perjantai 13. marraskuuta 2009

Kailajärvi on aloittanut syömä- ja juomalakon Oulun vankilassa

Hetki sitten saadun tiedon mukaan Hannu Kailajärvi on aloittanut syömä- ja juomalakon Oulun vankilassa. Tiedotan asiasta tarkemmin kun saan lisätietoja.

Tässä vielä tarkennusta tämän aamun järkyttävään episodiin Hannun äidin kertomana:

Aamuinen tapahtuma oli ollut sellainen, että Hannu oli pyytänyt soittoa vartija "H" -nimiseltä vanginvartijalta. Oli ottanut puhelinkortin esiin, muttei ollutkaan antanut Hannun soittaa. Oli sanonut, että "puhelut loppui tähän". Hannu oli sanonut, että hän haluaa esimiehen paikalle. "H" oli sanonut "nyt lähdet jätkä rundiin". Tuli 7 vartijaa paikalle.

Ovat raahanneet hänet vankilan kellariin, "H" on yrittänyt parikin kertaa lyödä Hannun päätä rautaoveen. Sitten ovat laittaneet hänet riisuutumaan kellarissa. Nöyryytystä.

"H" on ennenkin käyttäytynyt Hannua kohtaan törkeästi. Lyönyt monet kerrat esim. sellin oven Hannun nenän edestä kiinni tilanteissa, jossa on koko ajan tuonut hannulle maitoa, vaikka hänen ruokalistassaan on mehu, koska vatsa ei kestä maitoa, laktoosi-intoleranssi vaiva.

Hannu on viety nyt 2. kerroksen suljetulle osastolle eristykseen. Lääkäri ja sairaanhoitaja ovat käyneet paikalla. Hannu on näyttänyt heille sellin kuntoa, jossa tyyny, patja ja seinät veressä. Hygieniataso erittäin huono.

t: Hannun äiti


Tämän päivän episodi on todella häpeällistä toimintaa Oulun vankilan henkilökunnalta. En olisi uskonut, että tällaisia kauheuksia tapahtuu myös Suomessa. Nyt todellakin punnitaan pitääkö tässä maassa mikään taho omien kansalaisten puolia.

25 kommenttia:

 1. Nää vanginvartijat toimii näiden psykopaattien käskystä,mutta eivät vartijatkaan mitään järjenjättiläisiä ole;pelkät lihakset!
  On se helvetti,että Suomen viranomaiset eivät reakoi tähän sairaan yhteikunnan tilanteeseen!
  Poliisit saa raistata ja eivät saa tuomioita,mutta Kailajärvi,joka on syytön niin "tapetaan".

  VastaaPoista
 2. Kyllä on Suomen virkavalta nyt temppunsa näyttänyt..siis sikamaista toimintaa jos annetaan tämän tilanteen jatkua.Muistissa on Mikko Niskasen tositapahtumiin perustuva elokuva;Kahdeksan surmanluotia jossa virkavalta sikamaisella käytöksellään ajoi miehen poliisitappoihin!! Kuinka tällaisen käytöksen jälkeen kukaan viitsii enää suomessa elää jossa virkavalta näin räikeästi rikkomalla ihmisoikeuksia.Onneksi en enää asu fasistisuomessa,enkä todellakaan muuta takaisin!

  VastaaPoista
 3. Mitä jos tämä sama olisi tehty vaikkapa somalille?

  Kyllä lehdet repisivät otsikoita ja ulmaalaisvaltuutettua haastateltaisiin!

  VastaaPoista
 4. Onkohan tarkoituksena tappaa hande?

  VastaaPoista
 5. Jos Hannu ei ole sanonut äidilleen suoraan,että aloittaa syömä ja juomalakon niin alkaa haisemaan ja pahasti.Näinköhän yrittävät saada handen hengiltä sillai,että monet luulevat Hannun omasta vapaasta tahdosta aloittaneen syömä ja juomalakon.

  VastaaPoista
 6. Kuulin jutiinsa että Oulussa on jokin tilanne päällä-nyt tarkkana!

  VastaaPoista
 7. Nyt alkaa olla aika jo eduskunnankin herätä uinumasta. Nyt meni kyllä överiksi. Ei tämmöistä voi sietää. Mutta mitä tehdä, jos ja kun haluaa toimia laillisesti. Hannu on jo saanut kärsiä ylimitoitetusti liikaa. Ei sanat riitä kertomaan, kuinka suurta kiukkua tunnemme hänen puolestaan."Yksi anonyymi"

  VastaaPoista
 8. Mikäli Hannulle tapahtuu jotain ovat osasyyllisiä Mikko Paatero ja Tuija Brax sekä kaikki päättäjät, joilla olisi mahdollisuus vaikuttaa asiaan. He ovat tietoisia tapahtuneista asioista ja jos sallivat sen sallivat sen tietoisesti.

