keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Jyrki Katainen ja WinCapita


Jyrki Kataisen mahdollisesta WinCapita-jäsenyydestä on ollut jo vuosia monenlaisia huhuja WinCapitaan sijoittaneiden keskuudessa. On sanomattakin selvää, että kaikkien WinCapitaan sijoittaneiden nimet eivät kestä päivänvaloa ja siksi viranomaiset ovat jopa hysteerisesti halunneet salata tutkinta-aineistoa.

Tästä samasta paniikinomaisesta salailusta johtuen myös istuntoja on haluttu käydä suljettujen ovien takana. WinCapita oli levinnyt paljon syvemmälle yhteiskunnan rakenteisiin, kuin viralliset tahot ovat vieläkään valmiita myöntämään. Tilastollisestikin on hyvin todennäköistä, että nimilistalta löytyy kansanedustajia ja muita yhteiskunnallisesti hyvinkin merkittävässä asemassa olevia.

Gustaf Hägglundin mukanaolo WinCapitassa ei missään tapauksessa ole poikkeus. Olen jo aiemmissa kirjoituksissa pohdiskellut Hägglundin sijoitusklubiin sponsoroinutta tahoa. Kuka siis suositteli kenraalille WinCapitaan sijoittamista? Nykyisen tiedon valossa Hägglundille WinCapitaa suositteli hänen metsästyskaverinsa. On kiistaton tosiasia, että normaali duunari ei lennä toiselle puolelle Eurooppaa metsästämään villisikoja ja tuskin kenraali muutenkaan hengailee vapaa-ajalla köyhyysrajan alapuolella olevien pienituloisten kanssa.

WinCapitaan sijoitti lähinnä sellaiset henkilöt, joilla oli oikeasti varaa sijoittaa. Sijoittaneet eivät suinkaan olleet niitä yhteiskunnan köyhimpiä, vaikka sellaista illuusiota on haluttu pitää yllä. Tyhjätaskut eivät pystyneet sijoittamaan tuhansien alkupääomaa, vaan sijoittajat ovat olleet enemmänkin hyvin toimeentulevia.

Ministeri Kataisen WinCapita-jäsenyydestä on ollut samanlaisia huhuja, kuin aiemmin oli kenraali Hägglundin jäsenyydestä. Hägglund vahvisti itse sijoittaneensa WinCapitaan, Katainen ei ole vastaavaa kuitenkaan tehnyt.

Kuopion lahja jälkiviisauden alalla, pilkallisesti kirjoittava Savon Sanomat yritti selvittää Jyrki Kataisen WinCapita-jäsenyyttä ja niinpä he soittivat KRP:n tiedottajana kyseenalaista mainetta niittäneelle Maria Vuorivirta-Heikkiselle. MVH:n mukaan Katainen ei ole mukana jäsenrekisterissä. Näinä vuosina, mitä olen Marian tiedottamista seurannut niin en osaa enää suhtautua vakavasti hänen sanomisiin.

Monesti väitetään, että ei savua ilman tulta ja tässä asiassa uskon vasta sitten Kataisen olleen sijoittamatta WinCapitaan, kun saan jäsenrekisterin tarkasteltavaksi. Maria Vuorivirta-Heikkisen lausunto ei katkaissut huhuilta siipiä tälläkään kertaa. Toisen jäsenrekisterin nähneen henkilön mukaan ministerin nimi kuitenkin löytyy nimilistasta. Samainen henkilö kertoi nähneensä myös Hägglundin nimen. Mikä uskottava motiivi olisi valehdella nähneensä Jyrki Kataisen nimi WinCapitaan sijoittaneiden joukossa?

