keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Lehdistötiedote: Hannu Kailajärvestä ja WinCapitasta tehdään elokuva

Lehdistötiedote
Hollywood: Hannu Kailajärvestä ja WinCapitasta tehdään elokuva
Amerikkalainen tuotantoyhtiö on hankkinut Hannu Kailajärveltä oikeudet WinCapita-elokuvaan.
Elokuva tulee käsittelemään aihetta jäsenistön näkökulmasta ja sijoitusklubin tarina tullaan kertomaan ensimmäistä kertaa faktojen pohjalta.
Jäsenistön taholta materiaalia on kerätty alkuvuoden aikana ja amerikkalainen käsikirjoittaja perehtyy parhaillaan jo toimitettuun laajaan aineistoon. Tulevien kuukausien aikana tuotantoyhtiö tulee haastattelemaan myös laajoihin viranomaistoimiin osallistuneita.
Tuotantoyhtiö kiinnostui WinCapitan ja Hannu Kailajärven tarinasta, joka on poikkeuksellisen monitasoinen. Tarina koskettaa suurta joukkoa ihmisiä ja herättää monenlaisia ristiriitoja. Aihe on kansainvälisesti kiinnostava ja erityisen ajankohtainen.
Jäsenistön kohtaama mielivalta ja aiheen yksipuolinen käsittely suomalaisessa mediassa, herättää kansainvälistä kummastusta.
On hyvin poikkeuksellista oikeusvaltiossa, että näinkin suuri kansanryhmä syyllistetään ja länsimainen syyttömyysolettama unohdetaan täysin. Ennen oikeuden päätöksiä suoritettu ajojahti järkyttää ja kiinnostaa, kertoo materiaaliin perehtynyt käsikirjoittaja Hollywoodista.
Yhdysvalloista katsottuna WinCapita koetaan erittäin kiinnostavana. Yksittäisten ihmisten kohtalot synnyttävät monenlaisia kerroksia elokuvan juoneen ja tarinaan. Hollywoodissa etsitään aktiivisesti mielenkiintoisia tarinoita maailmalle kerrottavaksi.
Olimme yllättyneitä, kun pienestä Suomesta löytyi näin mielenkiintoinen tarina, johon liittyy yksittäiset tragediat ja jopa itsemurhat. Viranomaisten ihmetystä herättäneet toimenpiteet ja monet muut erikoisuudet antavat ainutlaatuiset raaka-aineet värikkääseen keitokseen. Toivomme, että voimme tuoda kaikkien katsottavaksi tositapahtumiin perustuvan elokuvan, joka avaa silmiä ja antaa ajattelemisen aihetta. Tässä on lähtökohtaisesti kasassa kaikki menestystarinan ainekset, tuotantoyhtiö jatkaa.
Nyt esituotantovaiheessa olevan elokuvan on määrä olla elokuvateattereissa vuonna 2016. 
Työrauhan takaamiseksi tuotantoyhtiö ei anna toistaiseksi muuta tietoa tuotannon edistymisestä.

10 kommenttia:

 1. Nyt näkee kansa kuinka virkakoneisto ja media ovat toimineet käsikädessä.
  Mtv3 sai journalistipalkinnon WinCapita asiasta, kun julkaisi valheellista "tietoa".

  VastaaPoista
 2. Mahtava juttu! Kuin piste iin päälle!

  VastaaPoista
 3. Kyseessä saattaa olla kaikkien aikojen suurin suomalainen viranomaisrikos, johon on syyllistynyt koko valtion virkakoneisto, krp, syyttäjät, oikeuslaitos, ministeriöt ym. jota media käsikassarana on masinoinut lukijoilleen, saaden siten hyväksynnä suoritetuille toimenpiteille. Herää kysymys, kuka tällaisen mielettömyyden on saanut aikaan ja antanut siihen käskyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon on yksinkertainen vastaus: Suomen Pankki.
   TV1 pääuutisissa 18.3.2008 kerrottua:"Pankit ja rahoituslaitokset ovat kiirehtineet rikostutkinnan aloittamista WinCapitasta".

   Poista
 4. Ja Mika Appelsin on jatkanut valitsemallaan tiellä, Ei tälle miehelle saa järkeä!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että saadaan nämä sontakasat Suomesta esiin!! Vihdosta viimein!! Saavat maistaa omaa lääkettään miten ovat tuhonneet normi-Suomi-ihmisten elämän. Ei muuta kuin kirjoitusta kehiin sinne päin!

  VastaaPoista
 6. On mielenkiintoista seurata, mikä media tiedottaa asiasta ensimmäisenä. Vuoden Lumilapiopalkittuko? Tuskinpa.

  VastaaPoista
 7. http://fi.wikipedia.org/wiki/Erkki_Liikanen

  VastaaPoista
 8. Suomen tv-mediasta ei löydy ketään, kuka tekisi vaikka dokkarin erilaisella näkemyksellä Wincapitasta kokonaisuutena. Toimittajat ovat aivopesseet itsensä toistensa jutuilla. Niin surullisen yksimielistä sakkia. Puhumattakaan kaikista asian ympärillä pyörineistä viranomaisista ja muista "silmäätekevistä". Lukuisat vetoomukset myös Suomen päättäjille ovat olleet ihan yhtä tyhjän kanssa. Hieno juttu tämä.

  VastaaPoista
 9. Uskon todella, että nyt tulee suuri puhdistus. OTL Ilkka Pitkänen oli eilen Järviradion haastattelussa ja siellä totesi vankalla, suoraselkäisellä äänellän, että nyt on suuri ja korkea muuri Wincapitalisten edessä murtunut ja musertuu pikkuhiljaa kokonaan. Yli 5 vuotta on todella ollut Wincapitalisten helvetti irti, on viety kuin vierasta sikaa säkissä. On jätetty heidät oikeuksien ulkopuolelle kokonaan. Ei ole kelvannut todisteita, on vaan takaisin saatu suorastaan ivalliset naurut, sanomalla painokkaastii, että saatte tuhota kaikki asiakirjat, mikä koskee wincapitaa, niin varma vedätys, rikos, pyrämidi ja huijaus se on ollut. Näin sanottiin minulle kuopiolaisen rikostutkijan suulla, kun soitin hänelle, selvittääkseni ihmisten pahoinvointia hänelle. Mites nyt suu pannaan, onko se enää konaan rikos, onko se enää pyrämidi? Vasta nyt ovat tuomarit ottaneet malkan omasta silmästään ja alkaneet kuunnella tosiasioita, eikä mitään olettamuksia ja toteamuksia, että on syytä epäillä... Jos puolustus ei olisi saanut näin jämäkkää miestä kuin OTL, varatuomari Ilkka Pitkästä asiamiehekseen ja tätä Columbon blogia tiedottamiseen, nämä ressukat , ( Wincapitalaiset) olisi listitty, kuin russakat ja lakaistu lattian raosta pois illuminaattoreiden tieltä. HYVÄ Columbo, hyvä Ilkka Pitkänen!!

  VastaaPoista