keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Nordea, Moneybookers ja Osuuspankki läheisissä kytköksissä WinCapitaan

Nordea ja Moneybookers toimivat läheisissä kytköksissä sijoitusklubi WinCapitaan. Näiden kahden rahoituslaitoksen kautta hoidettiin valtaosa jäsenten ja klubin välisestä rahaliikenteestä. WinCapitan jäsenet olivat oikeutettuja Moneybookersin VIP-statukseen ja tätä tiivistä yhteistyötä tehtiin useiden vuosien ajan.

WinCapitan ollessa toimintakuntoisena Moneybookers ja Nordea palvelivat WinCapitan jäseniä moitteettomasti. Se on myös täysin ymmärrettävää, sillä näiden kahden rahoituslaitoksen läpi rahaa virtasi todella paljon. KRP on ilmoittanut WinCapitan rahaliikenteen suuruudeksi n. 100 miljoonaa euroa, mutta tämä ilmoitettu luku on todella pahasti alakanttiin.

On todella kummallista, että media ja KRP uhittelevat yhä WinCapitan jäseniä. Kukaan ei kuitenkaan nosta esille sitä, että Nordea ja Moneybookers tekivät todella suuren tilin WinCapitan jäsenillä. Jokainen pankkimaailmaa vähänkään tunteva tietää, etteivät "pankit" liikuttele asiakkaidensa rahoja pelkästä hyväntekeväisyydestä. Pankki voittaa aina, kun sijoittajat tekevät mitä tahansa sijoituspäätöksiä.


Hiljattain uutisoitiin, että Nordea hävitti 140 miljoonaa euroa asiakkaidensa rahoja. Paljonko Nordea nettosi tässä samassa operaatiossa?

Mittasuhteet ovat jälleen kadonneet täysin. Nordean "puhallus" on viranomaisten ilmoittamien tietojen valossa 40 miljoonaa euroa suurempi kuin koko WinCapita. WinCapitalaisia on "ruoskittu" ja kopitettu todella ylenpalttisesti ja täysin epäoikeudenmukaisesti. Kenet KRP hakee Nordeasta kopitettavaksi? Menevätkö nyt myös kaikki Nordean varat jäihin?

Tuo 40 miljoonan euron erotus on kutakuinkin sama summa, minkä Kimi Räikkönen saa tulevasta kaudesta vaikkei hän koskisi lainkaan auton rattiin. Toiselle 40 miljoonaa on paljon ja toiselle se taas on vähän. Elämässä kaikki on aina suhteellista. WinCapitaa tutkivat viranomaiset ovat menettäneet suhteellisuudentajunsa jo aikapäiviä sitten. Onko KRP oikeasti näin pahasti eksyksissä vai onko koko tutkinta edelleen vain yhtä suurta näytelmää?

Moraali on usein koetuksella silloin, kun puhutaan suurista rahasummista. Mikä on Nordean vastuu tapahtuneesta episodista? Mistä kummasta rivikansalainen voi tietää, että kun pankista kerrotaan pääoman olevan turvattu niin käytännössä se ei kuitenkaan sitä tarkoita? Mielestäni sinisilmäisiä sijoittajia sumutettiin Nordean toimesta todella rumasti.

KRP:n Leila Melanderin mukaan WinCapitan rahat eivät ole kadonneet, vaan rahat ovat jaettu uudelleen. Missä puolestaan ovat Nordean hävittämät (turvatut) 140miljoonaa euroa? Kenen taskussa ovat kadonneet eurot?

WinCapitan jäsenillä on ollut pitkään tieto, että Osuuspankki oli yksi WinCapitaan sijoittaneista yrityksistä. KRP on kovasti innostunut jäädyttämään rehellisten sijoittajien varoja niin millä aikataululla KRP aikoo jäädyttää myös Osuuspankin varat?

Suomalaisia pankkeja höynäytettiin kunnolla Madoff-pyramidissa. Madoff on todettu laittomaksi, mutta WinCapitaa ei. On siis täysin käsittämätönä, että rehellisen sijoitusklubin jäsenten varoja jäädytetään, mutta todistettuun pyramiidiin sijoittaneet tahot saavat olla täysin rauhassa. Mikä logiikka tässä on?

Onko Suomessa edelleen niin, että pankkien ei tarvitse noudattaa samoja lakeja kuin kansalaisten? Edellisessä lamassa pankit saivat erityiskohtelua ja valtiovallan suojelua. Onko tässä nykyisessä lamassa voimassa tämä sama moraaliton käytäntö?

60 kommenttia:

 1. Hannu vapaaksi ja ääneen HETI!
  Ja signaalimittari jäsenien käyttöön!

  Ihmetyttää logiikka jolla Nordea "hävitti"
  140milj.EUR, Jos sijoittaa sataan erilaiseen
  sijoitukseen ja niistä vain viisi menee nurin,
  niin siitä seuraa, että koko pääoma on
  hävitty? Missä rahat?

  Tulee mieleen, että on tehty sijoituspaketti, jolle ei ollut aikomustakaan saada voittoa vaan hävittää pankkiherrojen huonot
  sijoitukset "merenneitoon".

  Naisethan on tunnetusti kalliita!

  VastaaPoista
 2. Jaahans, nyt kun alkaa argumentit Columbolla olla vähissä koitetaan hiipuva sädekehä kääntää aivan toisaalle. Jopa niin toisaalle että asioilla ei enää ole mitään merkitystä case Wincapitaan, poimin tähän muutaman esimerkin:

  "On todella kummallista, että media ja KRP uhittelevat yhä WinCapitan jäseniä. Kukaan ei kuitenkaan nosta esille sitä, että Nordea ja Moneybookers tekivät todella suuren tilin WinCapitan jäsenillä."
  - No mitäs vikaa MB:n ja Nordean toiminnassa on ollut?? Ne on rahoituslaitoksia ja yksi niiden tuotteista on rahansiirto josta molemmat perivät oman siivunsa. Ymmärrän kyllä mihin Columbo yrittää tässä asioita kääntää --> miksi arvostetut rahoituslaitokset eivät estäneet rahansiirtoja heti alkuunsa. Columbon logiikka ontuu tässä kohtaa pahasti. Pitäisikö vastaavasti paikallisen Nesteen asemaa syyttää pankkiryöstöstä koska rosvot tankkasivat pakoautonsa siellä??? Eivät olisi myyneet bensaa niin rosmot ei olisi päässeet pankkiin asti.

  "Mittasuhteet ovat jälleen kadonneet täysin. Nordean "puhallus" on viranomaisten ilmoittamien tietojen valossa 40 miljoonaa euroa suurempi kuin koko WinCapita. WinCapitalaisia on "ruoskittu" ja kopitettu todella ylenpalttisesti ja täysin epäoikeudenmukaisesti. Kenet KRP hakee Nordeasta kopitettavaksi? Menevätkö nyt myös kaikki Nordean varat jäihin?"
  -Jälleen kerran, Nordean ja asiakkaiden välillä on allekirjoitetut SOPIMUKSET. Wincapitassahan noita sopimuksia ja kuitteja ei ole juuri harrastettu kun "kuka niitä nyt jaksaa"... Täysin naivia koittaa verrata Nordean case Merenneito vs Wincapitaa toisiinsa, toinen oli sijoitusinstrumentti ja toinen rahojen uusjako.

  "WinCapitan jäsenillä on ollut pitkään tieto, että Osuuspankki oli yksi WinCapitaan sijoittaneista yrityksistä. KRP on kovasti innostunut jäädyttämään rehellisten sijoittajien varoja niin millä aikataululla KRP aikoo jäädyttää myös Osuuspankin varat?"
  -Höpö höpö. Jos Wincapitassa on jäsenenä ollut jonkin OP:n konttorin työntekijä, niin ei se tarkoita sitä että OP on asiakas. Tämmöiset puheet voi jättää aivan omaan arvoonsa koska niillä ei ole mitään totuuspohjaa, pelkkää huijareiden paskapuhetta.

  VastaaPoista
 3. Nordea ja Moneybookers pitävät siis hallussaan "saastunutta rahaa"...

  VastaaPoista
 4. Ei kai sitä voi syyttää myöskään Wincapitaa siitä, että joku on sijoittanut sinne rikollista rahaa?? täysin sama tilanne kuin sun Neste-esimerkissä. Jokainen vastatkoon omian rahojensa alkuperästä...

  Turha yrittää klubia mustamaalata.

  VastaaPoista
 5. KRP voisi hakea rahat pois Moneybookersilta ja Nordeasta koska niissähän on edelleen sitä rikoshyötyä eli rikolliseksi rahaksi väitettyä.

  Eihän se voi niin mennä että pankit saavat hyötyä """rikoksesta""

  kuulostaa taas siltä, että Kantasen pappa olisi kirjoittanut tänne kun punainen lanka oli taas kadoksissa.

  Kaveri yritti mustamaalata columboa mutta teki itsestään pellen koska ei ymmärtänyt koko artikkelista taaskaan mitään.

  VastaaPoista
 6. On se nyt Stana!
  Että jos on "sopimus" niin saa muka "hukata" rahat!!! Ei missään lukee sopimuksessa että kaikki niin sanotusti sijoitettu rahat viedään! Meinaako eräs kommentoija että jos olisi paperilla "sponsorit" saanut kuulkärkikynän vanaveden saman tekstin alle joka oli monitorista luettavissa, ja "kättä päälle" sopimuksessa tehty, laillistettu että saa viedä rahat??? On Nordea vastaan tehty ilmoitus että ei missään vaiheessa sanottu että sijoitettu raha viedään! Mutta ei vaan ole lehtiin lööppeihin mahtunut että jo yhdeltä yksityshenkilöiltä vietiin yli miljoona eku! Sitten ne muut 140+50 miljoona joka on panostettu Nordean kautta! Että nyt vaan kopioimaan Nordean sopimustekstin ja 6%:in tilalle 400 ja toisen nimi alle, niin saa laillisesti viedä rahat! Kyllä tää on syvältä!!!!!!!

