sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Kailajärven Hannun olisi aika päästä ääneen

Tervehdys!

Kailajärven äiti on nyt päässyt ääneen mutta toivoisin, että myös Kailajärven poika eli Hannu Kailajärvi pääsisi ääneen.

15.6. jälkeenhän siihen ei pitäisi olla mitään estettä?

Räksyttäjien mukaanhan siihen mennessä sijoittajat ovat puolensa valinneet. Koko WinCapita vyyhtii purkautuu ja selviää ainoastaan Hannu Kailajärven kautta. Hannu Kailajärvi on WinCapita. 1,5 vuotta on tutkittu onko se niin. Kyllä se niin kuitenkin on. Ei ole olemassa kymmenen hengen ydinjoukkoa vaikka kyllähän tällainen "rikollisjengi" näyttää hyvältä lehtien palstoilla ja lehdet myy.

Onko se niin vaikea uskoa, että yksi mies on tehnyt Suomeen valtavan määrän varakkaita ihmisiä?

Sairasta on myös se, että kaikkia medioita kiinnostaa raha mutta ketään ei kiinnosta se paha olo ja tuska mitä WinCapitan sulkeminen on aiheuttanut. Tällä hetkellä WinCapitassa on jäsenenä myös lukuisia uhreja. Kuka sulki WinCapitan?

Mahdollisesti on myös niin, että median epäpätevä uutisointi on lisännyt suuresti joidenkin sijoittajien tuskaa ja pahaa oloa. Onko tämä ollut tarpeellista ja hyväksyttävää vain siksi, että lehdet myy paremmin? Money talks mutta mielestäni tällainen on ala-arvoista ja anteeksiantamatonta toimintaa. Kritisoin voimakkaasti vastuutonta ja epäpätevää lehtikirjoittelua. Kansa uskoo siihen mitä lehtiin kirjoitetaan ja TV:ssä näytetään ja valitettavan monet ilman minkäänlaista kriittisyyttä. Suomessa media on voimakas auktoriteetti ja lehdistöön luotetaan.

Median puolueettomuuteen on luotettu mutta case WinCapita on räikeä esimerkki valtamedian puolueellisuudesta. Myös viranomaisten tulisi olla kansaa varten eikä päinvastoin. Useat rehelliset suomalaiset ovat saaneet viranomaisilta todella huonoa kohtelua case WinCapitan aikana. Onko Suomi oikeasti näin sairas?

Tämä koko Kailajärven case muistuttaa hyvin paljon meidän kaikkien elämää. Usein on niin, että ulkopuoliset ihmiset tietävät mielestään paremmin jonkun toisen elämästä kuin tämä toinen henkilö itse. Saamme kuulla itsestämme asioita joissa ei ole minkäänlaista kosketuspintaa todellisuuteen.

Muutamat nimimerkit ja nimimerkittömät ovat jopa ihmetelleet miksi Columbo valvoo öisin. Annan ympäripyöreän vastauksen niille muutamalle joita valvomiseni kiinnostaa.

Asia menee pitkälti niin, että silloin kuin Suomessa nukutaan niin maailmalla valvotaan. Mielestäni tämä on minulle riittävä ja järkevä syy valvomiseen silloin kun useimmat Suomessa nukkuu.

Näkemykseni mukaan tällä palstalla muutamat henkilöt kirjoittavat myös usean nimimerkin takaa ja pitävä näin keskustelua yllä keskustelemalla itsensä kanssa. En jaksa uskoa, että olisin tässä asiassa pahasti väärässä.

Kailajärven syyllisyyttä epäilevät tällä hetkellä n. 8000 sijoittajaa, EOK ja Kailajärven äiti.

Mielestäni tämä ei ole mitätön joukko. Sijoittajista moni on tuntenut Hannun pitkään ja Hannu on tehnyt valtavalle ihmisjoukolle suuren määrän rahaa. Äiti on tuntenut Hannun yli 40 vuotta ja EOK:n edustaja on käsittääkseni nykyään tiiviissä yhteydenpidossa Hannun kanssa.

Täällä on kyseenalaistettu näiden henkilöiden tietämys ja luotettavuus useita kertoja. Tähän samaiseen mustamaalaamiseen ovat syyllistyneet myös median edustajat laajalla rintamalla.

En usko millään, että WinCapitan tapauksessa "paras" tietämys olisi mukamas niillä, ketkä ovat seurailleet WinCapitaa vain ja ainoastaan lehtien palstoilla täydennettynä KRP:n tiedotteilla.

Hannu on kiistänyt kaikki syytteet vaikka tammikuussa meille yritettiin uskotella jotain muuta. Tähän asiaan saatiin varmistus eilen. Pidän Kailajärven äitiä hyvin luotettavana tietolähteenä tässä asiassa. Päästäkää Hannu Kailajärvi ääneen niin loppuu kaikki spekulaatiot siitä mitä Hannu on sanonut tai jättänyt sanomatta!

Olen usein ihmetellyt miksi Kari Uoti poistettiin Kailajärven jutusta vaikka mitä ilmeisemmin hän oli edustamassa M. Lahtista tässä hiljattain. Miksi Uoti ei kelvannut avustajaksi Kailajärven tapauksessa?

Sen tiedän varmuudella, että totuus on usein tarua ihmeellisempää.

Jatketaan rakentavaa keskustelua ilman sotimista ja mustamaalausta. Sopiiko tämä edelleen?

Columbo toivottaa kaikille aurinkoista iltapäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti