keskiviikko 17. helmikuuta 2010

On aika katkaista huhuilta siivet


Parin viimeisen viikon aikana olen saanut joitakin yhteydenottoja Columbon oletetusta henkilöllisyydestä. Henkilöllisyyteni jääköön vielä julkaisematta, mutta voin kuitenkin todeta, että Columbo ei ole Suomi24 -palstalla jo varmana tietona väitetty Markus K.

Tutustuin aiheeseen tarkemmin ja sain selville, miten tämä kyseinen huhu oli saanut alkunsa. Eräs keskustelupalstojen kirjoittaja oli lainannut blogin tekstejä ja tästä Suomi24 -palstan dekkarit olivat muodostaneet virheellisen johtopäätöksen.

Muistutan vielä blogin lukijoita, että huhut eivät muutu todeksi sillä, että niistä kuulee monesta tietolähteestä. Tästä samasta ilmiöstä on kyse koko WinCapita -vyyhdissä. Huhujen tueksi tarvitaan aina myös konkreettista faktaa. Virheelliset päätelmät voivat olla vahingollisia.

14 kommenttia:

 1. Näinhän se on,nuo kuuluisat 'fakta'-palstat suomi24 ja muropojat tarttuvat kaikkiin huhuihin ja saavat niistä aikaiseksi faktaa,kuten tässäkin asiassa.Mutta pihalla ovat.

  VastaaPoista
 2. No, kaikki varmaan tietävät kuinka varmaa ja asiantuntevaa tietoa Suomi24 ja MuroBBS-palstoilta saadaan.

  VastaaPoista
 3. Suoraselkäistä toimintaa Columbolta kun katkoit huhulta siivet! Tuo sinuksi epäilty henkilö MK on toki ansiokas WinCapitalainen myöskin ja todellinen valuuttakaupan asiantuntija, sen olen huomannut. Kumpa pääsisin tapaaman teidät molemmat sekä myös Hannun joskus kasvotusten, olisi mukava ihan vaan rauhassa yhdessä mietiskellä miten sitä tuottoa parhaiten tehdään!

  VastaaPoista
 4. Puhutaan että nokialla on kymmeniä henkilöitä
  töissä ihan vain julkisuuskuvan pitämiseksi
  kunnossa. Ymmärrän...
  "Juna kulkee ja koirat haukkuu ja joku juoksee
  jo junan perässä kiroillen.

  VastaaPoista
 5. Kehtaako Columbolta kysyä oletko tuon uuden WinCapita Oy:n hallituksessa mukana? Entä tiedätkö tuleeko tuo uusi yhtiö maksamaan sijoittajille saatavat?

  VastaaPoista
 6. Kyllähän sitä aina kysyä kehtaa. Kysyminen ei myöskään maksa mitään. WinCapita Oy tiedottanee itsestään myöhemmin.

  VastaaPoista
 7. Kun olet noin perusrehellinen tyyppi, niin oletko vaivautunut selvittämään, onko sinulla oikeus käyttää noita oikean Coulumbon kuvia sivuillasi? Niihin taitaa olla jollakin instansilla copyright etkä ole edes vaivautunut esittämään lähdettä, mistä olet kuvat kopioinut....

  VastaaPoista
 8. Niin ja aion ihan harrastukseksi etsiä käsiini Columbon oikeuksien omistajan ja ottaa heihin yhteyttä siitä, että Columbon nimeä ja kuvia on käytetty tälläisessä epäasiallisessa yhteydessä...

  VastaaPoista
 9. Tervehdys!

  Ihailen ja arvostan sitkeyttäsi. On hienoa, että Suomesta löytyy vielä valppaita ja toisten oikeuksia puolustavia kansalaisia. Odottelen mielenkiinnolla yhteydenottoja Columbon nimen ja kuvien oikeuksien haltijoilta.

  Internet on ihmeellinen paikka. Tieto leviää eikä totuutta pääse pakoon.

  Harrastuksia on meillä monenlaisia. Harrastustoiminta on hyvästä ja mieltymykset erilaisia.

  Toivotan onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä!

  VastaaPoista
 10. Voi voi.Kyllä meitä ihmisiä on monenlaisilla eväillä siunattu.

  Kiusa se on pienikin kiusa ja kyllä siitä kiusanteostakin joku aina hyvänolon ja nautinnon tunteita saa.

  VastaaPoista
 11. "Niin ja aion ihan harrastukseksi etsiä käsiini Columbon oikeuksien omistajan ja ottaa heihin yhteyttä siitä, että Columbon nimeä ja kuvia on käytetty tälläisessä epäasiallisessa yhteydessä.."

  Mistähän moinen kirjoittajan ajatus ja mielipide, ----- epäasiallisessa yhteydessä -----
  Ettei kirjoittaja vain ole itse virkamiehiä joka jännittää miten pian oma palli jo heiluu!

  VastaaPoista
 12. "Ettei kirjoittaja vain ole itse virkamiehiä joka jännittää miten pian oma palli jo heiluu!"

  En ole virkamiehiä vaan WinCapitaan jonkin verran sijoittanut ja kaikki sinne menettänyt. Koska rahoista ei ole tietoa vieläkään, vaikka Hande olisi vapaana antamaan millaisia faktoja tahansa niin WinCapitan menneisyydestä kuin tulevaisuudestakin, pidän koko juttua huijauksena, kunnes toisin todistetaan!

  Sen ainoan oikean Columbon fanina (ei siis tämä blogisti) pidän tämän takia Columbon identiteetin käyttämistä epämääräisissä yhteyksissä vähintään arveluttavana ja kuvien lainaamista ilman lähteen ja tekijänoikeuksien mainitsemista rikollisena, josta oikeuksien omistajan tulisi tietää.

  Universal Studios'lle on sähköposti lähtenyt, katsotaan, pitävätkö tätä tapausta sellaisena, että siihen pitäisi puuttua...

  VastaaPoista
 13. Kyllä voi sitten joku olla lapsellinen.Ei tuo tutkintakaan ole lain pykälien mukaan mennyt,et kuitenkaan siitä ole kauheaa haloota nostanut ?? Tuntuu valtakunnassa olevan liikaa negatiivisesti ajattelevia ihmisiä,muuttaisitte tuonne itäisen rajan taakse,pliis !!

  VastaaPoista
 14. "Ei tuo tutkintakaan ole lain pykälien mukaan mennyt,et kuitenkaan siitä ole kauheaa haloota nostanut ??"

  Jos tuo kuvitelmasi haittaa samalla tavalla kuin tämän blogisti tekijänoikeusrikkomukset, niin miksi vain itket täällä etkä ole ottanut asiaa hoitaaksesi ja vienyt sitä eteenpäin? Ota mallia minusta eli jos joku on tehnyt mielestäsi vääryyttää, vie asia niiden tietoon, joita se koskee ja voivat ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin!

  VastaaPoista