keskiviikko 7. lokakuuta 2009

KYSYMYS: Luotatko KRP:n ja valtamedioiden tiedotuslinjaan?

Olen monissa pohdinnoissani kyseenalaistanut KRP:n ja valtamedioiden tiedotuslinjan koskien WinCapitaa, Hannu Kailajärveä ja WinCapitan jäsenistöä.

Näkemykseni mukaan KRP ja valtamediat mustamaalaavat sekä johtavat ihmisiä harhaan.

Olisin todella kiinnostunut kuulemaan, mitä mieltä blogini lukijat ovat tästä asiasta.

Sivun asetuksista johtuen kysymys on sijoitettu tähän tekstiosioon ja vastausvaihtoehdot löytyvät oikealla olevasta palkista.

Arvoisat lukijat, voitte perustella vastaustanne tämän tekstin kommenttiosioon.

64 kommenttia:

 1. www.oikeuson.com/sivut/blogi
  www.eok.fi

  Täälläpä mielipidettä kerrakseen.

  En luota tiedotuslinjaan!

  Annettakoon Hannulle mahdollisuus puolustautua niin pian kuin mahdollista (asap).
  Miten pitäisi kansalaisten menetellä, jotta saataisiin juttuun vauhtia?

  VastaaPoista
 2. Kyllähän ne KRP:n jutut on melkoista huttua!

  Mitenköhän muualla maailmassa kansa toimii vastaavissa jutuissa kun ei enää puhe riitä..

  VastaaPoista
 3. en voi uskoa huijareihin(krp)

  VastaaPoista
 4. en voi uskoa huijareihin minäkään, tosin tämä kyselykin on siinä mielessä huijausta että blogia lukevat lähinnä sponsorit ja muutama tunkki

  VastaaPoista
 5. Luotan ja luotan enemmän, kuin Wincapitan tiedotukseen. Missäs se muuten on ja missä on minun rahat? Miksi Wincapita tai Hannu eivät tiedottaneet silloi, kun Hannu vielä piileskeli Nässjön mökissä? Silloin olisi ollut aikaa ja mahdollista tehdä vaikka kokoillan elokuva vakuudeksi toiminnan rehellisyydestä...

  VastaaPoista
 6. mielenkiintoistahan se on nähdä kuinka moni lukijoista on puolesta ja kuinka moni vastaan.

  Tähän mennessä 14 ei luota KRP:n juttuihin. Mun mielestä sekin on jo monta.

  VastaaPoista
 7. vain Hannu tietää miksi ja miksi.

  Eikös olisi aikas mukavaa, että Hannu pääsisi kertomaan tapahtumien kulusta?

  VastaaPoista
 8. Mikä siinä on kun Hannu ei kertonut silloin kun oli vielä vapaalla? Olihan siinä aikaa ja kuitenkin useamman kuukauden ollut sivut kiinni ja rahat 'jäissä'. Miksei ajatellut jäseniä silloin? Onko tähän kukaan saanut vastausta joka ei viittaisi rikolliseen toimintaan, eli yritykseen paeta poliisia ja viedä jäsenten rahat mukanaan?

  VastaaPoista
 9. kaikella on syynsä. Tärkeintä on saada Hannu ääneen. Kertokoon missä oli ja mitä teki. Mitä hyötyä on pitää Hannu edelleen eristyksissä?

  VastaaPoista
 10. Ei ole oikeudenmukaista mustamaalata tutkinnan alla olevaa henkilöä tai hänen toimintaansa ennen kuin on 100% varmuus onko henkilö syyllistynyt rikoksiin. Tutkinnan alla olevaa henkilö tulee suojella niin ettei hänen maineensa tahriinnu turhaan mikäli tutkinta osoittautuisikin turhaksi.

  Nyt kun Hannun toimet on jo moneen otteeseen lehdissä ja virkamiesten toimesta leimattu. Olisi oikeudenmukaista että hän saisi myös puolustautua myös julkisesti niin halutessaan ja välittömästi eikä huomenna.

  Se on törkeää kun näin ei anneta tapahtua, leimataan lööpeissä ja lausunnosissa eikä anneta miehen antaa vastinetta.

  Mikäli alussa on päätetty pitää asiat salassa olisi toiminnan pitänyt silloin olla molemmin puolista. KRP hiljaa ja hannu hiljaa.Asioiden selvittyä annettu sitten lausunnot molempien toimesta.

  VastaaPoista
 11. http://www.nyapolitiken.biz/int_politik/sanningen-bakom-wincapita.html

  VastaaPoista
 12. Ei ole oikein mustamaalata turhaan, mutta sanoisin että itseaiheutettu tilanne Hannulla. Mitäs piileskeli mökissä eikä ollut halukas yhteistyöhön heti alkuunsa. Eikä se sivujen sulkeminenkaan ollut ihan reilua.

  Tiedän kyllä että muutamalla sponsorilla on kootut selitykset noihin valmiina ja sälyttävät mielellään vastuun muualle, jotta itse pääsisivät pälkähästä, mutta ne eivät jäsenistöön enää uppoa!

  VastaaPoista
 13. Olet siis se toinen niistä joka luottaa KRP:n sepostuksiin.

  Olet väärässä monella tapaa. Hannu ei sulkenut sivuja vaikka sellaista yrität uskotella. Yritätkö väittää, että pekka-perussponsori olisi jotenkin vastuussa sivuston sulkemisesta. get a life.