  VastaaPoista
 7. Turha sinun on väittää Wincapitaa jonkinlaiseksi puhallukseksi kun et asiasta sen paremmin näemmä tiedä. Perustat johtopäätöksesi puhtaasti siihen tietoon mitä sinulle on syötetty.

  En puhu nimistä sillä toimimme täällä anonyymeinä, mutta voin sanoa että tällä hetkellä jos joku on ollut tai joutuu kuulusteltavaksi KRP:ssä niin voidaan todeta että onhan KRP:stäkin todettu eräiden tiettyjen henkilöiden toimesta näinä päivämäärinä FxTrader Signalsin olleen toimiva tuote.

  Näiden henkilöiden nimet ovat tiedossa ja sillä saa kyllä KRP:n kuulustelijat hiljaiseksi.

  Noilla kommenteillasi todistat vain sen että:

  A) et kykene olemaan objektiivinen tarkastellessasi asiaa.

  B) et ole pahemmin koko asiaan perehtynyt tahi viettänyt aikaa sitä tutkiessasi, mutta ei sinulla ole mitään mahdollisuuksia asiaa tutkiakaan joten siltä osin asia on ok.

  C) Sinulla on jo fixautunut ajatus tästä tilanteesta ja en usko että kovin hevillä sitä muutat. Vaikka eteesi tuotaisiin mitä vain todisteita, ummistaisit vain silmäsi.

  Nytkini uskot tähän venytettyyn pelleilyyn. Jos tämä on niin vesiselvä juttu niin tämä koko Wincapita case olisi jo takana päin. Ainakin pääepäilty olisi lukkojen takana syytteiden perusteella, ei ilman mitään syytteitä tahi edes syyteharkintaa.

  Hänhän jo tunnusti, kai muistat sen ja se kannattaa pitää mielessä. Tämän jälkeen syytteiden nostaminen Hannua vastaan ei pitäisi olla mikään ongelma.

  Kuitenkin voisit pyrkiä hieman tasokkaampaan dialogiin tuon rähjäämisen sijaan, sillä se ei anna järin hyvää, pohdiskelevaa, objektiivista tahi älykästä kuvaa sinusta.

  Kiitos

  VastaaPoista
 8. "Ei kai sitä voi syyttää myöskään Wincapitaa siitä, että joku on sijoittanut sinne rikollista rahaa?? täysin sama tilanne kuin sun Neste-esimerkissä. Jokainen vastatkoon omian rahojensa alkuperästä..."
  -No luuletko tosiaan että oikeudessa istuu "Wincapita"??? Ei istu, siellä istuu ihan oikeita ihmisiä joista jokainen vastaa omista teoistaan. Toiset vastaa enemmän ja toiset vähemmän. Koita ymmärtää että Wincapita ei ole mitään muuta kuin teksti netissä, ei yritys, ei säätiö, ei mikään muu kuin 9 kirjaimen pötkö jolla ei ole mitään rikosoikeudellista vastuuta.

  VastaaPoista
 9. Wincapitasta on tehty >2000 rikosilmoitusta,montakos on tehty Nordean Merenneidosta? Ilmeisesti ei ensimmäistäkään, koska on loppupeleissä toimituttu lakien ja asetusten mukaisesti. Laillisuuteen voidaan ottaa kantaa vain, jos asia tutkitaan oikeudessa, mutta sinnehän ei mennä, jos kukaanei epäile rikosta.

  Arvopaperilautakunta toki tällä hetkellä tutkii ja selvittää, onko Nordean tapauksessa markkinointi ollut harhaanjohtavaa, mutta ei suinkaan sitä, että kyseessä olisi ollut petos. Tätä ei edes epäillä, koska muodollisesti asiat on hoidettu oikein.

  VastaaPoista
 10. "On se nyt Stana!
  Että jos on "sopimus" niin saa muka "hukata" rahat!!!"
  -No niin se vain on

  "Ei missään lukee sopimuksessa että kaikki niin sanotusti sijoitettu rahat viedään!"
  -Ei luekaan, siellä lukee että myyjä ei vastaa tappioista --> case closed

  "Meinaako eräs kommentoija että jos olisi paperilla "sponsorit" saanut kuulkärkikynän vanaveden saman tekstin alle joka oli monitorista luettavissa, ja "kättä päälle" sopimuksessa tehty, laillistettu että saa viedä rahat???"
  -Ei tässä case Wincapitassa koska kyseessä on petos, ei laillistettu sijoitusinstrumentti. Ei suunnitellusta petoksesta selviä sillä että kertoo etukäteen että kyseessä on petos ja aion viedä sinulta rahat. Asioiden selvittely vaan olisi ollut nopeampaa jos tuo kuulakärkikynän viivan olisitte johonkin paperiin vetäneet, mutta kuten sanottu, kuka niitä soppareita ja kuitteja jaksaa...

  "On Nordea vastaan tehty ilmoitus että ei missään vaiheessa sanottu että sijoitettu raha viedään!"
  -Ei ole sanottu että näin tapahtuu mutta on kerrottu että se on mahdollista ja siinä tapauksessa pankki ei ole vastuussa. Nyt oikeudessa Nordea casessa kiistellään siitä että onko asiakas ymmärtänyt tämän (tai onko myyjä, siis pankkitäti osannut tämän asian oikein esittää)

  "Mutta ei vaan ole lehtiin lööppeihin mahtunut että jo yhdeltä yksityshenkilöiltä vietiin yli miljoona eku! Sitten ne muut 140+50 miljoona joka on panostettu Nordean kautta! Että nyt vaan kopioimaan Nordean sopimustekstin ja 6%:in tilalle 400 ja toisen nimi alle, niin saa laillisesti viedä rahat! Kyllä tää on syvältä!!!!!!!"
  -Ei se noin mene, kuten jo tuossa aiemmin totesin näissä on kyse eri asioista, toisessa sijoitusinstrumentti ja toisessa petos.

  VastaaPoista
 11. Missäs ne todisteet on mitkä puoltaa petosta?

  Ole hyvä ja näytä toteen äläkä vain lässytä...

  VastaaPoista
 12. "Turha sinun on väittää Wincapitaa jonkinlaiseksi puhallukseksi kun et asiasta sen paremmin näemmä tiedä."
  -No oikeudessahan tämä sitten selviää kumpi on oikeassa. Haluatko lyödä asiasta vetoa?

  "Perustat johtopäätöksesi puhtaasti siihen tietoon mitä sinulle on syötetty."
  - Ja minun käytökseni eroaa sinun käytöksesäsi miten?

  "En puhu nimistä sillä toimimme täällä anonyymeinä, mutta voin sanoa että tällä hetkellä jos joku on ollut tai joutuu kuulusteltavaksi KRP:ssä niin voidaan todeta että onhan KRP:stäkin todettu eräiden tiettyjen henkilöiden toimesta näinä päivämäärinä FxTrader Signalsin olleen toimiva tuote."
  -heheheh. Tämä on kuin televisiosarja Ihmisten puolueesta, tiettyä toiminnallisuutta on havaittu... olen minäkin saanut ruletissa arvattua numeron muutaman kerran oikein mutta silti rahat on siihen loppupeleissä hävinneet.

  "Näiden henkilöiden nimet ovat tiedossa ja sillä saa kyllä KRP:n kuulustelijat hiljaiseksi."
  -Höpö höpö, tiedät tuon itsekkin että nämä on täysin keksittyjä juttaja.

  Noilla kommenteillasi todistat vain sen että:

  "A) et kykene olemaan objektiivinen tarkastellessasi asiaa."
  -Ja sinulla sitä riittää ihan muille jaettavaksi?


  "B) et ole pahemmin koko asiaan perehtynyt tahi viettänyt aikaa sitä tutkiessasi, mutta ei sinulla ole mitään mahdollisuuksia asiaa tutkiakaan joten siltä osin asia on ok."
  -Ei tarvitse olla rakettitieteilijä että ymmärtää mikä on kupletin juoni ollut alusta lähtien, varojen uusjako.

  "C) Sinulla on jo fixautunut ajatus tästä tilanteesta ja en usko että kovin hevillä sitä muutat. Vaikka eteesi tuotaisiin mitä vain todisteita, ummistaisit vain silmäsi."
  Aivan heti uskon asiaan kun todellakin tuotte ne valuutta-alustojen kaupanteko logit nähtäville oikeuteen. Ite tehdyt excelit ei kelpaa vaan ne pitää löytyä välittäjien logista. Ei se sen kummempaa ole.

  "Nytkini uskot tähän venytettyyn pelleilyyn. Jos tämä on niin vesiselvä juttu niin tämä koko Wincapita case olisi jo takana päin. Ainakin pääepäilty olisi lukkojen takana syytteiden perusteella, ei ilman mitään syytteitä tahi edes syyteharkintaa."
  -Tätä casea ei viranomaiset venytä millään tavalla vaan kuten olen jo monesti aiemmin todennut niin asioiden selvittely kestää varmasti kauan koska tuo kirjanpito on ollut pikkasen retuperällä.

  "Hänhän jo tunnusti, kai muistat sen ja se kannattaa pitää mielessä. Tämän jälkeen syytteiden nostaminen Hannua vastaan ei pitäisi olla mikään ongelma."
  -No ei se olekaan mikään ongelma mutta kun siihen kakkuun halutaan kerätä koko paska ettei tätä tarvitse vatvoa monia kertoja oikeudessa

  "Kuitenkin voisit pyrkiä hieman tasokkaampaan dialogiin tuon rähjäämisen sijaan, sillä se ei anna järin hyvää, pohdiskelevaa, objektiivista tahi älykästä kuvaa sinusta."
  -En koe olevani ainakaan alemmalla tasolla kuin sinä noissa peräänkuuluttamissasi ominaisuuksissa.