WinCapitaan sijoittaminen ei ole todellisuudessa sellainen häpeä, kuin kateelliset suomalaiset yrittävät jälkiviisaana toisilleen uskotella. Moni muukin olisi halunnut sijoittaa WinCapitaan, mutta esteenä oli joko rahapula tai nalkuttava puoliso. Jälkikäteen on helppo todeta, että "analysoin riskit ja huolellisen harkinnan jälkeen en kokenut konseptia toimivaksi". Niillä tiedoilla ja kokemuksilla, joita jäsenistöllä oli käytettävissä ei WinCapitaan sijoittaminen ollut olleenkaan huono päätös.

Jokainen aikuinen ihminen päättäköön itse, mihin omat rahansa laittaa. Purjeveneen tai urheiluauton ostaminen voi monen mielestä olla hyvinkin tyhmää.

Ohessa Savon Sanomien kirjoitus:

Internetin keskustelupalstoilla leviävä huhu valtiovarainministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataisen Wincapita-jäsenyydestä ei pidä paikkaansa.

- Valtiovarainministeri Jyrki Katainen ei ole Wincapitan jäsen, vahvistaa rikostarkastaja Maria Vuorivirta-Heikkinen keskusrikospoliisista.

Perätön huhu on elänyt jo pari vuotta internetissä, mutta se sai lisävauhtia kuukausi sitten Wincapitan pääepäillyn Hannu Kailajärven naisystävän esitutkintalausunnosta, jossa nainen totesi mm. yhteiskuntamme vaikutusvaltaisen henkilön Jyrki Kataisen olleen mukana sijoitusklubin asiakasrekisterissä.

26 kommenttia:

 1. "WinCapitaan sijoitti lähinnä sellaiset henkilöt, joilla oli oikeasti varaa sijoittaa."

  Mukaan pääsi alussa muistaakseni 250 eurolla. Tuollainen raha vastaa opintotukea.

  "Toisen jäsenrekisterin nähneen henkilön mukaan ministerin nimi kuitenkin löytyy nimilistasta. Samainen henkilö kertoi nähneensä myös Hägglundin nimen. Mikä uskottava motiivi olisi valehdella nähneensä Jyrki Kataisen nimi WinCapitaan sijoittaneiden joukossa?"

  Mitä kirjoititkaan jälkiviisaudesta? Kertoiko sama henkilö nähneensä myös Tommi Mäkisen nimen?

  Tuo motiivi on luettavissa siitä naisystävän lausunnon loppuosasta.

  Jotenkin arvaan, että tämäkin kommentti katoaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä olisi kansalaisten hyvä tietää totuus Jykän osallisuudesta.Samalla selviäisi se onko valtionvarainministerimme tyhmä ja ahne?Näinhän on valtionvirkamiehen suulla Wincapitalaisia määritelty.

  VastaaPoista
 3. >Kyllä olisi kansalaisten hyvä tietää totuus Jykän osallisuudesta.Samalla selviäisi se onko valtionvarainministerimme tyhmä ja ahne?Näinhän on valtionvirkamiehen suulla Wincapitalaisia määritelty.

  Niin tai sitten hän kuuluu siihen enemmistöön jäsenistöstä, joka on rikollinen Laihon logiikan mukaan, eli siis tiennyt heti lähtiessään, että Wincapita on rikollista touhua.

  VastaaPoista
 4. Jotain hämärää ja epärehellistä, jopa rikollista
  toimintaa sisältää WC-tutkinta.

  Miksi ei uskalleta rehellisesti antaa "Appelsinin listaa" puolustukselle.
  Rehellisessä valtiossa ei ole tarve peitellä asioita lakeja rikkoen.
  Mikäli WC-sijoittajissa on pitkän linjan sijoittajia, ja jopa eräs pankki, niin silloin ei ole mitään perustetta syyllistää tavallisia sijoittajia. PANKKIMIEHET SAAVAT TIETOA IHAN ERI TAVALLA, KUIN TAVALLISET TALLAAJAT.

  Eiköhän se syyttäjän virne naamalta häviä, kunhan puolustus tuo esiin faktat.