  Yritätköhän vaan lietsoa eripuraa???

  VastaaPoista
 14. Kieltämättä on varsin outoa toimintaa krp;n puolelta jos hannu haluaa julkisen oikeuden ja ne ei!!?? Missä mättää?? No annetaan ajan kulua niin eiköhän se totuus joskus tule ilmi,olkoon sitten vaikka mikä.

  VastaaPoista
 15. Ei pekka perussponssi ole vastuussa sivujen sulkemisesta, heidän isoin syntinsä on oma hölmöys ja joissain tapauksissa alalinjan vedätys ja rahankeruu, mutta tuo on varmasti pieni osa porukasta

  VastaaPoista
 16. Kuka on lukenut uudesta ultralehdestä David Icken haastattelun? Siinä jälleen kerran david sekä Pattayan ufotutkija Zaven Casarjian kertoo tietonsa maailmaa hallitsevasta salaseura illuminatista joka vaikuttaa kaikissa maissa. Olen miettinyt kauan capita-juttua, siinä on muutamia epäjohdonmukaisuuksia jotka eivät aukea millään luonnollisesti syystäkin kun ei ole faktoja. Julkinen oikeudenkäynti tekisi salaliiton osuuden tähän tapaukseen näkyväksi/tyhjäksi. Totuus voi tulla ilmi vain julkisessa oikudenkäynnissä jos ne piruparat saavat jotakin syytetttävää(Hannu/wincapita). Olen sijoittanut, en ole sponsori vaan itsenäinen ajattelija mutta saanut pieniä tappioita sinisilmäisyydessäni luottamalla ihmisiin. Columbo on ollut koko ajan asialinjalla tarkastellen ilmiöitä, kaikista ei voi sanoa samaa, pysykäämme avoimina. Fakta on, että esitutkinta kestää kauan ja muut ovat sepostaneet Hannun suulla, homma haiskahtaa. Olen edelleen sillä kannalla, että Wincapita sijoitti valuuttakauppaan. Tiedän myös mitä arbitraasi tarkoittaa vedonlyönnissä. En luota mediaan.

  VastaaPoista
 17. Kyllä on täysin outoa ollut koko tiedotus,tai jos sitä nyt voi edes tiedotukseksi sanoa.Sokeakin näkee kuka määrää mitä kirjoitellaan.

  VastaaPoista
 18. Käsittämätöntä toimintaa viranomaispuolelta, muutamat epärehelliset virkamiehet tuhoavat ja vievät toisilta elämän. Toivon silti oikeuden tulevan voittamaan ja medianki uskaltavan alkaa puhumaan totta. Vai montako ihmishenkeä vielä pystyvät ottamaan omalletunnollensa?

  VastaaPoista
 19. Krp laajensi tutkimuksia Capitan alkuajoille v. 2003 jolloin se toimi nimellä GiiClub. Tämän vuoksi
  saatiin tutkinnalle lisäaikaa ja Hannu pysymään
  kiven sisässä. Tuolla tutkinnalla ei ole mitään merkitystä asian laillisuuden kanssa, sillä GiiClubissa ei ollut mitään laitonta. Se perustui laukkavedonlyöntiin Englannissa ja oli erittäin tuottoisaa, toisin kuten krp väittää. Se kertoi suurista tappioista. Tappioitakin tietysti oli, kun oli kyse vedonlyönnistä. Krp jätti kuitenkin kertomatta voitoista, jotka olivat merkittävästi suurempia kuin nuo tappiot.

  VastaaPoista
 20. Eiköhän se rakkaat klubilaiset ole se capitan ydinjoukko, joka on tuhonnut toisilta elämän. Poliisia voi syyttää vaan siinä tapauksessa, jos katsoo itsellään olleen oikeuden pitää laittomasti kerätyt rahat

  VastaaPoista
 21. Eiköhän poliisilla ole se oikea tieto Giiklubin tappioista. Noista kuitenkin jää tositteet.

  VastaaPoista
 22. Kyllä varmaan oli tieto ja tositteet löytyivät, mutta ilmoittivat ainoastaan tositteista tappiolliset vedot ja sen, että toiminta olisi sen vuoksi ollut tappiollista
  Voittotositteita ja voittoja ei ilmoitettu
  joita oli huomattavasti enemmän kuin tappiovetoja, miksi? Näin saatiin yleiseen
  mielipiteeseen se käsitys, että em. toimintakin oli tappiollista, niin kuin Hannun valuuttatreidauksestakin kerrottiin.

  VastaaPoista
 23. Paskaa puhut, ei ole poliisilla mitään syytä erotella kuitteja. Kyllä kaikki on käyty läpi ja lopputulos valitettavasti tappiolla.

  Sama juttu valuuttakaupassa, perusjuttu on ymmärtää että ns. virtuaalirahalla ei ole merkitystä. Se ei ole voittoa vaan pelkästään numeroita tietokoneen ruudulla.

  Tässa sinulle muuten miljoona euroa:

  1.000.000,00 EUR

  Voit pyytää minua siirtämään sen sinulle 6kk kuluttua, sillä se on sääntö jonka olen itse keksinyt. Tietysti on pieni riski olemassa että en sitä sinulle siirräkään.

  VastaaPoista
 24. unohtuiko lääkkeet?

  VastaaPoista
 25. Mistäs sä voit tietää poliisin tutkimuksista???

  Oletko poliisi?

