maanantai 12. lokakuuta 2009

Pankkimies Kari Nars mustamaalasi WinCapitaa

kuva: YLE


Arto Nybergin tv-show'ssa eilen vieraana ollut Kari Nars kertoi kirjoittaneensa kirjan miljoonahuijauksista. Todistettujen miljoonahuijausten lisäksi kirjaan oli päätynyt tapaus WinCapita. Nars mustamaalasi WinCapitaa väittämällä WinCapitan olevan pyramidihuijaus.

En voi ymmärtää miten sivistynyt ja kouluja käynyt mies, toimii näin ajattelemattomasti. Miten kukaan voi tuomita mitään ennen oikeuden päätöstä? Onko WinCapitan liittäminen kirjaan tilaustyö vaiko tohtori Narsin oma epäonnistunut ratkaisu?

En myöskään voi ymmärää miten jälleen yksi taho ilmoittautuu WinCapitan "asiantuntijaksi." Olen täysin varma, että Kari Nars ei kuulu WinCapitaa parhaiten tuntevien joukkoon. Miksi kirjoittaa kirjaan aiheesta, mistä ei oikeasti tiedä riittävästi?

Voiko ketään julistaa korruptoinuneeksi ilman riittäviä todisteita? Voi toki, jos uskaltaa. Vaikuttanee kuitenkin siltä, että YLE:n Silminnäkijä on suojannut selustansa jotenkin. Ovatko todisteet lahjuksista tukevasti takataskussa? Rohkeneeko Vanhanen asiassa koskaan kuitenkaan oikeuteen asti?

Voiko ketään julistaa pyramidihuijariksi ilman minkäänlaisia todisteita? Näköjään voi. Miten mustamaalaajien selusta mahtaa olla suojattu? Hannu Kailajärvi kyllä rohkenee oikeuteen vaatimaan todisteita. Mustamaalaajilla on nyt todella kiire kyhätä jotain WinCapitan vastaisia todisteita. Tässä casessa asiakirjojahan on jo virkavallan toimesta väärennetty sekä oikeudelle valehdeltu. Mitä vielä on luvassa vai olisiko siellä jo aika päästää itku? Kailajärvi haluaa oikeutta, mutta miksei sitä ole saatavana?

Missä on Kari Narsin todisteet väitetystä pyramidihuijauksesta? Minä en ole nähnyt ainuttakaan todistetta pyramidihuijauksesta syyskuussa 2007 käynnistetyn mustamaalauskampanjan aikana. Väitän myös tutustuneeni tapaus WinCapitaan perusteellisemmin kuin yksikään WinCapitan tutkimusten aikana median eteen raahatuista "asiantuntijoista".

Varmasti olette hyvin perillä jostakin elämänalasta, mutta WinCapitan tapauksesta olette todella pahasti hakoteillä. Kari Nars millä todisteilla väität WinCapitan olevan pyramidihuijaus? Onko se riittävä todiste, että WinCapitan tuottoprosentti oli täysin toista, mitä kivijalkapankkien tarjoamissa sijoitustuotteissa?

YLEN:n Haastattelussa annettu tuottoesimerkkisi ontuu todella pahasti. Tuottoennusteet valuuttakaupassa ja pörssisijoittamisessa eivät ole suoraan verrannollisia keskenään vai ovatko muka?

Maraton ja 110m aidat eivät ole sama laji, vaikka molemmissa juostaan. Toisessa sekunti on paljon ja toisessa sekunti on vähän. Molemmissa voi silti voittaa ja tehdä kovia tuloksia. Elämässähän kaikki on aina suhteellista. Onko myös rehellisyys suhteellinen käsite?

Suosittelen jokaista suomalaista avaamaan silmät tosiasioille. On ollut paljon puhetta pyramidihuijauksesta mutta: TODISTEET PUUTTUVAT!

Kari Nars unohti myös mainita, että suomalaiset pankit olivat tyhmiä ja ahneita sijoittaessaan rahaa Madoffin viritelmään. Olisiko siis aika jäädyttää pankkien varoja, koska pankit sijoittivat rahaa selvään pyramidihuijaukseen? Saivatko suomalaiset pankit tuottoja Madoffista? Onko suomalaisissa pankeissa nyt siis saastunutta rahaa? Osaakohan eräs "pyramidien asiantuntija" kertoa asiasta tarkemmin?