  Näitä tahoja ovat lähestyneet useat huolestuneet kansalaiset..

  VastaaPoista
 9. Hannu on kuulemani mukaan passitettu takas kellariin EIKÖ TÄMÄ KOSKAAN LOPU!

  VastaaPoista
 10. Kyllähän nyt tempun tekivät... jos tähän ei mikään korkeampi taho ota kantaa niin monella ihmisellä alkaa varmaan verenpaine nousemaan.. Ei kyllä uskoisi, että asumme ns. oikeusvaltiossa! Jos Capita nousee vielä jaloilleen niin uskon, että useampikin henkilö jättää tämän "lintukodon".......

  VastaaPoista
 11. Jos ja kun Wincapita tästä toipuu,niin ehdotan että kaikki jäsenet siirrytään pois suomen verotuksen alta pois muihin maihin.Mottona olkoon:Ei euroakaan veroja roisto valtiolle nimeltä suomi!!

  VastaaPoista
 12. Hannu koitetaan tappaa jottei todelisuus koskaan paljastuisi.

  Nyt ne järeämmät aseet esiin ja capitaan sijoittaneiden ministerien nimien paljastuksella uhaten Hannu julkisuuteen, nyt kun se vielä on elossa.

  Hannun lynkkaamisen motiivina valtiolla 1) signaalijärjestelmän saanti 2) rikollisilla keinoilla hankituksi maalatun omaisuuden kuppaaminen 3) kansalaisten peloittelu, siinä mielessä että liian hyvissä asioissa vain ei sovi olla mukana koska sellaisen olemassaolo muuttaisi valtasuhteita suomen huipulla.

  kuulema valtiovarainministeri olisi sijoittanut capitaan.

  VastaaPoista
 13. "kuulema valtiovarainministeri olisi sijoittanut capitaan."

  jos näin on, niin miten hän voi olla puuttumatta omalta osaltaan tutkinnan kulkuun??? samoin kuin muut päättäjät, joita mukana on. piilottelu vain pistää epäilemään, onko jotain vääyyttä tapahtunut omissa kuvioissa jäsenyyden aikana. jos todellakin paljastuu, että mukana on sellaisia päättäjiä, joille on jäsenten hätä tuotu esille, niin kovin on kylmästi suhtauduttu koko juttuun asemassa, jossa voisi jotain pyrkiä tekemään. toisten kärsimykset on jätetty huomioimatta ja patsastellaan muiden asioiden kimpussa samalla selkä käännettynä niille, jotka apua tarvitsevat. ja vaikka ei olisikaan clubin jäsen, niin eikö hälytyskellot soi vai onko oma ura vaarassa ja sen pelon takia ei kansalaisten hädällä ole merkitystä? myös me tappiolla olevat haluamme tähän asiaan saada selvyyden heti, tutkinnassa tehdyt käsittämättömät virheet eivät luo uskoa asioiden rehelliseen selviämiseen.

  MISSÄ ON NÄIDEN IHMISTEN OMATUNTO!!!!

  VastaaPoista
 14. Nyt ollaan tilanteessa, mistä ei ole viranomaisilla pakokeinoa kuivin jaloin. Pahuuden raja on ylitetty. Instituutio, kuka valvoo kansalaisia, kusee seisoviltaan ihmisiä silmään. Miksi kansalaiset tottelee jotain normeja tai lakeja, kun niitten säätäjät ei niin toimi?

  VastaaPoista
 15. MIKSI HANNU ON TAASEN KELLARIKOPISSA???!!!
  ILMAN VAATTEITA JA EI SAA RUOKAA EIKÄ JUOMAA KOSKA (TÄMÄ KIDUTUS LOPPUU!!!).

  VastaaPoista
 16. Nyt hän on ollut noin vuorokauden syömättä ja juomatta yleensä juomatta ei pärjää viikkoa pitempään kysyin siskoltani joka on terveytenhoitaja 3-5 päivään pärjää ilman vettä yleensä ihminen eli kohta HE OVAT PÄÄSSEET TAVOITTEESEEN!!!