  VastaaPoista
 26. Ottakaas taas kaikki iisisti!!! Kahta täysin vastakkaista mielipidettä poliisin tutkimuksista ja tuskin täällä kellään on niistä sisäpiirin tietoa! Luotetaan siis virallisiin tiedotteisiin vaan eikä spekuloida

  VastaaPoista
 27. Tutkivan tahon viralliset tiedoitteet ovat jossain määrin tarkoituksenhakuisia ja puutteelliseen tietoon perustuvia. Outo juttu on se että niitä tahoja jotka etsivät totuutta ja tekevät omaa tutkimustyötä painostetaan viranomaisten taholta eri tavoilla esim. poliisiautot pyörivät asuinpaikan ympärillä ja seuraavat henkilöitä kun he lähtevät kotoa liikkeelle, varsinkin kun jotkut näistä tahoista ovat tavallisia sijoittajia jotka eivät ole saaneet tuottoja eivätkä ole sponsoroineet ketään, tuntuu siltä ettei tutkiva taho halua sellaista tilannetta tulevan että jotkut sijoittajat saisivat jotain sellaista selville mikä olisi heidän ilmoittaman tutkimustuloksen vastaista. Kyllä ihmisillä pitäisi olla oikeus etsiä kadoksissa olevaa omaisuuttaan.

  VastaaPoista
 28. Taitaa olla mielikuvituksen tuotetta tuo tarina. Salaliittoteorioita kun kilvan toiselleen kerrotaan, niin joku niitä jo alkaa uskoa ja se on tosi huolestuttavaa

  VastaaPoista
 29. Mielenkiintoisa keskusteluja.

  KRP ensin informoi ettei wincapita saannut tuottoja valuuttakaupasta ja pääepäity on tämän myöntänyt.

  Jälkeen tämän syömälakon ansiosta pääepäilty voi esittää vastineesa joskaan ei saa puhua wincapitasta mitään ja sanoo että tulee korjaamaan valheelliset väittämät wincapitasta..

  Minkä takia pääepäilty joka on jotain myöntänyt toisessa käänteessä menee syömälakkoon että saa kertoa ettei ole myöntänyt mitään..

  HALOO URPOT EIKÖ TEILLÄ OLE AIVOJA

  VastaaPoista
 30. Jostakin syystä näiltä muutamilta puuttu jokin tärkeä ominaisuus hartioiden välistä. Hyvin moni wincapitaan kuulumaton kyseenalaistaa ja ihmettelee näitä asioita. Toiset vaan kulkee laput silmillä ja kulkevat varmaan elämänsä loppuun.

  Teekeekö nämä onnettomat koskaan yhtään itsenäistä päätöstä asioista vai syötetäänkö kaikki ajatukset ja päätelmät heille ja he uskovat jokaisen sanan kyseenalaistamatta.

  Ei voi kuin sanoa että on varsinainen taliaivo joka ei tajua ettei kaikki ole nyt kuten krp asian esittää. No kukaan ei voi itselleen mitään.

  VastaaPoista
 31. KRP on tässä casessa menettänyt uskottavuutensa täysin. Todella ikävää. Media kopioi KRP:n tiedotuksia. Yksikään media ei tuo esille valuuttakaupan nykymekanismeista ja volyymeistä yhtään mitään. Kyllä poliisit tietävät että valuuttakauppaa käytiin!!! Kuka antaa lopulliset käskyt poliisille ja medialle?

  Korruptio, salailu ja valheet - ne on made in Finland

  VastaaPoista
 32. Giiclubin "tutkintaan" siirtyminen oli juuri se veruke, mitä jäsenet odottivat, että millähän nyt yrittävät saada lisäaikaa. Naurettava veto siksikin, että heti aloittavat sen kertomalla pelkät tappiot.

  Ajatelkaa, jos homma olisi käytännössä mennyt noin, niin siitä vain olisi samalla porukalla jatkettu hävinneinä ja taas hävitty Hannun valuuttakauppaharjoitteluissa 300 000€ jotka kimppaosuuksien omistajat lainasivat Hannulle ??? Älkää nyt KRP pitäkö meitä aivan suolimurojen kaltaisina tolloina. HEH HEH!

  VastaaPoista
 33. "Ajatelkaa, jos homma olisi käytännössä mennyt noin, niin siitä vain olisi samalla porukalla jatkettu hävinneinä ja taas hävitty Hannun valuuttakauppaharjoitteluissa 300 000€ jotka kimppaosuuksien omistajat lainasivat Hannulle ??? Älkää nyt KRP pitäkö meitä aivan suolimurojen kaltaisina tolloina. HEH HEH!"

  Mietipä vaikka sitä että capitassa oli aika paljon mukana vanhoja wgi veteraaneja.. nyt voit kirjoittaa kommenttisi uudestaan, ole hyvä

  capitassa on ihan fiksuja tavallisia ihmisiäkin mukana, mutta suurin osa on ahneita tahvoja jotka eivät uskoneet varoituksia ja nyt sitten itkevät. Columbo hyvänä esimerkkinä

  VastaaPoista
 34. Kantasen pappako se siinä kirjoittaa ja yrittää taas päteä? Sun näytöt on varsin laihat.

  Onko valuuttakauppa yhä sitä kolikon heittelyä?

  VastaaPoista
 35. Tuossa ylempänä oli mielenkiintoinen vertaus WGI klubiin. Siinähän oli monella tapaa sama kuvia, vähän aikaa mentiin lujaa ja rahaa näytti tulevan. Värvättiin porukkaa mukaan.