Eikö pankeissa pitäisi olla paras tietämys myös valuuttakaupasta? Uskotaanko pankeissa muka yhä, että valuuttakauppa on professori Puttosen virheellisesti väittämää kolikonheittoa? Puttosen väittämä kun oli täysin naurettava ja lapsellinen.

Miksi Nordea tarjoaa valuuttakauppaa asiakkailleen, jos kerran valuuttakauppaa ei voi käydä voitollisesti? On kyllä todella härskiä toimintaa "pankkimiesten" toimesta. Huijareitako ovat?

Oliko Kari Narsilla tieto, että myös Osuuspankki sijoitti WinCapitaan? Kirjaan tämä tieto tuskin ainakaan päätyi. Kirjojen kirjoittaminen voi olla antoisaa puuhaa, mutta fiktion väittäminen faktaksi on mielestäni lukijan aliarvioimista. Lupaan, etten tule Narsin kirjaa ostamaan, koska en muutenkaan pidä satukirjoista. Vakavasta aiheesta kirjoittaminen tulisi perustua faktoihin, eikä Jouni Laihon virheellisiin kuvitelmiin.

Kari Narsin haastattelu:
http://areena.yle.fi/video/474817

45 kommenttia:

 1. Silminnäkijä-ohjelmasta on tehty kaksi selvityspyyntöä Julkisen sanan neuvostoon.

  Voisiko tästäkin tehdä?

  VastaaPoista
 2. Tapasin hiljattain miehen joka kertoi paljon sellaista josta ei matti meikäläinen tiedä mitään, eli ne jotka eivät pohdi itse, eivätkä kyseenalaista valmista kauraa jota kansalle syötetään. Mies kertoi mm. että Vanhaselle toimitettu "maksamaton" lautakasa oli tilaustyö keskustan puolelta Matti Vanhasen maineen nostamisesksi ja puhdistamiseksi koska vaalirahasotku ja median osuus asiassa oli laskemassa Vanhasen suosiota. Tämä oli vain yksi esimerkki pitkästä keskustelustamme. Samoin kouluampumisissa nuoria poikia käytettiin välikappaleina tekemään tappotöitä. Pinnan alla tapahtuu paljon asioita joista suurin osa ei tiedä mitään, peli on erittäin ovelaa ja likaista. Nyt kusetettiin YLEÄ, samoin sitä on kusetettu tai se on kusettanut itseään Winin asiassa kun esittää ohjelmia joissa esitellään heppoisia teorioita kun ei käsitetä kuinka tuottoisa homma valuuttakauppa on, se on helppo opetella kun ei tarvitse sijoittaa omia rahojaan vaan tarjolla on valuutta-alustoja harjoitteluun. Tuli tässä mieleen, että kuuluuko suunnitelmaan Hannun lavastettu itsemurha, sehän antaisi huijaus-huhumyllyyn lisää uskottavuutta ja Winin rahaomaisuus ja muu tuotto-omaisuus voitaisiin saada anastettua valtiolle. Epäilen myös, että tuleeko julkista oikeudenkäyntiä, en tunne lakipykäliä mutta julkinen oikeudenkäynti olisi ainoa keino totuuden julkituomiseksi.

  VastaaPoista
 3. Eiköhän Nars ole aivan väärä mies arvostelemaan/tuomitsemaan Wincapitaa?
  Mieshän hävitti alaisensa kanssa ahneuksissaan jopa yhden pankin (HOP) yms. ja nyt alkaa toisia neuvomaan kirjassaan? Onko tämä joku vitsi?

  VastaaPoista
 4. Rauli Virtanen kysyi lopussa väärin; olisi pitänyt kysyä, että

  OLETKO ITSE HUIJANNUT JOSKUS?
  viitaten edelliseen kommenttiin

  VastaaPoista
 5. Siitäs saitte uskikset!!! erittäin hyvä ja asiallinen YLE:N juttu ja lisää on tulossa!

