perjantai 18. joulukuuta 2009

Hannun Kailajärven lausuma 18.12. klo 15:30 kuulustelujen jälkeen


Tässä Hannu Kailajärven lausuma 18.12.2009:

"KRP on pyytänyt tiedottamaan minua, että heillä ei olisi hallussaan WinCapitan valuuttakauppaohjelmistoa. En voi luonnollisestikaan antaa tällaista lausumaa tai tiedotetta, koska en voi tietää mitä KRP:llä on hallussaan.

KRP:n tutkija on tänään luovuttanut minulle kannettavan tietokoneen, jolla tein tuotekehitystä Ruotsissa ollessani. En voi kuitenkaan käyttää kyseistä konetta tuotekehityksessä, koska en voi olla varma tuotekehityksen salassapitävyydestä. Koneelle on voitu asentaa vakoiluohjelmia tai laitteita, jotka välittävät informaatiota ulospäin.

Minulle on luvattu käyttöön puolustuksen kannalta välttämättömään työhön tarvittava laiteympäristö vuoden vaihteen jälkeen, niin että olen itse paikalla kun "neitseellinen" laitteisto hankitaan. Voin aloittaa tuotekehityksen tämän jälkeen.

Teleoperaattoreiden toimesta tai välityksellä voidaan ladata kenen tahansa matkapuhelimeen ohjelmia ilman käyttäjän tietämättä. Ohjelmalla voidaan esimerkiksi matkapuhelimen kautta kuunnella lähiympäristössä tapahtuvaa keskustelua, vaikka matkapuhelin olisi pois päältä. Puheluitani on nauhoitettu Ruotsissa ollessani pitkin syksyä. Olen saanut myös kuunneltavakseni kyseisiä nauhoitteita esitutkinnan aikana. Ihmettelin tuolloin, että kuuntelua oli harjoitettu, vaikka olin hankkinut useita matkapuhelimia eri yhteydenpitoihin ja myös prepaid-yhteyksien kautta. Nykytekniikka mahdollistaa monenlaista seurantaa, joista ihmiset eivät ole läheskään tietoisia. Herää kysymys, onko esimerkiksi minuun kohdistuneissa kuunteluissa ja seurannassa ollut viranomaisluvat kunnossa?

Lisäksi ihmettelen, miksi kiinniottamiseni tapahtui vasta 10.12. kun tuotekehitys oli jo jollain tapaa loppusuoralla, vaikka kuuntelua ja seurantaa oli suoritettu jo pitkin syksyä.

Nauhoitteista käy esimerkiksi selville, että olin vapaaehtoisesti ilmoittautumassa viranomaisille viimeistään tammikuun 2009 loppuun mennessä.

Elämme Orwellin kuvailemassa yhteiskunnassa."

27 kommenttia:

 1. Tässäkin episodissa voidaan Suomi nimisessä
  "oikeusvaltiossa" tulkita viranomaisessa ja
  oikeuslaitoksessa olevaa maan tapaa.
  Kun syyllinen tiedetään, niin kyllä rikos keksitään.

  VastaaPoista
 2. Kailajärvellä on järkeviä ajatuksia. Orwellin kirja "Vuonna 1984" kuvaa varsinkin hyvin samankaltaisia tapahtumia mitä tapahtuu Suomessa nyt Wincapitan jutussa.

  Kirjassa Isoveli, myyttinen diktaattori, valvoo kansalaisten kaikkia liikkeitä. Kirjassa tapahtuu mm. kidutusta, aivopesua. Samanlaisia asioita mitä on nyt tapahtunut Hannulle vankilan toimesta, aivopesua Hannulle ja klubilaisille KRP:n toimesta; syyllistämiset, asioiden vääristelyt, valehtelut, lupausten pettämiset ym. Naseva vertaus. Kirja kannattaa lukea!

  VastaaPoista
 3. Ej hyvältä vaikuta!Miekö luulin että Hannu järkkää meille joululahjan..!!? Mutta että vasta ensivuonna..! Olen ymmälläni.Onko Hannulla vieläkään vapautta kommentoida miten haluaa?? Painotan vielä Suuren Kirjan ennustusta:"Ja pahat ihmiset ja petkuttajat menevät yhä pahempaan suuntaan eksyen ja eksyttäen" Toivon sydämmestäni että Hannu ei ole sallaisten kaltainen....mutta??

