perjantai 19. helmikuuta 2010

WinCapita Oy

SANOMAT24 julkaisi seuraavan tiedotteen tänään perjantaina 19.2.2010:

Kaupparekisteriin on pyrkimässä uusi Wincapita-niminen osakeyhtiö, kertoo Aamulehti.

Yritys pyrki rekisteröitymään jo tammikuun lopulla. Yhtiöllä on jo Y-tunnus, mutta patentti- ja rekisterihallitus on antanut nimestä korjauskehotuksen. Kehotus ei kuitenkaan liity millään tavalla WinCapita-esitutkintaan, vaan sekoittumisvaaraan osakeyhtiö FinCapitan kanssa.

Julkisuudessa tunnettuun WinCapitaan liittyvä petostutkinta on yhä käynnissä. Yhtiö ei koskaan rekisteröitynyt Suomessa tai muualla, joten estettä sen nimen käytölle ei olisi.


Yhtiön taustalla neljä suomalaismiestä

WinCapita Oy:n yhtiön hallitus koostuu neljästä suomalaismiehestä. Yrityksen toimialaan kuuluu digitaalisessa sijoitusalan toimintaympäristössä toimivien tuotteiden ja palveluiden markkinoiminen.

Aamulehti kertoo tavoittaneensa kaksi yrityksen hallituksen jäsentä, mutta he olivat kieltäytyneet kommentoimasta asiaa Aamulehden yksipuolisen WinCapita-uutisoinnin takia.


Uusi yhtiö aloittanee toimintansa maaliskuussa

Sanomat24-toimituksen saamien tietojen mukaan yhtiö aloittanee toimintansa maaliskuussa. Yhtiön tarkoituksena on myös juhlistaa toiminnan aloittamista avoimesti ja julkisesti. Tietojen mukaan uusi yhtiö aikoo järjestää pääkaupunkiseudulla juhlavan massatilaisuuden, johon arvioidaan saapuvan tuhansia ihmisiä.

4 kommenttia:

 1. Onko kukaan nähnyt dokumenttia jossa olisi lupa esitutkinnan jatkamiseen tapaus wincapitaa koskien, näissä kahdessa eri tapauksessa; a) jatketaan tutkintaa taphtumille 8.3.08 jälkeen b) esitutkinta vieläkin käynnissä(ts. mihin asti esitutkinnan jatkamiseen on lupa olemassa?)

  VastaaPoista
 2. Tehtyä ei saa tekemättömäksi; ammuttuja hauleja ei voi työntää takaisin pyssyyn, eikä ryöstettyjä rahoja pankkiin. Eipä liity siis Wincapita Oy millään tavoin käynnissä olleeseen tutkimukseen.

  VastaaPoista
 3. Wincapitan asiaa ajava EOK lainaa Aamulehden uutista, jossa keskeistä Aamulehden Wincapita-vastaisuus. Aika paradoksiallista.

  VastaaPoista
 4. Minusta on aika diagonaalista huomata, kuinka mustamaalaajien aiheet kutistuvat kuin vehje kylmässä

  VastaaPoista