  VastaaPoista
 6. Olipa nirsnars oikein asiantuntija.
  Tuollanen ikäloppu rohvessoori on laitettu telkkariin esittämään asiaa,jota ei todellakaan tunne ollenkaan.Tää pösilö on muka asiantuntija ja paskat ole muutakun pelkkä pelle!

  VastaaPoista
 7. No tietysti talosrikoksista tuomittu Hannu kailajärvi tietää asiat paremmin:))HAHAHA
  PÄSSEJÄ VIEDÄÄN KOHTA LINNAAN

  VastaaPoista
 8. Edellinen ei taaskaan ole muistanut ottaa lääkkeitään kun tuntuu että sitä ahdistaa !!

  VastaaPoista
 9. onkohan minkä verran konnia linnassa 6.12.2009 ?

  VastaaPoista
 10. Olisi kannattanut sijoittaa tuohon NORDEAN ammattilaisten suosittelemaan merenneito tuotteeseen se kun oli pääoma turvattu:)vain 140 miljuunaa meni ihmisiltä.

  VastaaPoista
 11. Paljonkohan Nordea nettosi erilaisia välityspalkkioita tuossa tunaroinnissa?

  Viulut jäi taas sijoittajien maksettaviksi, mutta pankki voittaa aina!!!

  VastaaPoista
 12. MOT-ohjelmassa kerrottiin Nordean Mermaid-joukkolainaan sijoittaneista. Menettivät yhteensä 140 miljoonaa! Sijoittajia oli informoitu väärin.

  Kuinka moni Nordean henkilökunnasta on pidätettynä tai vangittuna? Entä miten paljon takavarikkoja heille tehty? Onko tietoa?

  VastaaPoista
 13. Meneeköhän Nordealta nyt kaikki rahat jäihin?

  VastaaPoista
 14. Pankit, poliitikot, poliisit pääsevät aina kuivin jaloin pois sellaisesta tilanteesta missä esim perinteinen suomalainen yrittäjä saisi vähintään ehdollisen tuomion. Ohessa mainittu porukka ajaa vain omia etuja ja levittelee käsiä, mut pääasiahan on se et niitten hommat jatkuu ennällaan. We call this reilu meininki.

  VastaaPoista
 15. Vielä tänäänkin Arsenal ja sen perillisyhteisöt hukkaavat omaisuutta sekä siinä sivussa verovaroja tehtyjen "erikoislakien" turvin!

  Pankki nykyisen "oikeuskäytännön" mukaan kadottaa omaisuutta "laillisesti", kun taas yksityshenkilöt ovat automaattisesti
  rikollisia?

  Oikeusasiamiehen päätös 876/2/05 sai aikaan, että rikollisia ministereitä ja presidenttejä ei edes "lain" takia saada koskaan vastuuseen.

  Tässä nyt näemme uusimmat seuraukset historiallisen koiviston konklaavin seurauksista vielä tänäänkin?


  lue lisää vaikka->
  http://www.promerit.net/

  VastaaPoista
 16. No niin taas tuli televisiosta asiaa, jota Columbo ei voi ymmärtää :D

  VastaaPoista
 17. Fiksu mies tuo Nars kyllä taitaa mennä kirja hankintalistalle. Ehkä käy myös joululahjaksi capitalaiselle? Naapureille vinkvink!

  VastaaPoista
 18. Pitääkö tämä toiselta foorumilta löytämäni tieto paikkansa? Voisiko Columbo tarkastaa pöytäkirjoista?

  "Eihän se EOK:n ja PITKÄSEN uurastus ihan pyyteetöntä ole ollut. Hovioikeuden päätöksestä selviää, että Varkauden Sponssi sai maksaa EOK:n ja Pitkäsen turhasta ja mihinkään johtamattomasta puolustuksesta omasta taskustaan 5.311 euroa."

  Jos on totta niin melkoisen kallista sanoisin, kalliimmaksi tulee kuin pyramidipeliin osallistuminen huh huh!

