sunnuntai 13. joulukuuta 2009

WinCapitan pikkujoulut 13.12.2009


WinCapitan jäsenistö vietti tänään pikkujouluja Laukaan Peurungassa. Tilaisuuteen osallistui n. 500 jäsentä. Tilaisuuden ilmapiiri oli kokonaisuudessaan hyvin ystävällinen ja lämmin. Joulun tunnelma välittyi musiikkiesityksissä ja monissa laadukkaissa puheenvuoroissa.

Juhlavieraat saivat kuulla case WinCapitan tuoreimmat kuulumiset varatuomari Ilkka Pitkäseltä ja EOK:n Jarmo Juntuselta. Myös jäsenistön edustajat käyttivät ansiokkaita puheenvuoroja. Torstain oikeudenkäynnin yhteydessä tapahtuneesta syyttäjän sekoilusta kerrottiin jäsenille lisää yksityiskohtia. Syyttäjän koheltaminen nauratti juhlavieraita suuresti. Syyttäjä oli ollut jopa enemmän hukassa, kuin kukaan osasi arvata.

Joulujuhlassa kuultiin joululauluja sekä Hannu Kailajärven joulutervehdys.

Lainaus Kailajärven joulutervehdyksestä:

Haluan lähettää teille suuret kiitokset kannustavista korteista, kirjoista ja lämpöisistä villasukista. Toivon, että tuette toinen toistanne ja muistaisitte erityisesti heitä joilla on tässä ajassa elo raskasta. Minulla on kaikkea mitä tarvitsen ja siksi toivon, mikäli joku miettii lähettävänsä minulle joulutervehdystä, että hän kävisi internet-osoitteessa: www.toisenlainenlahja.fi

Tilaisuudessa kuultiin myös Hannu Kailajärven kirjoittama runo. Tervehdyksensä yhteydessä Kailajärvi toivotti koko jäsenistölle hyvää ja rauhallista joulua.

Mitä mahtaa maanantai tuoda tullessaan?

6 kommenttia:

 1. Kirjotan nyt tähän uusimpaan kommenttini.
  Kirjoitukseni koskee krp:n mahdollista motiivia pakonomaiseen Wincapitan tuhoamiseen.
  Kuulin eräältä etelä-suomessa oleskelevalta tutulta, joka on "entinen"(90-luvun yrittäjäuhri) yrityselämän iso vaikuttaja. Tuttavani mukaan Wincapitasta alettiin olemaan kiinnostuneita ulkomaisten sijoittajien osalta jo parisen vuotta sitten. En tiedä minkälaisia "sijoittajia", mutta ilmeisesti on julkisestikkin tiedetty että Hannu olisi tätä ns. tuotetta markkinoinut ainakin yhdysvalloissa.

  Tämän mukaan olisi ollut erittäin todennäköistä, että muutaman vuoden kuluttua Wincapitasta olisi ollut isommankin rahan kanssa sijoituksia/voittoa hakevia tahoja kiinnostuneita. Varsinkin toteutettujen näyttöjen perusteella. Tämä tosiasia mielestäni antoi aika vahvoja signaaleja suomessa pankki- ja rahoitusbisneksessä toimiville aika konkreettisesta uhasta. Suomen Pankki etunenässä nyt ainakin olisi huolissaan tämän kaltaisesta "varpaille astumisesta".

  Minun käsitykseni mukaan Wincapitasta olisi voinut kasvaa - sanotaan vaikka vuoteen 2014 mennessä - aika merkittävä tekijä suomen sijoitus- ja rahoitusmarkkinoilla. Tämä olisi ajatuksena varmasti aika uhkaava monelle nykyisille vakuutus-, sijoitus- tai rahastoyhtiön omistajille. Kaikkihan olisi periaatteessa heiltä pois.

  Kun katsoo isoa kuvaa koko tästä Wincapitan muutaman vuoden historiasta, niin uskoakseni tietyt tahot näkivät tulevaisuuteen piirtyneen uhan, jonka pohjalta homma olisi vedettävä nurin - keinolla millä hyvänsä. Jos tämän olisi "annettu" kasvaa liian isoksi, jopa niin isoksi että mukana olisi huomattavasti ulkomailta tulevaa rahaa, ei suomen "eliitti" siinä vaiheessa paljoa pystyisi enään tekemään. Mikä olisi ollut rajana tämän kasvulle?

  Tosin onneksi tämä on on jo levinnyt sen verran laajalle rintamalle, että tämän kaataminen on erittäin vaikeaa.

  Uskon että kyseiset asiat ovat tämän ajojahdin motiiveina enemmän kuin se, että ei annettaisi muutaman tavan duunarin suomessa hyötyvän tästä.

  Tästä "liian isoksi" kasvamisesta kuvaa hyvin se seikka, että oliko nyt vuosi 2006 kun krp tutkittuaan totesi kaiken olevan kunnossa klubin osalta. Nyt kun homma on todella saanut volyymia ja jäsenten määrä alkaa olla melkoinen, niin kaikki onkin yhtäkkiä suurta "pyramidihuijausta" ja rikollista rahanpesua.

  t. koiviston konklaavin kärsijäksi joutunut 10-vuotiaana.

  VastaaPoista
 2. Rautava on oikeassa, että yllätys on tulossa.
  Hannulle annetaan vapauttava tuomio.

  VastaaPoista
 3. maanantai on synkkä päivä capitalaisille. Rautava iskee kovasti ja se sattuu.

  VastaaPoista
 4. niin, mielenkiintoista nähdä, mikä ässä sepolla nyt on hihassaan. :)

  VastaaPoista
 5. Kailajärvi pääsee työstämään valuuttakaupan robotin valmiiksi

  Kavoniuksen mukaan Kailajärvi vapautettiin odottamaan oikeudenkäyntiä, jotta hän voisi tehdä valmiiksi automaattisen valuuttakauppaohjelmiston, jota hän kehitti ennen kuin hänet vangittiin.

  VastaaPoista