  VastaaPoista
 4. Ihan vain kysymyksenä:
  Mitä ihmeen laiteympäristöä nyt ollaan hankkimassa? Toimintaa pyöritettiin läppäriltä, ja läppärillä sitä kehitystyötä tehtiin.

  Miksi pitää odottaa vuodenvaihteen yli, ennen kuin voidaan mennä se läppäri ostamaan? Alennusmyyntejäkö tässä vielä odotellaan?

  VastaaPoista
 5. Et kai luule että Hannu voi KRP:N penkomalla läppärillä alkaa tekemään kehitystyötä. Tiedätkö miten monta vakoilulaitetta, nauhuria ja mahdollisesti kameroita on ujutettu läppäriin ja muihin takavarikkotavaroihin? Niillä ei voi heittää kuin vesilintua.

  VastaaPoista
 6. Taitaa suolimurojen pukamat paukkua kun tollasia kirjottavat.Ei nuo hommat etene sormia napsauttamalla kun on vuoden ollu kiven sisällä.

  VastaaPoista
 7. Suosittelen lukemaan

  http://juhamakiketela.info/index.php?sivu=orwell

  VastaaPoista
 8. Miksi olet poistanut "lehdistötilaisuuden" videot? Niiden sisältö oli kovasti eri mitä Kavonius nyt puhelee Hannun suulla.

  VastaaPoista
 9. Eikö se Hannu(äö170) ymmärrä että täällä on tuhansia sijoittajia jotka odottelee kuin kuuta nousevaa rahojensa kohtaloa.Yksikin Hannun lause joka poikkeaa loogisuudesta tulkitaan vikasiirroksi!!"..jollain tapaa"???
  "..vuoden jälkeen"??

  VastaaPoista
 10. Voisitko ystävällisesti kertoa, että mistähän nuo mainitsemasi videot ovat poistuneet?

  VastaaPoista
 11. Taitaa tarkoittaa youtubessa olleita videoita ,Helsingin tiedoitustilaisuudesta.

  Ei taida olla Columbon syy,jos ne on poistettu.

  VastaaPoista
 12. Käsittääkseni kyseiset videot ovat edelleen nähtävissä. Olenko väärässä?

  VastaaPoista
 13. No,löytyy löytyy.Katsos kun tuolla pers`silmällä ei murot näe,pakkaa pukamat eteen.Etsivä löytää !

  VastaaPoista
 14. Mä vain mietin, että missä on mun rahat? Kuuluu olevan kampanja, että rikosilmot peruttaisiin. Mutta missä on mun sijoittamat rahat? Mitään muuta tietoa en tarvitsisi, vain sijoittamani alkupääoma takaisin, kiitos.

  Vähän enemmän olisin odottanut Kailajärven lausunnosta. Nyt kiteytetty informaatio oli, että hän aikoo hankkia koneen. Hieno homma, niin minäkin ajattelin tehdä, mutta siinä ei ole mitään informaatioarvoa. Luulisi kahdessa vuodessa ehtivän miettiä miten asioita selvittää edes jäsenistölle. Rehellisesti.

  VastaaPoista
 15. Olen intuitiivinen ja itsenäinen ajattelija aina ollut. Juttelin ystäväni kanssa kun kerroin, että aika kahjo ym. taitaa rautava olla sen perusteella mitä olen lukenut hänen sanomisiaan ja tekojaan. Ystäväni ystävä tietää hänet ja kertoi olevan samantyyppinen tieto kaverista. Jokainen voi varmaan yhtyä, että ei aivan normaalia ole Rautavan käytös lähellekään. Hannua eivät vakoile koneen kautta, hyvä näin. Luettuani Rauni-Leena Luukasen-Kilde: Salaiset maailmamme kirjan olen vakuutunut, että tässäkin casessa on "salaliittouma" takana. Kirja on paljastava kuvaus vakoilusta valtioitten toimesta niiden kansalaisia kohtaan sekä kiristämällä ja pelottelemalla rekrytoiminen vakoiluporukkaan mukaan esim. Norjassa jossa Rauni-Leena asui kirjan kirjoittamisen aikaan. Ei suomen SUPOKAAN suojele kansalaisiaan, tekee ihan muuta. Paremmalta näyttää koko ajan mutta totuus, tuleeko se esiin ja milloin, se jää nähtäväksi, Kiirettä ei Hannulla pidä olla, on niin arvokkaista asioista kysymys.