  SIGNAALISYSTEEMI OLI TOIMIVA, JA SITÄ KÄYTETTIIN USEALLA ERI VALUUTTA-ALUSTALLA ERITTÄIN TUOTTAVASTI.
  M.O.T.

  Peitteleekö KRP juuri sitä, että se on tuhonnut systeemin, jonka markkina-arvo olisi ollut valtava, mikäli toiminnan olisi annettu jatkua.


  Pankeille WC:n toiminta olisi ollut katastrofaalista.
  Velalliset olisivat hävinneet pikkuhiljaa, ja pankkien tuotot romahtaneet.
  Pankit saavat tuottonsa velallisten selkänahasta.
  Mikäli velkojenottajat olisivat vähentyneet radikaalisti, niin pankkitoiminta olisi supistunut murto-osaan nykyisestä.
  SITÄ EI PANKKIMAAILMA, EIKÄ HEIDÄN VIRANOMAISKÄTYRINSÄ HYVÄKSY.

  VastaaPoista
 5. Savon Sanomien kommentaattorina aktiivisesti toiminut Vesa Kärkkäinen paljasti oman asenteellisuuden sekä "veljeä ei jätetä" kirjoituksen. On päivän selvää että kyseinen toimittaja tekee nyt kaikkensa kaverinsa puolesta. Yksinkertaisesti säälittävä toimittaja kuten pari muutakin siinä talossa.

  Miksi ei koko nimilistaa julkaista, miksi Häglundin sotu on virallisista papereista pyyhitty pois kun taas muiden sotut on kaikkien saatavilla.

  Sairasta touhua ei voi muuta sanoa ja kaukana oikeusvaltiosta. Kun aika on kypsä niin on varma että tästä maasta lähtee suuri määrä veronmaksajajia muille maille vierahille.

  VastaaPoista
 6. Nyt olisi ennen vaaleja hyvä nähdä onko Kataisesta mihinkään.Tuskin annan ääntäni sellaiselle puolueelle jossa mukana on Jyrki Katainen .Jos Kataisesta ei ole miestä kertomaan totuutta Wincapitasta..On tässä tarpeeksi jo tavan ihmiset kärsineet ja herrat saa polskutella vapaasti..kyse on kuitenkin valtionvarainministeristä...

  VastaaPoista
 7. miksei asiakasrekistereitä ole toimitettu HANNUN puolustukselle?? syyttäjä Appelsin punottaa ja leuat kiristää kun tulee aihe kohalle eikä suostu luovuttaan niitä.

  VastaaPoista
 8. "Mukaan pääsi alussa muistaakseni 250 eurolla. Tuollainen raha vastaa opintotukea."

  Kuinkas moni ehti lähtemään mukaan sijoitustoimintaan tuolla mainitsemallasi summalla? Tuhannet ihmiset lähtivät mukaan sijoitusklubiin, kun osallistuminen maksoi tuhansia euroja. Tyhjätaskulla ei ole varaa lepuuttaa tuhansia euroja kuuden kuukauden ajaksi. Tulee myös muistaa, että jotkut sijoittivat klubiin kymppitonneja.

  "Mitä kirjoititkaan jälkiviisaudesta? Kertoiko sama henkilö nähneensä myös Tommi Mäkisen nimen?"

  En ollut kuullut puhetta Tommi Mäkisen jäsenyydestä aiemmin. Tämä ei sulje mitenkään pois sitä, etteikö hän olisi nähnyt nimilistassa Jyrki Kataisen nimeä.

  "Jotenkin arvaan, että tämäkin kommentti katoaa."

  Arvasit väärin. Kyseinen kommentti ei kadonnut minnekään.