  No sitten alkoi vähän hidastua joten vetäjät alkoivat muutella sääntöjä tiuhaan tahtiin. Rahaa ei saanutkaan enää ulos ja selitykset olivat monet. Lopulta homma kosahti kokonaan.

  Yhteistä on myös se että WGI:n ”tuote” oli omat nettipelit kuten pokeri. Kukaan ei niitä kuitenkaan pelannut oikeasti. Ne oli vaan silmänlumetta rahankeruun helpottamiseksi.

  Sama rooli oli Capitan ahtopainemittarilla. Sitä kuvattiin neron tekemäksi tuotteeksi, joka sai aikaan pääoman 400% kasvun. No ei toiminut mittari, mutta sitä ei kukaan huomannut kun klubin uskottiin hoitavan treidausta ja virtuaalisaldo tilillä kasvoi mukavasti.

  Mikäs siinä oli vaikka Thaimaassa elellä ja baarissa istua, kun rahaa tuli mitään tekemättä. No nyt sitten sitä soppaa puretaan eikä ilman kipuja selvitä valitettavasti.

  VastaaPoista
 36. miten sä jaksat valehdella päivät pitkät. Sun juttuja on saanut lukea muiltakin foorumeilta. Oletko sä se KRP:n kätyri???

  Rautavakin tietää, että valuuttakauppaa tehtiin. Eikö yhtään hävetä? Omatuntoa sulla ei ainakaan ole. olet säälittävä otus.

  VastaaPoista
 37. Koitan tulla diplomaattina kommentoimaan sen verta että jos vaikka Columbo blogin omistajana laittaisi jonkun todisteen esiin, niin varmaan loppuisi tyhjät puheet, tai ainakin vähenisi. Tai sinä edellinen kommentoija eli jos Rautava sanoo että valuuttakauppaa tehtiin, niin tottakai sen silloin voi todistaa julkisestikin. Ei kai sitä silloin tarvitse salailla? Tuohan on tämän asian ydin ja se miksi kapitalaiset saa kuudella naureskelua kylillä, kun valuuttakaupasta ei ole mitään muuta todistetta kuin paljon puhetta.

  VastaaPoista
 38. Ha-ha-ha toi "Kantasen pappa" -kommentti oli kerrassaan hyvä ja nimikin. Uus henkilö klubin historiikkiin Pappa Kantanen :). Sopii hyvin. On kuitenkin jo iäkkäästä henkilöstä kyse.

  VastaaPoista
 39. Paljonko tuo Kantasen pappa hävisi jos saan kysyä? Meinaan kun on niin kiukkunen :D

  VastaaPoista
 40. Noin 98% kansalaisista ihmettelee krp:n toimintaa. julkaisevat tiedotteita ja jäävät valehtelusta kiinni.

  Tälle foorumille eksynyt muutama niistä jotka, joko ei ymmärrä tai ei tahdo ymmärtää asioita kuten ne on.

  KRP VALEHTELEE JA PITKITTÄÄ TUTKINTAA.

  SANOVAT LAUSUNNOISSAAN PÄÄEPÄILLYN MYÖNTÄNEEN ETTEI WINCAPITASSA OLLUT KYSE VALUUTTAKAUPASTA JA VARAT MUODOSTUIVAT VAIN JÄSENTEN SUORITUKSISTA.

  MUUTAMAN KUUKAUDENPÄÄSTÄ KUN PÄÄEPÄILTY ON JOSTAIN SAANUT TIETÄÄ NÄISTÄ UUTISOINNEISTA MENEE SYÖMÄLAKKOON KUOLEMAN UHALLA JA HALUAA ANTAA VASTINEESA VALHEELLISIIN VÄITTÄMIIN.
  PÄÄEPÄILTY TEKEE TÄMÄN MUTTA KRP ON SITOPNUT SUUN LIITTYEN WINCAPITAAN KOSKEVISSA ASIOISSA. PÄÄEPÄILTY TOTEAA ETTÄ EI VOI OIKAISTA VALHEITA LIITTYEN WINCAPITAAN MUTTA TULEE SEN TEKEMÄÄN KUN KAPULA OTETAAN POIS SUUSTA.


  HALOO KRP KERTOO LAUSUNNOSSA PÄÄEPÄILLYN MYÖNTÄVÄN JA SITTEN TÄMÄ PÄÄEPÄILTÝ LOPETTAA SYÖMISEN ETTÄ SAA SANOA ETTEI OLE MYÖNTÄNYT MITÄÄN.

  VOIKO ENÄÄ SELKEÄMMIN JÄÄDÄ VALEHTELUSTA KIINNI. SE JOKA ON VALEHDELLUT KERRAN ON SEN TEHNYT AIKAISEMMINMIN JA KRP ON TÄLLÄ SARALLA MESTARI. KUN SIJOITTAJA LUKEE HEIDÄN LAUSUNTOJAA ENSIN TULEE MIELEEN ETTÄ TÄSSÄ SE OLI MUTTA KUN AJATTELEE HETKEN NIIN HEHÄN PUHUVAT TOTTA.

  WINCAPITA=INFORMATIIVISET SIVUT ELI EI MITÄÄN TEKEMISTÄ VALUUTTAKAUPAN KANSSA. JA NÄIN TAAS SAI KRP MUUTAMAN RIKOSILMOITUKSEN KALASTETTUA LISÄÄ.

