sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Valtakunnansyyttäjä kritisoi suomalaisia rikosoikeudenkäyntejä

kuva: MTV3

Valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäki kritisoi kovin sanoin suomalaisia rikosoikeudenkäyntejä.

Myös case WinCapitan aikana on monesti nostettu esille viranomaisten viivyttely tutkinnan eri vaiheissa. Mitä kummallisemmilla tekosyillä selitellään tutkinnan kestoa. Julkisuuteen annetut alustavat aikataulut ovat kaikki ylittyneet reilusti. Tutkinnan alkuvaiheessa seliteltiin, että jäsenet eivät ole aktiivisesti tehneet rikosilmoituksia ja siksi tutkinta ei etene.

Kuukausia ja kuukausia kestäneen ruinaamisen jälkeen epävarmat jäsenet tekivät KRP:n painostamina rikosilmoituksia ja tutkintapyyntöjä. Sitten olikin jo vuorossa selitys, että koska rikosilmoituksia on paljon niin siksi tutkinta kestää. Täysin epäloogista touhua. Nopeuttavatko ilmoitukset tutkintaa vai hidastavatko ne? Päättäkää jo.

Yhdessä vaiheessa vuorostaan selitettiin, että tutkinta kestää, koska kaikki pääepäillyt eivät ole Suomessa ja kaikkia ei olla päästy vielä kuulemaan. Tämäkin selitys ontuu pahasti. Hannu Kailajärvi on ainut todellinen pääepäilty ja kaikki muut ovat vain jäseniä. On turha tässä vaiheessa uskotella mitään muuta. Ei mene valheelliset organisaatiomallit enää läpi.

Risto Hentusen oleminen Aasiassa ei myöskään vaikuta tutkimusten etenemiseen. Hentunen on vain ja ainoastaan jäsen siinä missä tuhannet muutkin. Suomesta löytyy takuuvarmasti WinCapita-tietoutta riittämiin, mutta miksi faktat eivät mene viranomaisten ymmärrykseen. Miksi jatkuvasti viranomaiset ymmärtävät asioita väärin ja vääristelevät totuutta?

On myös selitelty, että kansainvälisiin oikeusapupyyntöihin ei ole saatu vastauksia. Olen täysin varma, ettei kaikkiin "hätäapupyyntöihin" tulla vastaamaan ikinä. Kansainvälisiä viranomaisia ei kiinnosta selvitellä KRP:n omia sotkuja. Ensin hutkitaan ja sitten tutkitaan. KRP:n ystävä, sisäministeriön J. Laiho on ollut kovin hiljaa viime kuukausina. Miksi näin?

Viimeisimpänä vetona oli laajentaa WinCapita-tutkimukset aikaan ennen WinCapitaa. Tämä jos mikä on selkeää ajanpeluuta. Koko tutkinnan uskottavuus on pahasti koetuksella.

Voiko olla ylivoimaisen vaikeaa lopettaa sählääminen ja valehtelu? Kailajärven takana on totuus. Kailajärven eristämisen voi hyvin jo lopettaa. Miksi ihmeessä KRP itse estää totuuden kertomisen suurelle yleisölle? KRP:n tulisi tehdä työtä totuuden puolesta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että totuus halutaan piilottaa.

Mielestäni veronmaksajilla on oikeus tietää mihin verovarojamme haaskataan. Mikä taho Suomessa voi vaatia KRP:ltä selontekoa? Olikohan se sittenkin niin, ettei KRP:n tekemisiä valvo todellisuudessa kukaan?

Hannu Kailajärven tulisi jo vihdoin päästä kameroiden eteen puhumaan suunsa puhtaaksi. Kansalla on laillinen oikeus totuuden kuulemiseen.

Aikataulut ei ylity case WinCapitan osalta, kunhan etsitään sieltä missä tieto oikeasti on. Tämä KRP:n harjoittama ajanpeluu on todella rumaa ja kaikella tapaa vaikeasti anteeksiannettavissa. Kailajärvi ääneen ja pelleily seis.

Monet kyllä jo tässä vaiheessa tietävät, että eihän tämä WinCapitan ymmärtäminen ole ollenkaan niin vaikeaa.

Näin YLE uutisoi tänään:

158 kommenttia:

 1. Tuossa kiinnostaa yksi juttu:
  "Hannu Kailajärven tulisi jo vihdoin päästä kameroiden eteen puhumaan suunsa puhtaaksi. Kansalla on laillinen oikeus totuuden kuulemiseen."

  Hannu oli kolme viikkoa sitten oikeuden edessä puhumassa suunsa puhtaaksi. Mitä eroa on siinä jos Hannu kertoo asiat kameran edessä tai oikeuden edessä? Yksi iso erohan tulee siinä kun oikeusistuimessa pitää pystyä todistamaan sanomisensa.

  Hannun oikeusavustaja on kuitenkin omasta puolestaan valvonut oikeudenkäynnin laillisuutta. Missään ei ole nähty hänen kommenttejaan oikeudenkäynnin laittomuuksista.

  VastaaPoista
 2. kerrohan kuoma mitähän se hannu mahtoi sanoa kolme viikkoa sitten...

  varmaankin se on taas salaista kun en mä ainakaan ole mitään kuullut hannun sanomisia.

  VastaaPoista
 3. No minäpä kerron kuomaseni:
  Hannu halusi päästä vapaalle jalalle. Hannu kertoi siellä ihan oman versionsa, miksi hänen vangitsemisensa on tarpeetonta. Oikeus sitten katsoi esitettyjen todisteiden valossa, että vangitsemista on syytä jatkaa. Tästä voi päätellä, ettei Hannu ainakaan osoittanut toimintansa olleen rehellistä.

  Mitä Hannun pitäisi nyt kertoa? Mitä ei olisi voinut kertoa 7.3.-10.12.2008? Miten Hannun tietämys ja todisteet ovat lisääntyneet vankeusaikana? Olisi sen videonpätkän voinut nauhoittaa jo samalla kun sulki sivut, niitä rikosilmoituksia ei ehkä olisi tullutkaan niin paljoa. Vai eikö Hannun älykkyydellä ymmärrettykään ihmisten kaipaavan sijoituksiaan?

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän toki jäseniä. Löysässä hirressä roikkuminen syö miestä.

  Mutta entäpä jos poliisilla onkin tietoa, jota ei ole jäsenistössä edes osattu aavistaa. Entäpä jos Hannu todellakin oli vain bulvaani ja kilpimies? Se ainakin selittäisi tutkinnan venymisen.

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa siltä että tässä pelataan taas kaikki yhden kortin varaan "kun Hannu sano" eli samaa tyyliä kun klubin loiston aikoina, ennen sivujen sulkemista... mitähän sitten kun tuo Hannun syyllisyys on oikeudessa todettu, mitä sitten?

  VastaaPoista
 6. Mitä Hannun pitäisi kertoa?

  Ei mitään.

  Syytetyllä ei ole todistustaakkaa, vaan Syyttäjällä. Vaikkakin KRP toimiikin esimerkillisen mallikkaasti. Olen varma että tästäkin tutkinnasta tullaan vielä tekemään kirjoja ja KRP:tä muistellaan kunnialla.

  En ymmärrä miten te olette valmiit poistamaan ihmisten perustuslaillisia oikeuksia vain siksi ettette pidä jostain henkilöstä. Taposta epäiltyäkään ei saa pitää yli 4 kuukautta vangittuna. Ja nyt on kyse asiasta joka koskettaa kymmeniä tuhansia ihmisiä.

  Pidä mielessä ettei KRP:kään puhu enää pyramidihuijauksesta saatika olisi esittänyt julkisuuteen mitään konkreettisia todisteita. Hehän ovat harvakseltaan tiedottaneet ja jotkin tahot ovat vaatineet konkreettisia todisteita asianlaidasta mikä on kyllä ihan oikeudenmukaista, eikä millään tavalla tuomittavaa toimintaa.

  Hannun älykkyydellä on varmasti erittäin hyvä metodi antaa KRP:n esittää syyttäjille ne todisteet joilla Hannua vastaan voitaisiin nyt nostaa ne syytteet. Luuletko että tämä lukkotilanne jatkuu ikuisesti??? Jos KRP ei pysty esittämään mitään konkreettisia todisteita niin kaikki kaatuu. KRP:n toiminta on täysin ihmisoikeuksia vastaan ja jos olet asiassa eri mieltä niin mieti omalle kohdallesi, äläkä ainakaan sano että olisit puhunut,sillä sinulla ei ole mitään velvollisuutta puhua ylipäätään.

  Voit toki ryhtyä ajamaan ihmisoikeuksia alas ja vaatia että ihmisiä voidaan pitää kauemmin vangittuna ilman syytteitä tai todisteita (9 kuukautta) kuten Lissabonin sopimuksessa ilmenee. Siinä lienee sinullekin ihanteellinen valvova yhteiskunta missä mitään ei voida tehdä ilman jonkun tarkkailua. Älä pelkää, se on tuloillaan ja Suomessakin se meni läpi kuin vettä vain. Ikävää etteivät kansanedustajat "kiireiltään" ehdi tutustua asioihin jotka tulevat vaikuttamaan koko tulevaisuuteemme. Sinulla ei ole mitään hajua koko asiasta, veikkaisin.

  Tiedätkö millä nimellä Lissabonin sopimusta kutsuttiin alunperin? Tiedätkö mitä Lissabonin sopimuksen valmistelijan kommentit olivat kansasta?

  Tiedätkö oikeastaan mistään yhtään mitään vai, esitätkö vain mielipiteitä? Jos esitit mielipiteen niin ehkä voisit pitää niitä siellä aivokopassasi hieman pidempään ja pohtia asioita ennen kuin alat niitä kaikille jakamaan.  Ymmärrän toki jäseniä. Löysässä hirressä roikkuminen syö miestä.

  Mutta entäpä jos poliisilla onkin tietoa, jota ei ole jäsenistössä edes osattu aavistaa. Entäpä jos Hannu todellakin oli vain bulvaani ja kilpimies? Se ainakin selittäisi tutkinnan venymisen.

  Se ei vaikuta tilanteeseen millään tavalla. Näin kauaa ei oikeusvaltiossa voida pitää miestä kiven sisässä pelkkien olemattomien todisteiden valossa. ja jos tilanne näin on niin uskoisinpa että tässä parin vuoden sisällä (jos vanhaa tutkintaa ei oteta laskuun) olisi asiasta kuin asiasta saatu jo todisteita. Miksi Hannua ei voitaisi syyttää? Onhan syyteharkinnassa nytkin "pääepäiltyjä"?

  Aika kova teoria etenkin kun KRP:n tutkinnanjohtaja on jo jäänyt kiinni oikeudessa valehtelusta ja on pyrkinyt että jokainen WinCapitaan perehtynyt lakimies evätään vaikka asia ei edes kuulu KRP:n piiriin. Ja toivon mukaan tiedät edes perusteet tälle asialle millä perustein hän sitä yritti. Pidätkö sitä jollain tavoin uskottavana?  Vaikuttaa siltä että tässä pelataan taas kaikki yhden kortin varaan "kun Hannu sano" eli samaa tyyliä kun klubin loiston aikoina, ennen sivujen sulkemista... mitähän sitten kun tuo Hannun syyllisyys on oikeudessa todettu, mitä sitten?

  Valitettavasti (sinulle) Hannua vastaan ei ole esitetty mitään todisteita.

  VastaaPoista
 7. mielestäni columbo on tässä johtamassa harhaan kun yhdistää valtakunnansyyttäjän sanomiset ja wincapitan, eihän uutissesa mainittu pyramidipelejä sanallakaan !! Miten tämä on mahdollista?

  VastaaPoista
 8. Jos et ymmärtänyt Columbon pointtia, niin kokeile lukea uudestaan. Jos et vieläkään ymmärtänyt, niin ei siinäkään ole mitään pahaa. Jos ei ymmärrä, niin ei ymmärrä :)

  VastaaPoista
 9. "Syytetyllä ei ole todistustaakkaa, vaan Syyttäjällä"

  Tähän pieni korjaus koskien talousrikoksia:
  "Perittäessä varoja takaisin syytetyltä tai kolmannelta todistustaakka voi olla käänteinen, jos oletetaan, että varat on saatu rikoksen seurauksena. Varjojen haltijan on kumottava tämä olettamus."

  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2006:0174:FIN:FI:HTML

  VastaaPoista
 10. Hassua kuitenkin että nyt ovat syyteharkinnassa pääepäillyt (Mitäköhän se ylipäätään tässä tapauksessa tarkoittaa)

  Toinen hauska seikka on että Suomea arvostellaan jatkuvasti nimenomaan talousrikoksia koskevista hitaista toimenpiteistä. Miten Suomi on ainoita valtioita jotka onnistuvat koheltamaan näin? Puhun nyt siis EIT:n jakamista sakoista Suomelle.

  Ja tuo linkkisi kyllä tuo enemmän kysymyksiä esille ja silti siinä on monia esille tuomiani aiheita sivuttu ja voidaan todeta että nappasit vain pienen palan kokonaisuudesta.

  Olen kyllä kyseiseen linkkiin törmännyt jo aiemmin ja ei se oikeastaan muuta tässä tapauksessa mitään. Tässä tapauksessa mitään todisteita rikoksista ei ole edes esitetty ja tuo käänteinen todistustaakka on hieman kyseenalainen ja tulkinnanvarainen. Ja aina tapauskohtainen.