  VastaaPoista
 17. Pohdiskeltuani tapahtumia ja toimintatapoja rakkaassa kotimaassamme olen tullut siihen tulokseen että joku ihme on saanut kansanvallan toimimaan takaperin.

  Poliitikot ovat kansanvalitsemia heidän pitäisi edustaa kansaa,mutta on saatu aikaan systeemi missä kansa edustaa poliitikkoja.
  Poliitikot edustavat sitten määrältään pientä porukkaa koko kansasta,he edustavat ns.eliittiä.
  Hallitus ja eduskunta ei kuuntele mitä kansa sanoo vaan kansan pitää kuunnella mitä hallitus ja eduskunta sanoo.
  Näin tämä kansanvalta on käännetty harvain vallaksi.
  Ja kansalaiset vaaleista toiseen äänestävät nämä samat naamat eduskuntaan palvonnan kohteikseen.
  Ei kirjoittajasta tälläinen meno hyvältä näytä.

  On olevinaan hallitus ja oppositio.Mitä se todellisuudessa on?
  Kirjoittajan mielestä se on teatteria,suurta teatteria,jonka näytöksistä kansa,jolla pitäisi olla valta,maksaa valtavan hinnan.


  Nyt viimeaikoina on kaksi tapausta yli muiden jotka kirjoittajan mielestä tukevat,kirjoittajan näkemystä erittäin selvästi.

  Toinen on vaalirahasekoilu ja toinen tapaus myös sekoiluksi mennyt tapaus Wincapita.

  Vaaliraha sekoilu osoitta sen että eliitti maksaa politiikkaan valtavat summat rahaa.Miksi?Siksikö että hyvää hyvyyttään tukevat arvokasta poliittista työtä.
  Ja paskat sanon minä.Nämä tahot eivät tee mitään elleivät saa jotain vastineeksi.
  Jossain oikeusvaltiossa tätä pidettäisiin rikoksena.Mutta meillä Suomessa se ei ole kuin maan tapa tai aikojen saatossa muodostunut käytäntö.
  Osa poliitisesta porukasta on keksinyt että kerätään ihmisiltä heille rahat jäsenmaksuina heidän ansaitsemistaan työllä hankitusta palkkatuloistaan.(varsin nerokasta).Luvataan heille että me pidämme teistä huolen.
  Ja taas paskat sanon minä.Sen jäsenmaksun maksettuasi saat jopa julkisesti palvoa näitä kenelle olet ekana rahasi tunkenut.Sitä sillä jäsenmaksulla oikeasti saa.Ja auta armias jos viskaat eriävän mielipiteen sinne "pääpalvojien" joukkoon,niin kyllä poika pannaan ruotuun.Hyvin on saatu paska valutettua ylhäältä alas.Voisin tästä palvojien kanssa erimieltä olemisesta kirjoittaa enemmänkin mutta jääköön toiseen kertaan,että ei karata pääaiheesta liian kauas.
  Tämä kertoo sen miksi kansalta on valta karannut harvojen käsiin.

  Wincapita asia kertoo taas erittäin hyvin sen kun kansalle tulee hätä niin heidän edustajansa tulevat esiin ja auttavat heitä.OHO.Ovatko tulleet?
  No evät perkele ole tulleet,eivät.Miten tulisivat,kun kansalla ei ole edustajia.Ne joiden pitäisi edustaa kansaa ovatkin jo"varattuja" edustamaan muita.
  Kansalaiset kyllä voivat edustaa ja palvoa näitä ns.kansan valitsemia edustajia mielin määrin.Näin tämä meidän systeemi toimii takaperin.

  Täytyy sanoa että kyllä on kansaa huijattu hienosti.Kukahan se on tämän saanut aikaan?Sen tiedän kuka sitä on ollut edesauttamassa.Edesauttajia olemme minä ja sinäkin, me kansalaiset olemme olleet edesauttamassa tämän"rikoksen" syntymisessä.Mutta tästä"rikoksesta" ei voisi meitä tuomita jos olemme olleet hyvässä uskossa,edesauttamassa "rikoksen" syntyyn.Me emme tienneet näiden "köijärien" aiketa,mutta rangaistusta me kärsimme koko ajan.
  Mutta me voimme tuomita ne ketkä ovat tämän sallineet ja siitä myös hyötyneet.
  Se on ainakin mahdollista se tuomio antaa vaaleissa.Mutta onko kansasta siihen se onkin eriasia.
  Jos kansalaisten silmät avautuisivat tällä kaikelle paskalle niin uskon sen silloin olevan mahdollista,muuten ei.