  WORLDWIDE INVESTMENTS COMPANY LLC JOKA MAKSOI TUOTOT SAATTOI LISENSSI RAHOJA SIJOITELLA AIKA MONEEN PAIKKAAN..ASIAAN LIITTY PALJON MUUTAKIN MUTTA KRP.N POJAT SELVITELKÖÖN ITSE KUN SAAVAT SIITÄ PALKKAA TAI JOS HALUUTTE NOPEUTTAA ASIAA ANTAKAA HANNUN PUHUA JULKISESTI SILLÄ TEIHIN EI LUOTA ENÄÄ KUKAAN.

  VastaaPoista
 41. Suomi=Guantanamo
  KRP + Tuomarit=Vapaamuurareita

  VastaaPoista
 42. By the way: KRP:n tutkinnan johtajasta on tehty valitus sillä hän on valehdellut oikeudessa tiedoista jotka ovat kiistämättömiä. Ensin hän on tiennyt "tietyistä" asioista ja todennut asioita ja seuraavalla kerralla hän kuulee asiasta ensimmäistä kertaa.

  Sori, mutta kaikkea ei voida virkavallalta joiden pitäisi tutkia puolueettomasti päästää läpi. Tämä on kyllä kansainvälinen ongelma jo sinällään, mutta tällä kertaa se kosahti Suomessa.

  Tämä on kylmää faktaa. Voitte selvittää itse jos todellakin haluatte tietää.

  Valitukset ovat jo menneet eteenpäin ja sisältävät kylmää faktaa.

  Luottakaa vain KRP:hen, se ei muuta lopputulosta millään lailla.

  VastaaPoista
 43. Henkilöt jotka kommentoivat 400% vuosituottoja eivät todellakaan tiedä yhtään mitään PISTE

  Wincapita ei ole koskaan luvannut mitään tuottoja eikä ole ottanut suoraan varoja sijoittajilta joita käyttää valuuttakauppaan. En vaivaudu asiaa enempää selittämään jos tietotaso on jo niin alhaisella tasolla.

  VastaaPoista
 44. Tästä blogista on tullut aikamoinen huuru-ukkojen kokoontumispaikka. Näyttää olevan vanhemman sukupolven valuuttakauppiaita perähikiältä paikalla.

  VastaaPoista
 45. Tuossa joku capitalainen mainitsi yhtiön nimeltä WORLDWIDE INVESTMENTS COMPANY LLC. Onkohan tuossa kirjoitusvirhe kun tuollaista firmaa ei löydy mistään rekisteristä?

  VastaaPoista
 46. Ensinnäkin et löydä mitään LLC:stä. Enempää en vaivaudu kommentoimaan.

  VastaaPoista
 47. Taitaa olla sponsorien virtuaalifirma, jossa on miljardeja virtuaalirahaa... sama tilanne kuin valuuttakaupassa. Paljon puhetta mutta vähän (=ei yhtään) näyttöä. Alan uskoa että klubi oli pelkästään tapa kerätä rahat pois ahneilta.

  VastaaPoista
 48. mustamaalaajia riittää... kateus on sairaus...

  VastaaPoista
 49. älä nyt kaveria mustamaalaajaksi hauku jos kysyy ihan perustietoa klubista, ihmeellistä salailua jos homma kerran on ihan rehtiä

  VastaaPoista
 50. WORLD WIDE INVESTMENT COMPANY LLC on ollut Ceyenneen U.S.A. rekisteröity yritys. On poistunut rekisteristä 2008. Ehkä tietoja vielä jostakin rekisterihistoriasta saa, mutta tuskin siellä klubin alkuperäisten perustajien nimiä näkyy.

  VastaaPoista
 51. Mites ne Rautavan Sepen salailut? yhtä suurta näytelmää...

  VastaaPoista
 52. Tuo selvitti asiaa yrityksen suhteen, olisi mielenkiintoista kyllä saada tuosta ihan perustiedot eli johtajien nimet, liikevaihto ja tulos jne. Yhdysvalloissa yritykset ovat kuitenkin kirjanpitovelvollisia ymmärtääkseni ja toiminta muutenkin valvottua. Siis sillä oletuksella että kyseessä ei ole pelkkä pöytälaatikkofirma. Tietääkö joku asiasta tarkemmin?

  VastaaPoista
 53. Ensin pääepäilty krp:n mukaan tunnustanut/ myöntänyt ja sitten, pitää pääepäillyn lopettaa syöminen että saisi edes jotain valheellista tietoa oikaista mitä krp ja media on suoltanut.

  Miettikäähän nyt yksaivoiset, että mitä pelättävää krp:llä on kun eivät anna epäillyn kertoa asioita kuten ne ovat hänen ja sijoittajien kannalta.

  Oivallinen taktiikka saada rikosilmoja kun pidetään ukko hiljaisena ja laitetaan sanoja suuhun. No ei voi mitään kun rehellisin keinoin ei saada aikaan yhtään mitään..