  2.4. Oikeus olla myötävaikuttamatta oman syyllisyyden selvittämiseen.

  2.5. Oikeus vaieta
  Oikeutta vaieta sovelletaan poliisikuulusteluissa ja tuomioistuimessa. Syytetyllä olisi oltava oikeus vaieta ja oikeus olla paljastamatta puolustuksensa luonnetta ennen oikeudenkäyntiä. Jälkimmäinen oikeus ei tosin ole kiistaton.

  Kaikki tämä on tulkinnanvaraista, ei kiistatonta.

  Enkä alkanut mainita jo niitä oikeuksia mitä on rikottu mainitsemasi linkin perusteella. Keitä asia kiinnostaa, niin lukekoot jos jaksavat tai vaivautuvat.

  No, kerrankin joku esitti edes jonkun perustellun argumentin.

  Hannu on vaatinut päästä ääneen ja hänen on KRP:n puolesta ilmoitettu jo myöntäneen syyllisyytensä. Kaikki ei siis nyt täsmää eikä hänen enää tarvitse todistella syyttömyyttään lain mukaan sillä hän on jo myöntänyt syyllisyytensä. Joten missä syytteet? Onhan sitä aikaa jo kulunut jo "kohtuuton" määrä. Vai mitä?

  VastaaPoista
 11. Selittäkääpä te sitten, jotka vetoatte KRP:n laillisiin toimiin, että miksei vieläkään Hannu ole saanut helmikuisia verikokeittensa tuloksia, kun hänelle annettiin outo pilleri Oulun putkassa, joka aiheutti korkean kuumeen, korkean verenpaineen ja hallusinaatioita. Mikä oudointa tässä jutussa on se, että verikokeen tulokset ovat KRP:llä (näin ilmoittavat), mutta jostain syystä eivät anna niitä henkilölle itselleen. Asiasta on tehty jo monta tutkintapyyntöä. Mikä tutkimustuloksissa on niin järisyttävää ja salaista, että niitä ei voida luovuttaa?

  VastaaPoista
 12. Hannun todellakin pitäisi päästä kameroiden eteen syyt selvät.

  Hannu ei luota suomen virkakoneistoon ja syystä.Asia selviää jo ruotsinpöytäkirjoissa jossa mies epäilee ettei hänen suomessa anneta asiaa todistaa!!!!

  Olulussa hannu yritti päästä kameroiden eteen ei päässyt. KÄSITTELY PIDETTIIN SULJETUIN OVIN EIKÄ KUTEN HANNU OLISI HALUNUT AVOIMIN OVIN.

  Ymmärrän miestä täysin, hänen maineensa on lytätty mediassa sekä kaikilla maailman keskustelufoorumeilla. On erinnäisiä blogeja jotka kertoo tästä huijauksesta. Wikipediaan on ilmestynyt tarina wincapitasta joka oli huijaus.
  Miten kaikki tuo sallitaan oikeudellisesti. Asiaa ei ole huijaukseksi todettu eikä yhtään syytettä nostettu.

  Eikö olisi todellakin oikeudenmukaista että KUN MIES HALUAA OMALLA NAAMALLAAN JULKIISESTI PUOLUSTAUTUA NIIN SE SALLITTAISIIN. NYT ON ILMAN MITÄÄN TODELLISTA TIETOA HÄNESTÄ TEHTY HUIJARI KAIKKIALLA MEDIASSA. KUN ON MUSTAMAALATTU MEDIASSA PITÄÄ OLLA OIKEUS MYÖS PUOLUSTAUTUA SAMALLA LAILLA VAIKKA SITTEN AVOIMESSA OIKEUDENKÄYNNISSÄ.

  VastaaPoista
 13. Onko tuo tosi väittämä, että KRP:n tutkijoilla on osittain tulokseen sidottu palkkaus eli saavat 35 % kaikesta mikä saadaan perittyä valtiolle takaisin? 35 % on ihan mieletön summa ja laittaa varmasti tekemään vaikka mitä ja käyttämään kaikki ei-laillisetkin konstit, jotta ihminen saadaan tuomittua ja he saavat rahansa. Eikö KRP:n tutkijoiden pitäisi olla jääviä tutkinnassa ja tehdä vain työnsä. Tuntuu kerrassaan oudolta, jos heillä on tutkinnassaolevaa vastaan jo tuollainen suuri porkkana odottamassa??

  VastaaPoista
 14. Kuulin huhun että RKP saa bonuksena 400% kaikesta rahasta mitä onnistuu rikostutkinnan yhteydessä jäädyttämään, onko tämä oikeusvaltion toimintaa? Jos äityy ahneeksi voi saada 600% puolessa vuodessa, johan tuo on sellainen summa että ajattelu sumeutuu oli sitten WC:ssä tai tutkimuspuolella

  VastaaPoista
 15. hei tyyppi. älä sählää ja kirjoittele bullshittiä. joku roti noihin mustamaalausviesteihin.

  VastaaPoista
 16. Antaa noiden aivottomien kirjoitella mitä pystyvät näppäilemään. Ei kaikilta voi edellyttää normaalia ajattelua meitä on moneen junaan.

  Omilla kirjoituksilla kertovat kaiken tarpeellisen itsestään ja kaltaisistaan.

  Eli turha tuohtua tuosta huuhaasta, se on ainoa mitä he saavat irti tästä asiasta, kun tiedon taso 0 ja aivot ei pelaa että voisi median ja krp lausunnoista tulkita yhtään mitään.

  Lukutaitokin on koetuksella kun columbon kirjoituksetkaaan ei herätä pohtimaan.
  Eli ei kulje vihreillä nämä pässit jotka tänne väliin tuota sontaa tunkee.

  VastaaPoista
 17. Laitetaan nyt vielä tännekkin.

  FxSignaalilla on erinnäiset henkilöt tehneet omilla treidaustileillään tulosta. Nämä henkilöt ilmeisesti infonneet asiasta EOK:ta ja suostuneet todistajiksi tarpeen vaatiessa.

  On erittäin helppo verrata näiden henkilöiden treidaushistoriaa hannun tuottamaan signaali historiaan...

  Eikä tarvitse enää ihmetellä mikä maksaa miksi krp/syyttäjät ei vie asiaa jo oikeuteen. totuus he eivät hannun asiaa tule koskaan oikeuteen asti viemäänkään, ainoat syytteet jotka tässä asiassa saadaan nostettu liitty jäsenten omiin rikoksiin.

  Toivotaan asiallista pohdintaa myös näiltä pahvipäiltä joilla on hirveän vaikea tajuta sitä seikkaa että krp:n touhuissa ja lausunnoissa, jokin asia haisee ja pahalta.

  VastaaPoista
 18. FxSignals- HETI KÄYTTÖÖN JÄSENILLE
  mitä se siellä krp:n takana tekee?

  Hannu ääneen ja TOTUUS ESIIN!

  Kyllä kko:ssa osataan myös salamakäsittelyä -
  gooklaa (kko:n salamakäsittelyä)
  T O T U U S ' ESIIN ' H E T I !

  VastaaPoista
 19. "FxSignaalilla on erinnäiset henkilöt tehneet omilla treidaustileillään tulosta. Nämä henkilöt ilmeisesti infonneet asiasta EOK:ta ja suostuneet todistajiksi tarpeen vaatiessa."

  Oleellista olisi saada todisteet siitä, että tuottoa on tullut samassa suhteessa vanhempien jäsenten kotiuttamiin summiin nähden eli jopa miljoonia euroja per jäsen. Ei riitä että joku yksittäinen kauppa osuu yhteen signaalin kanssa, tai että joku jäsen on treidannut joskus, jos valtaosa voitolla olevista ei ole treidannut koskaan.

  Tässähän auttaisi jos vaikka Columbo kertoisi sijoituksensa summat ja viimeisen tuotoilla lisätyn saldon. Sitten kertoisi minkälaisella kaupankäyntihistorilla tuohon pääsi Fxtraderia hyödyntäen?

  No itse veikkaan ettei Columbo koskaan treidannut vaan osallistui pelkkään pyramidipeliin, jossa 400% tuli sohvalla makaamalla, mutta tämänhän voi helposti faktoilla kumota?

  VastaaPoista
 20. Paskanjauhanta loppukoon.TOTUUS ESIIN

  VastaaPoista
 21. Missä Kuusimäen kritiikki on luettavissa ?

  VastaaPoista
 22. Totuutta on KRP:n sivuilla olevat tiedotteet ja teidän tulee vaan hyväksyä muuta te idiootit ette voi...Lähestyin muuten uudelleen vedonvälittäjiä aineena WinCapita/Hannu Kailajärvi pyysin heitä tutkimaan,että voidaanko vedonlyönti tuosta asiasta ottaa esille ja sainkin vastauksen myöntevän.Ainakin tältä yheltä välittäjältä eikö olisi hienoa vetää vetoa siitä tuomitaanko huijari vai ei.Kertoimet varmaanki tulee oleen hyvin alhaiset Hannun tuomitsemisen osalta,mutta teille idiooteille tulee hyvä sauma lyödä KAIKKI RAHAT HANNUN SYYTTÖMYYDEN PUOLESTA JA KERROINN TULEE OLEEN VARMASTI HUIKEA!Tämä veto käsittääkseni tulee sitten kun Hannun oikeudenkäynti lähestynee.
  -T Cluso

  VastaaPoista
 23. No itse veikkaan ettei Columbo koskaan treidannut vaan osallistui pelkkään pyramidipeliin, jossa 400% tuli sohvalla makaamalla, mutta tämänhän voi helposti faktoilla kumota?  Tuo kertoo jo sen ettet tiedä tästä asiasta yhtään mitään. Kuka on luvannut 400% ja missä ajassa? Wincapitako? Tiedätkö edes mitä luokkaa ne tuotot olivat? Jos toteat vielä 400% niin väärin meni.

  Kyllä Columbolla on toivon mukaan vielä oikeus blogiinsa ja olla kriittinen valtamediaa kohtaan ja vaatia totuutta kun sitä niin kovaa yritetään salata.

  Tämä on ilmiselvä asia.


  Ja Cluso, turha sinun on enää mitään tuolla nimimerkillä heittää. Sinusta ei todellakaan kukaan puhu koskaan mitään hyvää ja kyse ei todellakaan ole siitä että "kerrot totuutta".


  Olet vain alhainen olento ja selkäänpuukottaja. Tai näin sinusta kerrotaan... On vaikea puolustaa itse itseään etenkin jos julkisuudessa pommitetaan omalla nimellä mutta ei suoda mahdollisuutta puolustautua.

  VastaaPoista
 24. vituttaako capitaalit kun ette mitään voi juna se vaan porskuuttaa eteenpäin ja Hannu mätänee syvässä maakuopassa mikä on ihan oikein!Te ette tule voimaan näille asioille yhtään mitään.
  -T Cluso627.

  VastaaPoista
 25. Kyllähän se turhauttaa kun koko prosessi on pysähtynyt sillä mitään todisteita ei ole KRP:n puolelta vieläkään esitetty.

  Enkä enää kommentoi sinua Cluso. Jätän vain kommenttisi huomiotta. Olet oikeasti selkäänpuukottaja ja sellaisille ihmisille ei kunniaa tule missään skenaariossa.

  Meni syteen tai saveen niin sinun nahoissasi en haluaisi olla.

  Jos haluat niin voit kertoa mitä kaikkea "sabotaasia" olet tehnyt.

  Itse jätän sinut nyt vailla huomiota.

  VastaaPoista
 26. cluso, olemme tienauksella todenneet sinun ratkaisseen koko homman ja jäämme nyt odottamaan kutsua kuulusteluihin, jotta saamme kertoa tietomme. voit siis onnitella itseäsi ja pitää muutaman kuukauden ansaitun loman ja pysytellä poissa kaikista paikoista, joissa on clubi-asiaa käsitelty. kerää voimia seuraavaan suureen paljastukseesi tänä aikana.

  voimmehan luottaa, ettet enää kirjoittele minnekään, koska meidän on pakko tulkita silloin, että et ollutkaan varma mistään ja se voi olla meille capitalaisille vaikea hyväksyä, epätietoisuus ei ole mukavaaa kenellekään.

  VastaaPoista
 27. cluso on todella nähty... raasu se on...

  VastaaPoista
 28. Jaa täällä ne rahattomat ja työttömät märisee vituttaako kun tuli osallistettua Hannun psykkoottimaiseen huijaukseen?Nyt sitä vaan te odotataatte kustsua oikeuden eteen ja rahojanne ette tule saamaan koskaan takasin vituttaako?Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis:)
  en tietenkään kerro mitä olen duunannut KRP:n kanssa.Meikä se vaan osti taas tossa aurinko rannikolle matkan nauttikaa te täällä pakkasista:)

  VastaaPoista
 29. Jos olisi totta, että Hannu on treidannut muutaman miljardin rahaa, niin tietysti hän maksaisi asianajajansa kautta pois kaikkien alkupanokset, max 100 miljoonaa euroa.

  Ei ole olemassa järkevää syytä, minkä vuoksi hän mieluummin istuu vankilassa ja antaa jäsentensä tehdä konkursseja ja itsemurhia, kun maksaisi heille kuuluvat pikkurahat. Jäisihän hänelle itselleen vielä satoja miljoonia rahaa.

  VastaaPoista
 30. No, innokkaasti KRP on rahojen perään kysellyt mm. Panamasta 200 miljoonaa dollaria.

  Luuletko että niiden sallitaan vain maksettavan, että homma on niin simppeli? Eihän Hannu edes pääse koneen äärelle. Jokainen tili mistä KRP saisi tietää pyrittäisiin jäädyttämään välittömästi.

  Meillä on yksi ero. Minä tiedän, sinä spekuloit.

  Joka kerta joutuu käymään samat asiat jonkun uuden hemmon kanssa läpi.