  VastaaPoista
 9. En tiedä olenko jotenkin itsekäs tai muuten poikkeava muusta capitaan sojoittaneista niin sanotusta tyhmästä porukasta, mutta ihan oikeesti kiinnostas tietää mitä mun rahoille on tapahtunut.
  Onko ne sijoitettu x-lisenssein omistusten kautta tuottavaan valuuttakauppaan niinkuin annettiin capitan sivuilla ymmärtää (ja näin ollen pääomomat ovat tallella?) Vai pitääkö paikkansa median väite, että näin piti tulevaisuudessa tapahtua ja tähän
  menessä jaetutu voitot ovat suurimmaksi osaksi peräisin clubiin sijoitetuista rahoista? Onko Pitkäsen kertoma totta, että clubi käytti
  omia, ei valuttakaupasta ansaittuja varojaan, maksaessan tuottoja? Jos näin on asia,
  mielestäni meitä on huijattu ymmärtämään, että jaetutu tuotot on peräisin valuuttakaupoista.
  Haluaisin nähdä sen jäsenen joka toisin väittää.
  Meidän pitää ymmärtää, että käytävässä oikeusprosessissa (ei mielestäni mistään näkökulmasta reilu), kuitenkin puidaan vain
  syytteitä rahan pesusta ja keruusta (ei meidän jäsenten kohtalosta), niin kauan kun puolustus osoittaa tuotot tulleen väitetystä valuutta kaupasta. En voi ymmärtää miksi tätä todistetta ei voida tuoda julki jos asia näin on. Voisiko joku viisampi neuvoa miksi näin ei toimita!
  Asiahan on kaksijakoinen tietenkin. On niiden etu jotka jo kotiuttivat voittoja ja niiden jotka ehtivät vain sijoittaa (joihin kuulun itse). Ne jotka ovat voitolla ymmärrän hyvin,
  puolustavat capitaa varmasti varauksetta? Mutta ajatelkaa niitä jotka eivät ole omillaan, ja koko prosessi keskittyy tällä hetkelllä
  vain siihen saavatko jo voittoa ansainneet pitää rahansa sen sijaan saavatko minunkaltaiseni rahojaaan ikinä takaisin. Ymmärrämn kyllä tuskan jo saavutetu menetyksestä, mutta eikö reiluuden nimissä
  huoli pitäisi olla meistä, jotka emme edes omiamme ole saaneet takaisin. Kertokaa please asiota paremmin tietävät miksi näin on jos ollaan rehellisellä pohjalla liikenteessä.

  VastaaPoista
 10. Ei mene läpi tämä MVH:n vahvistus. Jos puolustukselle ei anneta todistusaineistoa, ei siihen mitään liittyviä asioita puolesta taikka vastaan saa lausua julkisuuteen, varsinkaan tutkinnassa osallisena. Oikea vastaus tulee pyytää itseltään Kataiselta, se tiedoksi lehdelle. KRP yritti tehdä tässä karhunpalveluksen Kataiselle näin vaalien alla varmaankin pyrkimyksenään vapauttaa Katainen kommentoimasta itse kysymykseen. Se on vain niin yksioikoista, kun ei ole todistusaineistoa. Mitä sitten kentällä tapahtuu, jää nähtäväksi.

  VastaaPoista
 11. On se kumma kun Matti Vanhasesta tuli esille jotain asioita,niin kaikki lehdet kirjoitti siitä ja paisutteli asioita..Nyt kun Kataisesta ja pankista ym.ministereistä on kyse Winkkarin puitteissa NIIN KUKAAN EI KIRJOITTELE.ollaan kuin suoraansanottuna kusi sukassa!!Naurettavaa ja lapsellista.Tälläistä se isovelijärjestö on.

  VastaaPoista
 12. Eikö lehdistö olekkaan kiinnostunut sensaatiojutuista.Luulis sen iskevän kimppuun nyt ennen vaaleja, sais demarit ääniä lisää mutta ei,Mistähän päin nyt tuulee.Kyllä suomessa on hyvin osattu suojella ylempiosaisia,saavat tehdä mitä haluavat ja kansan ei anneta tietää.

  VastaaPoista
 13. Vuorivirta-Heikkinen ei ole koskaan sanonut, että Katainen EI OLE OLLUT Wincapitan jäsen, vaan hän sanoo, että Katainen ei ole wincapitan jäsen. Siis ei ole enää. Onko pystytty poistamaan listalta? Vai hämätäänkö poistamalla sotu? H.