  VastaaPoista
 54. Oleellisin asia on,että Hannu päästettäisiin kertomaan asioiden todellinen laita.
  Kaikki muu arvailu tai muu höyryäminen on silkkaa ajan haaskausta.
  On päivän selvää,että krp toimii täysin mielivaltaisesti tässä asiassa.
  Täälläkin on näitä jauhopäitä,joiden mielipiteet eivät perustu yhtään mihinkään,vaan ovat selkeästi ihmisiä,joille omien aivojen käyttö ei vaan onnistu tai ovat jotain muita hörhöjä.(murot).
  Kukaan ei häviä mitään,jos Hannu kertoisi mitä on tapahtunut,mutta jostain syystä tämä ns.tutkinnanjohto ei yksinkertaisesti uskalla asian näin menevän.
  Median + krp:n toimet ovat olleet täysin järjenvastaisia alusta alkaen.Joka muuta väittää ei ole täysyjärkinen!

  VastaaPoista
 55. No heittäkää yksikin fakta minkä KRP on todellakin todistanut! Ei puheita vaan tekoja. Joku näsäviisas voi sanoa samaa wincapitasta mutta heillä ei ole todistustaakkaa.

  SYYTÖN KUNNES TOISIN TODISTETAAN!

  Toisaalta voitte vielä miettiä että Wincapita ei todellisuudessa liity millään tavalla näihin oikeudenkäynteihin kun on puhe säätiöistä, niin yksittäisiä henkilöitä ei voida edes syyttää yhtään mistään, kaiken lisäksi toiminta on lähtöisin Panamasta johon Suomen virkavaltuudet eivät oikein riitä ainakaan vielä.

  Montako vuotta tätä pitää tutkia? Montako rikosilmoitusta saada lisää jotta jotain faktaa saadaan kehiin ja kun niitä ilmoituksia tulee niin homma vaikeutuu kun kaikkea ei ehditä tutkia. Kuvitteletteko tosiaan että 12 000 ihimistä tullaan kuulustelemaan että tähän saadaan jotain selkoa? Kuka edes kykenee analysoimaan niin paljon informaatiota ja kukaan ei tiedä koko tarinaa, paitsi Hannu ja häntä pidetään eristyksessä.

  Ei tämä ole hauskaa ainakaan Wincapitaan sijoittaneiden mielestä.

  Hannulle hänen toivomansa julkinen oikeudenkäynti olisi juuri sitä mitä kaikki haluavat, paitsi KRP. Miksi Rautava ylipäätään yrittää jäävätä lakimiehiä jotka ovat perehtyneet Wincapitaan? Tämä on faktaa, sori.

  Miksi KRP ei voi suostua siihen että Hannu saa sanoa sanottavansa kuten jo Alibissa todetttiin ja kauanko tämä pelleily voi jatkua?

  Oppikaa jo ajattelemaan objektiivisesti subjektiivisen sijaan.

  Wincapita, vaali lahjukset ovat vain jäävuoren huippu, mutta moniko todella uskaltaa ruveta tutkimaan asioita sillä sieltä löytyy asioita jotka eivät todellakaan miellytä. Saati sitten älyä todella tutkia asioita sen sijaan että vain kuunnella mitä kerrotaan ja otetaan se sitten totena kun se oli uutisissa. KRP on jo jäänyt valheista kiinni ja tutkinnan edistymisen nimissä he voivat valehdella. Luonnollisesti tätä lakia voidaan vähän soveltaa ja sitä voidaan käyttää sitten Wincapita caseen.

  Columbo on vielä pehmeä ja analyyttinen kirjoittaja, itsestäni en voi sanoa samaa mutta en myöskään ala tyrkyttämään informaatiota ihmisille jotka työntävät päänsä pensaaseen ja toteavat Suomen olevan oikeusvaltio, vaikka EIT ja faktat puhuvat aivan muuta. Suomi kuva on jo muuttumassa maailmalla jos tutkitte internettiä...

  Helvetti, eiköhän tämä ole kaikkien parhaaksi että asiat selvitetään eikä piilotella PISTE

  VastaaPoista
 56. AVOIN OIKEUDENKÄYNTI KUTEN PÄÄEPÄILTY HALUAA. KRP LYÖ TODISTEENSA PÖYTÄÄN JA VASTAPUOLI SAMOIN. TUOMARI KATSOO ASIAT KUINKA NE ON JA TOETAA ETTÄ SYYTÖN TAI SYYLLINEN.

  TÄMÄ KAIKKI EI KESTÄ KUIN MAKSIMISSAAN MUUTAMAN TUNNIN.

  HANNU VAATII AVOINTA OIKEUDENKÄYNTIÄ KOSKA EI LUOTA VASTAPUOLEEN JA SE ON VARMASTI OIKEA RATKAISU. EI OLE VASTAPUOLI LUOTTAMUKSEN ARVOINEN. TUTKINTA ON SUORITETTU YKSIPUOLISESTI SYYLLISTÄEN EI OLE ETSITTY TOTUUTTA..

  TOTUUTTA ETSIESSÄ OLISI TIEDOTTEISSA JA MEDIASSA ESIINTYUNYT JO USEITA YHTIÖITÄ KYSEESSÄ EI OLE MIKÄÄN PELKKÄ WINCAPITA ELI NIIN SANOTTU INFORMAATIO SIVUSTO VAAN LAAJEMPI KOKONAISUUS.

  HUIJARI OLISI VÄRKÄNNYT VAIN WC SIVUT TOIMITTANUT MUKA SIGNAALIN JA KERÄNNYT MASSIT KÄTEEN.

