lauantai 30. tammikuuta 2010

Hentunen vapautui vuorokausi sitten

Uutisoin eilen blogissa Risto Hentusen vapautumisesta tutkintavankeudesta. Epäilin siinä samalla, että Hentusen vapautuminen tuskin saa osakseen yhtä paljon palstatilaa, kuin Hentusen vangitsemisen aiheuttama mediasirkus.

Aikaa vapautumisesta on kulunut nyt yksi vuorokausi.

Voisivatko blogin aktiiviset lukijat kirjoittaa tämän tekstin kommenttiosioon siitä, missä kaikkialla ovat havainneet uutisen Risto Hentusen eilisestä vapautumisesta?

Pullistelevatko lehtien etusivut tekstejä: "Mr. Sakari" vapautui vankilasta?

KRP sentään sai eilen rakennettua jonkinlaisen WinCapita -aiheisen tiedotteen. KRP on itse luokitellut WinCapita -tiedottamisensa hyväksi. Olen heidän tiedotustoiminnasta jyrkästi eri mieltä.

Tulen kertomaan viikonlopun aikana mielipiteeni ja näkemykseni KRP:n eilisestä tuotoksesta.

5 kommenttia:

 1. Ehei näy uutista ! Mutta senhän ymmärtää, kun nyt
  on H:ssä pakkasta,kameran linssi huurtuu. Ei voi
  kuvata läpinäkyviä puseroita. Ehkä ne etsii
  lumesta jälkiä, jos vaikka löytyis jonkun bb-talos
  tai jostain pudonneen jäljet edes lumesta.
  Nyt siis on tullu ihan selväksi tämä.
  Meillä ei ole taistelu yksittäistä ihmistä vastaan,vaan "järjestelmää,talolehtiä"jotka on
  järjestäytyneet jotenkin. Tulos on nähtävissä.
  Eli ei myönteisiä kommentteja.

  VastaaPoista
 2. Coogle ei tiennyt vapautumisesta.
  Mistä muutes krp sai 3000 rikosilmoitusta kun
  olen kuullut että niitä on joukolla peruttu ?
  Kuinka ne on voineet lisääntyä ?
  Ai niin kun ne voi laskee luikuria...

  VastaaPoista
 3. Katsos kun niiden (krp:n) "älyllä" lasketaan yhteen ,sekä ns. ilmot ja perutut ilmot+tuttavien soitot ja kavereille puhuminen jne.
  Oikeesti ne valehtelevat minkä kerkeävät,mutta koittaa aika,jolloin vastaavat sairaasta toiminnastaan.....Hammurabin laki pitäs näiden kohdalla ottaa käyttöön...

  VastaaPoista
 4. -- Itse olen nähnyt tämän pikemminkin informaatio sotana KRP:n ja EOK:n välillä.

  Jos ryhtyy tarkastelemaan tiedotteita niin ainakin tähän mennessä suurimmassa osassa tapauksessa jos esim. EOK:lta ilmestyy positiivinen tiedote, niin viimeistään seuraavalla viikolla KRP "vuotaa" osia salaiseksi julistetusta esitutkinta materiaalista.

  Toisaalta kyllähän EOK:n strategia muuttui huomattavasti hyökkäävämmäksi muutama kuukausi sitten ja mielestäni asetelma kääntyi hieman päinvastaiseksi. EOK hyökkää ja KRP puolustautuu parhaansa mukaan mielestäni jo "propagandaksi" luokiteltavalla tavalla.

  Viime kädessä mielestäni jos tämä koko Capita case olisi hoidettu niin kuin olisi pitänyt eli neutraalia tiedottamista kolikon molemmin puolin olisi se herättänyt paljon yhteiskunnallista keskustelua sekä kritiikkiä sillä jos valtamedia kertoisi rehellisesti esim. H.K:n vankilaoloista, kuinka ihmisiltä huijataan rikosilmoituksia. Edes vipua ei ole selitetty. Onko se sitten ihme jos ihmiset ajattelevat ettei esim. 400% vuosituotot ole mahdollisia. Pitäisivätköhän mahdottomana 4% vuosituottoa jos kerrottaisiin mikä tämä esim. 100 X vipu on. Siitäkään eivät lehde mainitse mitään. Useat treidaus yrityksest/pankit kykenevät tuottamaan monien prosenttien joskus harvoin jopa kymmenen prosentin tai ylikin tuoton. Tuo prosentti luku kerrotaan sitten sadalla. Sitten haluaisin kuulla miten se ei ole mahdollista. Kun eräs tuttavani treidasi kuitenkin "harrastelija" pohjalta (ei ammattitreidaaja) vastikään vajaassa parissa viikossa reilu 2 prosenttia, eli teki vähän yli 200% tuoton parissa viikossa sijoitetulle pääomalle.

  Eli: 2& + 198 vipua (100x vipu) = 200% tuotto sijoitetulle pääomalle. KAHDESSA VIIKOSSA.

  Jos joku epäilee valuuttakauppaa, niin olisi jo aika alkaa tutustumaan aiheeseen jos siitä alkaa sitten väitellä. Olisi hyvä kuulla perusteltuja argumenttejä eikä pelkkiä mielipiteitä ja omia veikkauksia jos sen enempää ei asioistä tiedä. Silloin on aika tehdä vähän tutkimustyötä.

  Jos vielä sen jälkeen on sitä mieltä että esim. satojen prosenttien vuosituotot eivät ole mahdollisia, tee lisää tutkimustyötä sillä et ole selvästikään löytänyt mitään. Perusta demotili. Kokeile itse (tässä en ala väittämään että rahaa rupeaa tulemaan. Kyllä se kovaa työtä vaatii opetella todellakin niin että kykenisi esim. hankkimaan vähän lisätuloja tai ehkäpä enemmänkin...

  AI NIIN, NÄITÄ TAPAHTUMIA EI OLISI VOINUT KÄYDÄ

  VastaaPoista
 5. Tänään maanantaina oli mtv3.fi sivuilla tieto Hentusen vapautumisesta...

  VastaaPoista