  VastaaPoista
 19. Käsittääkseni Pitkänen on ihan rahapalkkaa vastaan puolustamassa jäseniä. Eikä siis talkoilla tai provikalla.

  Pöytäkirjassa on maininta hukkaamiskiellon suuruudesta: 794.015,00 eur

  käräjäoikeuden kulut: 2919,81 eur
  hovioikeuden kulut: 2391,20 eur

  Valtio maksaa hovioikeuden kuluista 250eur

  Suomessa kaikki on sikakallista...

  VastaaPoista
 20. Siltä varalta ettei joku ole lukenut Rovaniemen HO:n päätöstä, tässä linkki:
  http://www.nyapolitiken.biz/int_politik/RovaniemenHO30092009-1.pdf

  VastaaPoista
 21. Aika kallista on tosiaan. Tietysti on siinä varmaan työtäkin, mutta jos edustaa vaikka sataa jäsentä niin siinähän voi päästä tuloissa lähelle tuota sponssin Capitasta keräämää summaa, ei huono!

  VastaaPoista
 22. forex-masters-of-the-universe13. lokakuuta 2009 klo 11.24

  En ole lakimies mutta kun ei puolustus saanut takavarikkoa purettua niin huonolta näyttää Capitan laillisuuden osoittaminen. Ilmeisesti tuo vajaa miljoona euroa oli saatu muuten kuin valuuttakauppaa käymällä, muutenhan pöytään olisi lyöty veret seisauttavat todisteet eikä yritetty vedota muotoseikkoihin takavarikon taustalla. Ei kai siinä muita vaihtoehtoja jää kun että raha vaihtoi vaan omistajaa...

  VastaaPoista
 23. Näitä "asiantuntijoita" riittää monilla aloilla TV:ssä, kuten tälläkin blogilla. Joku vielä käyttää pyramidi-sanaa vaikka poliisin tiedotteista se sana on hävinnyt aikoja sitten. Mistähän johtunee? Asiantuntemusta tuntuu olevan kommenttien määrästä päätellen. Nars, kuten valtaosa kansalaisistamme elää median talutusnuorassa mm. Capitan suhteen. Uutisiinkaan ei voi luottaa jos ei itse ole ollut paikalla, PISTE.

  VastaaPoista
 24. Mutta mutta, vaikka uutisia epäilisikin, niin oikeudetta tässä maassa kyllä vielä saa. Pitäisi vaan pystyä käräjillä osoittamaan mistä (laillisesta) kohteesta rahat on tullut. Jos ei pysty kuten tuo mainittu sponssi niin voi voi, muut ei rikastu kun lakimiehet

  VastaaPoista
 25. Tilanne onkin toivoton tällä hetkellä varsinkin niillä joiden omaisuus on takavarikoitu koska käsittääkseni Hannu yksistään voi koneelta käsin osoittaa jos homma oli sijoitustoimintaa oikeasti. Päämaja panamassa ja jäsenet pystyivaät toimimaan vain Capitan nettisivuilla. Vaikka dokumenttia olisikin, ei ole vielä selvillä, oliko toiminta rehellistä. Joten mielestäni Hannun ja Win-capitan asia tulisi käsitellä ennen takavarikko-oikeudenkäyntejä koska nyt oikeudella ei ole totuutta asiasta tietääkseni, on vain tätä huijausmantraa tai tekaistuja juttuja kuten jäsenistössä pelätään, että ovat viemässä Capitan omaisuutta valtiolle(liian tuottava).

  VastaaPoista
 26. Arto kirjoitti tuossa hyvin. Ongelmana tietysti on takavarikoiden päällimmäinen tarkoitus, eli niitä ei voi oikein mitenkään purkaa ennen kuin on selvää onko jäädytettynä "rehellistä rahaa" vai ei. Siinä mielessä en ymmärrä miksi edes yrittivät oikeuden päätöksestä valittaa, niin ilmiselvä homma. Turhia lakimiespalkkoita tuli maksettavaksi.

  VastaaPoista
 27. Miten voidaan jäädyttää tavallisten sijoittajien omaisuutta määräämättömiä aikoja ja samaan aikaan ei anneta pääepäillyn todistaa mistä rahat on peräisin..