  "Kiitos"
  -Ole hyvä

  VastaaPoista
 13. "Missäs ne todisteet on mitkä puoltaa petosta?"
  -No juuri niitä se poliisi selvittää parhaillaan kun reilu 2500 ihmistä ihmettelee että mihinkä rahat hävisi...

  "Ole hyvä ja näytä toteen äläkä vain lässytä..."
  -Ei minun tarvitse näyttää mitään toteen, oikeus tekee sen puolestani. Sitten te koitatte siellä oikeudessa vängätä asiaa vastaan esittelemällä niitä omia exceleitänne ja kerrotte nimettömistä kavereista joiden on kuultu tehneen hirveitä voittoja.

  VastaaPoista
 14. No luuletko tosiaan että oikeudessa istuu "Wincapita"??? Ei istu, siellä istuu ihan oikeita ihmisiä joista jokainen vastaa omista teoistaan. Toiset vastaa enemmän ja toiset vähemmän. Koita ymmärtää että Wincapita ei ole mitään muuta kuin teksti netissä, ei yritys, ei säätiö, ei mikään muu kuin 9 kirjaimen pötkö jolla ei ole mitään rikosoikeudellista vastuuta.

  - Tässä asiassa olet aivan oikeassa. Wincapita on täysin eri entiteetti ja sitä vastaan tehtävät oikeudelliset toimenpiteet ovat tällä hetkellä käytännössä KRP:n ulottumattomissa.

  Se että esität että kyseessä olisi jonkinlainen teksti netissä ei pidä paikkaansa. Et siis ole tehnyt kotiläksyjäsi tässäkään kohtaan.

  Mutta noin yleisesti ottaen osaat RAMBO kuitenkin aika hyvin verhota nuo väitteesi valheiden ja osittaisten faktojen sekoituksina ja ilmaista ne, vaikkakaan ne eivät aina pidä paikkaansa, jotkut pointtisi ovat olleet tosia.

  Merenneito casesta luultavasti tulee ainakin yksi rikosilmoitus. Se eteneekö se minnekään on jo toinen kysymys. Siitä piti Presidentti Mauno Koivisto jo aikoinaan huolen.

  Taistelu Pankkeja tai Vakuutusyhtiöitä vastaan on kuin Don Coyoten taistelu tuulimyllyjä vastaan. Käytännössä koskemattomia ja voittamattomia Suomessa.

  Kyllä merenneito oli erittäin harhaan johdettua mainontaa, jonka perusteella sinne se 140 Miljoonaa Euroa saatiin n. 150 individuaalilta. Voisin lyödä melkein vetoa että lähes jokainen noista sijoittajista on ollut siinä uskossa että he eivät voi menettää sijoittamaansa pääomaa ja näin on asiaa heille uskoteltu. Siinähän piti olla joku takaus (en jaksa nyt tarkistaa oikeaa termiä), joka sitten osoittautuikin että ei se todellisuudessa suojelekaan sitä pääomaa nyt kun rahat on menetetty.

  Ja voin kyllä luoda ja käydä sähköisesti kauppaa ilman mitään kommervinkkejä. Viisastellen voisin todeta että en välttämättä käyttäisi pankkeja tai Suomalaisia sijoitusyhtiöitä tähän toimintaan, mutta ei minun mitään tarvitse kuulakärkikynällä allekirjoittaa.

  Et taida tietää kuinka nuokin 2500 nimeä on kerätty?

  Ja oikeus voisi todellakin näyttää jotakin toteen kunhan KRP esittäisi jotain konkreettista pelkkien puheiden sijaan. Voisivat aloittaa vaikka videoidusta Hannun tunnustuksesta. Sillä saisi jo aika monta ihmistä ja vastaan hangoittelijaa hiljaiseksi. Kuitenkaan tätä ei ole saatu aikaiseksi sillä valitettavasti Hannu ei ole tunnustanut mitään. Eikä tarvitse.

  Sinulla ei taida olla mitään tietoa viranomaisrikollisuudesta ja Suomen korruptiosta jota kutsutaan ehkä tunnetummin "hyväveli" järjestelmäksi.

  Se on jo tunnustettu olevan olemassa useiden tutkijoiden ja Dosenttien sekä Professorien johdosta, mikäli olet sattunut lukemaan näistä?

  VastaaPoista
 15. *Nyt oikeudessa Nordea casessa kiistellään siitä että onko asiakas ymmärtänyt tämän (tai onko myyjä, siis pankkitäti osannut tämän asian oikein esittää)* Ja tässä taas aloitetaan että asiakas sekä Pankki teki oikein kunnes toisin todistetaan..... Ihan eri kuvio kun case capita

  VastaaPoista
 16. Sinulla oli pitkä kirjoitus ja nyt en jaksa alkaa koko tekstiä kommentoimaan, joten kommentoin vain tähän:

  "Ja oikeus voisi todellakin näyttää jotakin toteen kunhan KRP esittäisi jotain konkreettista pelkkien puheiden sijaan. Voisivat aloittaa vaikka videoidusta Hannun tunnustuksesta. Sillä saisi jo aika monta ihmistä ja vastaan hangoittelijaa hiljaiseksi."
  -Tietänet ja ymmärtänet että esitutkinnan aikana annetuilla lausunnoilla ei ole mitään todistusarvoa vaan tuota tarinaa voi vaihdella vaikka päivittäin jos siltä tuntuu. Ette te tule koskaan saamaan vaadittua videota vaan teidän pitää odottaa siihen oikeuden istuntoon asti ja kuunnella mitä siellä Hannu sanoo ja mitä syyttäjä.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi kirjoitti...
  Joudun vähän poistamaan omia alkuperäisiä kommenttejani sillä 4096 merkkiä tuli täyteen.

  -No oikeudessahan tämä sitten selviää kumpi on oikeassa. Haluatko lyödä asiasta vetoa?

  -- Voisinpa vaikka lyödäkin mikäli tämä asia ikinä oikeuteen asti etenee. Pitäisi ensin melkein lyödä vetoa siitä.

  - Ja minun käytökseni eroaa sinun käytöksesäsi miten?

  -- Hyvä pointti, ei välttämättä mitenkään mikäli uskot ja olet vilpittömässä mielessä kerännyt informaatiota.

  -heheheh. Tämä on kuin televisiosarja Ihmisten puolueesta, tiettyä toiminnallisuutta on havaittu... olen minäkin saanut ruletissa arvattua numeron muutaman kerran oikein mutta silti rahat on siihen loppupeleissä hävinneet.

  -- No tätä asiaa tullaan käsittelemään mikäli joskus oikeuteen asti päästään. Tällä hetkellä ensimmäinen prioriteetti olisi päästä edes käsittelemään yhtä jäädytysoikeudenkäyntiä mutta yhtäkään ei olla vielä päästy käsittelemään vaan jokaista siirretään 4 kuukauden jaksoissa eteenpäin.

  -Höpö höpö, tiedät tuon itsekkin että nämä on täysin keksittyjä juttaja.

  -- Tiedän että nämä eivät ole keksittyjä juttuja, joten olet nyt vähän hassu kun ryhdyt väittelemään tuosta asiasta vaikka et siitä mitään näemmä tiedä.
  Noilla kommenteillasi todistat vain sen että:

  "A) et kykene olemaan objektiivinen tarkastellessasi asiaa."
  -Ja sinulla sitä riittää ihan muille jaettavaksi?

  -- Ainakin pyrin olemaan objektiivinen ja olen sitä tietoa kerännyt jo aika pitkän aikaa joten en perusta kantojani pelkästään omien subjektiivisten mielipiteitteini perusteella.


  "B) et ole pahemmin koko asiaan perehtynyt tahi viettänyt aikaa sitä tutkiessasi, mutta ei sinulla ole mitään mahdollisuuksia asiaa tutkiakaan joten siltä osin asia on ok."
  -Ei tarvitse olla rakettitieteilijä että ymmärtää mikä on kupletin juoni ollut alusta lähtien, varojen uusjako.

  -- No, tuokin ei pidä oikein paikkaansa. Valitettavasti se onkin KRP:n ongelma. Miten todistaa huijaus jota ei koskaan tapahtunut?

  "C) Sinulla on jo fixautunut ajatus tästä tilanteesta ja en usko että kovin hevillä sitä muutat. Vaikka eteesi tuotaisiin mitä vain todisteita, ummistaisit vain silmäsi."

  -Aivan heti uskon asiaan kun todellakin tuotte ne valuutta-alustojen kaupanteko logit nähtäville oikeuteen. Ite tehdyt excelit ei kelpaa vaan ne pitää löytyä välittäjien logista. Ei se sen kummempaa ole.

  -- No tähän asiaan en ala sen kummemmin kommentoimaan sillä se on puolustuksen asia.


  -Tätä casea ei viranomaiset venytä millään tavalla vaan kuten olen jo monesti aiemmin todennut niin asioiden selvittely kestää varmasti kauan koska tuo kirjanpito on ollut pikkasen retuperällä.

  -- Kyllä se vain niin on että jo nyt tässä on kyse kymmenistä ellei sadoista oikeudenkäynneistä joten tuo toteamuksesi asioiden selvittelystä ei oikein ole pitävä.

  "Hänhän jo tunnusti, kai muistat sen ja se kannattaa pitää mielessä. Tämän jälkeen syytteiden nostaminen Hannua vastaan ei pitäisi olla mikään ongelma."