  VastaaPoista
 16. Kysyin tuossa jo aiemmin:
  "Toimintaa pyöritettiin läppäriltä, ja läppärillä sitä kehitystyötä tehtiin. Miksi pitää odottaa vuodenvaihteen yli, ennen kuin voidaan mennä se läppäri ostamaan? Alennusmyyntejäkö tässä vielä odotellaan?"

  Vastauksista päätellen kysymystä ei ymmärretty, joten tarkennan sitä hieman:
  Tiedotteen mukaan Hannu ei siis halua käyttää vanhaa konettaan kehitystyöhön. Miksi sitä uuden läppärin ostamista pitää vielä venyttää? Lähimmästä marketista tai tietotekniikkamyymälästä saa ostettua välittömästi uuden. Tarvittavat ohjelmistot puolestaan pystyy ostamaan suoraan netistä.

  Toinen kysymys:
  Nyt kun Hannu on vihdoin vapaana, niin koska näemme Columbon sivuilla sen Hannun todisteluvideon? Enää ei ole mitään estettä sille. Kumpi tahansa versio kelpaa, joko se jonka Hannu halusi tehdä Ruotsissa tai se jonka EOK oli valmis tekemään.

  VastaaPoista
 17. Minä kyllä odotin, että Hannu olisi lausumassaan myös kertonut milloin hän aikoo videoida sen Wincapitan rehellisyyden osoittavan esityksensä. Jos Hannu vasta uuden vuoden jälkeen rupeaa viimeistelemään jäsenten omistamaa valuuttakauppasovellusta, niin hänellä on kyllä välipäivien aikana runsaasti tunteja käytettävissään videointiin.

  VastaaPoista
 18. Joulurauhaan on oikeus jokaisella. Kuluneen viikon aikana on tapahtunut valtavasti myönteisiä asioita case WinCapitan osalta.

  Näkemykseni mukaan WinCapitasta myönteisesti ajattelevat voivat nyt hetkeksi rauhoittua ja keskittyä joulun viettoon.

  Uskon, että tuleva vuosi tuo paljon uutta tietoa ja selkeytystä asioihin. On ymmärrettävää, että avoimia kysymyksiä on meillä jokaisella toki paljon. Muistutan myös siitä, että KRP:llä oli kaksi vuotta aikaa antaa näyttöjä. KRP:n näytöt ovat edelleenkin kovin laihat.

  Odottavan aika on aina pitkä. Aika voi tuntua jopa seitsemän kertaa todellista pidemmältä. Hutiloimalla ei kuitenkaan synny koskaan mitään hyvää. Malttia ihmiset malttia.

  VastaaPoista
 19. Olisi hyvä ymmärtää, että KRP:n esitutkinta on vielä kesken. Videoesitystä tai mitään muutakaan esitutkintamateriaalia ei ole KRP luovuttanut Hannulle, hänen avustajalleen tai muillekaan tahoille. Pokkeuksena KRP:n medialle avaama materiaali. Kyseisen videon osalta julkaisusta ei päätä Hannu, vaan tuomioistuin sitten aikanaan. Mikäli esitutkintamateriaali, video mukaan lukien, tai osia esitutkintamateriaalista päätetään tuomioistuimessa salassapidettäväksi, niin vastuu ei tällöinkään ole Hannulla.

  Mihin perustuu väite, että kyseinen videotodistelu liittyisi WinCapitan toiminann rehellisyyden todisteluun? Kyseinen video on tehty Hannun Ruotsissa kehittämän valuuttakauppajärjestelmän esittelemiseksi. Eli näyttöä siitä, että oliko jotain todellista signaalijärjestelmää vai ei ja millä tavoin automaattinen kaupankäyntijärjestelmä ja sen kehitys jatkui. Muunlaiset tulkinnat ovat jälleen kerran "kommentoijien" oman mielikuvituksen aikaansaamia. Se mitä luet iltapäivälehdistä tai saat "tietona" mediasta, ei ole muuta kuin toimittajien sanahelinää.

  Läppäreitä saa toki kaupasta ja on luvattu Hannulle toimittaa. Hannu ei niitä osta, kun hänen kaikki varansa on jäädytetty. Hannulle on luvattu sovitun aikataulun puitteissa nämä järjestää, sovitulla tavalla.

  Tuotekehitys jatkuu aikanaan. Hannu on kertonut missä aikataulussa edetään ja kaikki muu mitä kommenteissanne pyöritätte ilman tietopohjaa, on turhanpäiväistä ja tarkoitushakuista asioiden vääntelyä ja kääntelyä ihmisten hämmentämiseksi.

