perjantai 13. marraskuuta 2009

Kailajärvi raahattiin aamulla takaisin kellarikoppiin

Sain hetki sitten seuraavan viestin Hannu Kailajärven äidiltä:

" Kun Hannu oli soittamassa minulle tänä aamuna 7:n aikaan 7 vartijaa kävi hänen kimppuunsa ja raahasi hänet vankilan kellarikoppiin, rundiin, ja riisuttivat Hannun alasti. Eivät ole sanoneet syytä miksi hänet viety. Hannu jäi sinne.

Hannu oli eilen sanellut vastinetta minulle kaksi sivua, mutta olivat tulleet lopettamaan puhelun. Vastineen kirjoittamista piti jatkaa tänään, koska sitä on 8 sivua. "
t: Hannun äiti

Sain asiasta tarkempia tietoja ja täsmennän tässä aamun tapahtumien kulkua. Hannu Kailajärvi oli siis soittamassa äidilleen tänä aamuna klo 7:00. Puhelun aikana seitsemän vartijaa tulivat ja keskeyttivät puhelun.

Klo 11 Hannu soitti uudelleen äidillensä ja kertoi tarkemmin mitä oikein tapahtui. Hannu kertoi vartijoiden raahanneen hänet vankilan kellarikoppiin ja riisuttaneet hänet alasti.

Hannu ei saanut tehdyille toimenpiteille minkäänlaista selitystä. Tapahtuneen jälkeen Hannun äiti oli ollut puhelimitse yhteydessä vankilan johtajaan. Vankilan johtaja väitti, ettei hän tiennyt tämän aamun tapahtumista koskien Hannu Kailajärveä. Onko todellakin näin?

Miten on mahdollista, että tämän päivän järkyttävä episodi ei ole Vankilan johtajan tiedossa? En myöskään ymmärrä mikä on motiivina kohdella Hannu Kailajärveä niin kuin tänä aamuna on kohdeltu? Kuka päättää mitä vankilassa oikeasti tapahtuu?

25 kommenttia:

 1. Pelle olet ja valehtelija

  VastaaPoista
 2. Pellestä en tiedä, mutta valehtelija en ole ainakaan.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 3. Haha, ja tämän varmaan kaikki uskoo. No capitaatit ainakin.

  VastaaPoista
 4. Uskoo ken uskoo, mutta kyseisestä asiasta on 100% todisteet.

  Toivon, että näytät toteen väitteesi ja kerrot missä kohtaa valehtelen. kiitos.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 5. Terveisiä Pohjois-koreasta, aukaiskaa silmänne jo..

  VastaaPoista
 6. Vai löytyykö jopa 400% todisteet...

  VastaaPoista
 7. "Uskoo ken uskoo, mutta kyseisestä asiasta on 100% todisteet."

  Onko sinulla vähän tuo oikeustaju hukassa?? Jos Kailajärven äiti kertoo niin se ei tarkoita 100% todistetta. Jos sinulla on esittää kyseisestä tapahtumasta video niin sitten voidaan puhua 100% todisteesta, ei muuta kuin laita se video youtubeen niin ihmetellään ja päivitellään yhdessä. Muussa tapauksessa sinä olet valehtelija.

  VastaaPoista
 8. Toivon, että näytät toteen väitteesi ja esität nuo 100% todisteet.

  VastaaPoista
 9. Mielenkiintoinen näkemys sinulta. Suomen lain mukaan pitää esittää todisteet "valheesta", eikä päinvastoin.

  Voisitko siis ystävälisesti esittää todisteet väitteidesi tueksi. Missä asiassa oikein valehtelen? Onko sinulla vaikka jonkinlaista videota esittää? =)

  En voi myöskään olla varma oletko sinä edes syntynyt, koska en ole nähnyt tapahtumasta videota. ;) leikki leikkinä, mutta toivottavasti ymmärsit asian pointin.

  11 kuukautta tutkintavankeudessa on myös todella pitkä aika ilman todisteita rikollisuudesta. Syytön kunnes toisin todistetaan.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Jouduin poistamaan edellisen kommenttisi, koska komentointisi taso laski taas alle vyötärön. Olen valmis julkaisemaan kommenttisi myös jatkossa kunhan muistat säilyttää asiallisen keskustelun niin, että juttusi kelpaavat myös perheen pienimpien korviin. Onko tämä liikaa toivottu?

  Elämässä moni asia perustuu luottamukseen. Kaikkia maailman asioita ei valitettavasti siis voi aina tarkastaa videolta.

  Monesti on luotettava vain ja ainoastaan omiin silmiin ja omiin korviin. Minä kyllä luotan omiini, luotatko sinä omiisi?

