maanantai 15. kesäkuuta 2009

Columbo avasi bloginsa

Tervetuloa Columbon blogiin!

Tämän blogin aiemmat kirjoitukset ovat jo kertaalleen julkaistu Suomi24-sivustolla. Columbo kirjoittaa näkemyksiään jatkossa ainoastaan tässä blogissa.

Keskustelun taso on valitettavasti vajonnut Suomi24-sivustolla hiekkalaatikon keskustelujen tasolle joten koin tarpeellisena perustaa oman blogin. Tässä blogissa tuon esille näkemyksiäni ja ajatuksia maailman tapahtumista ja erityisesti case WinCapitasta.

Kaikki keskustelijat ovat tänne tervetulleita kertomaan mielipiteitään ja ajatuksia vaihtamaan.

Täällä sallitaan näkemykset niin WinCapitan puolesta kuin WinCapitaa vastaan. Toivon, että keskustelun taso säilyy asiallisena ilman mustamaalaamista ja haistattelua. Mikäli esität mielipiteitäsi niin toivon myös perusteluja väitteidesi tueksi. Uskon myös, että löytyy järkeviä ihmisiä tuomaan näkemyksiään esille tätä kautta ja saamme aikaan tasokasta ajatustenvaihtoa.

Epäasialliset viestit tullaan poistamaan ylläpidon toimesta. Ei tehdä tästä roskaviestien kaatopaikkaa vaan pidetään yhdessä huolta omista kirjoituksistamme. Ollaan jälleen aikuisia vaikkakin nimimerkin takaa tapahtuva kirjoittelu saattaakin lisätä kiusausta asiattomuuksiin.

Toivon vielä kertaalleen, että sotimisen aika on ohi näin 15.6.2009 kunniaksi.

Olkaa hyvä ja käykää peremmälle!

4 kommenttia:

 1. Hmmm...olenko ensimmäinen täällä? No jos niin on, niin onnittelut blogin pitäjälle. Hämmästyttävän aiheen olet valinnut ja näennäisestä puoluettomuudestasi huolimattta puolesi valinnut. Tai joukkosi, tai... no miten vaan haluat.
  Tuolla S24:llakin olen joihinkin kirjoituksiisi ottanut kantaa, enkä jaksa tänne niitä kirjoittaa enää uudestaan.
  Tyydyn toteamaan, että aikanaan viranomaisten tutkimusten ja käräjäoikeudessa annettujen todistusten perusteella tulemme näkemään minkälaisesta rikoksta on ollut kysymys.
  Nyt esillä olevien seikkojen perusteella ei ole mielestäni epäilystäkään siitä, etteikö kyseessä olisi rikos ja huijaus; eri asia on sitten, mikä on aikanaan rikosnimike(nimikkeet).
  Mutta eihän kukaan kiellä tälläkään asialla spekuloimasta - vapaassa maassa kun eletään, päinvastaisista väitteistä huolimatta.

  Sinä Columbo kyselet paljon, niinkuin esikuvasikin, mutta onko sinusta tekemään hänen laillaan teräviä johtopäätöksiä?
  Kysymystesi perusteella epäilen sitä.

  T: Insinööri

  VastaaPoista
 2. Kiitos asiallisesta palautteesta.

  Olit ensimmäinen kirjoittaja. Onnittelut myös sinulle.

  Olen kuullut sanottavan, että vapautta osaa arvosta vasta sitten kun vapauden menettää. Kiitos vielä kerran niille tahoille ketkä ovat vapauden meille hankkineet.

  En osaa sanoa olenko riittävän terävä tekemään onnistuneita johtopäätöksiä. Tämä selvinnee meille joskus tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 3. Miksi ihmeessä täällä puhutaan, että Kailajärvi olisi tehnyt jotain rikollista?!! Asiaahan vasta tutkitaan. Eihän mitään syytettäkään ole nostettu. Miksi hänet on mielipiteissä jo tuomittu etukäteen. Asia on vielä täysin avoin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä blogi sinulla! Oon saanut täältä paljon uutta tietoa.

  VastaaPoista