  TÄMÄ KUVA ON YLEISESTI KANSALAISILLA JA SE ON VÄÄRÄ KUVA. TOIMINNASSA ON MUITAKIN YHTIÖITÄ JA NÄISTÄ EI MEDIASSA OLE PALJOA PUHETTA OLLUT. KRP EI OLE SANONUT HALAISTUA SANAA NIIDEN MERKITYKSESTÄ TÄSSÄ TAPAUKSESSA.

  ASIA EI RATKEA KUIN AVOIMESSA TODISTUS TILAISUUDESSA JOSSA HANNU VOI KERTOA KOKONAISUUDESSAAN MISTÄ ON KYSE JA MITÄ JATKOSSA TAPAHTUU. MIKSI KRP EI SALLI TÄTÄ.

  TOISIN SANOEN RIKOSILMOITUSTYEN TEHNEET JOUTUVAT ODOTTAMAAN RAHOJAAN PIDEMPÄÄN JA VAIN JA AINOASTAAN KRP:N TAKIA. MIKÄLI OLISI HUIJAUS SELVIÄISI SEKIN TUOSSA TODISTAMISESSA JA JOS EI OLISI PÄÄSISI HANNU MAKSAMAAN NE MAKSAMATTOMAT TUOTOT JOTKA ODOTTAVAT JOSSAIN.

  ELI OIKEUTEEN JA AVOIN SELLAINEN..MIKÄLI EI AVOINTATODISTAMISTA SALLITA JÄÄ KANSALLE SE KUVA ETTÄ KRP HUIJAA . PÄÄEPÄILTY VAATII AVOINTA KÄSITTELYA JÄRJESTÄKÄÄ SIIS SELLAINEN JA SUORALLA TV.LÄHETYKSELLÄ. VOIN VANNOA ETTÄ KATSOJA ENNÄTYKSET PAUKKUU.

  VastaaPoista
 57. Miksi meidän lapatossu media ei painosta krp.tä avoimuuteen . Median pitäisi palvella kansalaisia eikä toisinpäin.

  Medialla on suuri vaikutus meidän yhteiskunnassa ja heidän toimillaan voisi tämäkin asia ratketa nopeammin. Miksi he siis sallivat moisen käytöksen krp.n toimesta.

  KYSEENALAISTAKAA TÄMÄ SALAILU JA VAATIKAA AVOIMUUTTA.

  VastaaPoista
 58. Taitaa olla liikaa vaadittu Perus Ranelta. Katsokoon kymmenen uutiset ja kerätköön tietonsa sieltä.

  Alkaa pikkuhiljaa tuntua että eläkää siinä illuusiossa ja älkää edes yrittäkö vaikuttaa asioihin.

  No äänestysprosentti kertoo jo aika paljon ihmisten uskosta koko systeemiin... Ja Suomessa se alenee koko ajan. Juuri sen takia asioita voidaan junailla kaikessa rauhassa.

  Ei kun vain lampaat teuraalle mutta tällä kertaa asiat eivät ole menneet aivan kuten pitäisi. Ei ole helppoa kontrolloida ihmisiä jotka ovat laittaneet säästönsä peliin ja tietävät miten asiat ovat edenneet.

  Vaikea pitää Suomea oikeusvaltiona jos Wincapita on jo tuomittu etukäteen.

  Ja kommentoijat toistavat jotain KRP:n mantroja.

  Wincapitan asialla olevat haluavat tämän homman selviävän mahdollisimman nopeasti.

  Kukaan joka on näitä asioita todella selvitellyt ei toivo asioiden viivästymistä, vaan päinvastoin tästä on vain haittaa ja tämä on vaatinut jo 12 kuolonuhria ja lukemattomia pahoinpitelyitä, laittomia salakuunteluita, omaisuuden kuten auton viemistä ja kaikkea muuta kivaa.

  Turha tulla väittämään että sponsorit yrittävät kääntää huomion toisaalle. Usein sponsorit ovat se ainoa luotettava tietolähde. Kun puhutaan 12 000 maksaneesta jäsenestä niin jo tilastollisesti voidaan todeta että tuossa määrässä on muutama mätä omena. Se ei kuitenkaan tarkoita että kaikki olisivat pahansuopia ja rahanahneita.

  Omat kokemukseni pankeista vaan eivät ole olleet kovin hyviä ja "säästäminen" josta inflaation ja pankkien palkkioiden jälkeen ei jää oikein mitään käteen ei ole kovin houkutteleva. Samoin oletteko itse koskaan kyseenalaistaneet heidän tieto/taitonsa?

  Olen nähnyt ihmisten menettävän puolet elämässään keräämästä omaisuudesta pelkästään siksi että pankinasiantuntija saa palkkioita sen mukaan kuinka paljon hän saa uusilta asiakkailta rahaa "sijoituksiin" ja toteaa sinisin silmin että "nyt on hyvä aika sijoittaa", vaikka kaikki merkit viittaavat toisin jos niitä merkkejä osaa katsoa.

  Jos pidätte jotain 1-2% vuosi tuottoa hyvänä niin asia ok. Parempi etten sano sen enempää.......

  VastaaPoista
 59. Ennen tapaus "wincapitaa" uskoin television uutisointiin ja niitä mielenkiinnolla myös seurasin. Suomen valtio oli oikeusvaltio ja täällä kaikki saisivat "käräjillä" oikean tuomion. Poliisi oli se johon luotin ja jolle hädän hetkellä soitin.

  Vaan toisin on nyt!