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 12. "Jouduin poistamaan edellisen kommenttisi, koska komentointisi taso laski taas alle vyötärön. Olen valmis julkaisemaan kommenttisi myös jatkossa kunhan muistat säilyttää asiallisen keskustelun niin, että juttusi kelpaavat myös perheen pienimpien korviin. Onko tämä liikaa toivottu?"

  Toivoa aina sopii. Minäkin toivon että sinä lopetat tuollaisten väitteiden levittämisen jolla ei ole mitään todistuspohjaa.


  "Monesti on luotettava vain ja ainoastaan omiin silmiin ja omiin korviin. Minä kyllä luotan omiini, luotatko sinä omiisi?"

  Minä nimenomaan luotan omiin silmiini ja korviini ja sen takia en ole sotkeutunut wincapitan kaltaisiin huijauksiin.

  VastaaPoista
 13. Columbo tekee erittäin arvokasta työtä kansalaisten eteen.Ja nämä pilkkaajat ja Hannun lähiomaisten hädällä mauttomasti mässäilevät kansalaiset "koirantyötä" koko omaa rakasta yhteiskuntaamme ja sen kansalaisia kohtaan.

  Miettikää jos oma lapsenne olisi vaarassa/hädässä ja joku siitä alkaisi ivailemaan teille.HÄVETKÄÄ.Tai pitäkää edes suunne kiinni jos muuta ette tajua.

  VastaaPoista
 14. Teet Columbo hienoa duunia. Ilman sinua ja EOK:ta luulisimme edelleen että elämme oikeusvaltiossa eikä poliisivaltiossa.

  VastaaPoista
 15. hyvä columbo.teet hyvää työtä ku julkaiset vääryydet mitä tehdään hk:ta kohtaa,lehdet ja tv eivät sitä pysty tekemään..taitaa tuolla taustalla kirjoitella ko.vartija..

  VastaaPoista
 16. "Columbo tekee erittäin arvokasta työtä kansalaisten eteen.Ja nämä pilkkaajat ja Hannun lähiomaisten hädällä mauttomasti mässäilevät kansalaiset "koirantyötä" koko omaa rakasta yhteiskuntaamme ja sen kansalaisia kohtaan."

  No sinulla on aika selkeästi eri käsitys kuin minulla Columbon työn arvokkuudesta. Minun käsityksen mukaan hänen antinsa case Wincapitan osalta on pelkästään heitellä oljenkorsia löysässä hirressä roikkuvien ulottuville. Ikävä vaan että kaikki nuo oljenkorret on toisesta päästä kiinni täysin keksityissä väitteissä ja irtoavat heti kun niihin tarttuu.

  Jos em. kaltainen käytös on sinusta arvokasta työtä niin ihmettelen suuresti.

  VastaaPoista
 17. SINULLE ANONYYMI HUUTELIJA! Miehen joka ei osaa lukea muuta, kun vääristynyttä kirjoittelua medioista ja poliisin suoltamana! !
  Jos on perus kateellinen suomalainen ja yksinkertainen! on hirveän helppo uskoa tota sun kaltaisten erittäin ala arvoista tekstiä!CAPITA ON HIRVEÄ KOSKA SE ON NIIN TUOTTOSA.
  KIITOS COLUMBO! TAISTELU JATKUU VOIMIA!

  VastaaPoista
 18. Pyramidipeli, mikä se oikeastaan on?
  Oikean pyramidipelin eli globaalien pankkiirien muodostama eliitti tulee vielä irvistelemään kansainvälisen oikeuden edessä. Ajatteleppas nyt hetki, että kuka tässä sitä pyramidipeliä oikein pyörittää. Sinä menet pankkiin ja otat suurin piirtein koko elämäksesi lainaa 100-200k? että saat itsellesi ja perheellesi kodin. Eliitti ei tee asian eteen mitään muuta kuin painaa pari kertaa näppäimistöä ja luo täysin tyhjästä sinulle 200 000?. Sitten sinä teet töitä 30-40 vuotta eli koko elämäsi ja maksat velkataakkaasi eliitille aidosti työtä tekemällä. Ja kaikkien näiden vuosikymmenten aikana he vielä ottavat välistä maksuja ja nimittävät niitä veroiksi. Jos sattuisit tienaamaan enemmän, niin siitä pitää huolen systeemi, että sinua verotetaan myös enemmän ja olet taas takaisin löyhässä hirressä. Eliitille toiminta on riskitöntä, sillä ensinnäkin sinulle annettu mielikuvitusraha luotiin täysin tyhjästä ja toisekseen eliitti ottaa kotisi pantiksi, että jos et pystykkään maksamaan, niin sinut ajetaan kodistasi pois.
  Tämä mielikuvitusraha joka ei siis nykyään enää perustu yhtään mihinkään, on peräisin keskupankeista kuten EKP ja FED. Nämä keskuspankit puolestaan ovat yksityisten henkilöiden omistuksessa. Tämä voi tuntua uskomattomalta, ja jos näin on, niin nyt on sitten pienen oma-alotteisen tutkimuksen paikka eli googlettamaan mars. Kaikkien maailman keskuspankkien omistajat voidaan esittää alle 1000 nimellä ja siinä on myös se globaali eliitti mistä nykyään paljon puhutaan. Tuo porukka määrittelee sinunkin elämäsi eli aluksi lastentarhaan, sitten kouluun, töihin ja sen jälkeen mahdollisimman nopeasti hautaan. Tämäkö se on nyt se maailman ihanuus ja elämän tarkoitus pelata heidän pyramidipeliään?