  VastaaPoista
 14. "Jotenkin arvaan, että tämäkin kommentti katoaa."

  "Arvasit väärin. Kyseinen kommentti ei kadonnut minnekään."

  Heh, mitä syytä noin hyvällä kommentilla monen ihmisen vääristymistä ja median sekä poliisin suorittamasta aivopesusta on syytä poistaa? Siis erittäin hyvä kommentti. ;)

  VastaaPoista
 15. Siteerattu Kataisen kokomuksen sivuilta Periaateohjelma:Vastuu: Jokaisen tulee yksilötasolla kantaa tästä henkilökohtainen vastuunsa.Mitä haluat toisten tekevän itsellesi tee myös heille..Ja tästä päivästä oikeudessa tuskinpa montakaan lehdistönjäsentä oikeudessa on Heidän mukaansa kansa ei ole kiinnostunut mitä Hannu kertoo,kiinnostaa vain se mitä syyttäjä kertoo..Joka ei todellakaanymmärrä treidauksesta mitään.

  VastaaPoista
 16. KRP:n hallussa oleva jäsenlista sisältää esille tulleiden tietojen mukaan 7700 nimeä eli Neutechin aikaisen serverin jäsenmäärän noin suunnilleen, marraskuussa 2007 serveri vaihtui Luxemburgiin Root S.A IP-hostingfirman alaisuuteen ja klubin nimi muuttui WinCapitaksi. Noin arviolta 3000 - 4000 jäsentä tuli sen jälkeen mukaan, pääosin tammikuun 2008 aikana. Mahtaakohan KRP:lla olla Root S.A:n aikainen jäsenlista hallussa? Jollei ole niin voi olla sellainen tilanne ettei KRP:llä ole varmaa tietoa siitä onko Jyrki Katainen todella WinCapitan jäsen vai ei. MVH tietenkin tuossa tapauksessa väittää juuri sitä mitä sanoi ettei Jyrki Katainen ole jäsen.

  VastaaPoista
 17. Eiköhän ala pian selvitä median ja krp:n ajojahti niin Hannua kuin sijoittajikin kohtaan. Wincapitalta aiotaan varastaa kaikki, tuhkatkin pesästä. Tsemppiä ja jaksamista Kailajärvelle!!!

  Niin monta turhaa itsemurhaa.

  VastaaPoista
 18. "Vai pitääkö paikkansa median väite, että näin piti tulevaisuudessa tapahtua ja tähän
  menessä jaetutu voitot ovat suurimmaksi osaksi peräisin clubiin sijoitetuista rahoista?"

  Tavallista pisnestä! Ensin sijoitetaan tuotekehittelyyn ja tehtaan rakentamiseen, ja sitten ei kysellä mistä tuotantolinjan auton sarjanumerosta minun voitto tuli, vaan niin kauan kun tehdas näyttää olevan valmis, osakkeet tuottavat, ja tilille tulee mitä pyytää, ja ei yhdelläkään "jäsenellä" tappiota, niin ei yleensä viranomainen haluaa keskeyttää, jähdyttää tilit ja serverit? Varsinkin kun firmalla on enemmän rahaa tileillä, kun maksettava!!
  Ei mee mun kaaliin tää capitan scenaario.