  VastaaPoista
 28. Kyllä päämiehellä oli aikaa todistaa ihan "huru mykket". Mutta hänpä piilotteli tekaistulla nimellä Ruotsalaisessa mökissä. Miettikääpä miksi. Jos todisteita toiminnan rehellisyydestä olisi olemassa, olisi hän pystynyt ne toimittamaan julkisuuteen. Vaan ei toimittanut, joten ainoa johtopäätös voi olla vain se, ettei mitään todisteita laillisuuden tueksi ole olemassa. MOT

  VastaaPoista
 29. kyllä se pojat tässä maassa on vielä niin että se on korpin todistettava että raha on rikollista,eikä päinvastoin.

  VastaaPoista
 30. Se on siis vanhasenkin todistettava että lautakasa ei ole lahjus,vai miten se oli.Eli kun joku keksii syyttää sinua jostain,niin sinun täytyy näyttää että se ei pidä paikkaansa:)ei pojat se niin mene.

  VastaaPoista
 31. Todellakin niin. Syyllisyys pitää Suomessa todistaa eikä toisinpäin..

  VastaaPoista
 32. Pojat pojat, jos minulle tulee tilille rahaa vaikka kymppitonni, niin tuli se mistä tahansa toki minun pitää pystyä osoittamaan mistä se tuli. Siis maksoiko joku minulle palkkaa, lahjoittiko vaari rahaa vai myinkö autoni.

  Täällä taas joku supervaluuttakauppias vertaa asiaa tapaus Vanhaseen. Tuo tapaus ei välttämättä ole edes loppuun käsitelty, mutta tällä hetkellä tilanne on se että Vanhasella ei ole mitään lautakasaa, ohjelma vaan kertoi kuulleensa että sellainen olisi toimitettu, mutta näyttöä ei tällä hetkellä ole esitetty. Tämän kyseisen capita sponssin suhteen asia on toinen.

  VastaaPoista
 33. Olet oikeassa, mutta miksi KRP ei anna Kailajärven todistaa, että tuotot tuli sieltä mistä pitikin tulla?

  VastaaPoista
 34. Hanski saa todistaa käräjillä niinkuin muutkin rikoksesta epäillyt, maltetaan nyt vielä hetki odotella. Ihan kauheasti en kyllä odottelisi todisteita menestyksekkäästä valuuttakaupasta, sillä en ymmärrä miksi Hannu olisi niitä näin pitkään pantannut. Ruotsissa oli monta pimeää iltaa jolloin olisi voinut todisteet laittaa esityskuntoon.

  VastaaPoista
 35. Täällä taas joku supervaluuttakauppias vertaa asiaa tapaus Vanhaseen. Tuo tapaus ei välttämättä ole edes loppuun käsitelty, mutta tällä hetkellä tilanne on se että Vanhasella ei ole mitään lautakasaa, ohjelma vaan kertoi kuulleensa että sellainen olisi toimitettu, mutta näyttöä ei tällä hetkellä ole esitetty. Tämän kyseisen capita sponssin suhteen asia on toinen.

  Joku viisas voi todeta mitä konkreettisia todeisteita KRP on teille antanut. Onko Hannun tunnustus videoitu ja näytetty yleisölle? Ei. Ainoastaan faktana pysyy että hän on eristettynä ja te/me tappelemme täällä ja kaiken lisäksi täällä joutuu väittelemään (jota tämä ei ole sillä toisella osapuolella ei ole mitään tietoa asioista) vaan inttämistä. Tämä on ollut inttämistä siitä lähtien kun GiiClub tuli kehiin.

  Yrittäkää nyt pitää mielessä että miksi KRP:n tarvitsee salailla todisteita joilla tämä homma olisi kerralla ohi? Siihen teillä ei ole vastausta koska teillä ei ole mitään taustatietoja, vain mielipiteitä ja mielipiteillä ei ole pahemmin painoarvoa sillä sillä ei ole mitään tekemisstä faktojen kanssa.

  Joku neropattti tiesikin jo kertoa ettei löytänyt World Wide Investmentistä mitään tietoa enää yhdysvalloista. Ei pitäisikään löytyä.