  Itse en ainakaan enää äänestä kuin sellaista kaveria joka lupaa minun kriteerini täyttää KANSANEDUSTAJANA.
  Ja jos tälläistä ehdokasta ei löydy niin pyyhin äänestys lippuun perseeni.


  Valtakunnan menoon vittuuntunut kansalainen

  VastaaPoista
 18. Laittakaa tämän "H":n oikea nimi julkisesti nähtäville. Harmi, ettei aikakonetta ole vielä keksitty, jotta tuollaiset apinat saataisiin kivikaudelle, pois täältä ihmisten keskuudesta, heiluttelemaan vaikka puunuijaa.

  Tässä on kyse nyt siitä, että nämä apinat (=vanginvartijat) kohtelevat Hannua tarkoituksella vain juuri niin kuin KRP käskee. KRP:tä taas käskyttää korkea-arvoiset vallanpitäjät, joita taas käskyttävät Suomen rikkaimmat suvut, joille WinCapita on tehnyt tappiota.

  Laittakaa myös sen muropalstan ylläpitäjän nimi julkisesti näkyville, joka sattui kuulumaan erääseen rikkaaseen sukuun, joka on todennäköisesti ollut osallinen tämän sairaan ajojahdin järjestämisessä.

  VastaaPoista
 19. KRP ilmoitti, että syytteet nostetaan syksyyn 2008 mennessä. Nyt on kulunut yli vuosi siitä, eikä mitään ole tapahtunut. Kahta jäsentä vastaan nostettiin syyte siksi, että muuten käräjätuomari olisi vapauttanut jäädytykset, koska KRP:llä ei ollut mitään todisteita väitteidensä tueksi.

  ONKO KRP VALEHDELLUT JATKUVASTI? MITEN ESITUTKINTA HÄIRIINTYY, JOS HANNU SAA KERTOA TOTUUDEN JULKISESTI? KUINKA KAUAN KRP SAA PITÄÄ HANNUA ERISTETTYNÄ PELKÄSTÄÄN "ON SYYTÄ EPÄILLÄ" PERUSTEELLA?

  Mikäli todisteita olisi ollut, niin Hannnu olisi ollut käräjillä jo ajat sitten.

  PS. PERUSTETAAN YHDESSÄ TOTUUS PUOLUE! "totuuden puolesta"

  VastaaPoista
 20. Hannu on jo tähänkin mennessä joutunut kokemaan kovia,joten luulisi riittävän, mutta ilmeisesti vankilan muskelipellejä ottaa päähän, että hän on vielä tolkuissaan ja aktiivisesti puolustaa meidän capitalaisten etuja ja itseään.Onko vankilaviranomaisille annettu tehtäväksi hänen nujertamisensa ja kun vuosi ei ole riittänyt niin täytyy ottaa kovemmat keinot käyttöön. Väkivallallahan ei ole koskaan voitettu mitään ja uskon että tämäkin episodi kääntyy hänen edukseen pitkällä tähtäimellä. Kiitokset Columbolle blogistaan ja EOK:lle sekä kaikille puolustusasianajajille. Ilman teitä olisimme täydellisesti uutispimennossa ja kohta uskoisimme median vääristelyä.

  VastaaPoista
 21. Yksi EOK:n kunniajäsen on kansanedustaja Jacob Söderman. Miksei hän puutu tilanteeseen ?

  VastaaPoista
 22. Suomessa on tapahtunut paljon näitä valtiovallan käskystä suoritettuja eliminointeja. Koko Suomen ssamelaisvaltuuskunta eliminoitiin 30 vuotta sitten lentokoneonnettomuudeksi lavastettuna. Ranskalainen turisti Ben Chalal pahoinpideltiin Helsingin poliisiasemalla kuoliaaksi tammikuussa 1982. Nyt näistä ei löydy enää mitään tietoa ainakaan internetin kautta.

  VastaaPoista
 23. Mä nauran ihan vedet silmissä... Miten meidän muutaman kirjan lukeneessa kansassa voi olla näin yksinkertaisia ihmisiä. Jatkakaa toki...

  VastaaPoista
 24. Kyllä tämä on törkeetä! Miten voi Suomessa näin käydä...

  VastaaPoista
 25. tämähän on suomalaista fiktiivistä rikosdekkaria parhainmillaan, hauskaa ja viihdyttävää ;)

  VastaaPoista