maanantai 14. joulukuuta 2009

Hannu Kailajärvi vapautettiin

EOK:n tiedote:

Oulun käräjäoikeus on tänään vapauttanut WinCapitan pääepäillyn Hannu Kailajärven tutkintavankeudesta.

Kailajärven oikeusavustajan, oikeustieteen tohtori Petter Kavoniuksen mukaan Kailajärvella on matkustuskielto, jonka mukaan hän ei saa matkustaa Pirkanmaan ulkopuolelle. Kailajärvi lähtee Oulun vankilasta välittömästi.

Kailajärvi pääsee työstämään valuuttakaupan robotin valmiiksi

Kavoniuksen mukaan Kailajärvi vapautettiin odottamaan oikeudenkäyntiä, jotta hän voisi tehdä valmiiksi automaattisen valuuttakauppaohjelmiston, jota hän kehitti ennen kuin hänet vangittiin.

Keskusrikospoliisin WinCapitaan liittyvä esitutkinta jatkuu normaaliin tapaan.

EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen luonnehtii Oulun käräjäoikeuden päätöstä wincapitalaisten toiseksi erävoitoksi. Erityisesti pääepäillylle tämä on merkittävä asia, sanoo Juntunen.


WinCapitan jäsenistö otti uutisen riemulla vastaan. Jäsenistön keskuudessa liikkui huhu, että tänään maanantaina tapahtuu jotain yllättävää. Tämä yllätys ylitti kyllä villeimmätkin odotukset.

Tsemppiä Hannulle ja tervetuloa kotiin!

14 kommenttia:

 1. OIKEUSVALTIO-NIMIKE TAITAA TEHDÄ "COMEBACKIT" SUOMEEN!!!!!!!!!!!!!! TSEMPPIÄ HANNULLE!!

  VastaaPoista
 2. Muuten hyvä uutinen, mutta tuo
  "Kailajärvi pääsee työstämään robotin valmiiksi"

  saa koko touhun kuulostamaan taas täydeltä pupulta ja lapselliselta. Robotti... en usko sellaista olevankaan. Jotain muuta on homman takana oltava, olipa se sitten huijaus tai mitä muuta tahansa.

  VastaaPoista
 3. Loistavaa!!!! vihdoin jotain oikeutta tässäkin maassa!!!!!!

  VastaaPoista
 4. Hannu välitti kesällä Kavoniuksen kautta viestiä, että kaikkien rahat ovat tallessa. Kai jäsenet pian saavat omansa ulos?

  Lisäksi haluaisin tietää miten treidaussoftan oikeuskien siirto Hannulta jäsenille käytännössä tulee tapahtumaan.

  VastaaPoista
 5. Loistavaa,

  Nyt sitten odotellaan koska kuullaan totuus herralta itseltään.. : )

  VastaaPoista
 6. On se vaan kumaaedelleen tuo Krp:n uutisointi. Rautava sanoo oikeudessa, että mikäli Hannulle annetaan käyttöön tietokone niin se on sma kuin murhamiehelle annettaisiin ase! Sitten samat veijarit päästää Hannun vapaaksi sillä "verukkeella", että Hannu voi tehdä loppuun keskeneräisen ttreidauslaitteensa. Krp luulee varmaa, että Hannu veistelee sen puusta. Varmaan kaikki uskoo, että 100 miljoonaa kavaltanut rikollinen päästetään kotosalle odottamaan oikeudenkäyntiä varsinkaan, kun kaikki tuomioon riittävät todisteetkin on Krp:ltä löytyy. Jossain haisee ja pallit tutusee nyt tosi pahasti.

  VastaaPoista
 7. krp yritti takavarikoida 200 miljoonaa panamasta. muttei onnistunut panaman viranomaisen vuoksi, mikä tämä 200 miljoonaa oli sitten. joku päivä selviää, voisiko olla jäsenten kertyneet tuotot.... kerran on kommentoitu että jäsenten omaisuus on tallessa... aika näyttää mutta krp on syvältä!!!

  VastaaPoista
 8. Jäsenet Pirkammaalla TILANNE PÄÄLLÄ!!!!

  VastaaPoista
 9. valehteleeko poliisi omilla www sivuillaan kun kertoo että hannu kailajärvi on tunnustanut ettei mitään valuuttakauppaa ole käyty?

  VastaaPoista
 10. Hienoa. Hannu on taas vapaana joten pian alkaa treidailu ja pipsit paukkuvat jälleen.

  Ottaako klubi uusia jäseniä jo? Muutama tuttuni osoittivat kiinnostustaan kun kerron pintapuolisesti klubin toiminnasta ja tuottopronsenteista. Tai no, kukapa ei olisi hommasta kiinnostunut, kun tuttuun Wincapita-tyyliin vuosituotto alkaa nelosella ja siinä on kolme numeroa ennen nollaa.

  VastaaPoista
 11. On outoa että vieläkin kirjoitellaan ettei ole edes mahdollista olla valuuttakauppa robotteja ja kuitenkin valuuttakauppa robottien MM-kilpailujakin järjestetään, joissa on tehty parempaa tulosta mihin hannu on pystynyt tällä edellisellä singnaali ohjelmallaan.
  Toivotaan Hannulle onnea ja jaksamista työssään robotin tekemiseen valmiiksi, ehkä näemme onnistuneen työn tuloksen uutena ennätyksenä
  treidauksessa.
  Jännittävää odotusta ja hyvää joulun odotusta.

  VastaaPoista
 12. AINAKIN NYT PITÄISI JOKAISELLE JÄSENELLE
  OLLA SELVÄÄ!


  Kaikenlainen julkinen markkinointi ja informaation välittäminen on ehdottomasti kielletty, mukaan lukien:
  * Web -sivustot
  * Uutisryhmät
  * Keskustelufoorumit
  * Massapostitukset (SPAM)
  * Perinteinen media (mm. lehdet ja tulosteet)
  Julkisen markkinoinnin piiriin kuuluu myös kaikenlaiset ns. "värväystilaisuudet". Mikäli jäsen haluaa jakaa tiedotteita organisaatiolleen, esim. sähköpostitse tai pitää koulutustilaisuuksia tms., tulee asiasta poikkeuksetta keskustella johdon kanssa. Kaikenlaiset esitteet (sähköiset ja perinteiset) tulee ennen niiden julkaisemista hyväksyttää.

  MUUTEN EROTETAAN VÄLITTÖMÄSTI - KANNATTAA MUISTAA TÄMÄ

  The absolute truth

  VastaaPoista
 13. -Tienaus(WinCapita-osio)On vain jäseniä varten
  ULKOPUOLISET ASIAMME EIVÄT MUILLE KUULU

  VastaaPoista
 14. Korruptiotunut Rikollis Porukka LUKEE TIENAUSTA KUIN AVOINTA KIRJAA!!!

  VastaaPoista