  Säälittävää, ei teistä tutkijoita tule mutta poliiseiksi kelpaatte kyllä minä päivänä tahansa.

  Eniten pelkään niitä psyykkisiä vaurioita mitä näille inttäjille tulee kun totuus lopulta paljastuu. Se voi olla vähän liikaa sillä pahansuopuus on täällä Suomessa voimissaan ja ihmisiä jotka uskaltavat unelmoida ja ottaa riskejä poljetaan maahan, syljetään päälle ja potkitaan pari kertaa vielä päähän. Ei se mitään. Mikään ei ole ohi.

  KRP ei ole edes päässyt kuin vasta syyteharkintaan pääepäiltyjen osalta ja jos mitään tietäisitte niin nämä "pääepäillyt" ovat pelkkä vitsi kuten myös GiiClubin mukaan otto tässä vaiheessa. Ajan peluuta. Te ette kuitenkaan osaa ottaa asioista selvää joten katselkaa Salla Vuorikosken toimittama 45 minuuttia niin voitte omahyväisesti nautiskella miten viisaita olette vaikka ette mitään ole selvittäneet. Tiesitte kuitenkin asioiden laidan.

  Jos jotain sinne aivokoppaan mahtuu niin miettikää mikä estää Hannun eristämisen ja miksi häntä ei syytetä vaikka hän haluaa avoimen oikeudenkäynnin, miksi KRP ei siihen suostu? Enempää on turha sanoa ihmisille joille kelpaa kaura kuin kaura. Lukekaa 7 päivää lehteä ja katselkaa kymmenen uutiset. Sijoitus infon saatte sitten Kauppalehdestä.

  Voitte ruveta tekemään Valuuttakauppaa Nordean kautta, siihen voi luottaa. Vai tiedättekö taustoja miksi Nordea pystyi häviämään 140 miljoonaa ilman seurauksia???

  Paljonko Kari Nars maksatti veronmaksajilla??? On helppoa ja mukavaa elää illuusiossa jossa kaikki on hyvin mutta kaikki se mitä tulee nähtyä puhuu vähän toista kieltä. Ihmisillä ei ole hyvä olla ja pahoinvointi vain lisääntyy. Sen sijaan että säälisitte naapureitanne niin nauratte päälle. Millaista SAKKIA. Silti väitän että "kriitikoista 95%" ei ole käyttänyt 4 tuntiakaan selvittääkseen mitään Winncapitaan liittyvää ominpäin.

  Kunpa Suomen missään koulutusjärjestelmässä opetettaisiin selvittämään ja koluamaan asioita itse, valitettavasti näitä taitoja täytyy joko opetella itse tai ulkomailta. Nettifoorumit eivät ole mitään tietolähteitä joita käytetään todisteina. Muropalsta sai poliisilta kiitosta tietomurrosta... Great

  Säälittävää, vihaista sakkia vailla mitään tietämystä mitä ympärillä tapahtuu.

  No ei teitä siitä voi kokonaan syyttää. Sellaiseksi teidät on kasvatettu ja aivopesty. Te ette osaa kysyä "Miksi".

  VastaaPoista
 36. Minä tavallaan kai kuulun tähän capitalaisen mainitsemaan inttäjien joukkoon. Joku toinen voisi sanoa realistiksi kun en aikanaan lähtenyt mukaan "valuuttakauppaan".

  Samoin minä pelkään psyykkisiä vaurioita mutta en usko että itselleni niitä on tulossa. Tuo pelko on kuitenkin osa syytä miksi olen muutamaa asiaa kommentoinut. Toivon että viimeisetkin 'columbot' alkaisivat ajatella.

  Ehkä tuo capitalaisen kirjoitus on siinäkin mielessä epätoivoinen, että koitetaan saada ns. vastustajat vaikuttamaan huonosti asioista perillä olevilta tai huonosti koulutetuilta. No vertaapa vaikka Kari Narsin tai Uotin koulutusta omaasi, asiat alkaa näyttää ehkä erilaiselta? Omakin koulutukseni on korkea mutta kun anonyymisti kirjoitellaan sillä ei ole niin väliä. Columbo ei ole koulutustaustaansa valottanut, mutta noin 400% varmuudella voin sanoa ettei ainakaan akateemista pohjaa löydy. Kirjoitustyyli sen paljastaa.