  Jos esim autot olivat sitten tyhjiä kuoria todellisuudessa ja ei saatu myytyä, ja tilit tyhjiä, voitot saamatta, niin sen perusteella "jäsenet" varmaan haluaa viranomaiset tutkivan TEHTAAN johtajat!
  Mutta tässä ceisissä, niin ilman rikospyyntöä sijoittajilta, konfiskoidaan konttorin tiedostot, jäädytetään "varasto" ja yhtiön tilit, pommitetaan tehdas maan tasalle, ja hyökätään sijoittajien koteihin, syyttäen niitä (no ei tarvi mainita):sta, jäähdytetään myös niitten tilit! Sitten seurataan, kuunnellan johtajan puheluita, ja väittää että PR osaston sihteeri on huippusalaisten tietojen kanssa "piilossa" jossain etelän maassa, ja niin kauan kun hän ei ole saatu Suomeen, ei voida tutkia johtajien osaa tapahtuneessa, vaan keskitytään EI julkisuudessa tunnettujen sijoittajiin! (tulihan joku viranomaistaho sanottua että KAIKKI sijoittajat olevan tyhmiä, ahneita, ja muuten vaan rikollisia)

  Ja nyt uutisissa Hannu sanoi että signalsrobootti onkin valmis!
  Eli on saanut valmiiksi tehtaan joka sisustaa ja asentaa konetehtaan osat, niin että nyt vaan puuttuu kuoreet, niin olisi kokonaiset autot valmiit myyntiin, ja osakkeiden arvo olisi.....
  Mutta..???

  VastaaPoista
 19. Olen sponsoroinut reilut 20 jäsentä ja kävin kuulusteluissa niin eivät olleet saaneet puoliakaan
  mukaan ottamien jäsenten nimiä selville eli yli puolet puuttu. Joten kyselin että mikä hätänä, niin monen vuoden jälkeen eikä vielä edes puolessa välissä.
  Vastaus oli että Osa listoista puuttuu.

  VastaaPoista
 20. Muutaman kerran on Puolustusrintamalta tulleista sähköposteista unohtunut vastaanottajien osoitteiden kryptaus. Esim. viime vuoden loppupuolella kävi taas näin. Vastaanottajat olivat näkyvissä, ja joukossa näytti olevan yksi Jyrki Katainen. Sähköpostiosoitteen loppupääte oli vm.fi.
  Jos/kun valtiovarainministeri on yksi jsenistä, niin hän on vain syyllistynyt samaan "tyhmyyteen ja ahneuteen", kuten me muutkin. Mutta ei siinä ole mitään rikosoikeudellisesti rangaistavaa - ei meidän, eikä ministerin kohdallakaan. Jyrki on varmaankin puun ja kuoren välissä, joten on ymmärrettävää, ettei hän ole tullut WC-kaapista ulos. Jos hän tulisi, hän asettautuisi virkamiesarmeijaa vastaan. Ja krp pitää varmasti huolen, ettei Jyrkiä yllätetä WC:stä housut nilkoissa.

  Ja olihan siinä listassa useampikin pankkien sähköpostiosoitteella varustettu henkilö. Kyllähän pankkiammattilaiset tietävät, ettei tuollainen WC:n kaltainen rahasampo voi olla mahdollinen. Ilmeisesti pankkilaiset ovat liittyneet hävitääkseen omat rahansa, vai kuinka. Logiikka puuttuu viranomaisviestinnästä, mutta toimii niin kauan, kun kansa on tietämätöntä.

  VastaaPoista
 21. On superjännä nähdä, kuinka hyvin 'julkinen' totuus pystytään peittelemään suomessa vain sillä ettei asiasta kirjoiteta lehtiin. Verkkoon voi kirjoittaa asioita, mutta mielestäni paperilehti on kaiken A ja Ö tässä asiassa. Esim Jykän taulu pois lehdistä = pois kansan mielestä?! Jotenkin ala-arvoista on se, et miten helposti täällä niellän pureskelematta asioita. USA:sta voi monikin olla jotain mieltä, mut siellä ainakin oikeuden tuomari voi antaa päätöksen valtiota vastaan/potkia vaikka 56kpl virkamieheiä km-tehtaalle jos ne on tehny jtn väärin. Ai suomi? Joo, tota, kaverille kans virka, ja sit pelaan kolopalloo. FUCKING PIGS !!!