  Kiire on kova ja epärealistiset mulle heti, tässä ja nyt, asenteet voimissaan. Ole hyvä ja lue tuo linkin takaa löytyvä teksti alusta loppuun ajatuksella samalla miettien olisiko sinulla mahdollinen paikka Orwellin kuvaamaasa pyramidissa ja miten käytös... 2 minuutin huutaminen... ilmentää mahdollisesti juuri sinua.
  http://juhamakiketela.info/index.php?sivu=orwell

  VastaaPoista
 20. Kysymys oli joko siitä tunnin kestävästä videoitavasta esityksestä jonka Hannu halusi tehdä Ruotsissa ennen luovutusta tai siitä esityksestä jonka EOK halusi videoida. Nämä molemmat videoinnit estettiin, joten niitä videoita ei voi olla edes olemassa.

  Yhtenä syynä Hannun vapaaksi laskemiseen oli se, ettei Hannu enää pysty haittaamaan tutkintaa. Näin ollen myöskään mahdolliset Hannun tekemät uudet videotkaan eivät sitä voi tehdä. Esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi KRP joutuu vielä salaamaan osan todisteista. Puolustusta laki ei velvoita salaamaan omia todisteitaan esitutkinnan aikana.

  Kiitos vain Orwellin suosittamisesta, on eräs lempikirjailijoistani. Viimeksi tuli luettua Tuonenkielo jo kolmatta kertaa. Katalonia, Katalonia sekä Eläinten vallankumous ovat myös suositeltavia. Niissä näkyy hyvin miten Orwell aikoinaan pettyi kommunistiseen aatteeseen.

  VastaaPoista
 21. Jospa pidättäydyttäisiin totuuksissa ja jätettäisiin "musta tuntuu" jutut vähemmälle.

  Hannu ei ole halunnut tehdä TUNNIN esitystä Ruotsissa, eikä EOK ole halunnut videointia. Hannu on pyytänyt videointia järjestelmän esittelemiseksi, siis sen, jota kehitti Ruotsissa ollessaan, sekä Ruotsissa, kuin myös heti suomeen palattuaan. Videointi suoritettiin viime elokuussa ja esitetettiin käräjäoikeuden istunnossa viime maanantaina. (Totuus)

  Hannua ei päästetty vapaaksi siksi, ettei hän enää pysty haittaamaan tutkintaa, vaan siksi, että käräjätuomarina oli henkilö, joka uskalsi kohtuullisuus- ja suhteellisuusperiaatteeseen vedoten poiketa aiempien käräjätuomareiden leimasin-linjasta tutkinnanjohdon mieltymyksille. (Totuus)

  Esitutkintamateriaalin (kaiken) salaamisesta tai julkaisemisesta päättää tuomioistuin. (Totuus)

  Esitutkinnan loputtua puolustus tekee yhteenvedon ja valmistautuu puolustuksen rakentamiseen. Puolustuksen rakentamista ja läpivientiä ei edesauta asian "vatvomiseen taipuvaisten" "tiedonnälän" tyydyttäminen median kautta millään tavoin. Media kun suodattaa informoitavaksi mielihalunsa mukaan mitä haluaa, värittäen toimittajan näkemyksiä miehalujensa mukaisesti.

  VastaaPoista
 22. Puhut vähän, mutta asiaa:
  "Jospa pidättäydyttäisiin totuuksissa ja jätettäisiin "musta tuntuu" jutut vähemmälle."

  Kuitenkin sorrut itse siihen:
  "Hannu ei ole halunnut tehdä TUNNIN esitystä Ruotsissa" - virallisten asiakirjojen mukaan halusi, joten väitteesi on VALHE.
  "eikä EOK ole halunnut videointia" - EOK:n sivuilla julkaistun tiedon mukaan EOK tarjoutui tekemään videon, joten väitteesi on VALHE.
  "Videointi suoritettiin viime elokuussa ja esitetettiin käräjäoikeuden istunnossa viime maanantaina." - väitteellesi ei löydy mitään vahvistusta mistään lähteestä, joten otaksun senkin VALHEEKSI kunnes toisin osoitat.