  Totta on että Capitaan lähdettiin unelmoiden ja riskiä ottaen, mutta vain paska jäi käteen lopulta. Onko jollain ulkopuolisella aihetta olla kateellinen? Ei minun mielestäni ainakaan, kyllä syyt kriittisille mielipiteille ovat ihan toiset. Ehkä vähän on mukana vahingoniloa joillain, mutta pääosin yrittävät auttaa ja edistää tutkimuksia, näin uskon.

  "Eniten pelkään niitä psyykkisiä vaurioita mitä näille inttäjille tulee kun totuus lopulta paljastuu. Se voi olla vähän liikaa sillä pahansuopuus on täällä Suomessa voimissaan ja ihmisiä jotka uskaltavat unelmoida ja ottaa riskejä poljetaan maahan, syljetään päälle ja potkitaan pari kertaa vielä päähän. Ei se mitään. Mikään ei ole ohi."

  VastaaPoista
 37. meikä ei ainakaan tunne vahingoniloa rahansa huijareille menettäneitä kohtaa. sääli että niin kävi. no poikkeuksena ehkä jotkut jotka menetti edellisen kerran rahansa wgissä muutama vuos sitte, ei menny kerrasta oppi kaaliin

  VastaaPoista
 38. hassuja setiä täällä... eikö enää muuta inistävää löydy niin on pakko jo yrittää mollata columbon koulutusta. Mä taas veikkaan, että columbo on akateeminen.

  pelimiehenä kiinnostais ottaa joku veto asiasta.
  Uoti on kova kaveri mut narssi meni halpaan.

  VastaaPoista
 39. Veikkaan että columbo on aikoinaan käynyt ammattikoulun mutta sittemmin ryhtynyt yrittäjäksi ja pärjännyt siedettävästi eli elanto on tullut mutta ei juuri varallisuutta isommin. Varmaan erittäin ammattitaitoinen kaveri omalla alallaan.

  Voisin pientä vetoa myös lyödä esim. tuosta koulupohjasta, jos löytyy halukkaita?

  VastaaPoista
 40. paljosta sä uskallat lyödä?

  VastaaPoista
 41. Ja Suomen sisäministeri Anne Holmlund on yo-merkonomi.

  VastaaPoista
 42. Columbo ihmetteli mm. oikeutetusti sitä, miten Nars voi tuomita etukäteen Wincapitan huijaukseksi? Se on todella kummallista. No, sinänsä ei ole todellakaan mitään kummallista, koska näinhän on menetelty jo noin kaksi vuotta.
  Se sen sijaan on todella kummallista, kun juttu on siis HUIJAUS Narsin, Laihon, Puttosen, Kantasen yms. asiantuntijoiden mielestä KRP:ta myöten (luetteloa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään), vaikka AINOATAKAAN syytettä ei ole nostettu.
  Ja vielä lisäksi median ja KRP:n mukaan pääsyytetty on myöntänyt/tunnustanut "huijauksen". On erikoinen rikos, että ei näillä "faktoilla" selviä.
  Mistä näitä "varmoja tietäjiä" oikein riittää? Esittäkää ne oikeat ja lainmukaiset faktanne asiasta.
  Väkisin tulee mieleen, että näitä eri asiantuntijoita tilataan jonkun tahon toimesta aina sopivaan paikkaan.
  No, toivottavasti tänään löytyy sellainen journalisti tai lehti, joka ensimmäisen kerran valottaa tätä toistakin puolta asiasta.

  VastaaPoista
 43. Ehkä tuo capitalaisen kirjoitus on siinäkin mielessä epätoivoinen, että koitetaan saada ns. vastustajat vaikuttamaan huonosti asioista perillä olevilta tai huonosti koulutetuilta. No vertaapa vaikka Kari Narsin tai Uotin koulutusta omaasi, asiat alkaa näyttää ehkä erilaiselta? Omakin koulutukseni on korkea mutta kun anonyymisti kirjoitellaan sillä ei ole niin väliä. Columbo ei ole koulutustaustaansa valottanut, mutta noin 400% varmuudella voin sanoa ettei ainakaan akateemista pohjaa löydy. Kirjoitustyyli sen paljastaa.