  -No ei se olekaan mikään ongelma mutta kun siihen kakkuun halutaan kerätä koko paska ettei tätä tarvitse vatvoa monia kertoja oikeudessa

  -- No tätä paskaa näemmä joudutaan vatvomaan kunhan nyt päästäisiin edes johonkin suuntaan. Valitettavasti tekaistut selitykset ulkomaisista avunpyynnöistä eivät tule koskaan tuottamaan tulosta. Jos tiedät mistä he yrittävät sitä apua saada. En toivo mitään muuta kuin että tämä asia konkreettisesti nytkähtäisi eteenpäin, mutta ei. Mitään konkreettista ei ole tapahtunut nimellistä "syyteharkintaa" lukuunottamatta "pääepäiltyjen" osalta.

  "Kuitenkin voisit pyrkiä hieman tasokkaampaan dialogiin tuon rähjäämisen sijaan, sillä se ei anna järin hyvää, pohdiskelevaa, objektiivista tahi älykästä kuvaa sinusta."
  -En koe olevani ainakaan alemmalla tasolla kuin sinä noissa peräänkuuluttamissasi ominaisuuksissa.

  -- Ok

  "Kiitos"
  -Ole hyvä

  -- Eipä kestä

  VastaaPoista
 18. Tiedän että kirjoitin aikamoisen litanian tekstiä joten ymmärrän ettet kommentoi kaikkea, enkä sitä sinulta odotakaan.

  -Sinulla oli pitkä kirjoitus ja nyt en jaksa alkaa koko tekstiä kommentoimaan, joten kommentoin vain tähän:

  "Ja oikeus voisi todellakin näyttää jotakin toteen kunhan KRP esittäisi jotain konkreettista pelkkien puheiden sijaan. Voisivat aloittaa vaikka videoidusta Hannun tunnustuksesta. Sillä saisi jo aika monta ihmistä ja vastaan hangoittelijaa hiljaiseksi."
  -Tietänet ja ymmärtänet että esitutkinnan aikana annetuilla lausunnoilla ei ole mitään todistusarvoa vaan tuota tarinaa voi vaihdella vaikka päivittäin jos siltä tuntuu. Ette te tule koskaan saamaan vaadittua videota vaan teidän pitää odottaa siihen oikeuden istuntoon asti ja kuunnella mitä siellä Hannu sanoo ja mitä syyttäjä.

  -- Kyllä tässä tapauksessa asiassa voitaisiin tehdä poikkeuksia huomioonottaen sen faktan että KRP on jo vuotanut tietoa siihen tahtiin että varmastikaan tämä suurin ja mahtavin dokumentoitu video hänen tunnustuksestaan ei enää merkitsisi mitään.

  Miten nyt voidaan ruveta salailemaan tietoja kun niitä kuitenkin vahingosssa/tahallaan vuodetaan medialle?

  VastaaPoista
 19. Voisiko joku fiksu vastata näihin esimerkkeihin, kun en oikein ymmärrä miksi pankit tässä otetaan esille?

  Jos minä kolkkaan Columbon pimeällä kujalla ja vien häneltä satasen ja sitten talletan tuon satasen pankkiin, niin onko pankki syyllistynyt rikokseen?

  Entä jos siirrän netin kautta satasen ulkomaille yksityishenkilölle, joka on luvannut ostaa rahalla huumeita ja myydä ne edelleen. Lopuksi tuo henkilö lupaa maksaa minulle takaisin kaksisataa, eli myös osan myyntituotostaan. Onko pankki syyllistynyt rikokseen?

  Entä jos siirrän rahaa ulkomaiselle tilille, jotta voisin osallistua laittomaan pyramidipeliin, josta on luvattu 400% tuotot, toki pienellä sivuhuomautuksella ettei parane sijoittaa enemmän kuin on varaa hävitä, niin onko pankki syyllistynyt rikokseen?

  Ja jos näihin kaikkiin esimerkkeihin vastaus ei ole sama, niin voisitteko perustella miksi näin ei ole?

  VastaaPoista
 20. "Voisiko joku fiksu vastata näihin esimerkkeihin, kun en oikein ymmärrä miksi pankit tässä otetaan esille?"
  fiksut lukevat columbon tekstistä vastaukset ja ymmärtävät. valitettavasti niitä jotka eivät ymmärrä ei voida auttaa.

  VastaaPoista
 21. Nyt en ymmärtänyt, viittaat siis Columbon tekstiin??? Columbohan sanoi laittaneensa rahansa pyramidipeliin ja nyt ne ovat mennyttä, eikö pitäisi kysyä niiltä jotka ovat osanneet nuo ansat välttää?

  VastaaPoista
 22. "Nyt en ymmärtänyt"
  kirjoitan isoilla, jos se auttaisi ymmärtämään.
  VALITETTAVASTI EI VOIDA AUTTAA, JOS ET YMMÄRRÄ.

  VastaaPoista
 23. "-- Kyllä tässä tapauksessa asiassa voitaisiin tehdä poikkeuksia huomioonottaen sen faktan että KRP on jo vuotanut tietoa siihen tahtiin että varmastikaan tämä suurin ja mahtavin dokumentoitu video hänen tunnustuksestaan ei enää merkitsisi mitään."
  -No eihän voida koska noilla esitutkinnan aikaisilla lausunnoilla ei ole todistusarvoa suuntaan eikä toiseen. Ei se mitään auta vaikka teillä miten tulisi itkupotkuraivari tämän asian takia.


  "Miten nyt voidaan ruveta salailemaan tietoja kun niitä kuitenkin vahingosssa/tahallaan vuodetaan medialle?"
  -Ihan pöljiä kirjoittelet, mitä ihmettä se KRP on alkanut salailemaan? Ja jos se on salaista niin miten helvetissä sinä sen tiedät, eihän se silloin ole salaista??? Taas tuo sinun logiikka pettää ja pahan kerran.

  VastaaPoista
 24. "No eihän voida koska noilla esitutkinnan aikaisilla lausunnoilla ei ole todistusarvoa suuntaan eikä toiseen. Ei se mitään auta vaikka teillä miten tulisi itkupotkuraivari tämän asian takia."
  * jos sattuisi niin, että hande videolla kertoisi, että rahat meni, niin silloin krp saisi parhaan mahdollisen keinon rikosilmoituksien saamiseen, miksi ei käytä sitä? onko video-lausunto sen huonompi kuin heidän tiedotteensa handen sanomisista?


  "-Ihan pöljiä kirjoittelet, mitä ihmettä se KRP on alkanut salailemaan? Ja jos se on salaista niin miten helvetissä sinä sen tiedät, eihän se silloin ole salaista??? Taas tuo sinun logiikka pettää ja pahan kerran."
  * eipäs pettänyt logiikka, vaan osoittaa, että sitä tietoa vaan on enemmän toisella. ihan simppelinä esimerkkinä vaikka sellainen, että minäpä kiikutan krp:lle todisteen rahaliikenteestä, jonka krp pistää mappiin öö eli salaa sen, koska se ei heitä miellytä. tieto kun vaan ei sinne jostain kumman syystä katoa samalla, vaikka näin toivovat. comprende?

  VastaaPoista
 25. "-- No tätä asiaa tullaan käsittelemään mikäli joskus oikeuteen asti päästään. Tällä hetkellä ensimmäinen prioriteetti olisi päästä edes käsittelemään yhtä jäädytysoikeudenkäyntiä mutta yhtäkään ei olla vielä päästy käsittelemään vaan jokaista siirretään 4 kuukauden jaksoissa eteenpäin."
  -Ja taas väärin. Etkö sinä hyvä ihminen ymmärrä että ei noita jäädytyksiä voida purkaa mitenkään ennenkuin ensimmäiset varsinaisen wincapita casen oikeuskäsittelyt on käyty. Sieltä tulee se vastaus onko jäädytystoimenpiteet olleet oikeutettuja vai ei.

  "-Aivan heti uskon asiaan kun todellakin tuotte ne valuutta-alustojen kaupanteko logit nähtäville oikeuteen. Ite tehdyt excelit ei kelpaa vaan ne pitää löytyä välittäjien logista. Ei se sen kummempaa ole.

  -- No tähän asiaan en ala sen kummemmin kommentoimaan sillä se on puolustuksen asia."
  -No miten se sinun mielestä on, onko sitä valuuttakauppaa käyty vai ei? Jos vastaus on mielestäsi kyllä niin kenen toimesta sitä kauppaa on käyty? Näiden nimettömien "lukuisten sijoittajien", Wincapitan vai jonkin Wincapitan "nimettömän taustayhtiön" toimesta? Em. kaikki yhdessä vai kenties joku muu?

  "-Tätä casea ei viranomaiset venytä millään tavalla vaan kuten olen jo monesti aiemmin todennut niin asioiden selvittely kestää varmasti kauan koska tuo kirjanpito on ollut pikkasen retuperällä.

  -- Kyllä se vain niin on että jo nyt tässä on kyse kymmenistä ellei sadoista oikeudenkäynneistä joten tuo toteamuksesi asioiden selvittelystä ei oikein ole pitävä."

  -Missäs tässä kommentissasi on nyt se loogiikan siemen? Meinaatko että asioiden pitäisi selvitä sitä nopeammin mitä enemmän on selvitettävää (noin niinkuin massatuotantona jolloin yksikköaika on lyhyempi)??? Jos kyseessä olisi vain yksi oikeudenkäynti niin sitten voitaisiin tutkia vuositolkulla (taylor made osa jota säädetään ja hipsutetaan tolkuttomasti)??? Huomaatko kommenttisi epäloogisuuden?

  VastaaPoista
 26. "* jos sattuisi niin, että hande videolla kertoisi, että rahat meni, niin silloin krp saisi parhaan mahdollisen keinon rikosilmoituksien saamiseen, miksi ei käytä sitä? onko video-lausunto sen huonompi kuin heidän tiedotteensa handen sanomisista?"
  -Tiedätkö sinä mitä eroa on sivistysvaltiolla ja ns. banaanivaltioilla? Sivistysvaltioissa asioita hoidetaan tiettyjen sääntöjen ja lakien mukaan ihan vaan sen takia että kansalaisilla olisi etukäteen tieto miten prosessit etenee. Tämä jutska liittyy siihen.