  VastaaPoista
 31. Näyttää krp:lä olevan tasokkaita yhteistyökumppaneita,nimimerkki unohtu kun on niin tohkeissaan.Toivotaan että matka rannalle kuuluu niihin äkkilähtöihin.

  VastaaPoista
 32. Jos jäsenille maksettaisiin heidän alkupanoksensa pois, niin en usko KRP:n jäädyttävän kyseisiä rahoja, paitsi jos ovat rikollisesti hankittuja.

  VastaaPoista
 33. Kummasti alkaa huhut elämään jäsenistön keskuudessa kuten tuo Panamasta kyselty 200 miljoonaa, vaikka kyse oli vaan toimittajan kirjoituksesta eikä virallisesta tiedosta. On se helppoa hölmöä huiputtaa!

  VastaaPoista
 34. Tilanne on jo muuttunut erittäin paljon. KRP tuntuu olevan nyt vain hiljaa ja pelaa aikaa. Muutenhan tähän tilanteeseen ei ole mitään syytä. Hannun kohdalla ei olla vielä päästy edes syyteharkintaan mutta kuitenkin häntä on pidetty vangittuna jo 10 kuukautta, konkreettisesti vailla mitään todisteita. Onko tämä se oikeudenmukainen Suomi jossa elämme?

  En valitettavasti voi kommentoida jokaista asiaa mutta, rahaa ei Wincapitalta ole puuttunut. Sen tietää KRP ja moni jäsen (vaikkakin joutuvat valitettavasti luottamaan usein vain sanoihin) Sille seikalle ei voi kuitenkaan mitään sillä kaikki informaatio voidaan käyttää itseään vastaan ja vaikka asioita tietääkin, on usein tiedonsaannin velvoitteena ollut lupaus olla kertomasta sitä eteenpäin.

  Dokumentaatiota on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi, ja jos tästä saadaan julkinen oikeudenkäynti niin KRP tulee menettämään maineensa lopullisesti.

  Monelta ihmiseltä tulevat silmät aukeamaan siitä minkälaisessa valtiossa he oikein elävät. Tästä ei tarvitse hirveästi osata jos haluaa olla kriittinen. Googlaamallakin löytyy paljon epäkohtia.

  Heitänpähän nyt yhden faktan. Moniko tiesi että Hannu on työskennellyt mm. Suomen Pankille? Ei ole paljoa mainostettu tätäkään seikkaa.

  Ja tälle eräälle äkkilähdön Kanariansaarille ottaneelle kaverille joka tekee "yhteistyötä" KRP:n kanssa (mitäköhän vastaan = Saatko edes palkkaa?)

  Niin muuten, luuletko että työtön voi pahemmin sijoitella? Tarvitset joko pääomaa tai lainaa (ei voi suositella). Jotta saisit lainaa täytyy sinun olla töissä. Aika simppeliä viimekädessä. Joten toivon mukaan et rinnaistaisi työtätekeviä ihmisiä jotenkin mielestäsi huonompiin työttömiin.

  Työttömyys ei ole mikään hauska asia ja aika harvassa on ollut ne ihmiset jotka täysin vapaaehtoisesti jättäytyvät tekemästä töitä. Näissäkin tapauksissa usein ihminen voi olla pahasti esim. ylikoulutettu tai työolosuhteet, työkaverit, stressi jotain mitä ei voi enää kestää. Ehkäpä teillä on omassakin ystäväpiirissä joku joka on saanut burnoutin ja vakavan masennuksen.

  Suomessa on paljon pahoinvointia, kateutta ja niillekin jotka yrittävät ja kaatuvat vain nauretaan. Jostain syystä pahansuopuisuus tuntuu juurtuneen Suomalaisten sydämiin.

  En tiedä miksi? Ehkäpä joku viisaampi osaa vastata, sillä minulle toivo on tärkeämpää kuin sen menettäminen. Ja juuri siksi olen selvittänyt itse asioita ja juuri tästä syystä on luottamukseni WinCapitaan yhä raudanluja.

  Ps. Panama kommentti ei ole mikään huhu, vaan fakta. Et vain tiedä sitä.

  VastaaPoista
 35. Sekin on selvinnyt, miksi tietoja ei saa kertoa eteenpäin. Tiedot kun ovat aina osoittautuneet vääriksi, eivät kestä päivänvaloa.

  VastaaPoista
 36. Usko mitä haluat. Selvitä asioita itse jos haluat tietää. Saman luokan kommentti kuin sinun toteamuksesi ja sisältää saman verran asiaa.

  VastaaPoista
 37. Se Panaman lehti juttu lähti minusta liikenteeseen otin yhteyttä Octavio Calderoniin ja tämä taopauhtu jo silloin kun vielä ei ollut etes Hannua pidätetty pyysin Calderonia,että jotta saadaan Panamaan tietoisuutta asiasta pyysin häntä,että hänen kaverinsa joka on kyseisen lehden toimittaja tekemään jutun WinCapitasta.No hän sen tekikin,mutta tavallaan liian myöhään kun Hannu oli jo saatu kiinni.

  Eli minä tiedän tasan tarkkaan tuon Panama jutun ja se on myöskin lähetty Panamasta silloinko se julkaistiin KRP:n Kylmäluomalle.

  VastaaPoista
 38. Voi ratkennut ryppyinen haisuvittu sentään tätä hyväuskoisuutta. Nen-nen & Toi-nen-nen ja Peltopyynpyllyyn Öy on vähemmän yllättäen keksinyt että Wincapita-vaino on rikospoliisin salaliitto. Salaseura-fetissin kiihoittamiin (suku)kokouksiin ei mediaa päästetty todistamaan sisäsiittoisuuden lyhytmunaista über-ilmentymää.

  WinCapita on totta ja palaa linjoille... ihan tosi... juu'u..

  Minun ymmärrys ei taivu siihen että jotkut eivät suostu tajuamaan ja hyväksymään tulleensa kusetetuksi. Päät perseeseen.

  Päätekijäkin on julkisesti myöntänut että kaikki oli kusetusta! Vaan, ei.. ei sanoo maa-uskovainen, ja kutsuu 20 kilometrin päässä olevan itsensänäköisen lähinaapurinkin mukaan. "Hannu, kavereiden kesken Kaila-Hanski, on kyllä sen verran aito suomaliaanen, että ei kyllä kuseta kun on oikeinhen kättä päälle lyöty."

  Vaan minä kerron sen teille nyt vastikeetta. T-e-i-t-ä-v-i-t-t-u-k-u-s-e-t-e-t-t-i-i-n-! Perrrrrrrkelle, koittakkhaa ymmärtthää...

  Ja että kahdeksan ihmistä itsensä RKP:n (Rikos-Keskus-Poliisin) takia tappoi? Onko näin? Mithää tekemistä ei ollut sillä, että saattoi harmittaa niin vempeleesti että kusta tuli saappaiden reunojen yli.

  Joidenkin tilastojen mukaan Suomessa lopettaa itsensä neljä ihmistä päivässä. Mitäs jos ne vaan sattuvat tässä kaikessa maailman melskehessä yht'äkkiä eräänä aikana keskittymään sinne Wallriveriin? Ka-kku, ei siihen polliisia tarvita kun ukho tajujaa olleensa pösilö...

  Ei vittu, ja miksei toinenkin ei vittu, nyt on rahaa tiedossa epärehellisille. Kaikki, vittusaadanaaa KAIKKI hellppo-heikit, kusettajat, varkaat, nigerialaiskirjeitsijät ja kaikki. Nyt Seinäjoelle, koska siellä on löysää rahaa tarjolla. Ja senkin jälkeen kun kaikki on kupattu, tulee vastaan siniset rehelliset silmät jotka uskovat että "kyllä se kuningas Ouaga Bun Ah Mali Popa Gubba Sinu Tilin maksusitoumus vielä sieltä tulee... " Niin oli uskottava sähköposti ja kaikki.

  Vakavasti. Kaikki pissittäjät. Nyt Seijä-Joelle: http://fi.wikipedia.org/wiki/Sein%C3%A4joki.

  Iisi mani, ja lav juu long taim..

  -T Cluso

  VastaaPoista
 39. Eiköhän Octaviolla ole ollut ihan selkeä ohjeistus kuinka toimia jos asiasta tulee kyselyä. Ja ei hän todellakaan mitään virallista kamaa ole levittänyt. Kovin oli KRP:tä mukailevia vastauksia ja kuitenkaan ei tuntenut Hannusta juurikaan mitään.

  Mitään mitä sanot ei nyt kuitenkaan ole kovinkaan luottamuksen arvoista. Saman toteaisin Octaviosta.

  VastaaPoista
 40. Uskokaa vaan Giiclub/WinClub/WinCapita oli täysi kusetus..Toki teilläkin pitää pulustus olla,mutta eok teki tv käyttääntymisellään itsestään todella naurunalaisen siis ihan todella..eok ei teitä pelasta huijaukset mitä jotku sponssit on tehneet ja muutamat olleet jopa viikkoja tutkintavankeudessa heille tulee varmasti linna tuomiot ja rahat menee valtiolle.

  Kertokappaa mikä on se tv;ssäkin olleen Paulin yli 700 prosenttia?Mikä yhtiö hänelle ne treidasi?Tästä pitää kuulkaa valopäät olla kirjallista documenttia jos oletetaan,että capita on antanut komannelle osapuolle luvan treidata ja jos sitä ei ole niin sillä niillä teidän todistuksilla ei ole oikeudessa mitään painoarvoa.

  ei muuatako wallriveriin!

  VastaaPoista
 41. Ei muuta kuin asiat syyteharkintaan. Syytteet ja oikeudenkäynti alkakoon. Jostain syystä ei vaan syytteet tästä selvästä kusetuksesta ole alkaneet vieläkään.

  Turha tätä juupas eipäs keskustelua on jatkaa. Nyt on laskenut taso jo niin alas.

  riitti tälle päivälle

  VastaaPoista
 42. Ensimmäiset wincapita asiat on jo syyttäjällä syyteharkinnassa älykääpiöt

  VastaaPoista
 43. No niin jotain hyvääkin saatiin aikaan, eli selvisi tuo Panaman "200 miljoonan" todenperäisyys.

  Seuraava oikaistava tieto voisi olla tämä:

  "Heitänpähän nyt yhden faktan. Moniko tiesi että Hannu on työskennellyt mm. Suomen Pankille?"

  Löytyisikö tämän väitteen tueksi faktaa esittää kenelläkään? Itse veikkaan ettei kauhean kriittisissä tehtävissä ainakaan ollut koska niissä tarkistettaneen henkilön taustat, maksuhäiriöt ja rikosrekisteri ja lehdissä olleiden tietojen mukaan Hannu ei ollut aivat puhdas, jos näin voisi sanoa.

  Onko faktaa vai onko tämäkin ankka, niinkuin tuo Panaman lehtijuttu?

  VastaaPoista
 44. No jos Hannulla on jo silloin ollut vaikka maksuhäiriötä kun puhutaan,että hän olisi ollut Suomen pankissa töissä.Tämä on sitten facta tietoa kaikilta pankeissa työnkentelevien ihmisten taustat selvitetään kysyykäpäs,vaikka pankistanne eli jos hänellä on silloin ollut maksuhäiriötä niin hän ei todellakaan ole voinut olla töissä Suomen pankissa.

  VastaaPoista
 45. tuosta clusosta tulee mieleen eokuva, jossa jeppe kärähti huumeiden salakuljeutksesta ja vietiin vankilaan, olikohan maa sitten turkki vai mikä lie. no siellä aikansa vietettyään tämä jeppe päätyi jonnekin erikoisosastolle, jossa porukka kiersi ympyrää ja mikään ei saanut heitä siinä hommassa häiritä. huomaatteko, clusokin pyörittää samaa paskaa uudelleen ja uudelleen ja luulee sen olevan maailaman tärkein tehtävä, joka on hänen vastuulleen annettu. jos joku tulee vastaan, niin maailma menee sekaisin ja itkuraivopuuskathan siitä lähtee. aina kun cluson älyttömyyksiin törmää, niin tämä mielikuva tulee esiin. suolistofoorumilla siitä toki ei ole haittaa, siellä niitä kiertäjiä on useampi, päätukos kärjessä, cluso ja muut kiertäjät perässä, sinnehän se suoli heitä kuljettaa.

  VastaaPoista
 46. Tuli sitä taikka tätä niin tämä juttu tulee olemaan yksi historian merkittävimmistä oikeus tapauksista (jos oikeuteen)koskien "oikeusturvavaltiossa" harjoitettavaa oikeudenmukaisuutta arvioitaessa.Itse olen kokemuksesta ollut tietoinen virkakoneiston harjoittamasta likaisesta toimintatavasta ja tämä juttu tulee toivottavasti muuttamaan menettelytapoja.

  VastaaPoista
 47. Mikäs pelle tämä Columbo oikein on? Hannun vetämä kusetus vei minulta rahat. Ja kaikki puhuivat valuuttakaupasta, jota klubi jäsentensä puolesta teki.

  Kyllä Hannulla olisi ollut aikaa todistaa ainakin jäsenille rehellisyytensä, mutta hän vain piilotteli Ruotsissa.

  Minun uskoni loppui ajat sitten. Mielestäni Columbo olet täysi pelle!!!