  "Hannua ei päästetty vapaaksi siksi, ettei hän enää pysty haittaamaan tutkintaa, vaan siksi, että käräjätuomarina oli henkilö, joka uskalsi kohtuullisuus- ja suhteellisuusperiaatteeseen vedoten poiketa aiempien käräjätuomareiden leimasin-linjasta tutkinnanjohdon mieltymyksille. (Totuus)" - yhtenä perusteena on oltava tuo "ei pysty haittaamaan tutkintaa", koska se yksinään on vangitsemisperuste. Joten väitteesi on taas VALHE.

  Esitutkintamateriaalin (kaiken) salaamisesta tai julkaisemisesta päättää tuomioistuin. (Totuus) - Tuomioistuin ei saa edes nähdäkseen kaikkea esitutkintamateriaalia, joten salaaminen on kirjattu lakiin. Laki puolestaan velvoittaa vain viranomaisen salaamaan oman esitutkintamateriaalinsa. Joten 2xVALHE.

  "Esitutkinnan loputtua puolustus tekee yhteenvedon ja valmistautuu puolustuksen rakentamiseen. Puolustuksen rakentamista ja läpivientiä ei edesauta asian "vatvomiseen taipuvaisten" "tiedonnälän" tyydyttäminen median kautta millään tavoin. Media kun suodattaa informoitavaksi mielihalunsa mukaan mitä haluaa, värittäen toimittajan näkemyksiä miehalujensa mukaisesti." - Olen osittain samaa mieltä. Kovaääniset vaatimukset jäsenistöltä antoivat ymmärtää miten ehdottoman välttämätöntä olisi päästää Hannu ääneen. Tässäkin blogissa on vaadittu Hannun pääsemistä ääneen mahdollisimman pian. Nyt kun Hannulla on siihen tilaisuus ja mahdollisuus, niin miksi se ei enää olekaan välttämätöntä?

  VastaaPoista
 23. Hannu ei ole halunnut tehdä TUNNIN esitystä Ruotsissa. Hannu on halunnut, että videointi suoritetaan Ruotsissa ja kysyttäessä asiaa kertonut, että tuntikin riittää.

  EOK on esittänyt omaa videointimahdollisuuttaan EOK:n toimesta, ei sellaista, joka suoritettaisiin KRP:n toimesta.

  Hannu on alusta alkaen esittänyt videointitoimeensa niin Ruotsissa, kuin myös Suomessa.

  Käyttämäsi ilmaisut antavat väärän mielikuvan tapahtuneista. Ehkä et kykene huomaamaan asettamiesi sanamuotojen luomaa vääristymää.

  Mainitsemasi vangitsemisperuste ei ollut perusteena. Et tiedä mistä puhut.

  Kuka vaatii, kuka ei. Minä en.

  VastaaPoista
 24. Kailajärven selitys että hänen kannettavaan tietokoneeaeena olisi saatettu asentaa jotain vakoilulaitteita tai -ohjelmia ei tunnu oikein uskottavalta. Noin mestarillisia tietokoneohjelmia (kuin valuuttakauppaohjelmisto) suunnittelevalle ei pitäisi olla ongelmia siivota tuollaiset koneeltaan. Tuollaista voi uskoa vain maallikko.

  VastaaPoista
 25. Vieläkin pitää hieman kommentoida:

  1. "Mainitsemasi vangitsemisperuste ei ollut perusteena. Et tiedä mistä puhut." - KRP vastusti raivokkaasti Hannun vapauttamista, on väitetty. Miksei KRP käyttänyt hihaässäänsä; "epäilty voi vapaana olleessaan vaikeuttaa tutkimusta"? Tuollahan saa aina tuomioistuimelta jatkoa vangitsemiselle. Sille riittävät heppoisemmatkin perusteet "syytä epäillä epäillyn vaikeuttavan tutkintaa".

  2. Hannun elokuussa tekemä video. Omien väitteidesi mukaan esitutkintamateriaali on salattu. Miten kenelläkään voi sitten olla julkisuudessa tietoa tämän kaltaisesta esitutkintamateriaalista? Kuka läsnäolleista on luovuttanut salassa pidettävää esitutkintamateriaalia eteenpäin? Ei ole edes tyytynyt kertomaan mitä materiaalia on olemassa, vaan on vuotanut jopa yksityiskohtia sisällöstä ulkopuolisille.

  VastaaPoista
 26. -- Eiköhän tuota tietovuotoa ole kuitenkin tullut suurimmalti KRP:n suunnalta ja median levittämänä.

  Mikä nyt oikein raivostuttaa?