  Mitä tapahtui? Annettiin palkinto uutisankkurille asiasta jota ei ole edes vieti päätökseen. Ja tapa jolla keräsi uutisointinsa sisällön?? Eihän tätä usko todeksi. Pöyristyttävää sanoisi englantilainen kravattikaula.
  Ja asiasta jotain tietävänä jouduin seuraamaan vierestä kun työyhteisöni muut jäsenet uskoivat kaiken. Jälleen PÖYRISTYTTÄVÄÄ...


  Vielä pahempaa olikin tiedossa kun krp jäi kiinni niinsanotusti housut nilkoissa. Vai onko nämä kaikki asiat lueteltavissa "valkoisiksi" valheiksi joita saa viljellä kuin ohraa keväällä. En usko!!

  Loppuhuipennus tälle kaikelle on varmaan se että KRP saa jonkun ihme pokaalin tapauksen johdosta "hyvin suoritetusta työstä". Asiakirjat salataan 40 vuodeksi etc. Media hehkuttaa suomea oikeusvaltioksi.

  Kiva täällä on asua.....

  P.S. Tämän voi almamedia julkaista ihan kokonaisuudessaan minun luvalla. Tosin se tekee sen niin että taas on palkintoja luvassa.

  VastaaPoista
 60. Kyllähän se on niin että suomi on paska maa:)

  VastaaPoista
 61. pitäiskö krp:n tiedottaa tutkimustensa edistymisestä myös niiltä osin, mitä ovat saaneet selville kuten väitetään? esimerkiksi videoitu Kailajärven esitys treidaamisesta, tai signaali-ohjelman toimivuuden myöntäminen. tai ettei tm ollut päätekijä, eikä niitä kymmentä päätekijää olekkaan. tai vaikkapa tiedottaa, ettei päätekijä Kailajärvi ole kertonut asioita kuten aiemmin ?vahingossa? tuli tiedotettua.

  tietenkään ei sellaista ole odotettavissa. jokuhan voisi luulla, että asiat eivät olekkaan kuten on heti alkuun esitetty. on !reilumpaa! kertoa asiat niin, että on kyse huijauksesta kuin niin, että asiaa tutkitaan ja mitään varmuutta mistään ei ole, ei syyllisyydestä eikä syyttömyydestä.

  miksi muuten avustaja pitäisi selvässä tapauksessa evätä? tai miksi Kailajärvi ei voi lopulta kertoa kaikille, mikä on homman nimi, eikös hän voisi samat tunnustukset kertoa kuin on kertonut kuulusteluissa hyvässä yhteistyössä?


  hauska muuten tuo maininta hyvästä yhteistyöstä. pidetään maan alla kuukausi tolkulla ja nälkälakon kautta vasta suostutaan antamaan jotain mahdollisuutta esittää oma kantansa väitteisiin. ja montusta pääsi vasta kun asia tuotiin julkisuuteen, muuten varmaan edelleen tekisi sitä yhteistyötä sieltä käsin.

  milloinkahan media väsyy tähän jatkuvaan lisäajan keinotteluun ja muuttaa kurssia? aika mukavat otsikot olisi laittaa etusivuille tutkinnan ihmeellisyyksistä, kun vähän asioita penkoisi eikä antaisi olla vietävänä kuin leija tuulessa.

  VastaaPoista
 62. Palkintoja jaellaan, juu. Ihan niin kuin Obaman rauhan palkinto. Kaveri on ylläpitänyt omana aikanaan kahta sotaa, vieläpä laajentanut Pakistaniin ja nyt uhkailee jo Irania. :) Me ollaan kohta kaikki kusessa näiden "virallisten totuuksien" kanssa! Mediaan ei ole enää luottamista. Meitä aivopestään niin kuin Igoria CCCP:ssä.

  VastaaPoista
 63. Valuuttakaupoillahan se miljardööri Soroskin rikastui. On perustellut yliopistoa sun muuta. Oli nettilehden uutissivulla pari päivää sitten maininta hänen valuuttakaupalla rikastumisestaan.

  VastaaPoista
 64. Mielestäni aivan persiistä, että Krp alkaa tutkimaan yleensäkkään jäseniä ekana. Eikö olisi kaikille selvä
  kun tutkivat Capitan ja iskevät todisteet kehiin, niin
  sen jälkeen jäsenistö alkaisi juoksemalla kiikuttamaan
  ilmoja krp:lle, mutta kun niitä todisteita ei vaan ole.
  Krp huutelee mitä milloinkin ja nyt vihdoin kekkasivat alkaa tutkimaan jo vanhentunutta asiaa että vaan aikaa heruisi ettei vaan oikeuteen päästäs vielä. Sieltä nyt
  vaan helähtää sellanen pommi krp;n silmille vielä jonka ovat jo tiedostaneetkin itse, siksi ajanpeluu.
  Kaikki selkiää todella nopeeta kun päästävät ihan rehellisesti Hannun ääneen, sanoi sitte mitä tahansa
  homma etenee, eikä meidän veronmaksajien rahoja kulutettasi ihan pelleilyyn. Laskua tullu jo todella paljon, ja jos krp ei pysty todistamaan väitteitään
  se lasku on aivan valtava, mitä tullaan peräämään
  sotkun aiheuttajilta, oli sitte Valtio, Krp tai mikä tahansa, kaikista on kuiteskin jäljet aina olemassa vaikka kuinka yrittäis kadottaa tiedot ei kulje vaan yhteen suuntaan, Mielenkiinnolla odottelen tulevaa.

  VastaaPoista