  "* eipäs pettänyt logiikka, vaan osoittaa, että sitä tietoa vaan on enemmän toisella. ihan simppelinä esimerkkinä vaikka sellainen, että minäpä kiikutan krp:lle todisteen rahaliikenteestä, jonka krp pistää mappiin öö eli salaa sen, koska se ei heitä miellytä. tieto kun vaan ei sinne jostain kumman syystä katoa samalla, vaikka näin toivovat. comprende?"

  -Pettipäs logiikka. Sinun esimerkkisi ei perustu mihinkään todellisuuspohjaan vaan samoihin höpöpuheisiin joita te olette levitelleet ja uskotelleet itsellenne. Ei se vesi muuttunut viiniksi vaikka siinä paksussa kirjassa niin väitetään ja maailmassa useat ihmiset niin uskovatkin tapahtuneen.

  VastaaPoista
 27. "-Tiedätkö sinä mitä eroa on sivistysvaltiolla ja ns. banaanivaltioilla? Sivistysvaltioissa asioita hoidetaan tiettyjen sääntöjen ja lakien mukaan ihan vaan sen takia että kansalaisilla olisi etukäteen tieto miten prosessit etenee. Tämä jutska liittyy siihen."
  * laitoitpa sitten suomen kuuluumaan banaanivaltiohin. vai saako sivistysvaltiot eit:ltä jatkuvasti tuomioita?

  "-Pettipäs logiikka. Sinun esimerkkisi ei perustu mihinkään todellisuuspohjaan vaan samoihin höpöpuheisiin joita te olette levitelleet ja uskotelleet itsellenne. Ei se vesi muuttunut viiniksi vaikka siinä paksussa kirjassa niin väitetään ja maailmassa useat ihmiset niin uskovatkin tapahtuneen."
  * kun vaan perustuu faktaan, revi siitä. ei se siitä muuksi muutu, vaikka kuinka poljet jalkaasi ja koetat takoa päätäsi seinään. eikä edes ainoa. mutta kadotit sen langanpään, eli salaiset asiat eivät ole salaisia kaikille. uskomatonta mutta totta eikö?

  VastaaPoista
 28. "laitoitpa sitten suomen kuuluumaan banaanivaltiohin. vai saako sivistysvaltiot eit:ltä jatkuvasti tuomioita?"
  -Kyllä saa.

  "kun vaan perustuu faktaan, revi siitä. ei se siitä muuksi muutu, vaikka kuinka poljet jalkaasi ja koetat takoa päätäsi seinään. eikä edes ainoa. mutta kadotit sen langanpään, eli salaiset asiat eivät ole salaisia kaikille. uskomatonta mutta totta eikö?"
  -heh... itkupotkuraivari :-) Enkä revi, puhut paskaa. No seuraavat itkupotkuraivarit teidän osalta nähdään sitten siellä oikeudessa. Meinaatko ihan selällesi heittäytyä niinkuin pikkulapset karkkihyllyn edessä. Case is closed.

  VastaaPoista
 29. "laitoitpa sitten suomen kuuluumaan banaanivaltiohin. vai saako sivistysvaltiot eit:ltä jatkuvasti tuomioita?"
  -Kyllä saa.
  * siinä sitten se sinun sivistysvaltiosi ja sen ihanuus.

  "-heh... itkupotkuraivari :-)"
  * ei kai...no koeta selvitä siitä yli

  "Enkä revi, puhut paskaa."
  * voi kun pientä kiukuttaa, kun toiset tietää ja itse elää kuvitelmissa ja median keksimien juttujen armoilla :))))

  "No seuraavat itkupotkuraivarit teidän osalta nähdään sitten siellä oikeudessa. Meinaatko ihan selällesi heittäytyä niinkuin pikkulapset karkkihyllyn edessä."
  ihan sama mitä oikeudessa tapahtuu, ei vaikuta minuun :)))))

  "Case is closed."
  kaikenlaisia pellejä tänne eksyy kommentoimaan ja luikitaan sitten häntä koipien välissä peräkammariin peukkua imemään, kun harhainen maailmankuva meinaa särkyä ja huomataan, että sitä tietoa vaan toisilla on.

  VastaaPoista
 30. "VALITETTAVASTI EI VOIDA AUTTAA, JOS ET YMMÄRRÄ."

  Peruskoulussa meillä oli myös yksi kaveri joka kirjoitti aina isoilla tikkukirjaimilla. Hänellä oli myös erittäin kova ääni. Sittemmin menestyi valuuttakauppiaana treidaten EUR-USD parilla yli tuhat pipsiä päivässä.

  Eero sinäkö se olet, tunnistin kirjoitustyylistä!!!

  VastaaPoista
 31. Voisiko capitaano tuohon alla olevaan vuodatukseen tuoda vähän valoa nimittäin näin ulkopuolisena en ole huomannut täällä mitään "tietoa" vaan pelkästään uhoomista.. faktat capitasta on aika tylyt, yksi linnassa, yksi etsintäkuulutettu ja monelta rahat joko mennyt tai jäädytetty.tuomiot odottaa kulman takana.EOK loppurahastus hyvässä vauhdissa. Missä sitä tietoa on ja onko teille tosiaan joku kateellinen?

  <<<
  kaikenlaisia pellejä tänne eksyy kommentoimaan ja luikitaan sitten häntä koipien välissä peräkammariin peukkua imemään, kun harhainen maailmankuva meinaa särkyä ja huomataan, että sitä tietoa vaan toisilla on.

  VastaaPoista
 32. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 33. Onko Columbon mahdollista poistaa murot ja kivet keskustelupalstalta? Saataisiin vanha, aito ja asiallinen keskustelu aikaiseksi.

  VastaaPoista
 34. Ehdotan myös että Columbo ottaa jonkinlaisen käyttäjätunnistuksen käyttöön blogissaan, voisiko esimerkiksi Laukaassa käytettyä menetelmää hyödyntää eli tunnukset vain toisen WinCapita jäsenen suosituksesta? Jotenkin voisi myös tarkistaa, että rikosilmoituksen tehneet eivät saisi tunnuksia, sillä he voivat kirjoittaa kiusallisissa kommentteja ja vaatia rahojaan itselleen.

  VastaaPoista
 35. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 36. Kuten jo aiemmin totesin sinulle RAMBO, sekoittelet mukavasti faktaa ja fiktiota hyvällä reseptillä.

  Valitettavasti todellinen tietomääräsi on aika rajallinen sillä muussa tapauksessa mikäli olisit aktiivinen kirjoittelija niin olisivat asiat minkä puolesta puhuisit vähän toisia.

  Sinun on turha esittää Suomea oikeusvaltiona mikäli olet oikeasti selvittänyt asiaa. Se että jokin toinen valtio toimii samoin ei muuta Suomen asemaa. Sen on moni joutunut katkerasti huomaamaan lukemattomissa muissa tapauksissa. Suomi saa Euroopan Ihmisoikeus Tuomioistuimelta enemmän sakkoja kuin muut Pohjois-maat yhteensä. Mitä se kertoo? Sitäkö että kaikki on täällä hyvin?

  Sanoisin että sinun logiikkasi ei välttämättä petä, mutta tietosi eivät vielä ole riittäviä alkaa todella väittelemään näistä asioista.

  Toisaalta asiahan on sinulle aivan sama joten sinulla ei ole myöskään intohimoa tutkia ja etsiä tietoa jota et kyllä osaisi löytääkään sillä moneen eri asiaan tarvitaan omanlaisiaan experttejä jotka pystyvät taas omalta osaltaan kaivamaan sitä totuutta esiin. Tämä vaatii yhteistyötä.

  Siinä on kylmä totuus sille miksi KRP pysyy vaiti. Turha esittää mitään lausuntoja jonka mukaan asioita tutkitaan yhä. Miksi niitä pitää tutkia salassa. Miksi asiakirjat pitää salata sen sijaan että ne olisivat julkisia kun nimet vuotavat julkisuuteen jokatapauksessa.

  Kaiken lisäksi tämä vaikuttaa jo suoraan yli kymmenen tuhannen talouden elämään, joten älä tosissasi ala nyt esittämään että tämän on pakko olla salaista. Ei sen tarvinnut olla salaista Ruotsissakaan. Sille ei nähty mitään syytä ja Suomessa jopa Ruotsin asiakirja yritettiin salata.

  OK RAMBO, mutta alkaa todellakin tuntua että tämäkin paikka alkaa olla yhä enemmän täynnä inttäjiä joilla ei todellakaan ole mitään tietoa mitä oikeasti tapahtuu, vain se tieto mitä heille on sanottu.

  Joten voin yhä kusta korvaasi ja kertoa että se on vain sadetta... Ja sinä uskot sen.

  VastaaPoista
 37. "Peruskoulussa meillä oli myös yksi kaveri joka kirjoitti aina isoilla tikkukirjaimilla. Hänellä oli myös erittäin kova ääni. Sittemmin menestyi valuuttakauppiaana treidaten EUR-USD parilla yli tuhat pipsiä päivässä.

  Eero sinäkö se olet, tunnistin kirjoitustyylistä!!!"
  late perhana, sinähän se oletkin!!!!
  joko olet päässyt yökastelusta eroon?

  eeron kyllä muistan, mutta sitä en tiennyt, että hän on treidaillut. no hänestä paistoi jo kouluaikana, että siinä kaveri, joka tulee menestymään.

  VastaaPoista
 38. Entä jos siirrän rahaa ulkomaiselle tilille, jotta voisin osallistua laittomaan pyramidipeliin, josta on luvattu 400% tuotot, toki pienellä sivuhuomautuksella ettei parane sijoittaa enemmän kuin on varaa hävitä, niin onko pankki syyllistynyt rikokseen?