  VastaaPoista
 19. Voimaa ja oikeutta haemme aina,
  annetaan EOK:lle pieni laina.
  Tuetaan toimintaa parhaamme mukaan,
  eihän vääryyttä siedä kukaan.
  Columbolle paljon kiitosta sivuista näistä,
  juhlitaan ja kerrotaan joskus häistä.
  Sydän vieläkin meillä oikeudessa sykkii,
  eikä tarvita avuksi tykkii.
  Totuuden suksi ja sauva eteenpäin lykkii.

  VastaaPoista
 20. Sinä kerrot todiseista, mutta et kerro mitä ne ovat!
  Miten ihmeessä minä voin uskoa väitteittäsi ilman todisteita? Olen sentään useasti kolunnut Oulun vankiloita ja aina ne ovat olleet siistejä ja kohtelu on ollut.. no ei ihan kunikaallista, mutta asiallista.
  Voisitko kertoa ne kuuluistat todisteesi.. Vai onko niitä oikeasti?

  VastaaPoista
 21. Yksi todiste lisää:

  " Kavoniukselle vankilanjohtaja Margit Kyngäs on vahvistanut Kailajärven siirron eristysselliin kurinpitotoimenpiteenä. Syytä siihen ei vankilanjohtaja kertonut, koska hän ei ollut tapahtumahetkellä paikalla."

  VastaaPoista
 22. Hän ei ole minulle kertonut mitään..HÖ??
  Okei, ehkä hän on liian kiireinen mies kertoakseen minulle kaikkea. Joten minun on kai uskottava sokeasti nämä todisteet??

  VastaaPoista
 23. Kailajärven kohtelusta on lisää juttua allaolevan linkin osoittamalla sivulla.

  http://sanomat24.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=12968&Itemid=176

  VastaaPoista
 24. Anonyymi kirjoitti...
  "Columbo tekee erittäin arvokasta työtä kansalaisten eteen.Ja nämä pilkkaajat ja Hannun lähiomaisten hädällä mauttomasti mässäilevät kansalaiset "koirantyötä" koko omaa rakasta yhteiskuntaamme ja sen kansalaisia kohtaan."

  No sinulla on aika selkeästi eri käsitys kuin minulla Columbon työn arvokkuudesta. Minun käsityksen mukaan hänen antinsa case Wincapitan osalta on pelkästään heitellä oljenkorsia löysässä hirressä roikkuvien ulottuville. Ikävä vaan että kaikki nuo oljenkorret on toisesta päästä kiinni täysin keksityissä väitteissä ja irtoavat heti kun niihin tarttuu.

  Jos em. kaltainen käytös on sinusta arvokasta työtä niin ihmettelen suuresti.


  Columbo ei heittele oljen korsia niin kuin väität.
  Se on minun mielipiteeni asiassa.
  Olet sitä mieltä että väitteet ovat keksittyjä.
  Minä olen taasen erimieltä.
  Meillä molemmilla on oikeus mielipiteeseemme.

  Minä haluaisin saada 100% varmuuden kumpi meistä on oikeassa.

  Niinpä ehdotankin sinulle julkista keskustelua asiasta kanssasi,sovitaan kanssasi miten tämä hoidetaan.
  Eiköhän joku TV kanava meidät ota johonkin ohjelmaansa keskustelemaan.

  Mitä olet mieltä?

  VastaaPoista
 25. Ripa laitettu RUNDIIN!MILLOIN TÄÄ LOPPUU MÄ TEEN HUOMENNA NIIDEN JOHTAJASTA TUTKINTAPYYNNÖN!

  VastaaPoista