  Mies on ollut lähes vuoden vankeudessa ja sitä ennenkin yli puoli vuotta tienpäällä.

  Nyt kaiken tämän jälkeen luulisi että löytyisi sen verran kärsivällisyyttä itse kullakin että annetaanhan asian nyt olla ja katsellaan ensi vuonna.

  Se että sinä et tiedä jotain ei tarkoita etteikö tuo tieto olisi joidenkin muiden hallussa. On aika kapeaa ajattelua ajatella että koska "minä en ole tästä tiennyt" oletan sen olevan aina valhetta.

  Suosittelen lukemaan iltapäivä lehtiä ja muistelemaan kuinka suurilla otsikoilla Wincapitan ensimmäinen oikeudenkäynti alkoi. Ja miten nopeasti koko homma hiljeni.

  Jos jollekin ei ole vielä juolahtanut mieleen, niin valuuttakaupan todistaminen ei välttämättä ole puolustuksen strategia ja täten olisi idioottimaista alkaa sitä todistelemaan kansalle. Samaten en usko sillä olevan juurikaan vaikutusta. Suolet ja murot ovat tapelleet että GiiClub on huijaus jo alusta asti itse kuitenkaan lähtemättä siihen mukaan. He ovat tutkineet asioita mutta eivät kokeneet. Silläkin on eroa.

  Täällä kyllä huomaa sen että suurimmalla osalla ei todellakaan ole muuta kuin median antama info + pari huhua ja noilla perusteilla tehdään johtopäätöksiä. No, omiin intresseihini ei kuulu pyrkiä todistelemaan asiaa suuntaan tai toiseen. Halusipa sitä tai ei niin asiat etenevät. Jos KRP:llä on kiistattomat todisteet ja vielä Hannun tunnustus, en oikein tiedä kauanko tätä tapausta tarvitsee tutkia kun sitä on tutkittu jo aiemminkin. Silloin KRP tuli siihen johtopäätökseen että Winclub on rehti firma. Tämä on kylmä fakta. En ala kyllä kertomaan lähteitäni.

  Miksi KRP:n intresseihin kuuluu Wincapitaan perehtyneiden lakimiesten jääväämis yritykset. Ei pitäisi kuulua KRP:lle?

  OBJEKTIIVISUUS, EI MIKÄÄN OMA TURHAUTUNUT RAIVO.

  Saa nähdä milloin KRP uskaltaa edes pistää Hannua syyteharkintaan. Vai eikö todistusaineistoa ole kertynyt riittävästi? Tarvitaanko vielä vuosi, ehkä kaksi?

  Eiköhän jätetä nyt Wincapita asiat unholaan joksikin aikaa. Toivottavasti joillain ihmisillä ei ole epärealistisia odotuksia että raha tulee tilille ensi viikolla. Se ei ole yksinkertaisesti mahdollista.

  Toivottavasti joku ei myöskään oleta Hannun todistelevan valuuttakaupan käyntiä. Sen on jokainen FxTrader Signalsia käyttänyt voinut todentaa aivan itse että tuote on/oli toimiva.

  Jos näitä perusfaktoja ei halua uskoa niin jokaisella on siihen täysi oikeus.

  Ei silti voi kun kummastella tätä Suomalais mentaliteettiä missä aina toivotaan toisille pahaa ja puhutaan mitä sylki suuhun tuo.

  Olen jo kauan ajatellut että Suomessa riittää kyllä toimittajia. Journalisteja ei sitten löydy etsimälläkään. No korruptiota tuntuu löytyvän joka paikasta kun vähän vilkaisee ja tutkii asioita.

  KRP:llä ei ole mitään ässää hihassa, luulisi sen tulleen jo selväksi. Mies oli jo laittomasti vangittu jo niin kauan että se ei mennyt enää läpi tällä kertaa tuomarille joka oli vähän rehdimpi. Ainut keino mitä KRP tekee on median manipulointi, minkä kautta on helppo syöttää lampaille ihan mitä vain tietoa vailla mitään todellisuuspohjaa.

  Eikun hyvää Joulua

  VastaaPoista
 27. Tässä Win Capita -uutisoinnissa pätee suomalaisten mahtitahojen meitä kansalaisia kohtaan ylläpitämä meininki, eli pidä ne pimennossa ja syötä niille paskaa... Oikein rattoisaa joulua kaikille ja uusia tuulia vuodelle 2010 toivottaa -Rantajätkä-

  VastaaPoista