  -- En tiedä mihin viittaa laittomalla pyramidipelillä sillä Wincapita se ei ainakaan voi olla. KRP ei käytä kyseistä termiä enää. Jos tietoisesti sijoitat rahaa laittomaan toimintaan kuten esim. huumeiden välitykseen, rahanpesuun niin olet selkeästi syyllistynyt rikokseen.

  Nythän mistään pyramidihuijauksesta ei ole esitetty yhtäkään todistetta joten et voi esittää asiaa noin mikäli viittaat Wincapitaan.

  On olemassa yhtiöitä sekä säätiöitä jotka sijoittavat valuuttakauppaan. Se miten sinä siihen voit sijoittaa heidän kauttaan ei ole se että annat heille rahaa ja he sijoittavat sinun rahojasi. Tämä olisi äärimmäisen ongelmallista ja toisi ennenmmin tai myöhemmin ongelmia.

  En ymmärrä muutenkaan miksi se fakta että 1,2 Triljoonan päivittäisen kaupankäynnin väitetään "Suomalaisten asiantuntijoiden" toimesta olevan jotain arpapeliä. Eli heitetään kruunaa ja klaavaa ja toivotaan että käy mäihä...

  Kyllä sitä kaupankäyntiä voi opetella vaikka itse ja huomata ettei se ole mahdotonta mutta kyllä se aikansa vie siinä missä minkä tahansa ammatin opettelu, lukuunottamatta lehtien jakoa, jonka kehitin huippuunsa viikossa ja haaste oli siinä sitten ohitse. :)

  VastaaPoista
 39. "Voisiko capitaano tuohon alla olevaan vuodatukseen tuoda vähän valoa nimittäin näin ulkopuolisena en ole huomannut täällä mitään "tietoa" vaan pelkästään uhoomista.. "
  kyllä saat samassa pimeydessä vaeltaa edelleen, jos täällä olevasta et tietoa löydä.

  "faktat capitasta on aika tylyt, yksi linnassa, yksi etsintäkuulutettu ja monelta rahat joko mennyt tai jäädytetty."
  näin on tilanne.

  nämä on omia mielikuvitusfaktojasi:
  "tuomiot odottaa kulman takana.EOK loppurahastus hyvässä vauhdissa."

  "Missä sitä tietoa on ja onko teille tosiaan joku kateellinen?"
  lue tietoa columbon blogista ja eok sivuilta.
  kateellinen saa olla kuka haluaa, ihan miten vaan.

  VastaaPoista
 40. -- No tähän asiaan en ala sen kummemmin kommentoimaan sillä se on puolustuksen asia."
  -No miten se sinun mielestä on, onko sitä valuuttakauppaa käyty vai ei? Jos vastaus on mielestäsi kyllä niin kenen toimesta sitä kauppaa on käyty? Näiden nimettömien "lukuisten sijoittajien", Wincapitan vai jonkin Wincapitan "nimettömän taustayhtiön" toimesta? Em. kaikki yhdessä vai kenties joku muu?

  -- RAMBO, seriously... Odotatko minun todellakin vain vastaavan täällä tai missään muussakaan tilanteessa sinulle tuohon kysymykseesi?

  Kuten olen jo todennut aiemminkin, niin kyse on todellisuudesta ja faktoista jotka ovat olemassa. Oli se sitten mieleesi tai ei.

  Luuletko että Wincapita on kadonnut? Vai voisiko olla että et vain tiedä mistä sitä etsiä, ja vaikka tietäisitkin niin luuletko saavasi siitä informaatiota. Entä miksi sitä sinulle annettaisiinkaan kun asia ei sinulle millään tavoin kuulu etkä ole asianosainen?

  VastaaPoista
 41. "Entä jos siirrän rahaa ulkomaiselle tilille, jotta voisin osallistua laittomaan pyramidipeliin, josta on luvattu 400% tuotot, toki pienellä sivuhuomautuksella ettei parane sijoittaa enemmän kuin on varaa hävitä, niin onko pankki syyllistynyt rikokseen?"

  "-- En tiedä mihin viittaa laittomalla pyramidipelillä sillä Wincapita se ei ainakaan voi olla. KRP ei käytä kyseistä termiä enää. Jos tietoisesti sijoitat rahaa laittomaan toimintaan kuten esim. huumeiden välitykseen, rahanpesuun niin olet selkeästi syyllistynyt rikokseen. "

  Kiitokset vastauksesta, josta tuossa yllä osa. Jäi kuitenkin uupumaan se pankkien vastuu tuossa esimerkissä. Että onko tuo Columbon huutelu nyt aiheellista vaiko vaan paskat housussa huutelua. Eli voiko pankkeja syyttää jos heidän kauttaan rikollista rahaa virtasi, tai rikolliseen toimintaan annettua rahaa?

  VastaaPoista
 42. "-- En tiedä mihin viittaa laittomalla pyramidipelillä sillä Wincapita se ei ainakaan voi olla. KRP ei käytä kyseistä termiä enää. Jos tietoisesti sijoitat rahaa laittomaan toimintaan kuten esim. huumeiden välitykseen, rahanpesuun niin olet selkeästi syyllistynyt rikokseen. "

  Kiitokset vastauksesta, josta tuossa yllä osa. Jäi kuitenkin uupumaan se pankkien vastuu tuossa esimerkissä. Että onko tuo Columbon huutelu nyt aiheellista vaiko vaan paskat housussa huutelua. Eli voiko pankkeja syyttää jos heidän kauttaan rikollista rahaa virtasi, tai rikolliseen toimintaan annettua rahaa?

  -- No oikeastaan en osaa sanoa tuohon. Sanoisin että pankit eivät kanna vastuuta mitä rahaliikenteessä tapahtuu. Tietysti moni pankki rikkoi nyt IMF:n lakeja ja ne tulevat näkymään aika raskaina luottotappioina mutta vasta ensi vuonna.

  Yleensä pankkeja ei ole pahemmin syytelty mikäli sen kautta on virrannut laitonta rahaa, tai rahaa säilytetään esim. veronkierron takia ulkomailla. Nythän vastikään UBS Sveitsi pakotettiin antamaan muistaakseni n. 4000 tuhannen Amerikkalaisen tilitiedot. Lopuille Jenkeille annettiin mahdollisuus ilmoittaa vapaaehtoisesti todellinen varallisuus ja pääsee huomattavasti helpommalla verotuksen suhteen. Mutta eihän itse UBS:ää mistään olla syytetty ja oikeudenkäynti kesti useita vuosia. Pankit eivät halua antaa tietoja koska se karkoittaa asiakkaat. Ranskalla ja Sveitsillä taisi muistaakseni olla jokin vastaava sopimus.

  Tähänkin on tulossa muistaakseni Maaliskuussa 2010 muutos jolloin käytännössä maat kuten Hong Kong, Malesia, Sveitsi, Singapore jne... eivät enää voi pitää asiakkaidensa tietoja salaisina jos virkavalta vaatii tietyn henkilön tilitietoja esim. mahdollisen veropetos epäilyn perusteella. Taisi koskea kaikkia OECD maita.

  Valitettavasti tämä teksti noista uudistuksista minkä luin oli äärimmäisen pitkä ja kävin sitä läpi vain nopeasti.

  Toteaisin vielä EU:n ja kaikkien kansalaisten asioihin vaikuttavaa seikkaa:

  Mikäli Lissabonin sopimus menee läpi nyt kun sitä yritetään puskea läpi toiseen kertaan. (alkuperäinen nimi on muuten muistaakseni EU:n perustuslaki). Sillä nimellä se ei mennyt läpi ensimmäisella kerralla joten nimi muutettiin Lissabonin sopimukseksi.

  Käytännön merkitys sillä on yksinkertaisesti valuuttakauppaa kohtaan se, että voidaan sopia esim. kiinteäkurssi toista valuuttaa vastaan, tai maksimaalinen heilahtelu. Tämä voidaan tehdä käytännössä Euroopan Keskus Pankin toimesta. Ei se ihan noin yksinkertainen malli ollut mutta käytäntö lienee tuo.

  Samaten EU:lle tulee pysyvä puheenjohtaja, vähän kuin Paavi.

  Ja tarvittaessa EU voi puuttua Suomen talousasioihin täysin vapaasti.

  no tuossa vain muutama esimerkki tuloillaan olevista muutoksista. Toivoisin kyllä asioiden olevan toisin mutta ei hyvältä näytä.

  Samaten sen jälkeen voidaan henkilö vangita ja pitää vangittuna 9 kuukautta vailla mitään syytettä tai epäilyä rikoksesta.

  Ihmisiä voidaan tappaa ennaltaehkäistäkseen mellakoita.

  kaikkea kivaa...

  VastaaPoista
 43. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 44. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 45. Ei oo totta,sama kaveri ja lääkkeet taas ottamatta,vai onko resepti uusimatta.Tätä blogia oli kiva käydä välillä katsomassa mutta nyt näyttää siltä että ei kannata,noi jotkuhan on ihan höyrypäitä !!

  VastaaPoista
 46. ILMOITUS

  Väärinkäytöksistä johtuen blogin kommentit menevät toistaiseksi tarkastettavaksi ennen julkaisemista.

  Jälleen kerran nähtiin, miten yksinäinen typerys aiheuttaa toisille turhaa vaivaa. 4 kuukautta kului, ettei juurikaan tarvinnut kommenttiosioita valvoa. Blogin historian aikana poistettuja viestejä on selvästi alle 10. Siitä kiitos teille!

  Kritiikkiä kyllä sallitaan jatkossakin, mutta alatyyliset viestit eivät jatkossa päädy julkaistavaksi asti.

  Toivottavasti keskustelun taso säilyy asiallisena tämän uudistuksen myötä.