  VastaaPoista
 48. Lukekaa Alibi lehdestä Hannun story pankkihommasta, ja ota sitten asian uusiksi!
  "Ensimmäiset wincapita asiat on jo syyttäjällä syyteharkinnassa älykääpiöt" Että ei vaan ole jäsenistä? "Uskokaa vaan Giiclub/WinClub/WinCapita oli täysi kusetus.." Paskat tässä vaiheessa välitä jos oli kusetus tai ei, SE ON SYYTTÖMIEN JÄSENTEN SYYTTÄMINEN joka huolestuttaa!! Ja miten VARMA kusetus voi kestää näin kauan todistaa, ja saada tuomio?? Eikö TÖRKEÄ PETOS on lähin syyte, ja miljoona € PAF:ista huijannut sai 60 tuntia rangaistus? Miksei häntä pidetty 10 kuukautta ensin "kellarissa" ennen tuomiota?

  VastaaPoista
 49. Columbo oli TV-sarjan hahmo ja englantia puhuva, niin käännä pelleteksti, että hän voi ottaa kantaa. ;)

  VastaaPoista
 50. Alibi-lehdessä ei ollut mitään juttua Hannun pankkihommista luin sen juuri kyllä te capitaalit osaatte valehdella

  VastaaPoista
 51. on se niin mukava huomata, että suolipellet ovat ihmeissään, kun näitä ihmisoikeuksien puolustajia on ilmaantunut capitalaisten oikeuksia valvomaan. yritys on kova keksiä mitä ihmeellisempiä syitä näiden puolustajien mollaamiseksi. ei tämä ole yhtään vaikea asia, he puolustavat tavallisten ihmisten oikeuksia, jotka on viranomaisten puolesta poljettu ojaan pelkkien epäilyjen varjolla. kaikki yksinkertaisesti perustuu siihen, että kukaan ei ole syyllinen ennen tuomiota, vaikka suolipellet, luihupellet ja viranomaisrikollispellet luulevan homman menevän. yksinkertaista, eikö?

  VastaaPoista
 52. KRP:n Seppo Rauteva on kertonut,että he yrittävät saada ensimmäiset wincapita tapaukset syyttäjälle,kuten on jo käynyt.Ja hän on sanonut että he pyrkivät vuoden 2010 loppuun mennessä hoitaa lopukin.

  VastaaPoista
 53. http://www.mypicx.com/07312009/alibi/ Ja luit tästä lehtinumerosta?

  VastaaPoista
 54. en lukenut vaan siitä uusimmasta missä väitettiin hannulle syötetyn myrkkypillereitä sun muuta tuubaa.Jos olikin olllut töissä Suomen pankissa se ei vaikuta tähän tutkintaan yhtään mitenkään..Ainakin tämä nössö hannu ei ole hoitanut 300 tonnin ulosottovelkojaan se kertoo paljon "miehen" lojaalisuudesta:)

  VastaaPoista
 55. Mitä "ensimmäiset"? Riittää YKSI! Että Oliko Huijaus vai ei!
  Ei PAF:in tapauksessakaan ensin tutkittu ohjalman tekijä, muut pelaajat tai pankkitilit! Vaan suoraan, että oliko huijaus tehty!!

  Jahaaa, ihan Pyrkivät!....

  VastaaPoista
 56. Mutta nyt on mennyt jo syyttäjien pöydille ensimmäiset wincapita tapaukset tästä on uutisoitu jo parin vkoa sitten eli ne menee näköjään ennemin Hannun oikeuden käyntiä Hannun ja muiden vuoro on joskus ensivuonna...

  VastaaPoista
 57. Ensimmäinen osa WinCapita-tutkinnasta syyteharkintaan
  28.09.2009

  Poliisi on WinCapita-jutun esitutkinnan aikana tutkinut useiden sijoitusklubiin liittyvien henkilöiden osuutta epäiltyihin rikoksiin. Ensimmäinen asiakokonaisuuteen liittyvä esitutkintamateriaali on siirtynyt syyteharkintaan. Kyseessä on suuria tuottoja saaneisiin henkilöihin liittyvä tutkinta. Osa näistä henkilöistä on suositellut uusia jäseniä klubiin.

  WinCapitan esitutkinta jatkuu useiden asiakokonaisuuksien osalta ja syksyn aikana epäiltyjä rikoksia tulee siirtymään syyttäjän arvioitavaksi. Myös pääepäiltynä olevan Hannu Kailajärven asioiden osalta tutkinta etenee. Tässä suuressa asiakokonaisuudessa tullaan vielä tekemään useita kuulusteluja ja erilaisia selvityksiä. Esitutkinnan aikana ulkomaille tehdyistä oikeusapupyynnöistä on vielä osaan vastaukset saapumatta.

  WinCapitan toiminta alkoi syksyllä 2003, jolloin toimintaa harjoitettiin GiiClubin nimellä. Toiminnan kerrottiin perustuvan menestyksekkääseen laukkavedonlyöntiin. WinCapitan esitutkintaa on laajennettu koskemaan myös klubin alkuaikaa. Oikeusaputeitse saaduista vastauksista on selvinnyt, että klubin vedonlyöntitoiminnassa on hävitty kokonaisuutena satoja tuhansia euroja. Jäsenille vedonlyönnin tuottoina maksetut suoritukset on voitu maksaa vain uusien jäsenten klubiin siirtämistä varoista ja vanhojen jäsenten lisäpanostuksista toimintaan. Vastaava menettely jatkui klubin myöhemmissä vaiheissa, jolloin toiminta liittyi valuuttakauppaan.

  Oulun käräjäoikeus on 28.9.2009 pidetyssä istunnossa päättänyt jatkaa Hannu Kailajärven vangitsemista. Muita henkilöitä ei ole WinCapita-tutkinnassa vangittuna.
  http://www.poliisi.fi/poliisi/krp/home.nsf/pfbd/596FFB54A31D0772C225763F00439F8C?opendocument

  VastaaPoista
 58. Ja verottaja ainakin otti ilomielin vastaan capitatuloista verot, ja vielä korot päälle, kuin oli "myöhässä".... Kyllä syytejärjestys on vähän väärä, minun mielestä. Mutta pitää kai ottaa siltä kannalta, ettei verohallintokaan pitää huijauksena, vaikka on huomattavasti paremmat yhteydet oikeuslaitokseen, kuin meikäläisellä :)

  VastaaPoista
 59. Ilmoittitekös muuten aikoinaan verottajalle,että teillä on omaisuutta ulkomailla?Semmonenki ilmoiutus olis pitänyt teidän tehdä.Ulkomailla olevat varat on ilmoitettava verottajalle.Elikkä tästäkin uskon tulee teille vielä kysely verottajan puolelta.

  VastaaPoista
 60. Eikö ollut Arbitrage systeemi käytössä Giiclubissa? Silloin 2 kolmesta "vedonlyönnistä" jää tappiolle, mutta kolmas jäi aina enemmän voitolle kuin 2 jäi häviölle. Oli niin varma mutta pieni voitto, että nykyään on kehitetty "esto" ettei pystyy samanlaiseen enää??

  VastaaPoista
 61. Varat oli kyllä suomessa 2007, mutta verottaja ei pystynyt neuvomaan silloin, eikä "oikeuslaitoskaan". Piti odottaa tuomiota, muka, ennen kuin voi vastata. Ja nyt on 2009!! No, ei ollut niin paha korko, mutta omatunto puhdas, ja kiinnostaa vielä enemmän miten mennään, kun huijaus todetaan.....

  VastaaPoista
 62. jopa viiden vuoden takaa voi tulla verottajalta kysely.Ja teillä on verottajalle todistetaakka
  ulkomailla olevat varat on ilmoitettava veroilmoituksessa.

  VastaaPoista
 63. Ainaski KRP mukaan, mutta ei verottajan.... on tää yhtä....

  VastaaPoista
 64. Tämän vielä sanon kyllähän te sinne nordea-moneybookers kautta lähetitte siis ulkomaille rahaa.Ja kun ette mua usko,että usko niin soittakaapas verottajalle ja kysykää pitääkö ulkomailla olevasta omaisuudesta/rahoista ilmoittaa verottajalle.KYLLÄ PITÄÄ!

  VastaaPoista
 65. "Tämän vielä sanon kyllähän te sinne nordea-moneybookers kautta lähetitte siis ulkomaille rahaa.Ja kun ette mua usko,että usko niin soittakaapas verottajalle ja kysykää pitääkö ulkomailla olevasta omaisuudesta/rahoista ilmoittaa verottajalle.KYLLÄ PITÄÄ!"
  kuka sua uskoisi, huijari mikä huijari. muistappa muuten ilmoittaa verottajalle, kun ensi kerran matkustat ulkomaille, että montako senttiä sitä taskussa mukaan lähtee. KYLLÄ PITÄÄ!!

  VastaaPoista
 66. No ku on jo vähennetty ja maksettu, ja ilmotettu!
  Mutta oli kysymys viimeisestä erästä, missä tuli väliin tää, sivut kiinni, kaikki "tietää" että on VARMA kusetus (paitsi KRP ja verottaja, kun kyseli mitä tehdä sillä)ennen verolapun täyttämistä, että kiva kun jäseninen asiat ensin syyteharkintaan, ennen huijauksen vahvistamista.. huh huh

  VastaaPoista
 67. HYVIN NÄKEE MIKSI JOTKUT PITÄÄ KRP:N TOIMINTAA REHELLISENÄ. KIRJOITUKSET PALJASTAA ETTEI OLE NÄILLÄ KAVEREILLA PALIKAT KOHDALLAAN. MITEN TÄNNE YHTÄKKIÄ NOIN MONTA URPOA EKSY..

  VastaaPoista
 68. http://forex-autocash-robot.com
  No tässä sitten rehellinen "clubi"! Myynti seis, että ehtii ihan henkilökohtaisella tasolla, viestittää asiakkaille (vaikka pienestä mökistä:)
  Langaton toimii, vaikka töpseli vedetään....

  VastaaPoista
 69. WinCapitan huijaus uhri:minua uhattiin Venäjän mafialla!http://www.studio55.fi/artikkeli/977674

  VastaaPoista
 70. Kuten sanottu myös jäsenistössä on porukkaa joka junaan. Se ei tee silti toimintaa rikolliseksi jos yksittäiset sijoittajat toimii rikollisesti.

  Hannua ja yhtiötä ei ole vielä syytetty mistään. Huhuja liikkuu että menee harkintaakin vasta ensivuonna jos menee..

  KRP:llä on kyllä hanskat nyt p:ssä ja yrittävät jotenkin luikerrella tästä casesta. Todennäköisesti käteen jää muutamia sijoittajia jotka ovat rikollisin keinoin toimineet ja siinä kaikki.

  FxSignaali on todistettavasti toiminut ja se riittää niin hannulle kuin rehellisille sijoittajille.

  VastaaPoista
 71. "Kainiemi on huomannut, että WinCapitan päätekijät yrittävät kaikin keinoin sotkea tutkintaa. Muun muassa Timo Martiskainen on Kainiemen mielestä kirjoitellut netin keskustelupalstoille viestejä, joilla pyritään johtamaan poliiseja harhaan."

  Ohhoh, no nyt varmistui syy moneen outoon huhuun ja kirjoitukseen!

  VastaaPoista
 72. Jonkun palkinnon puolustuspuhe?????
  http://www.studio55.fi/artikkeli/977674

  VastaaPoista
 73. Onneksi olkoon olette saaneet Venäläiset suuttumaan.Mullekin he aikoinaan soittivat ja lupasivat tappaa mun pikkusiskoni ensin ja sitten mut siis puhelimitse.Empäs haluasi olla capitaalien housuissa.
  -T Cluso627.

  VastaaPoista
 74. "– Minulle luvattiin 300 prosentin tuotto puolessa vuodessa. Vein 20 000 euroa kaverini sponsorille, joka pani rahat WinClubiin. Siitä se lähti, Kainiemi muistelee."

  Oijoi näillä puheilla sitä mentiin...

  VastaaPoista
 75. Kuulemma Lapualaisiakin on Venäjän mafia uhkaillut

  VastaaPoista
 76. Ihmiset ovat menneet pyytämään rahoja sponsoriltaan ja siksi on uhkailtu. ymmärsinkö oikein?

  onko näitä tapauksia 2 vai useampi?

  2/12000.. varsin vähän kuitenkin.

  VastaaPoista
 77. Veikkaan että 9500/12000 on lähellä totuutta? Tämä selittäisi miksi rikosilmoituksia on tehty niin vähän!

  VastaaPoista
 78. Venäläiset ei tee rikosilmoituksia!Ne toimii muutoin!

  VastaaPoista
 79. -ensin cluso selvitti, että huijausta on.
  -sitten murot selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten suolikkaat selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten luihu selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten salla selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten krp selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten osa jäsenistä tienauksella selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten hannu selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten cluso huijasi jäseniä.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten panaman octavio selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten venäläiset selvitti, että huijausta on.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.
  -sitten cluso selvitti, että huijausta on edelleen.


  kaikille on selvinnyt, että cluso on huijari, joka ei ole selvittänyt clubista yhtään mitään, mutta se ei ole selvinnyt clusolle.

  VastaaPoista
 80. Onko tuo tuossa ylhäällä WinCapitan jäsenen hengentuotos? Ihan uteliaisuuttani kysyn, selittäisi monta asiaa :D

  VastaaPoista
 81. mun mielestä se vaikuttaa pelkältä provolta.

  VastaaPoista
 82. Alapuolellani oli "pyramidissa" (siis niitä, joita sponsoroin) kaksi köyhää sukulaista, jotka mukana minimisijoituksilla. Ihmettelenkin, mistä minun suuret tuotot tulivat. Eivät ainakaan minun jälkeeni tulleilta kahdelta piensijoittajalta. Joten en voi uskoa pyramidiin.

