torstai 15. maaliskuuta 2012

WinCapita-kirja

Tervehdys blogin lukijoille!

Columbon blogi on viettänyt hiljaiseloa jo usean kuukauden ajan. Case WinCapitan osalta näiden kuukausien aikana on oikeudessa ehditty käsittelemään pääjuttua ja KRP on jatkanut mylläämistä erilaisten sivuhaarojen kautta auenneiden asiakokonaisuuksien parissa.

WinCapitan jäsenistöä on kuulusteltu vielä ihan viime viikkoinakin ja kuulusteluja on laajennettu yhä laajempaan ihmisjoukkoon. Jäsenistön kyykyttämisen sijaan yli-innokkaat viranomaiset ovat ehtineet saamaan nenillensä jo monta kertaa. Valehtelua ja laista piittaamattomia toimintamalleja on tullut vastaan laajalla rintamalla.

Monessakin suhteessa odottavan aika on ollut kaikille WinCapitaa seuraaville henkilöille tappavan pitkä.

Inhimillisyys on unohtunut täysin asian lopputulokseen vaikuttavilta ihmisiltä. Mikäli meillä kaikilla todellakin on vain yksi elämä, ei ole mitenkään mielekästä tai edes järkevää keskittyä 24/7 tapaukseen, jonka lopputulokseen meillä useimmilla on hyvin olemattomat mahdollisuudet vaikuttaa. Monen asiaa tarkkailleen henkilön kyllästyminen koko aiheeseen on ymmärrettävää ja täysin inhimillistä. Elämä on tarkoitettu elettäväksi.

On ihaltavaa seurata niiden taistelijoiden tekemistä, jotka ovat jaksaneet painaa läpi tulen ja jään, näiden piinaavien lähes viiden vuoden aikana. Suomalainen sisu on selvästikin maineensa veroinen voimavara.

Olen ottanut tehtäväkseni WinCapitaa koskevan kirjan kirjoittamisen. Pidän tehtävää varsin luontevana jatkona aiempaan aktiiviseen blogin ylläpitämiseen.

Kuluneiden vuosien aikana Columbon blogiin on syntynyt 168 blogikirjoitusta ja yksittäisiä vierailuja on kertynyt 409 439 kpl. Columbo seuraa case WinCapitan kehittymistä ja blogi tulee palvelemaan lukijoita jossain muodossa myöskin tulevaisuudessa.

Tässä kohtaa keskittyminen on kuitenkin mainitsemassani kirjaprojektissa. Mikäli omistat WinCapitaa käsittelevää materiaalia tai haluat kertoa omia kokemuksia, joko nimettömästi tai nimellä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen columbonblogi@gmail.com

Kaikki esille tulevat asiat käydään läpi ehdottomalla luottamuksella ja kirjaan on tarkoitus mahduttaa mahdollisimman laaja-alainen otos jäsenistöltä löytyvää aineistoa.

Haastattelujen kautta kirjaan päätyvä aineisto käydään aina yhdessä läpi tietolähteen kanssa, jotta kokemukset ja kertomukset päätyvät painettuun versioon täsmälleen oikeassa muodossa. On varmasti kaikkien yhteinen etu edesauttaa jäsenistön kokemusten päätymistä myöskin kirjoihin ja kansiin.

Keväisin terveisin, Columbo

2 kommenttia:

  1. Tässä kuule parasta antia kirjaasi
    http://www.oikeus.fi/52556.htm
    Taatusti oikeaa ja totuudenmukaista, saa käyttää...

    VastaaPoista
  2. On huomioitava, että päätöksen anti ei ole lainvoimainen, eikä silloin voida vielä sanoa, että se olisi taatusti oikeaa ja totuudenmukaista.

    VastaaPoista