  Terveisin, Columbo

  VastaaPoista
 47. "Voisiko joku fiksu vastata näihin esimerkkeihin, kun en oikein ymmärrä miksi pankit tässä otetaan esille?

  Jos minä kolkkaan Columbon pimeällä kujalla ja vien häneltä satasen ja sitten talletan tuon satasen pankkiin, niin onko pankki syyllistynyt rikokseen?"


  Minä nyt yritän esittää asian jotenkin ymmärrettävästi. Otan yhden oikean esimerkki tapauksen koskien wincapitan jäsenen tilannetta sekä yhtä täysin ulkopuolista henkilöä.

  Wincapitan jäsen oli joitain vuosia sitten ostanut kiinteää omaisuutta n. 50000 eurolla, jotka hän oli saanut tuottoina Wincapitasta. Nyt myöhemmin tätä kauppaa on KRP alkanut tutkimaan ja epäilee, että kauppaan on käytetty rikollista rahaa ja näin ollen pistänyt tämän omaisuuden vakuustakavarikkoon ja tämän lisäksi myös myyjän koko omaisuus on laitettu vakuustakavarikkoon. Tämä myyjä ei ole wincapitan jäsen, eikä liity koko klubiin millään tavalla. Eli myyjä on nyt saanut poliisin mielestä rikollista rahaa ja hänen koko omaisuutensa, joka on paljon enemmän kuin 50000 euroa on asetettu vakuustakavarikkoon.

  Näin ollen myös pankit jotka ovat saaneet wincapitan rahaliikenteestä osuutensa, ovat myös saaneet rikollista rahaa.

  Mihin tulisi vetää raja, jonka jälkeen rikollinen raha ei voi enään olla takavarikoitavissa.

  Eihän tämä myyjäkään olisi voinut mistään tietää, että kauppaan käytetään rikollista rahaa, koska kaikki tehtiin virallisesti pankkitilejä ja virallista kaupanvahvistajaa käyttäen.

  VastaaPoista
 48. Kiitos Columbolle aktiivisesta 'columbomaisesta' otteesta häiriköintiin. Kun Hannu pääsee kopista ulos ja rahavarat on saatu oikeiden omistajiensa haltuun, arvaan että haluaa palkita työsi. Ehkäpä esimerkiksi johtajan paikka Panaman yhtiössä kiinnostaa. Toki sopisit moraaliltasi myös EOK:n johtoryhmään Pitkäsen ja Kavoniuksen aisapariksi!

  VastaaPoista
 49. KRP väittää yhä, että WinCapita olisi pyramidihuijaus, vaikka päinvastaista selvitystä on kertynyt runsaasti ja sellaista on myös tuomioistuimille toimitettu.

  Lue lisää:
  eok.fi
  tai
  SANOMAT24.FI

  VastaaPoista
 50. -- Moi

  Tässä olisi pari mielenkiintoista linkkiä:

  Toinen koskee Wincapitan oikeuskäsittelyä jäädytysoikeudenkäytejä koskien ja päätöstä että ensi kerralla se on julkinen KRP:n vastalauseista huolimatta. Lienemme kaikki iloisia tästä.

  Toinen korkeimman oikeuden päätökssissä tapahtuneista virheistä jotka oikeastaan alkoivat Uotin tapauksessa jolloin hänet oli pakotettu käytännössä todistamaan itse itseään vastaan. Tämä ei ole lainmukaista ja pitkän taistelun jälkeen Kari Uoti sai voittonsa jos sitä siksi voi kutsua. Ainakin oikeus joutui myöntämään virheensä ja tästä syntyy todennäköisesti ketjureaktio sillä vastaavia tapauksia on lukuisia.

  En sen enempää kommentoi. Lukekaa itse!

  Tässä linkki ensin wincapitaan:

  http://sanomat24.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=12935&Itemid=176

  Korkein Oikeus:

  http://sanomat24.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=12932&Itemid=164

  Eikun iloisia lukuhetkiä :)

  VastaaPoista
 51. -- Tässä taas vähän RAMBOLLEKIN lisää tätä positiivista Suomikuvaa jossa kaikki on hyvin... Nyt katsotaan asiaa sitten Suomen ulkopuolelta objektiivisesti. Tuskin voit esittää tämän olevan mielipide asia? Silloin esität oman subjektiivisen kantasi.

  No itse on tullut jo Suomen tilanne nähtyä ja koettua ja on tullut elettyä sen verran myös muualla että en ihmettele tuota näkemysta, mutta kaikkiin sääntöihin löytyy toki poikkeuksiakin.

  Suomi on sisäsiittoinen
  Keskiviikko 28.10.2009 klo 13.42

  Suomi ei houkuttele ulkomaisia tutkijoita, asiantuntijoita eikä ulkomaalaisia, uutisoi Alma Median Helsingin toimitus.
  Tutkijat ja yritykset karttavat Suomea, eivätkä tuo maahamme kaivattua globaalia osaamista.
  (JENNI GÄSTGIVAR)
  ota kantaa

  Onko Suomi sisäsiittoinen maa?

  Kyllä Ei
  73% 27%
  Ääniä 4514

  Tuore tutkimus tituleeraa Suomea sisäänpäinkääntyneeksi maailman peräkyläksi. Tutkimuksen mukaan Suomi on huomattavasti vähemmän kansainvälistynyt kuin mitä usein ajatellaan.

  Asiasta uutisoi Alma Median Helsingin toimitus.

  18 asiantuntijaa ympäri maailmaa arvioi Suomen kansainvälisyyttä tuoreessa selvityksessä.

  Asiantuntijoiden mukaan sisäsiittoinen Suomi pelottaa ulkomaalaista työvoimaa. Tutkijat ja yritykset karttavat Suomea, eivätkä tuo maahamme kaivattua globaalia osaamista.

  Ulkomaalaisen osaamisen määrä on vähentynyt Suomessa. Samalla suomalaisen työvoiman liikkuvuus ulkomaille on hyytynyt.

  IL

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009102810503744_uu.shtml

  VastaaPoista
 52. Columbo ymmärrän tavoitteen ja hyödyn kun moderoit blogin kommentteja, mutta kyllä se vie parhaan terän kriittiseltä keskustelulta. Nyt on nimittäin niin, että en esimerkiksi viitsi kommentoida noita viimesiä kirjoituksia, kun tiedän että kommenttini tulevat näkyviin pitkällä viiveellä ja mahdolliset vastaukset vielä pidemmällä. Ehdotankin siksi moderoinnin poistamista vaikka se mahdollistaakin häiriköinnin.

  VastaaPoista
 53. -- Tämä nyt ei liippaa nyt wincapitaa taikka pankkeja mutta näen kansalaisvelvoitteenani ainakin informoida tästä asiasta täällä.

  linkki on ylen teksti-tv:stä:

  http://www.yle.fi/cgi-bin/tekstitv/ttv.cgi/html?PAGE=135

  Alla teksti:  Sveitsi rajoittaa rokotteen käyttöä


  Sveitsi rajoittaa brittiläisen lääkevalmistajan sikainfluenssarokotteen käyttöä. Sama rokote on Suomessa.

  Sveitsin terveysviranomaiset kielsivät GlaxoSmithKlinen valmistaman Pandemrix-rokotteen antamisen raskaana oleville naisille, alle 18-vuotiaaille ja yli 60-vuotiaille.

  Sveitsin viranomaiset kertoivat, etteivät ole saaneet rokotteesta riittävää tietoa näiden ryhmien osalta.

  Suomessa THL:n erikoistutkija Tuija Leino oudoksuu Sveitsin päätöstä. Hän korostaa, että rokote on Euroopan lääkeviraston hyväksymä.

  en tiedä syyllistynkö nyt provosointiin mutta silläkin uhalla laitan seuraavan linkin. Jokainen voi itse arvella onko lääke tautia pahempi tai päättää olla uskomatta koko asiaa ja uskoo virallista kantaa.

  -- Toinen linkki

  http://talousdemokratia.blogspot.com/2009/10/viisi-kuollut-rokotteiden-myrkkyihin.html

  Tähän mennessä viisi kuollutta ja viitisentoista vakavin oirein sairaalahoitoon saatuaan rokotuksen. Näiden lukujen arvoidaan olevan pelkkä jäävuoren huippu koska raportointi on hidasta.

  Saksalaisen artikkelin mukaan on ilmeisen selvää että rokotteiden vaietut haitat ovat huomattavasti suuremmat kuin "viranomaisten" papukaijaväitteet niiden hyödyistä.

  [Eiköhän se totuus ole se ett kaikki "hyöty" menee GlaxoSmithKleinille ja muille saman myrkyn tuputtajille.


  -- Ei löydy hintaa millä suostuisin antamaan rokotteen lapselleni.

  Pahoittelen vielä kerran että menee pahasti aiheesta ohi mutta ihmishenget ovat korvaamattomia ja koen että haluan ainakin antaa myös toisen näkökulman asiaan sillä kyseessä on viimekädessä normaali flunssa eikä mikään tappava virus jos asiaan on todella perehtynyt.

  VastaaPoista
 54. -- Otsikko toiseen artikkeliin oli:

  Viisi kuollut rokotteiden myrkkyihin Ruotsissa  Eli nuo kuolonuhrit olivat Ruotsissa, jäi tuo artikkelin nimi kirjoittamatta, sori.