  VastaaPoista
 83. Ne sinun suuret tulosi, siltä osin kun tuloja mahdollisesti kotiutit, eivät pääosin tulleet sinun sponsoroimiltasi köyhiltä sukulaisilta, vaan niiltä sijoittajilta jotka ahneuksissaan pitivät rahansa sisällä WC:ssä kasvamassa satojen prosenttien tuottoa. Rahasi saattoivat siis tulla jopa ennen sinua WinCapitaan liittyneiltä jäseniltä, jotka eivät rahojaan nostaneet ulos. Sen verran fiksu oli tämä pyramidi.

  Voitko nyt uskoa tähän toisenlaiseen pyramidiin, vai koitatko pitää edelleen kiinni toisten ihmisten rahoista?

  VastaaPoista
 84. Sain Sisäasianministeriöstä postia turvaluokitus 3:me soitin sinne ja annoin selviityksen kyllä nyt teitä kuulkaa nyt vasta viedäänki KRP;llä voi olla asiaa Jarmo Juntusellekkin?...
  kiitos tienauslaiset kun annoitte näitä teidän yhteystietojanne mä lupaan ne ei päädy venäläiste haltuun.

  VastaaPoista
 85. edelliseen viitaten....opettele kirjoittamaan koska tosta on hiukan vaikea ymmärtää mitä oikein tarkoitit. Löytyykö koneeltasi esim. pistettä jolla erottaa lauseet.

  VastaaPoista
 86. No mutta kirjoitustaito ei kai ollut WinClubinkaan pääsyvaatimuksissa, esim. isoja kirjaimia lauseen alussa ei tarvitse osata käyttää? Väitetään että laskutaito oli jopa varsinainen este mukaan pääsylle?

  VastaaPoista
 87. miksi venäjäisiä pitää pelätä???

  VastaaPoista
 88. soitin kpr.lle ja sanoin että tapasin venäläiset ja ne sano että tienaus ja nyt teitä viedään ja sanoi, ne tuntee mut ja sut ja ne sano, että sisäasianministerit ovat sanoneet, että juntunen on sanonut hannun sananoneen, ettei ole mitään sanonut, mitä kpr sanoo sanoneen ja mitä tiedän, uskokaa mua. sitten mä selvitin octaviuksen kanssa, että mitä oli sanottu, ku se tietää kaiken ja määkin tiedän ja nyt mä lähden taas aurinko rannalle ja palelee sitte täällä ne ku ei sinne lähde, kun ne on niin köyhiii ja työttömii ja mä tunne kaikki ja ne tuntee mut ja mä olen niin tunnettu, että sen tunnette vielä tekin. ja tervisiä sampsalle, mä tunnen senkin ja se tuntee mut...ja muutaman hymiönki vetäsen tähän loppuun, kun mä tunnen ne :) :) ja tunnen mä sen yhen sieltä forumilta, jolta oon pyytänyt anteeksikin, mut teiltä en pyydä anteeksi, vaikka teitä huijasin ja nimet ja kaikki oon jakanut ympäriinsä.

  cluso saat vapaasti lainata tuosta tekstiä itsellesi, niin et rasitu liikaa uutta miettiessäsi.

  VastaaPoista
 89. Niin eok esitys näköjään suutti mafian mitä siihen enää sanomaan..EOK VAHVA EOK MEIDÄN EOK.
  meniköhän muuten ne tienauslaisten yhteystiedit venakoille?

  VastaaPoista
 90. kuulehan cluso-raasu. ei suomalainen ole ennenkään pelännyt venäläisiä... pelkäätkö sä?

  VastaaPoista
 91. arvakkaapas vitun rökäleet?menikö vai ei
  ja muistakaa ei sitten mitään poliisia kun nehän on teidän mielestyänne viran omais rikollisia

  VastaaPoista
 92. Kyllä mä pelkäisin Venäläisiä nekun munki jutussa sotki koko suun siihen...Nyt olette saaneet sellaisen vastuksen,että pakotietä ei ole.Kyllä mä pelkään Venäjän mafiaa mä tiedän kuinka suuri se on...

  VastaaPoista
 93. varmaan se on niin vaikeaa, kun joutuu tasapainottelemaan venäjän mafian ja viran omaisten välillä. ja tietenkin fpi ja cia vielä lisäksi.

  millaista arvostusta muuten olet cluso saanut muroforumilta? tai onko laittaa joku linkki, missä näkis että oot saanut kiitosta jostain ihan oikeesti, ettei jäisi huijarina tunnetun sanan varaan, että oot jotain saanut aikaiseksi. saihan murotkin kiitosta, missä ne sinun ovat?

  VastaaPoista
 94. No tänään sain Sisäasianministeriötä tunnusta

  älkääpäs väheksykö Venäläisiä olisko multa kentien lipsahtanut teidän tienne sinne?

  VastaaPoista
 95. venäläiset tai viran omais rikolli set eivät pelota ollenkaan. jos jotakuta pelottaa, niin on sen ansainnut.

  minä sain tänään residentin kansliasta tunnustusta, kun olen leikkinyt kanssasi ahkerasti ja nyt olen saanut sen urakan hoidettua. saat leikkiä jonkun toisen kanssa tästä eteen päin, sain vapautuksen tästä duunista ja hauskaahan se oli.

  ei muuta kun wall river ja mitään et voi...

  VastaaPoista
 96. Katotaanpa kun tapaan Pietarilaisia huomenna!
  kerron heille,että te välitä vittuakaan heistä
  ja pitkäsen lisessit myös mainitsen sun muut!

  VastaaPoista
 97. kenenkäs päälle sä ne pietarilaiset usutat?

  VastaaPoista
 98. Täällä ollaan ja saimpas Sisäasinministeriöstä postia joka on luokiteltu PDF-tiedosto (luottamuksellinen)Turvallisuus luokka 3.
  Ei hyvää kulkaa kuulu.

  VastaaPoista
 99. Just... Varmaan joku joka oikeasti saisi postia Sisäasiainministeriöstä "kehuisi" sitä tällä palstalla. Kaikenlaisia se maa päällään kantaa.

  VastaaPoista
 100. Lainaanpa nyt vähän Veijo Miettistä:

  Tietämys asioista pitäisi jakaa neljään osaan.

  1. Siihen mitä tiedät

  2. Siihen mitä luulet tietäväsi

  3. Siihen mitä et tiedä

  4. Siihen mitä et tiedä, että et tiedä.

  5. (Oma lainaus) Paskanjauhajiin, valehtelijoihin ja omanedun tavoitteilijoihin.


  Mihinköhän näistä viidestä kategoriasta sinut voisi helpoiten sijoittaa???


  Hyvää päivää vaan kaikille jotka voivat ottaa tosissaan kaverin joka ilmoittelee julkisesti saaneensa Sisäasianmisteriöstä Turvallisuusluokka (yhdyssana) 3.

  Sinut on jo joka piireissä todettu huijariksi ja kaiken lisäksi ei tunnu tuota älyä liiaksi piisaavan.

  Jos otetaan edes hypoteesi että olisit saanut materiaalia mainitsemaltasi taholta, niin minkä takia olet niin merkittävässä roolissa että sinä todellakin saisit mitään tietoa mistään asioiden edistymisestä, sillä siihenhän viittaat toteamuksellasi "Ei hyvää kulkaa kuulu." Miksi sitä pitää sinulle erikseen tiedottaa?

  Eikö heille vain riitä kun jaat keräämääsi "todistusaineistoa" eteenpäin. Sen lisäksi he haluavat siis ylpeänä raportoida sinulle asioiden edistymisestä?

  Eli, henkilö joka ei mitenkään virallisessa muodossa ole töissä missään valtion virassa tai instanssissa saa käsiinsä valtion salaiseksi luokiteltua materiaalia jossa kerrotaan hänelle henkilökohtaisesti Wincapita tilanteen edistymisestä?

  By the way: Ihan mielenkiinnosta. Millä muotoa sinulle tuo kirje toimitettiin? Tuo tuskin on niin salaista tietoa ettet voisi asiaa mainita.

  En ole koskaan saanut luottamuksellista valtion kirjettä joten olisin kiinnostunut tietämään ihan vain yleisesti millä muotoa salaisia asiakirjoja toimitetaan siviileille?

  No olisihan se hienoa jos se tilanne etenisi johonkin suuntaan, mutta valitettavasti vain esim. jäädytys oikeudenkäyntejä siirretään yhä jatkuvasti. No ehkä tällä viikolla tai ehkä ensi viikolla tulee asiaan muutos näiden uusien sinulle kerrottujen tietojen valossa, ja parhaimmillaan 1,5 vuotta kärsineet jäsenet voitaisiin tuomita ja päästää löysästä hirrestä kuten nyt kuvailemastasi tilanteesta saa kuvan.

  Oikein pelottaa mitä he ovat saaneet selville :(

  Kuten sanonta kuuluu:

  "PELLE MIKÄ PELLE, AAMEN"

  PS. Otitko muuten suuressa viisaudessasi huomioon sen seikan että sinut voidaan tunnistaa jo siitä että kerroit saaneesi siviilinä tuota materiaalia? Kyllä sinutkin jokunen nimeltä tuntee...

  VastaaPoista
 101. Voit toki todeta että sait todellakin salaista materiaalia "sähköisessä" muodossa eli se lähetettiin sinun Hotmail sähköpostiisi. ;)

  Vai onko sinulla turvallisempi sähköposti? Ehkäpä valtion antama salainen sähköposti osoite?

  Tuntuu vain juuri valtiolla tuo sähköpostin tietoturva olevan vähän retuperällä tällä hetkellä?

  No sinä tiedät tämän varmasti kertoa seuraavassa kommentissasi.

  VastaaPoista
 102. Milloin muuten lähdet sinne äkkilähtö lomallesi?

  Kun olet sitä niin kehuskellut niin halusin vain kysellä kuulumisia :)

  VastaaPoista
 103. http://sanomat24.fi

  Hikeä puskee virkamiehillä.

  Enää ei jarrutella ilman että takaraivossa takoo virkarikos,virkarikos ja leivätön pöytä.

  Jokainen tuomari,syyttäjä ja poliisi joka asiassa on vaikuttanut, joutuu nyt moraaliaan miettimään uudelleen. Miksi ollaan tässä tilanteessa, miksi ei annettu hannun kertoa totuutta, miksi ollaan totuutta peitelty sillä totuutta ei pysty kukaan peittelemään se kaivetaan esiin vaikka väksisin. Jäsenistöön mahtuu jos jonkin alan osaajaa ja apuna näkyvyyttä tuomassa EOK..

  VastaaPoista
 104. Höpön höpön, virkamiesten moraali on tässä WinCapita tutkimuksessa ollut kyllä kunnossa, peiliin pitäisi katsoa klubin päätoimisten puuhamiesten, sekä ahneiden sponsorien ja tavallisten rivijäsenten.

  Ei pitäisi antaa ahneuden sokaista järjen käyttöä. Koville se ottaa jos on vaikka sukulaisensa houkutellut mukaan ja nyt on koko suvun rahat menneet, sekä iso rikostutkinta päällä. Kaikki ei sitä varmasti kestä. Turha kuitenkaan viranomaisia aiheettomasti syyllistää, moraali on sillä puolella kunnossa.

  Se on kuitenkin niin että kun on näyttöä rikoksesta niin on syytä tutkia, antaa oikeuden tuomita ja laittaa mahdolliset tuomiot käytäntöön. Näin oikeusvaltiossa toimitaan, oikeusvaltiossa rahojen kerääminen muilta jonkun keksityn tarinan nojalla ei ole laillista, eikä sitä voi sallia.

  VastaaPoista
 105. Edellinen ottaa sitten selvää kuinka kauan saa pitää epäiltyä vangittuna ilman syytettä,siis lain mukaan ?? Kauanko ihmisten varat voivat olla jäädytettynä ilman syytteitä,pelkkä epäily tai mukana olo rikollisessa toiminnassa ei riitä ?? Jos vaikka syyttömäksi havaitaan !! Laissa on jotain säädetty noihin asioihin,eli otappa selvää ja kerro !!

  VastaaPoista
 106. No minäpä tuon toisen kirjottajan puolesta kerron, varojen jäädystystä on käsitelty käräjillä ja hovissa muutamaan kertaan. Aina on todettu että syytä epäillä kynnys on edelleen voimassa . Tämä tarkoittaa sitä että oikeudenmukaisuuden nimissä pidetään huoli siitä, ettei rikokseen syyllistynyt hukkaa rahoja jotka eivät hänelle kuulu .

  Jos rahat olisi rehellisesti ansaittu, toki sen voisi osoittaa tuolla oikeuden käsittelyssä . Tämä ei sponsoreilta onnistu, koska rahaa tuli itsestään sinne kapitan virtuaalitilille . Osa varmaan luuli että joku siellä kävi valuuttakauppaa heidän poulestaan, osa ei tätä ole koskaan edes kuvitellut tapahtuvan..

  Eli yhteenvetona jos oikeus niin viisaudessaan katsoo niin pidetään rahat jäädytettynä vaikka maailman tappiin

  VastaaPoista
 107. Syytä epäillä kynnys vaan jatkuu ! Mitään ei tapahdu jos krp yrittää jatkuvasti jäävätä syytetyn avustajan niin että vaikea siinä on puolustautua.Mutta jos olet seurannut niin alkaa oikeuden rivit järkiintyä ja jääväyksiä perutaan.Mistähän syystä,kenties jotkut muutkin huomaavat ettei tämä tutkinta ole edennyt niin kuin sen pitäisi laillisuuden kannalta mennä ?? Kaikkien kannalta olisi hienoa että viimein alkaisi tapahtua !

