdin, vainon ja mustamaalauskampanjan.
  Suomen valtio yrittää rosvota rehellisten Wincapitalaisten miljardi-omaisuuden käyttäen apunaan KRP:tä ja syyttäjiä. Media taas yrittää saada lynkkausmielialan totuudenvastaisilla ja herjauksenkin kriteerit ylittävillä kirjoituksillaan.
  Wincapitalle pitää antaa mahdollisuus kotiuttaa TURVALLISESTI jäsenten sijoitukset ja voitot.
  Me Wincapitalaiset lupaamme, että ei häiritä tämän jälkeen Suomen touhuja, kunhan saamme vapauden muuttaa lopullisesti Suomesta (=Euroopan Myanmar) ulkomaille, ja aloittaa uusi elämä siellä ilman Suomen valtion vainoa.
  Tietysti vaadimme satojen miljoonien korvaukset menetyksistä, mutta sitäkään asiaa ei päätetä "Euroopan Myanmarissa", vaan jossakin oikeusvaltiossa.
  Suomen valtio voi huseerata mätäpaiseineen sen jälkeen ihan rauhassa, eikä meille jäsenille varmasti tule ikävä tätä "rakasta kotimaata".

  Tähän sitten esim. 500 jäsenen allekirjoitus ja nimenselvennys.

  Viranomaisrikollisia maanpakoon lähtijoitä löytyy jäsenistä paljon "ovensuukyselyjen" mukaan.
  Valtaosa yrittäjiä ja korkeasti koulutettuja.
  "Maahanmuuttajia tulee sitten tilalle. Heidät pitää kotouttaa opettamalla kieli ja muutenkin kouluttaa, enne kuin he pystyvät työllään hankkimaan toimeentulonsa, eli kuormittavat tämän "mätäpaiseen" taloutta rajusti.
  Suomelta jää nyt saamatta miljardien verotulot,
  koska ne maksetaan ulkomaille.
  "SITÄ SAA, MITÄ TILAA"

  VastaaPoista
 4. Kiitos Columbolle, ilman sinua ja WinCapitaa olisi nämä finanssikriisin vuodet olleet kyllä paljon tylsempiä!

  Jotain piristävää olisi kyllä hyvä keksiä, esim mietin että koska se Hannu oikeasti sen autorobottinsa saa valmiiksi, jota silloin Ruotsissa viimeisteli. Olisi mukava näyttää viran omais rikollisille pitkää nenää :)

  VastaaPoista
 5. Tänään julkistettu haastattelu Rahasta!
  Poikkeus vahvistaa säännön: Maamme ainoa viisas kansanedustaja on paitsi entinen urheilija, myöskin keskustapuolueesta. Tekeekö siellä Arkadianmäellä kukaan muu Töitä? Enpä ole kuullut yhdenkään kansanedustajan aikaisemmin kertovan kuinka on oikeasti ottanut asioista selvää -tai edes yrittänyt. Kas kummaa kun on julistettu salaiseksi edellisen lama-ajan päätöksiä. Mutta Uusis kertoo senkin ääneen.

  Kertoo myöskin ryhmäkurista ja olettaa saavansa nuhteluja kun paljastaa senkin. Oman pesän likaaminen kuulemma kielletty. Sanoo myöskin melko suoraan että Eduskunta ei tee tässä maassa päätöksiä, vaan ne tulevat "jostain muualta" ja sitten vaan äänestellään näön vuoksi (tulos tiedossa etukäteen). Kolme ja puoli vuotta talossa olleena Uusis ei vieläkään tiedä kuka tässä maassa päätökset tekee. (ja hän sentään tuntuu olevan asioista selvää ottava henkilö)

  Enpä ihmettelisi jos kohta olisi uutiset täynnä juttua jossa Uusipaavalniemi jotenkin häväistään. Tosin tähänkään asti uutisissa ei ole miehestä mainittu Mitään, kuoliaaksi vaikeneminen on myös tehokasta. Se on pienempi paha kuin että miehelle -tai hänen perheelleen sattuu jotain. Mutta niin tässä maassa toimitaan, älkää kukaan enää luulko muuta.

  Niin ja varsinaisena aiheena oli siis Rahan luominen tyhjästä ja Pankkien valta maailmassa ja kuinka senkin voisi korjata jos tajuaisi.

  Markku Uusipaavalniemi ja Totuus rahasta osa 1

  http://www.youtube.com/watch?v=hzbGUxz2reo&feature=channel

  osa 2

  http://www.youtube.com/watch?v=gmetMOw04Ss&feature=channel

  osa 3

  http://www.youtube.com/watch?v=fQCTShz4O4o&feature=channel

  Tai ehkä helpointa on mennä suoraan talousdemokratian sivuille, ne on siellä kätevästi kaikki.

  http://talousdemokratia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. >>Jotain piristävää olisi kyllä hyvä keksiä, esim mietin että koska se Hannu oikeasti sen autorobottinsa saa valmiiksi, jota silloin Ruotsissa viimeisteli. Olisi mukava näyttää viran omais rikollisille pitkää nenää :)<<<<<<<<<<<

  On ehkä kuitenkin kaksi eri asiaa, onko autorobotti käytössä ja onko se valmis?

  Kun muistamme, että on lähdetty liikeelle "hikihärpäkkeestä" manuaalisesta signaalijärjestelmästä ja tultu automaattiseen managed account järjestelmään, niin sitä kutsutaan tuotekehittelyksi, joka ei mielestäni voi olla koskaan valmis.

  Älykkäät yrittäjän tietävät, että tuote ei voi olla koskaan valmis, jos ei halua hyväksyä taantumaa yrityksessään.

  Siksipä sanoisin, että kysymyksen asettelusi autorobotin valmiudesta on väärin aseteltu.;)

  VastaaPoista