  VastaaPoista
 55. Asiallinen juttu rokotteesta,kiitos ! Columbo teki aivan oikein,eräiden jutut menivät jo pahasti hävyttömiksi.Eihän tollasen hysteerikön juttuja ole edes kiva lukea kun on painokelvotonta juttua koko ajan ! Asiallisesti asiaa puolin jos toisinkin.Kummallakin osapuolella on oma näkemys ja tietenkin molemmat ovat oikeassa.Me CAPITALAISET kuitenkin uskoakseni tiedämme muutakin kuin mitä media syöttää kansalle.Se mikä on lopullinen totuus,sitä ei tiedä kuin Hannu ja häntähän ei krp halua julkisuuteen.Tämä on mielestäni seikka johon kannattaisi myös vastapuolen paneutua että MIKSI ! Toinen asia,miksi jäävätään jäsenien avustajia jos kerran asia on selvä,tunnustuksia myöten ? 12.000 jäsentä,yhtä monta lakimiestä siis tarvitaan ? Käsittääkseni "murot" ovat murtautuneet sivuille ja toimittaneet aineistoa krp:lle,eikös tuonkin pitäisi nopeuttaa prosessia ? Uskon että krp:llä on tiedossa kaikki jäsenet,rahan siirrot,sponsorit eli kaikki tarvittava aineisto,pitäis tapahtua jo jotain eikä vaan vitkutella vaikka oliskin vaikea tapaus.Ei voi olla Suomessa niin että ihmisten varat jäädytetään ilman mitään syytä,syyte pitää jo jättää tai varat palauttaa.Hannu 10kk telkien takana,ei syytteitä ! Ei hän sentään mikään massa murhaaja ole etteikö voisi vapaalta vastata toimistaan ? Miljoonia kusettanut kaveri ei olisi jäänyt Ruotsiin,ilmoittautunut siellä poliisille ja jäänyt odottamaan Suomen "karhukoplaa" ! Onhan Ristokin Thaimaassa,miksei Hannu ? Eräät oikeuden palvelijat ovat ihmetelleet minulle miksi asia on salainen kun sen ei kuuluisi olla Suomen lakien mukaan ? Suomen historian suurin kavallus on kutistunut Columbon blogissa olevaksi herjan heitoksi mikä ei kiinnosta enää edes mediaa ! PS. Vaikka murolaiset sanovat että "kusessa" olette niin nyt meen saunaan,pesen vehkeet ja lähden katselemaan nättejä tyttöjä tansseihin.On niin kiva mennä napa napaa vasten -) Vielä kun olen vapaalla ja rahaa riittää tanssilippuun ja muutamaan rentouttavaan !!

  VastaaPoista
 56. -- Moi. Laitan tähän nyt viimeisimmän tiedon mikä liittyy noihin valtakirjoihin.

  http://eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view&id=311&Itemid=50

  OSA 1

  Pääepäilty myöntää WinCapitan jäsenille valuuttakauppaohjelmiston käyttöoikeudet


  Oikeuksien menettäminen vaatimuskirjelmässä viitattuihin ohjelmistoihin ei ole Hannu Kailajärven mukaan hyväksyttävää sillä perusteella, että toiminnassa on tapahtunut ainakin toistaiseksi jatkuva keskeytys. Vaatimuksen esittäjät ovat Kailajärven mielestä oikeutetulla asialla.


  Lähes 240 wincapitalaista on vaatinut Hannu Kailajärveä myöntämään heille täydet käyttöoikeudet sijoitusklubi WinCapitan jäsenistön käytössä olleeseen valuuttakauppaohjelmistoon sekä kehitteillä olleeseen tai mahdollisesti nyt jo valmiiseen täysin automaattiseen valuuttakauppaohjelmistoon.

  Yksityisoikeudellinen vaatimus lähetettiin 22.10.2009 jäsenten valtuuttaman asiamiehen toimesta Hannu Kailajärvelle Oulun vankilaan. Vaatimus saatetettiin tiedoksi myös Keskusrikospoliisille ja syyttäjäviranomaisille.

  Kailajärvi: Jäsenet ovat oikeutetulla asialla

  Hannu Kailajärvi antoi oikeudellisen avustajansa, OTT Petter Kavoniuksen välittämänä vastauksensa jäsenten esittämään vaatimukseen 30.10.2009.

  Hannu Kailajärvi pitää periaatteellisella tasolla vaatimusta oikeutettuna. Yksityisoikeudellisista vaatimuksista kirjelmässä viitattuihin ohjelmistoihin on siis mahdollista Kailajärven mukaan päästä sovintoon, tiedottaa Kavonius.

  Oikeuksien menettäminen vaatimuskirjelmässä viitattuihin ohjelmistoihin ei ole Kailajärven mukaan hyväksyttävää sillä perusteella, että toiminnassa on tapahtunut ainakin toistaiseksi jatkuva keskeytys. Vaatimuksen esittäjät ovat siten oikeutetulla asialla myös Kailajärven mielestä, sanoo Kavonius.

  Yksityisoikeudellisten sopimusten käytännön toteuttamisen kannalta on kuitenkin tässä tapauksessa ratkaisevaa, mitä julkisen vallan toimijat (ainakin poliisit, syyttäjät ja tuomioistuimet) näihin ohjelmistoihin liittyen tekevät. Jo vaatimuskirjelmästä ilmenee vaatijoillekin olevan selvää, että oikeuksien toteuttaminen kirjelmässä viitattuihin ohjelmistoihin ei ole yksin Kailajärven päätösvallassa. Lisäksi on sovittava eri jäsenten keskinäisten oikeuksien suhteesta, toteaa Kavonius.

  VastaaPoista
 57. -- OSA 2

  Kailajärvi toivoo kattavaa jäsenjoukkoa edustavat henkilöt neuvottelijoiksi käyttöoikeuksista


  -- Toivon mukaan homma nytkähtää johonkin suuntaan eteenpäin. Tätä edes KRP ei voi vain sivuuttaa. Moni oikeusoppinut on jo todellakin alkanut ihmetellä KRP:n toimintaa sillä se ei ole lainmukaista.


  Ohjelmistojen käyttöönottoon liittyisi myös työpanosta, josta tulisi myös erikseen sopia.

  Tässä tapauksessa julkisen pakkovallan toimet vaikuttavat jo siihenkin, miten ja milloin osapuolten kantoja yhteen sovittavia neuvotteluja voidaan käydä. Neuvottelut voidaan aloittaa siinä vaiheessa, kun Kailajärveen kohdistuvat yhteydenpidon rajoitukset poistuvat tai lieventymät. Tässä vaiheessa poliisi on oman tutkintastrategiansa turvaamiseksi pitänyt tärkeänä, että Kailajärven ja WinCapitan jäsenistön välillä ei käydä mitään keskusteluja ohjelmiston laadusta ja sisällöstä, etenkään sen toimivuuteen liittyen. Mitään neuvotteluja ei voida aloittaa, kun yhteydenpidon rajoitukset ovat voimassa tähän tutkintastrategiaan liittyen, vastaa Kavonius.

  Vallitsevat pakkokeinot eivät mahdollista myöskään, että Kailajärvi voisi toteuttaa ohjelmistojen käyttöön ottamisen edellyttävän työpanoksen, huomauttaa Kavonius.

  Siinä vaiheessa, kun neuvotteluja voidaan käydä, on toivottavaa neuvottelujen toteuttamiseksi teknisesti sujuvasti, että ohjelmistoon oikeuksia vaativat WinCapitan jäsenet voivat valita mahdollisimman kattavaa jäsenjoukkoa edustavat henkilöt neuvottelijoiksi, sanoo Kavonius.

  Omalta osaltaan Kailajärvi kuitenkin sitoutuu edistämään sitä, että oikeudet vaatimuskirjelmässä viitattuihin ohjelmistoihin tulisivat toteutumaan tehokkaasti, vaikka kaikki yksityiskohdat edellyttävät sopimista, toteaa Kavonius.

  Lisäksi Kailajärvi ilmoittaa, että tämä teksti on jouduttu laatimaan siten, että kaikkea asiaan relevantistikaan liittyvää ei voi tässä vaiheessa ilmaista. Tutkinnanjohtajalle ja syyttäjälle on annettu mahdollisuus poistaa tekstiä tai sen osia heidän niin halutessaan. Tällaista sensuuria ei ole kuitenkaan tapahtunut, eli ainakin tämä asia on hoidettu hyvässä hengessä, toteaa Kavonius.

  Toivottavasti tämä kuitenkin tyydyttää vaatimuksen esittäjiä siinä määrin, että oikeudenkäyntejä ei nosteta sellaisesta, josta on mahdollista myös päästä sovintoon. Näin voidaan välttää tarpeettomia oikeudenkäyntikuluja, sanoo pääepäillyn puolesta OTT Petter Kavonius.
  (Sanomat24, EOK-viestintä)

  VastaaPoista
 58. Nordean johto ei halua kommentoida kun taas Hannu haluaisi!
  Nordea jatkaa toimintaa, ei takavarikkoja ei mitään.
  Jos yksikin rikosilmoitus on tehty nordeasta niin toimet pitäisi olla samanlaiset
  kuin WinCapitankin kohdalla, ylin johto eristyksiin vuodeksi ja kaikki rahat jäähin!
  Onko laki sama kaikille Suomessa, -------------- EI OLE !!
  Suomessa toimivat pankit nauttii koskemattomuudesta??
  Suomalaisia pankkeja höynäytettiin kunnolla Madoff-pyramidissa.
  Madoff on todettu laittomaksi, mutta WinCapitaa ei. On siis täysin käsittämätönä,
  että rehellisen sijoitusklubin jäsenten varoja jäädytetään, mutta todistettuun
  pyramiidiin sijoittaneet tahot saavat olla täysin rauhassa. Mikä logiikka tässä oikein on?

  http://blogit.yle.fi/mot
  http://ohjelmat.yle.fi/mot/taman_viikon_mot/kasikirjoitus
  Onkohan nuo samat poijjaat winkkarin kaadon takana?

  VastaaPoista
 59. Kai ne pankit on tekemisissä Wincapitan kanssa kun Suomalaisten rahat ovat pankeissa ja kaikki maksuliikenne tapahtuu pankkien kautta...

  VastaaPoista