  VastaaPoista
 22. Olipa hieno vertaus tuo autotehdasjuttu. Kiitos siitä! Se selventää tyhmänkin pään ajattelua.
  Muuten eikö Suomessa ole perustuslaissa jonkinlainen omaisuuden suoja? Kuinka nyt suurelta määrältä kansalaisia on voitu takavarikon nimellä varastaa, ryöstää omaisuudet ja tuhota liiketoimiset ammatit. Siinä kärsivät koko perheet, myös lapset monella tapaa, kun vanhempien elämä sekaisin. Kuinka voidaan antaa rankka tuomio etukäteen, vaikka ei vielä ollut edes oikeutta istuttu saati saatu mitään tuomiota? Jos vaikka olisi ollutkin kyseessä joku oikea rikos, kuinka voidaan syyttömien elämät tuhota? Niinhän tehtiin myös Wikipressissä kerrotun Pauli Hyppösen tapauksessa. Sekin äärimmäistä terroria tapahtuakseen ns länsimaisessa oikeusvaltiossa. Olen aina luullut, että Suomessakin on jonkinlainen omaisuuden suoja olemassa. Voiko joku selventää täällä, eikö sitä olekaan tavalliselle rivikansalaiselle? Eikö tällainen varastaminen ja ryöstely pitäisi lailla kieltää, mitä pikimmiten? H.

  VastaaPoista
 23. Sinulle, joka tulit mukaan viime vaiheessa: Et voi tietää vielä, oletko menettänyt mitään. Hannultahan estettiin velvoitteidensa hoito, kun sivut jonkun (siis ei Hannun) toimesta suljettiin. Siihen mennessä ei kukaan ollut menettänyt mitään, eikä Kailajärvi ollut senttiäkään keneltäkään vienyt. Sijoittajien omaisuuksiahan vietiin (varastettiin, ryöstettiin) KRP:n toimesta sivujen sulkemisen jälkeen. Eihän Kailajärvelle jäänyt edes mahdollisuutta kenenkään rahoja viedä, kun sivut häneltä suljettiin. Koeta nähdä todellisuus, ettet hauku väärää puuta, etkä ole huolissasi väärästä asiasta! Sinulla ei liene syytä huoleen sijoituksesi suhteen! Sinulle ei vain tieto kulje tällä hetkellä. H.

  VastaaPoista
 24. Muuten eikö Suomessa ole perustuslaissa jonkinlainen omaisuuden suoja?

  Suomessa ei ole minkäänlaista omaisuuden suojaa, vaan KRP voi ryöstää kenen omaisuuden haluavat. He voivat tuhota koko perheen elämän, ja ajaa yrityksiä konkurssiin. NÄITÄ TAPAUKSIA ON PALJON.

  Käräjätuomarit hyväksyvät kumileimasimen tavoin kaikki KRP:n oikut.
  OIKEUSVALTIOSSA ON OMAISUUDEN SUOJA, MUTTA EI SUOMESSA.

  Siksi paras vaihtoehto on siirtää omaisuus ulkomaille, ja yritystoiminta myös pois "Euroopan Myanmarista".

  Mielestäni oikeusministerin, oikeusasiamiehen, ja muiden "viskaalien " toiminta on ollut hävettävää, kun eivät ole vieläkään puuttuneet asiaan. Valtion talous on ajettu kuralle, ja velkakierteeseen.
  Maksaja pitää löytää keinoja kaihtamatta.

  Minun mielestäni Jyrki on WC-jäsen. Ei sen mahdollisen toisen JK:n sähköpostissa ole lyhennettä ".vm".

  JÄSENREKISTERI ON ANNETTAVA VÄLITTÖMÄSTI PUOLUSTUKSELLE. TÄSSÄKIN RIKOTAAN LAKIA KRP:N YLLYTTÄMÄNÄ.

  VastaaPoista
 25. Jos ei Kataisessa ole miestä myöntää olevansa tai olleensa jäsen capitassa niin taidan siirtyä minäkin "persuihin" !!

  VastaaPoista