  VastaaPoista
 108. No jaa-a, maksoipa tuo yksikin sponsori reilu 5.000 euroa EOK:n asianajosta mutta tuomio ei siitä miksikään muuttunut... oikeuden rivit oli järjissään eikä muuttanut oikeaa tuomiota.

  VastaaPoista
 109. Älkää nyt viittikö,eikö teitä yhtään ihmetytä kun vieläkään ei mitään syytteitä ole nostettu vaikka kaiken piti olla selvää.Hannu ei todellakaan voi enää mitenkään haitata tutkintaa näin pitkän ajan jälkeen.Kyllä teidän vahingoniloistenkin pitää tajuta että ei tämä juttu nyt mene sillai ku krp tai media on juttua levittänyt.Kyllä tässäkin ns.oikeus valtiossa pitää syytetyllä olla oikeus puolustaa itseään.Nyt pidetään kiven sisällä eikä saa puhua kuin äidin ja asianajajan kanssa,kysymys kuuluu että miksi ?

  VastaaPoista
 110. Wincapitan osalta on kaksi mahdollisuutta: joko

  a) Suomen poliisi, oikeuslaitos, poliittiset ja talouselämän päättäjät ovat tehneet salaliiton, jolla estetään tavallista kansaa rikastumasta ja takavarikoidaan mittaamattoman arvokas omaisuus valtiolle. Yksikään johtava poliitiikko / kansanedustaja ei ole noussut puolustamaan Wincapitaa

  b) Wincapita on pyramidihuijaus

  VastaaPoista
 111. Miten ihmeessä täällä palstalla voi esiintyä tyyppejä, jotka tietävät, että wincapita on hiujausta, kun tutkiva krp:kään ei sitä tiedä?!

  VastaaPoista
 112. Mahdollisuus a)pitää paikkansa. KRP:ltä on konstit loppuneet, rikosilmoituksia ei tullutkaan riitävästi vaikka yrittivät. Ajanpeluu on ainut KRP:n keino olla paljastumatta salaliitoksi. KRP:llä ei ole mitään näyttöjä ja ovat tehneet kaiken siitä syystä, että halutaan Clubin tuote pankeille/valtiolle. Suurin osa mediasta on mukana tietoisesti tai tietämättään. Onhan se hankala tilanne rahapiireille kun yksityinen Clubi tahkosi mahtavia tuottoja vuodesta toiseen. Takaisin vielä tullaan toivon mukaan. Krp on tällä hetkellä heikoilla, Hannun terveys on avainasemassa, Hannu tulisi saada sieltä pois ennen kuin on myöhäistä.

  VastaaPoista
 113. NWO ISKEE TAKASIN JA LUJAA SE TOINEN

  VastaaPoista
 114. Olisi kaikkien etujen mukaista että Hannu pääsisi pois ihan oikeuden päätöksellä.Aivan omituiselta tuntuu että häntä ei voi päästää edes viikonloppuvapaalle, pääseväthän joskus murhamiehetkin haistelemaan vapautta hyvän käytöksen perusteella.

  VastaaPoista
 115. SITÄ EI VAAN NYT KUULKAA PÄÄSTETÄ EI MONEEN VUOTEEN JA SILLE ETTE VOI MITÄÄN..."TOIVOTTAVASTI HANSKILLE EI TULE SIKAINFFULENNSIA:)?"

  VastaaPoista
 116. Jos Hannu on joidenkin idioottien mielestä iso rikollinen niin miten on mahdollista että Nordea voi noin vain hävitä 140 miljoonaa ihmisten rahoja eikä edes murolaiset sitä paheksu.Taisi mennä jo ennen Maddoffin sijoituksiin myös sievoinen summa ?? Onko tosiaan niin että pankit voivat hävittää ihmisten rahat eikä kukaan kysele perään,siis edes murot ?? Menkäähän välillä Nordean sivuille haukkumaan ja tulkaa sitte tänne takasin kun KRP on uskaltanut päästää Hannun kertomaan asoiden oikea laita ! Sitäpaitsi Vain Maddof tuomittiin eikä edes Nordeaa vaikka sinne oli sijoittanut,eli mitenkäs se tällee menee ??

  VastaaPoista
 117. Nordea luotti siihen rahastoon kuten monet muutkin sijoittajat ja päätekijähän on linnassa ja pysyypi.Ja pankeissa sentään kirjoitetaan ne KUITIT JOIDA TEIDÄN SAATANALLISESSA NWO WINCAPITASSA EI OLLUT KIROTTU OLKOON HELVETISSÄ!

  VastaaPoista
 118. HUOH... Murot ja Suolet vauhdissa

  VastaaPoista
 119. A- Sinulla on taas psyykelääkkeet ottamatta ??
  B- Sulla on paljon rahaa sijoitettuna capitaan ja pelkäät menettäneesi kaikki ??

  C- Ihan muuten vaan tyhmä juntti ??
  D- Kaikki nämä samassa tyypissä,auts ??

  VastaaPoista
 120. USKOKAA WINCAPITA ON SAATANAN VEDÄTÄTYS SIIS ITSE PÄÄ PERKELEEN SE LANGENNUT ENGELI SIELLÄ HELVETISSÄ TEITÄ VIE JA ON JO MONTA VIENYTKIN JA VIE ENSIVUONNA LISSÄÄ ITSE SAATANA ON RAHA AHNE
  VALEHTELEVA,JUONITTELEVA,ITSEMURHIIN HALUKAS,KYSYMYS.MILLOIN TÄMÄ NÄYTELMÄ OSUU KOHDALLENNE?

  VastaaPoista
 121. Kyllä Nordeankin kuuluu joutua vastuuseen 140 miljoonan sijoituskuprustaan. Toivottavasti Nordean suuret sijoittajat nostavat PALJON rikosilmoituksia ja tutkintapyyntöjä asiasta. Tuskin rahakkaat ihmiset antavat itseään noin pahasti kusettaa ja aliarvioida.

  VastaaPoista
 122. Perustekstissä oli maininta että risto on wincapitan rivijäsen , risto ei ole wincapitan jäsen että siinäkin heittää krp:n tutkinta häränpyllyä .

  Kuinka voi etsintäkuuluttaa miehen wincapita petoksen takia jos kyseinen henkilö ei ole edes clubin jäsen .

  Tämä asia on tosi ja krp on siitä vaiennut .

  VastaaPoista
 123. Risto ei ole etsintäkuulutettu yhtään missään kansainvälisesti.

  Ehkä Suomessa, mutta siinä kaikki. Ja se ei ole mikään kansainvälinen etsintäkuúlutus siinäkään tapauksessa.

  Tämä on tarkistettu asia. Tässä taas sitä KRP:n ja Median luoman illuusion yhteistyötä parhaimmillaan. Tarkistakaa itsekin. Ei häntä löydy mistään etsittyjen joukosta kansainvälisesti.

  Eli vielä kerran: Ristosta ei ole mitään hakua kansainvälisesti päällä.

  Sehän tässä ihmetyttääkin kun muuta voidaan kertoa ja väittää vaikka fakta on että häntä ei kukaan tule pysäyttämään lentokentällä lukuunottamatta ehkä Finnairia jossa moni on reissulta palatessaan nöyryytetysti (pistetty käsirautoihin kaikkien edessä) otettu kiinni kun ovat palanneet ulkomailta esim. parin viikon lomailun jälkeen Thaimaassa.

  Sitä ennen nämä henkilöt ovat viettäneet useita kuukausia tai jopa vuoden kotonaan, tällöin heitä ei tietysti voida kuulustella...

  Ainoastaan jos on sattunut käymään Thaimaassa jo usean vuoden ajan voi olla jollain tavalla jotenkin muuttunut entistä epäilyttävämmäksi henkilöksi.

  En kyllä tiedä onko Finnairilla enää tätä politiikkaa päällä sillä onhan se jo noloa heillekin kun ihmisiä joita he ilmiantavat niin pistetetään omaisuutta hukkaamiskieltoon ja siirretään oikeudenkäyntiä 4 kuukauden välein.

  Itseasiassa jokaiselta henkilöltä jolta on varat jäädytetty ei ole vieläkään käynyt oikeudessa. Kukaan Wincapita caseen liittynyt ei ole joutunut oikeuden eteen syytteiden kera.

  Olisi kaikkien etu että edes yksi jäädytys case päästäisiin käymään todisteiden kera läpi Käräjäoikeudessa. Tällä hetkellä tilanne on se että on useita ihmisiä joilla on varat olleet jäädytettynä lähes 1,5 vuotta, ja tilanne jatkuu yhä samana. Miksi näin kun tapaus on selvä?

  Eli oikeudenkäynti päivämääriä siirretään aina neljällä kuukaudella eteenpäin.

  Jokainen haluaisi vain asian oikeuteen ja edetä asiassa. Tästä on turha jäseniä syytellä. Me emme todellakaan jarruta yhtään mitään. Jos niitä todisteita on KRP onnistunut keräämäään niin uskoisin jo näin pitkän ajan jälkeen jotain että jotain konkreettista olisi kasassa ja asiat etenisivät.

  Tällä en tarkoita nyt tämän hetkisiä "pääepäiltyjä" jotka ovat syyteharkinnassa sillä he ovat voineet toimiakin väärin, mutta yksilöinä ja yksilöinä heitä tulisi käsitellä jos kyse on esim. veropetoksista etc...

  Itse Wincapitaa tai Hannua vastaan ei siis ole edes päästy syyteharkintaan huolimatta siitä että KRP:n tiedotteen Hannu tunnusti jo Tammikuussa syyllisyytensä.

  Tietääkö kukaan kauanko syyteharkinta yleensä kestää?

  Ymmärrän että siihen varmasti vaikuttaa syytte/syytteiden luonne, mutta jos joku voisi antaa ihan objektiivisen kannan asiaan olisin aidosti kiitollinen. Kiitos.

  VastaaPoista
 124. Ristosta on etsintäkuulutus päällä, mitä muuten edes siellä viidakossa pakoilisi ja rahatkin jäädytettynä? Vai onko tämä samaa tarinaa kun Hannun kohdalla, ettei muka pakoillut poliisia kun oli Ruotsissa mökkiä remontoimassa :D

  VastaaPoista
 125. Jos Ristosta on kansainvälinen haku päällä,niin kerroppa meille mistä tämä tieto voidaan varmistaa ?? KRP:n sanomana ei riitä !

  VastaaPoista
 126. "Ristosta on etsintäkuulutus päällä, mitä muuten edes siellä viidakossa pakoilisi ja rahatkin jäädytettynä? Vai onko tämä samaa tarinaa kun Hannun kohdalla, ettei muka pakoillut poliisia kun oli Ruotsissa mökkiä remontoimassa :D"  Ei ole "salaista" kansainvälistä etsintäkuulutusta.

  Taas joku heittää mielipiteitä mutta ei tiedä asiasta yhtään mitään.

  Risto Hentusesta ei ole kansainvälistä etsintäkuulutusta. PISTE

  Asia voidaan helposti varmentaa ja suosittelisin että tekisit sen ennen kuin alat heittämään typeriä väitteitä joilla ei ole mitään pohjaa. ei kun vain linkki tänne, ei se ole salaista jos on kansainvälisesti etsintäkuulutettu. Eri asia on sanoa että jotain henkilöä "etsitään". soita KRP:lle ja kysy mistä voisi löytää Riston kansainvälisen etsintäkuulutuksen?

  Samaten voit miettiä oliko Hannu koko ajan 8 kuukautta mummonmökissä Ruotsissa? Sen verran hänellä oli aikaa liikkua vapaasti ennen ainoaa oikeaa kansainvälistä etsintäkuulutusta jota tämän casen myötä on tullut. Tiesit varmaan että Hannu kävi itse ilmoittautumassa poliiseille. Voit myöskin tutustua Ruotsin pöytäkirjoihin mikäli olet asioista kiinnostunut tai jo niihin perehtynyt (vaikkakin vähän epäilen jo noista yksinkertaisisista kommenteista) :D

  VastaaPoista
 127. Minä voin todeta että Ristosta ei ole kansainvälistä etsintäkuulutusta.

  Sinä voit heittää yksinkertaisen linkin mistä Riston etsintäkuulutus löytyy, ja näin todentää väittämäni vääräksi.

  Ps. Sori, KRP:n ja median toteamukset eivät mene ihan noin vain läpi minulle.

  VastaaPoista
 128. SOITTAKAA VITTUPÄÄT INTERPOLILLE JA KYSYKÄÄPÄS SIELTÄ ONKO RÖTÖS RISTO ETSINTÄKUULUTETTU

  VastaaPoista
 129. Lähes kaksi sataa wincapitalaista vaatii Hannu Kailajärveä myöntämään heille täydet käyttöoikeudet sijoitusklubi WinCapitan jäsenistön käytössä olleeseen valuuttakauppaohjelmistoon sekä kehitteillä olleeseen tai mahdollisesti nyt jo valmiiseen täysin automaattiseen valuuttakauppaohjelmistoon.

  Yksityisoikeudellinen vaatimus lähetettiin 22.10.2009 lähes 200 WinCapitan jäsenen valtuuttaman asiamiehen toimesta Hannu Kailajärvelle Oulun vankilaan, hänen oikeudellisen avustajan, OTT Petter Kavoniuksen kautta. Vaatimus on saatettu tiedoksi myös Keskusrikospoliisille ja syyttäjäviranomaisille.