  Ihan vain tiedoksi että parhaat opettajat ovat aina olleet erittäin selkeitä opetuksissaan. Vain nobelisti voi opettaa tulevia nobelisteja. Valitettavaa mutta totta.

  En tiedä minkälaisen analyysin voit kirjoitusteni perusteella päätellä mutta voin sanoa että se mitä minulle on "päntätty"... Haluan että analysoit minkälainen koulutustaso minulla on. Parhaat opettajat valittevasti osaavat kertoa asioita kansanomaisesti niin että jokainen ymmärtää "pointin". Sinulla ei vielä tätä tietoa ei vielä ilmeisesti ollut mutta mitä voit opettaa jos kukaan ei tajua sanaakaan siitä mitä sanot? Voit tutkia akateemista koulutusjärjestelmää ja sen jälkeen voimme palata tähän aiheeseen.

  En vetäisi Columbon koulutuksen suhteen mitään johtopäätöksiä ja tärkeintä on se että osaa ajatella omilla aivoillaan. Vain siten voi voittaa systeemin ja "rikastua" niin henkisesti kuin materiaalin kannalta.

  Olisit varmasti tyrmännyt Einsteininkin jo samantien kun mies ei osannut matematiikkaa, itselläni oli sama ongelma nuorempana. Opettajat eivät useinkaan ymmärtäneet omia yhtälöitäni joista tuli kuitenkin oikea vastaus. Maailma ei ole niin yksinkertainen kuin annat kuvan. Ehkä sinun pitäisi yrittää ylittää ne rajat.

  Luuletko että tässä joukko idiootteja väittelee jostain varmasta tuhosta jota yritetään pitkittää. Mieti! Me otamme tämän asian oikeuteen milloin vain. KRP ei voi saada enää lisätietoa jäseniltä. Oletko edes tietoinen montako ihmistä varsinaisesti kävi tekemässä sen rikosilmon? Vastaa edes tuohon kysymykseen että voit todistaa että olet todella perillä edes joistain kylmistä seikoista/faktoista! Muuten olet vaan yksi inttäjä muiden joukossa. Ja kerro toki mikä olen koulutukseltani ja mitä olen mielestäsi tehnyt. Lupaan etten valehtele vastauksessani. Voitte toki muutkin kokeilla.

  VastaaPoista
 44. "Se sen sijaan on todella kummallista, kun juttu on siis HUIJAUS Narsin, Laihon, Puttosen, Kantasen yms. asiantuntijoiden mielestä KRP:ta myöten (luetteloa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään), vaikka AINOATAKAAN syytettä ei ole nostettu."


  Olet kyllä oikeassa siinä, että syytteitä ei ole vielä nostettu mutta tuskin montaa viikkoa tuohon enää menee.

  Nuo asiantuntijoiden lausunnot mietityttävät minuakin, en usko että noin monta 'Suomen parasta' asiantuntijaa voisi olla kollektiivisesti väärässä. Itse toki näin Wincapitan 'läpi' jo vuosia sitten ja osasin varoa.

  En laittanut myöskään rahaa WGI:n, GPP:n enkä Ikarokseen. No en ole siis menettänyt rahojani, mutta en myöskään saanut satojen prosenttien tuottoja. Itse näen tosin plussana myös sen, että rikosrekisteri on puhdas.

  VastaaPoista
 45. Kylläpä tuli taas sopivasti kirja myyntiin! Ihan ilmaista mainosta Televisiossa... Nars ei aikoinaan joutunut tilille teoistaan, toivotaan että TÄLLÄ kertaa vastaa sanoistaan ja maksaa nuo herjaus ja mustamaalauksensa!!! Suomessa ei tietääkseni ole vielä Pyramiidejä nähty, Luxorin tienoilla kyllä!

  VastaaPoista