maanantai 26. huhtikuuta 2010

KRP jatkaa säheltämistään viikosta toiseen

Viime viikolla KRP innostui sähläämään WinCapita -vyyhtiin kytkeytyvien henkilöiden matkustuskieltojen kanssa. Onhan se sanomattakin selvää, että toiminnan laatu on väistämättä ala-arvoista, kun vasen käsi ei yhtään tiedä, mitä oikea käsi tekee.

KRP selitteli ontuen aiheuttamaansa Hannu Kailajärven matkustuskieltoa koskevaa sekaannusta oheisella lausunnolla:

”Matkustuskieltoa koskeva kuulutustieto poliisin rekisterissä tehdään käräjäoikeuden ilmoittamien tietojen perusteella. Käräjäoikeuden ilmoitusta emme ole siis vielä saaneet. 12.04.2010 olisi meillä kuulunut päivittää kuulutusrekisterin päivämäärätieto siten, että matkustuskielto olisi näkynyt edelleen voimassaolevana. Tuo päivämäärän muutos teknisenä toimenpiteenä on meillä jäänyt tekemättä. Siten myös (paikan nimi poistettu, P.K) poliisin kuulutusrekisteriin tekemän kyselyn perusteella matkustuskielto on näkynyt ei-voimassaolevana. Matkustuskielto juridisena pakkokeinona on edelleen voimassa vaikka sitä koskeva kuulutustieto poliisin sisäisessä rekisterissä on näkynyt ei-voimassaolevana.

Tänään tuo kuulutusrekisterin päivämäärätieto on korjattu eli nyt matkustuskielto näkyy sielläkin voimassaolevana.

Pyydämme anteeksi asiassa aiheutunutta sekaannusta.

ryk Sauli Kylmäluoma”


Matkustuskielto on oheisen lausunnon mukaan ollut lain mukaan voimassa vain KRP:n omassa mielikuvitusmaailmassa.

Jokainen voi itse kuvitella, minkälaisia seuraamuksia olisi tullut, mikäli joku yksittäinen kansalainen olisi syyllistynyt vastaavanlaiseen virheeseen, mutta KRP:n suuntaan. Olen varsin varma, ettei tuollaisesta selviäisi pelkällä anteeksipyynnöllä. Miksei Suomessa laki ole sama kaikille?

Risto Hentuselle oli asetettu rajoitus, ettei hän saa osallistua WISH WinCapita Oy:n tilaisuuksiin. Voisiko joku osaava ihminen antaa yhdenkin älyllisen perustelun, mihin tällainen rajoitus perustuu? Hentunen saa siis tavata ihmisiä ilman rajoituksia, mutta ei saa osallistua yksittäisen rehellisen suomalaisen osakeyhtiön järjestämiin tilaisuuksiin. Täysin epäloogista touhua KRP:n toimesta. Sanoisin, jopa että haiskahtaa typerysten puuhastelulta.

Suomi suhtautuu muutenkin "kannustavasti" yrittäjyyteen, kuten Suomessa yrittäjänä toimivat hyvin entuudestaan tietävät. Tehtäväkeskeisiä ihmisiä ei myöskään tippaakaan kiinnosta asiakokonaisuudet ja oman toimintansa seuraamukset. Tärkeintä on, että oma tehtävä tulee "hoidetuksi", seuraamuksista piittaamatta. Miksi KRP jatkuvasti kehuu itseään ja vähättelee oman toimintansa aiheuttamia valtavia vahinkoja? Juuri siksi.

Matkustuskieltoja koskevan tiedotteen julkaisi Sanoma24:
http://sanomat24.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=13250&Itemid=196

12 kommenttia:

 1. 1+1= Krp pelaa vain aikaa..mutta seinä tulee väistämättä eteen ennemmin tai myöhemmin.

  VastaaPoista
 2. Olikohan KRP:n tempussa yritys kokeilla lähteekö Hannu välittömästi ulkomaille, kun matkustuskielto päättyi.Aika lapsellista.

  VastaaPoista
 3. Onko krp:n toiminta aina näin ala-arvoista vai onko se vain tässä asiassa määrätty olemaan näin ala-arvoista? Tosin molemmissa tapauksissa loukataan kansalaisten oikeuksia törkeästi, joten lopputulos on sama. Eikö kukaan kohutoimittaja kiinnostu aiheesta? Materiaalia olisi tarjolla todella paljon.

  VastaaPoista
 4. Sama tuli mieleen, että kokeilivat, jos Hannulla olisi asiaa ulkomaille. Siten olisivat voineet uudelleen panna telkkien taakse (odottamaan asian selvittelyä). Saattoiko olla ansa?

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa todella ammattitaidottomalta Suomen KRP:n sähellys. Outoa, että tällaisia virkamiehiä, jotka eivät ole tilanteen tasalla eivätkä hoida tehtäviään pidetään Suomen valtion palkkalistoilla. Onko heidän tehtävänsä ainoastaan vaikeuttaa kansalaisten asioita monien vuosien suurilla takavarikoilla, tilien jäädytyksillä, pitkillä vankeusajoilla jne. Mutta loppupeleissä joutuvat taatusti vastuuseen toimistaan, vaikka minkäänlaisia tuomioita heille ei tietenkään lueta. Pääsevät kuin koirat veräjästä kuten kaikki muutkin valtion virkamiehet.

  VastaaPoista
 6. Kyllä pitäis sisäministerin ja oikeusministerin puuttua jo tähän krp:n koheltamiseen.

  Yksityisellä sektorilla mono olis viuhahtanut jo ajat sitten.

  Holmlund ja Brax, HERÄTKÄÄ!!

  VastaaPoista
 7. On se hyvä, että kun KRP säheltää, niin valveutuneita ja osaavia kansalaisia riittää neuvomaan ja arvostelemaan tehtyjä toimia.

  Miksiköhän yhtään yhtä valveutunutta ei ole eksynyt eduskuntaan, hallitukseen, oikeuslaitokseen tai mediaan KRP:sta puhumattakaan? Luulisi, että edes yksi fiksu olisi noin laajaan kansanjoukkoon eksynyt, että voisi nämä epäkohdat, vääryydet ja virheet nostaa esille.

  Tai toisaalta jos kaikki viisaus, oikeudenmukaisuus ja -mielisyys on keskittynyt tänne blogiin kommentteja lähettäviin, niin miksi ette pyri vaikutusvaltaisille paikoille? Kyllä noin suurelle viisaudelle takuuvarmasti löytyy kannatusta ja eduskuntaan ja sieltä hallitukseen vaikuttamaan mennään kevyesti!

  VastaaPoista
 8. Varmasti on eksynytkin, mutta valitettavasti tässä tapauksessa, ne ketkä tietävät tapahtuneista tuhmuuksista, ummistavat silmänsä, jotteivat itse joutuisi maalitauluksi. Ympäristön paine on saatu niin valtavaksi massiivisella mustamaalauskampanjalla.

  Vai onko näin, ettei winiläisten joukkoon ole muka eksynyt yhtään rehellistä, työteliästä ja älykästä ihmistä. :)

  -tuleva poliittinen-, mielipide-, elintaso- ja veropakolainen

  VastaaPoista
 9. Kyllähän se niin on että jos ei vieläkään ole tajunnut jonkun haisevan koko tutkimuksessa,niin eihän sille mitään sitten voi:)näillä lumillahan se piti?vai millä se olikaan?2008?tai oliko se sittenkin ennen maailmanloppua 2012? johan tälle nauraa koko maailma koko touhulle:)kyllä taas maine kasvaa eräässä instanssissa!

  VastaaPoista
 10. Historia vaan toistaa itseään.. Tutkinnan tasosta tuli mieleen,erään edesmenneen suurmiehen toteamus ! -Ei ole mitään Oikeaa Tutkintaa,On vain Tilaustyö- Näinhän se menee,valitettavasti ja siten Ei Lailla,ihmisoikeuksilla ole mitään merkitystä ! Nyt se "haju" tutkinnantasosta on jo levinnyt pitkin maailmaa ja "Iso Luuta" tarvitaan lakaisemaan loan pois suomen oikeusjärjestelmästä! Siihen tarvitaankin kovasti winiläisiä,eok:ta ja kenties muutamia muitakin suoraselkäisiä suomalaisia.

  VastaaPoista
 11. Vosiko tässä olla kyse myös sitä, että KRP ei tee juuri mitään asiassa, koska eräs olennainen asia unohtuu päivittää? "Tutkijajoukko" vaan pyörittelee kyniä ihmisten verorahoilla.
  He höpisevät huhkivansa asian kanssa ja tekevät töitä yötäpäivää.
  Ei tuo sille näytä tai sitten he ovat oikeasti tyhmiä.

  No, poliisin logiigan olen saanut henkilökohtaisesti itse kokea.

  tth

  VastaaPoista
 12. Niin .. kyllähän me suomalaiset osaamme olla huippuja useimmissa asioissa maailmallakin,esim: urheilu,paperiteollisuus,laivateollisuus,kännykät jne. niin miksei myös "syytä epäillä" sanan alla olisi suomalaista "huippuosaamista".

  VastaaPoista