  Vaatimuksen esittäneiden wincapitalaisten mielestä Hannu Kailajärven tai hänen määräysvallassaan olevien yhtiöiden on myönnettävä nämä oikeudet alkamaan siitä ajankohdasta alkaen, kun Hannu Kailajärvi saa kyseiset ohjelmistot itse hallintaansa, mikäli on niin, että poliisi tai muu taho on nyt ne ottanut pois Hannu Kailajärven tai hänen määräysvallassaan olevien yhtiöiden määräysvallasta. Vaatimuksen esittäneet ovat ilmoittaneet, että Hannu Kailajärven on kahden viikon kuluessa ilmoitettava, että hän hyväksyy nämä oikeudet.

  Mikäli mitään vastausta tähän vaatimukseen ei Hannu Kailajärven taholta anneta, niin vaatimuksen esittäjät tulevat antamaan asian näihin kysymyksiin perehtyneiden juristien hoitoon niin, että Hannu Kailajärveä tai hänen määräysvallassaan olevia yhtiöitä kohtaan tullaan nostamaan oikeudenkäyntejä näiden oikeuksien vahvistamiseksi.

  Tällaiset immateriaalioikeuksia koskevien asioiden oikeudenkäyntikulut ovat olleet tunnetusti hyvin korkeita.

  Vaatimuksen esittäneet WinCapitan jäsenet ovat ilmoittaneet, että he pyrkivät tässä asiassa ensisijaisesti sovintoon vaatimistaan käyttöoikeuksista. Vaatimuksessaan he ovat myös huomioineet, että sovinnollisuuden saavuttamista Hannu Kailajärven ja heidän välisiin kyseisiin valuuttakauppaohjelmistoihin liittyen saattavat vaikeuttaa muut tahot kuin Hannu Kailajärvi itse.

  Vaatimuksen esittäjät muistuttavat, että hyvä asianajotapa ja monet muut sääntelyt vaativat oikeudenkäyntiasiamiehiä, avustajia ja puolustajia edistämään sovinnollisten ratkaisujen syntymistä. Lisäksi he muistuttavat, että poliisilaki 2 § vaatii, että poliisin on toimittava sovinnollisuutta edistäen. Useat lainkohdat oikeudenkäymiskaaressa edellyttävät samaa sovinnollisuuden edistämistä myös tuomareilta. Myös virkamieslainsäädännössä on muutoin sovinnollisuuden edistämistä vaativaa sääntelyä.

  Vaatimuksessa todetaan, että mikäli sovinnollisuuden syntymistä estetään edellä mainituilla tahoilla, tulevat vaatimuksen esittäjät mahdollisesti vaatimaan tästä vastuullisilta vahingonkorvausta. - Mikäli vastuulliset ovat virkamiehiä, heihin voimme kohdistaa myös perustuslain 118 §:n mukaista oikeutta nostaa virkarikossyyte välittömästi sovinnollisuuden syntymistä vaikeuttavaa poliisia, syyttäjää, tuomaria tai muuta virkamiestä vastaan, todetaan vaatimuksessa

  VastaaPoista
 130. Kyllä se ristosta haku löytyy interpolin sivuilta. Kaikki ei sitä vaan taida olla vielä huomannut.

  Tämä lienee niitä ulkomaisia apupyyntöjä joiden varjolla krp pitkittää asian eteenpäin viemistä. Kyllä heillä selvillä on että ripa on pelkkä sijoittaja siinä missä TM ja muutkin nimeä saaneet..

  Lukekaa tuo yllä oleva viesti niin asia selviää että jäsenet ei enää suostu odottamaan krp:n toimia vaan haluavat asiaan selvyyden nopeammin. Seuraamuksia tulee jos krp tai joku muu taho yrittää selvittämistä estää..

  Katsotaan mitä tällä viikolla tapahtuu.

  VastaaPoista
 131. Tuo kalapaliikki Riston etsintäkuulutuksesta on juuri tyypillinen asia, joka kertoo siitä kuinka huhut lähtee jäsenistössä jylläämään. Kun ei vaivauduta itse tarkistamaan niin luullaan että sponsorin kertoma on totta.

  VastaaPoista
 132. Pakko myöntää että olin väärässä. Risto on nyt virallisesti etsintäkuulutettu.

  Tosin en ollut väärässä siitä että asiasta valehdeltiin jo alunperin KRP:n ja Median toimesta, sillä tuo haku näyttää tulleen sinne vasta Syyskuussa vaikka hänenhän olisi pitänyt olla kansainvälisesti etsintäkuulutettu jo reilusti yli vuoden päivät.

  VastaaPoista
 133. KYllä Riston etsintäkuulutus on vanhempi, katso sitä osoiteriviä:
  Data/2008/46
  Vuosi 2008, viikko 46

  VastaaPoista
 134. Tuo alkuperäinen etsintäkuulutus on ollut EU tasoinen.

  Ja Syyskuun 11. päivä 2009 hän on noussut Interpolin kansainväliselle Wanted listalle.

  Eli se on mennyt näin. No selvisipä tämäkin asia.

  VastaaPoista
 135. No niin tällä tasolla on syytteet "viranomaisten valehtelusta"

  VastaaPoista
 136. No, ainakin minussa on miestä myöntää virheeni silloin kun niitä teen.

  Lisäksi selvitin asioiden oikean laidan hyödyntäen myös sitä asiallista tietoa jota tänne oli kirjoitettu mm. henkilön joka todensi Riston olleen jo etsintä kuulutettu 2008 vko 46 toimesta.

  Kiitokset hänelle siitä. Uskoakseni jokainen meistä on erehtyväinen, enkä itse voi itseäni poissulkea siitä joukosta.

  VastaaPoista
 137. Jos Risto on "pyramiidifaaraoperheen" jäsen, ja viidakkorummun mukaan jäsen nr 30, niin kyllä huipulla on vitusti ollut monta repimässä, niistä puuttuvista 3:sta miljoonista, joka on määrä mikä "aina vilpitöntä totuutta kansalaisille tiedostava virkaelin" ovat tiedottanut omalla nettisivulla, ja "lipsahtanut" samat salaiset tiedot medioille.

  VastaaPoista
 138. Olet selvästi kuullut paljon huhuja ja kun niistä koittaa muodostaa kuvan totuudesta, ja vieläpä sellaisesta totuudesta jossa WinCapita oli rehellistä toimintaa, niin kyllä siinä pieni ihminen hämmentyy, se on ihan selvä

  VastaaPoista
 139. Kylläpäs täällä on taas länkytetty paskaa oikein urakalla. Jälleen katkesi yksi capitaattien oljenkorsi eli huhu siitä että Risto ei ole kansainvälisesti etsintäkuulutettu (onkin niin perkeleen rehellisen näköinen valuutta/lisenssi/kirjanpitoalusta-kauppias että oksat pois...).

  Loput oljenkorsista meneekin sitten kerralla poikki kun casen eka osa tulee syyteharkinnasta, siinä lävähtää aimo kasa sontaa capitaattin tuulettimeen, niin iso kasa että sitä pyykkiä saavat pestä vuositolkulla eikä sekään auta... tahrat jää pysyvästi...

  En voi sanoihin pukea sitä myötähäpeän määrää mitä koin kun katselin televisiosta tätä viimeisintä "tiedotustilaisuutta". Kyllä varmasti on perheet, sukulaiset ja tuttavat ylpeitä... toinen höpisee salaliitoista vedet silmissä ja toinen puhuu satojen % puolivuotistuotoista... siis tuotoista... oikea termi olisi ollut petoksella hankittujen rahojen määrästä. Minä olin tähän asti pitänyt etelä-pohjalaasia rehellisinä mutta Pauli onnistui romuttamaan tämän illuusion. Lapuan kaupunki on varmaan todella tyytyväinen tästä yllätävästä julkisuudesta...

  VastaaPoista
 140. valuuttakaupasta ja wincapitasta sinä et ainakaan tiedä yhtikäs mitään.

  Riston etsintäkuulutus kertoo vaan ja ainoastaan siitä, että krp on kujalla.

  VastaaPoista
 141. Kauanko muuten epäilet syyteharkinnan kestävän?

  Onko KRP kerännyt riittävät todisteet vai joutuko tuomari vaatimaan lisäselvityksiä asioista ja lisää konkreettisia todisteita syyllisyydestä?

  Riston varaan on turha mitään laskea. Hän on vain jäsen. Se mitä media on sinullekin syöttänyt menee vain läpi sinulle ja muille tahveroille jotka eivät muutenkaan tiedä mitään muuta kuin mitä lehdistä ja uutisista lukevat Wincapitaa koskien.

  Tämä koko Risto episodi lähti nyt lehdistöön täältä.

  Kun kusen sinun korvaasi ja ihmettelet asiaa, voin yksinkertaisesti todeta, että "nyt sataa". Johon sanot vain " Aah, no niinpäs onkin. Harmi kun jäi sateenvarjo kotiin vaikkakin uutisissa luvattiin aurinkoista ja kuivaa säätä"

  VastaaPoista
 142. "Kauanko muuten epäilet syyteharkinnan kestävän?"
  -noin 6kk, itse oikeudenkäyntien ensimmäisen satsin osalta toisen 6kk --> ensimmäiset tuomiot vuoden päästä. Sitten alkaa ne normaalit valituskierrokset.

  "Onko KRP kerännyt riittävät todisteet vai joutuko tuomari vaatimaan lisäselvityksiä asioista ja lisää konkreettisia todisteita syyllisyydestä?"
  -Aivan varmasti on kerätty tarvittavat todisteet, ei ole epäselvää että tuomiot tulee.

  "Riston varaan on turha mitään laskea. Hän on vain jäsen. Se mitä media on sinullekin syöttänyt menee vain läpi sinulle ja muille tahveroille jotka eivät muutenkaan tiedä mitään muuta kuin mitä lehdistä ja uutisista lukevat Wincapitaa koskien."
  - Minä en ole väittänyt mitään mikä on Riston rooli, en sitä tiedä. Kritisoin vain sitä capitaattien paskanpuhumista että tuota kansainvälistä etsintäkuulutusta ei olisi koskaan ollutkaan --> oljenkorsi joka katkesi naps naps...


  "Kun kusen sinun korvaasi ja ihmettelet asiaa, voin yksinkertaisesti todeta, että "nyt sataa". Johon sanot vain " Aah, no niinpäs onkin. Harmi kun jäi sateenvarjo kotiin vaikkakin uutisissa luvattiin aurinkoista ja kuivaa säätä""
  - Sinusta eikä muista capitaateista ole kenestäkään minun korvaani kusemaan mutta se on fakta että iso osa teistä on kussut vielä isompaa osaa teidän reilukerhossa silmään. Laskua kirjoitetaan parhaillaan.

  VastaaPoista
 143. Kuulostaa taas pahalta ! Olethan muistanut ottaa psyykelääkkeet ?? Sen jälkeen voit siirtyä sellaiselle foorumille jossa haukutaan niitä ihmisiä jotka sijoittivat Nordean tuottoisiin sijoituksiin !! Ai niin,pankithan saavat oikein luvalla hävitä muiden rahoja,eihän se ole itseltä pois,vai onko ?? Jos saman kaavan mukaan mennään niin eikös Maddoffiin sijoittaneet olleet myös rikollisessa toiminnassa mukana,siis esim. Nordea ?? Ihan vaan kysyn murolaisten kantaa.

  VastaaPoista
 144. "Kuulostaa taas pahalta !"
  -No varmasti kuulostaa pahalta kun yöt menee miettiessä miten tulevan valtionlaskun saa maksettua.

  "Olethan muistanut ottaa psyykelääkkeet ??"
  - Burana 600mg on tähän mennessä ollut voimakkain lääke mitä olen joutunut nauttimaan joten en osaa sanoa noista psyykelääkkeistä. Kerro sinä miten ne toimii kun sinulla tuntuu olevan sitä tietoa.

  "Sen jälkeen voit siirtyä sellaiselle foorumille jossa haukutaan niitä ihmisiä jotka sijoittivat Nordean tuottoisiin sijoituksiin !!"
  -Kyllä minä niitäkin olen parjannut, ei pankit ajattele koskaan asiakkaan parasta erinäköisiä rahastoja ym myydessään. Noiden sijoitustuotteiden tarkoitus on ainoastaan maksimoida pankin tulos kulujen muodossa. Suorat osakesijoitukset on sitten taas ihan eri asia.

  "Ai niin,pankithan saavat oikein luvalla hävitä muiden rahoja,eihän se ole itseltä pois,vai onko ??"
  -Kyllä pankit saa hävitä muiden rahoja, se lukee SOPIMUSPAPERISSA. Se on se paperi jota teidän reilukerhossa ei koskaan ole allekirjoitettu.

  "Jos saman kaavan mukaan mennään niin eikös Maddoffiin sijoittaneet olleet myös rikollisessa toiminnassa mukana,siis esim. Nordea ??"
  -Jälleen kyllä, Nordealla on ollut SOPIMUSPAPERIT allekirjoitettuna Madoffin kanssa joka myöhemmin osottautui samanlaiseksi kuin teidän reilukerho. Tuon Nordean ja Madoffin välisen sopimuksen perusteella ei tarvitse tuota oikeuttakaan käydä niin saatanan kauan kuin teidän idioottien kanssa koska tapauksessa on syyllinen välittömästi selvillä. Teidän reilukerhossa kun on jaeltu pimeitä rahoja pitkin kyliä taskusta taskuun niin menee ihan pikkasen kauemmin tuon kirjanpidon selvittämiseen, sen kun te olette nyt ansiokkaasti ulkoistaneet KRP:lle. Itseppähän olette tienne valinneet, tässä maailmassa kun ei ole kuin kaksi asiaa jotka ottavat omansa varmasti pois - ensin valtio ja sitten lopulta kuolema

  VastaaPoista
 145. Kyllä taas on yksi RAMBO saapunut tänne provosoimaan.

  Kyllä ihmisillä on oikeus sijoitta varojaan miten haluavat ja olet aivan oikeassa siinä etteivät pankit tai virkailijat koskaan ajattele asiakkaan etua vaan omaa bonustaan.

  Kuten mikä tahansa sijoitusrahasto.

  Ja missä mielessä tämä tapa sitten eroaa Wincapitasta?

  Minä olin se joka väitti ettei Risto ollut etsintäkuulutettu ja myönsin olleeni väärässä ja korjasin miten asioiden oikea laita on. Riston roolilla ei tässä asiassa ole enää mitään merkitystä. Vain Hannulla jota ei päästetä ääneen. Ymmärrät varmaan että maksimi aika vangitsemisessa ilman edes syyteharkintaa on 4 kuukautta. Hannu on ollut kopissa 10 kuukautta.

  Miksi? Miksi hänen ei anneta puhua mitään?

  Löydätkö tähän jonkin loogisen selityksen kun tämä asia tuntuu sinua niin kiinnostavan vaikka et edes ole koko klubissa koskaan mukana ollutkaan eikä sinulla ole muuta kuin mielipiteesi takanasi.

  Kyllä, me olemme tiemme valinneet. Sinä olet yksi saa??nan jälkiviisas, joka vielä kaiken lisäksi ei tiedä yhtään mistään mitään.

  Kyllä minä sinun korvaasi kusen ja kerron että sataa, ja sinä kyllä uskot sen sinisin silmin :D

  VastaaPoista
 146. Olet aika pätevä kaveri kyllä.Tuntuisit paljon fiksummalta jos jättäisit nuo kirosanat pois,silloin et tuntuisi niin hysteeriseltä ! Oletkohan ryssä/kommunisti,niin kauan on hyvä kun muut ei tienaa enemmän kuin itse ?? En kanna murhetta tuon valtion laskun kanssa.Rahaa oli ihan kivasti kunnes sivut meni kiinni.Jos lasku valtiolta tulee niin maksamaan en pysty joten ehkä sinäkin tunnollisena veronmaksajana maksat sitten minunkin sosiaalisia maksuja,että kiitos näin etukäteen !! Nyt nautin niistä vielä enemmän kun tiedän että sinäkin osallistut maksuihin ! Eikös jäädä kaikki odottamaan mitä se krp aikanaan esittää,ehkä me silloin jo saamme myös puolustautua,ellei sitäkin estetä !!

  VastaaPoista
 147. Kun kerran pankkien "asiantuntijoita" on niin helppo kusettaa ja "lamakin" tuli niin miksi sinä niin innolla haukut Wincapitaan sijoittaneita?

  Ei se ole sinun asiasi ja kaiken lisäksi sinulla tuntuu olevan hyvin vähän tietoa nykyisestä "sähköisestä" kaupankäynnistä.

  Tiesit toivon mukaan että minun ei tarvitse käydä allekirjoittamassa mitään jos haluan sijoittaa. Just show me the money...

  Että otahan RAMBO rauhassa

  PEACE.............. OR WAR

  VastaaPoista
 148. No katsotaan vielä mitä asiakirjoja KRP pyrkii salaamaan seuraavaksi 25 vuodeksi vaikka tämä asia tuntuu jo koskettavan satojatuhansia ihmisiä.

  Ja on se kumma kun Nordean töppäyksiä ei sen kummemmin mediassa mainosteta.

  Tai että Lissabonin sopimus pakottaa Suomen valtion ottavan velkaa yksityisiltä pankeilta törkeillä koroilla. Tämäkin äänestys meni Suomessa läpi yksissä tuumin. Ainoa maa missä edes ollaan asiaa kyseenalaistettu on Tsekki, Puola ja Irlanti missä asiasta sentään kysytään kansankin mielipidettä. Uskomatonta miten kansanedustajat päästävät noita ehdotuksia läpi lukematta mitä ne sisältävät, no kansa saa sen mitä ansaitsee.

  VastaaPoista
 149. Eli sopiva aika syyteharkintaan on puolivuotta. No jos se tuosta rupeaa paljonkin venymään niin sitten tässä lienee jotain ongelmia.

  Tietysti tässä edetään muutenkin nurinkurin. Eikö olisi helpointa pistää syytteeseen jo Tammikuussa tunnustanutta Hannua? Missä hänen syyteharkintansa viipyy?

  Pahoittelen etten voi samantien vastata, katson kyllä mitä olet vastaillut näihin kommentteihin mitä nyt olen kirjoitellut.

  VastaaPoista
 150. "Kyllä taas on yksi RAMBO saapunut tänne provosoimaan."
  -Tuo provosoiminen on muutamien satojen ihmisten näkökanta, eli niiden jotka tietävät tehneensä väärin mutta kiistävät.

  "Kyllä ihmisillä on oikeus sijoitta varojaan miten haluavat ja olet aivan oikeassa siinä etteivät pankit tai virkailijat koskaan ajattele asiakkaan etua vaan omaa bonustaan."
  -Tästä asiasta olemme samaa mieltä

  "Kuten mikä tahansa sijoitusrahasto.
  Ja missä mielessä tämä tapa sitten eroaa Wincapitasta?"
  -Wincapita ei ole koskaan ollut mikään sijoitusinstrumentti vaan puhdas petos. Sillä että alussa mukaan lähteneet jakavat myöhemmin tulleiden rahat ei ole mitään tekemistä minkään sijoitustoiminnan kanssa.


  "Minä olin se joka väitti ettei Risto ollut etsintäkuulutettu ja myönsin olleeni väärässä ja korjasin miten asioiden oikea laita on."
  -Et ole ensimmäinen joka etsintäkuulutusta ei ole uskonut, tuota on sponsorit syöttäneet jäsenistölle vaikka kuinka kauan. Ehkä sinulla on vielä toivoa kun jotain pystyt myöntämään, pisteet siitä!

  "Riston roolilla ei tässä asiassa ole enää mitään merkitystä."
  -Sinullako on hallussa kaikki Riston omien tilien ja rahakätköjen tiedot saldoineen? Ristolla on merkitystä koska kaikkia hänen muilta varastamiaan rahoja ei varmasti ole saatu jäädytettyä.

  "Vain Hannulla jota ei päästetä ääneen."
  - Luuletko tosiaan että Hannu koittaa auttaa muita oikeudenkäynnin alkaessa??? Ei tasan varmasti välitä mistään muusta kuin että miten itse selviää mahdollisimman pienellä kakulla. Hannu katoaa vapauduttuaan teille tietymättömille ja menee nauttimaan "työnsä" hedelmistä.

  "Ymmärrät varmaan että maksimi aika vangitsemisessa ilman edes syyteharkintaa on 4 kuukautta. Hannu on ollut kopissa 10 kuukautta."
  -Höpö höpö

  "Miksi? Miksi hänen ei anneta puhua mitään?"
  -Koska se ei ole sallittua sivistysvaltiossa tapahtuvan oikeuskäsittelyn aikana. Se ei vaan mene niin, koita ymmärtää.

  "Löydätkö tähän jonkin loogisen selityksen kun tämä asia tuntuu sinua niin kiinnostavan vaikka et edes ole koko klubissa koskaan mukana ollutkaan eikä sinulla ole muuta kuin mielipiteesi takanasi."
  -Löydänkö mihin loogisen selityksen?? Nimenomaan teidän toiminnan loogisuuden puute tässä minua vaivaa, ette ymmärrä syytä että miksi nenään koskee vaikka juoksette yhä uudestaan ja uudestaan kiviseinään


  "Kyllä, me olemme tiemme valinneet. Sinä olet yksi saa??nan jälkiviisas"
  -No nyt taisi lipsahtaa freudilainen... taisit juuri myöntää että olen oikeassa :-)

  "joka vielä kaiken lisäksi ei tiedä yhtään mistään mitään."
  -Ainakin sen tiedän että minun käteen ei oikeudessa lätkästä korvausvaatimusta, lupaan kyllä tulla takariviin seuraamaan kun teille niitä jaetaan.


  "Kyllä minä sinun korvaasi kusen ja kerron että sataa, ja sinä kyllä uskot sen sinisin silmin :D"
  -Hokemallahan ne asiat faktoiksi teidän reilukerhossa on tähänkin asti muuttuneet... satavarmasti ei ole ponzi... satavarmasti ei ole ponzi... satavarmasti ei ole ponzi

  VastaaPoista
 151. "Olet aika pätevä kaveri kyllä."
  -Tiedän.

  "Tuntuisit paljon fiksummalta jos jättäisit nuo kirosanat pois,silloin et tuntuisi niin hysteeriseltä !"
  -Myönnän että joskus kirosana lipsahtaa ihan puhekielessäkin, koitan parantaa tapani.

  "Oletkohan ryssä/kommunisti,niin kauan on hyvä kun muut ei tienaa enemmän kuin itse ??"
  -Ei kyllä minä kokoomusta olen äänestänyt aina paitsi kerran, silloin ääni meni kepulle mutta huomasin olleeni väärässä.

  "En kanna murhetta tuon valtion laskun kanssa.Rahaa oli ihan kivasti kunnes sivut meni kiinni.Jos lasku valtiolta tulee niin maksamaan en pysty joten ehkä sinäkin tunnollisena veronmaksajana maksat sitten minunkin sosiaalisia maksuja,että kiitos näin etukäteen !!"
  -No näinhän siinä varmasti käy, onneksi ette ole olleet niitä penaalin terävimpiä kyniä niin valtio on saanut jäädytettyä jo ihan hyvän potin --> ei jää meille rehellisille veronmaksajille niin paljoa korjattavaa teidän sössimisten takia

  "Nyt nautin niistä vielä enemmän kun tiedän että sinäkin osallistut maksuihin !"
  -Niin minäkin tekisin jos olisin sinun asemassa. Ehkä kuitenkin kannattaa hieman jo ainakin ajatustasolla miettiä miten elämäntyyli muuttuu niin ei sitten se sossun jono tunnu liian karulta.

  "Eikös jäädä kaikki odottamaan mitä se krp aikanaan esittää,ehkä me silloin jo saamme myös puolustautua,ellei sitäkin estetä !!"
  -Jäädään toki ja varmasti saatte puolustautua sen minkä pystytte, se ei vaan ole kovin paljoa.

  VastaaPoista
 152. "no kansa saa sen mitä ansaitsee."

  -No juuri tämän takia meillä on Tavja Suuri presidenttinä, ei enää paljoa alemmas voida vajota

  VastaaPoista
 153. "Kun kerran pankkien "asiantuntijoita" on niin helppo kusettaa ja "lamakin" tuli niin miksi sinä niin innolla haukut Wincapitaan sijoittaneita?"
  -Mitäs ihmeen tekemistä noilla asioilla on keskenään???

  "Ei se ole sinun asiasi ja kaiken lisäksi sinulla tuntuu olevan hyvin vähän tietoa nykyisestä "sähköisestä" kaupankäynnistä."
  -Ai vähän vai... oookay.

  "Tiesit toivon mukaan että minun ei tarvitse käydä allekirjoittamassa mitään jos haluan sijoittaa. Just show me the money..."
  -No nyt minä kyllä mielelläni haluan kuulla missä tuo onnistuu?? Jos viittaat jollakin tapaa esim nettipankin/nettivälittäjän kautta tehtäviin kauppoihin niin kyllä sinä olet allekirjoittanut jo sopimukset siinä vaiheessa kun sait tunnukset em. paikkoihin.

  "Että otahan RAMBO rauhassa"
  -Ei minulla mitään hätää ole.

  VastaaPoista
 154. "Eli sopiva aika syyteharkintaan on puolivuotta. No jos se tuosta rupeaa paljonkin venymään niin sitten tässä lienee jotain ongelmia."
  -Tuskin venyy

  "Tietysti tässä edetään muutenkin nurinkurin. Eikö olisi helpointa pistää syytteeseen jo Tammikuussa tunnustanutta Hannua? Missä hänen syyteharkintansa viipyy?"
  -Eiköhän oikeus hae sopivan rangaistuslinjan pykälää paria alempaa ja sitten ruuvia vaan kiristetään

  "Pahoittelen etten voi samantien vastata, katson kyllä mitä olet vastaillut näihin kommentteihin mitä nyt olen kirjoitellut."
  -Ennättäähän näihin myöhemminkin vastailemaan, itsellä nyt aikaa kun kröhä päällä ja ei tarvitse huomenna kustannuspaikalle vaivautua.

  VastaaPoista
 155. OK RAMBO. Nyt tulikin uusi asiaa käsittelevä kolumni jossa voimme käydä käsiksi vaikka esim. Moneybookersia koskeviin seikkoihin.

  Myönnettäköön että osaat kyllä blokata ja keskustella asiallisesti ja saat siitä kyllä korkeat pointsit. Tämän asian tiimoilta asia tuntuu muuttuvan enemmänkin väittelyksi, inttämisen sijaan mikä on kyllä enemmän mieleeni.

  Kutsun sinua silti nimellä RAMBO ja ei se minusta nyt niin paha nimi ole. Kyllähän RAMBO puolusti oikeutta vaikkakin ehkä hieman omastanäkökulmastani kyseenalaisin keinoin.

  Ps. Jos olisit tietoinesi oikeassa en olisi täällä väittelemässä kanssasi. Tässä asiassa vaan nyt mättää ja pahasti ja se ei ole Wincapitan tai jäsenten syytä.

  En ole täällä ilmaisemassa vain "mielipiteitäni" vaan asioita joista olen yleensä ottanut selkoa. Toki joskus joku on löytänyt reiän väitteistäni mutta useimmiten olen kyllä ne onnistunut silti blokkaamaan.

  Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista