perjantai 4. helmikuuta 2011

Oikeuslaitos pelkää varatuomari Ilkka Pitkästä


Suomessa on aiemmin totuttu siihen, että pappiin ja poliisiin voi aina luottaa. Yksi länsimaisen yhteiskunnan tärkeistä tukipilareista on ehdottomasti myös puolueeton oikeuslaitos. Case WinCapitan myötä, moni suomalainen on joutunut uudelleen arvioimaan oikeuslaitoksen puolueettomuutta.

Monissa WinCapitan jäsenistön vakuustakavarikkoasioissa on tullut todella selväksi, että käräjätuomarit ja syyttäjät vetävät yhtä köyttä. Moni tuomari on toiminut puhtaasti kumileimasimena, maassa vallitsevan käytännön mukaisesti. On myös tullut selväksi, että asianajajaliiton lakimiehet ovat voimakkaasti kallellaan oikeuslaitoksen suuntaan. Liiton alaisuudessa toimivat lakimiehet eivät rohkene asettua poikkiteloin viranomaisia tai valtiota kohtaan. Henkilökohtainen työuralla eteneminen on tärkeämpää, kuin oman päämiehen oikeuksien puolustaminen. Tämä on surullista, mutta totta.

Varatuomari ja ekonomi Ilkka Pitkänen on punainen vaate monelle syyttäjälle ja käräjätuomarille. Pitkänen ei kuulu asianajajaliittoon ja ymmärrän hänen ratkaisunsa todella hyvin. Liiton lakimiehet ovat liiton nokkamiesten ja -naisten talutushihnassa ja eihän sellaiseen asemaan kannata kenenkään itseään kunnioittavan lakimiehen alistua.

Pitkänen on se samainen lakimies, joka on kaikista parhaiten perehtynyt WinCapitaan ja sijoitusklubin jäsenistön asioihin. Pitkänen on tiedoiltaan ja taidoiltaan todellinen WinCapita-asiantuntija.

Syyttäjät ja käräjätuomarit ovat kilpaa yrittäneet jäävätä Ilkka Pitkästä lukuisista oikeudenkäynneistä. Samanlaisiin jääväysyrityksiin syyllistyi aiemmin myös KRP.

Mikä tekee Ilkka Pitkäsestä niin vaarallisen, ettei häntä millään haluta päästää ääneen oikeussalissa?

Tiistaina 2.2.2011 WinCapitan pääjutun alustavassa käsittelyssä nähtiin jo hyvin tutuksi tullut episodi. Käräjätuomari ei olisi millään halunnut päästää Ilkka Pitkästä edes oikeussaliin. Käräjätuomari ei pystynyt esittämään myöskään älyllisiä perusteluita vaatimuksensa tueksi. Tälläkin kertaa "oikeuden palvelija" sovelsi lakia tavalla, joka on jopa lain vastainen. Lakikirja on case WinCapitan yhteydessä tuomareiden työkalu, jota sovelletaan täysin mielivaltaisesti.

Vaikuttaa vahvasti siltä, että case WinCapitan oikeudenkäynnit on käsikirjoitettu valmiiksi jo viime vuoden puolella. Kaikenlaiset "häiriötekijät" halutaan raivata tieltä, sotkemasta ennalta määrättyä käsikirjoitusta.

OXPAHA kirjoitti 2.2.2011 olleesta istunnosta mm. seuraavaa:

" Ilkka Pitkänen vaati tilaisuuden alussa saada osallistua käsittelyyn, koska hän edustaa asianosaista. Hänen vaatimuksensa perustui lakiin. Käräjätuomari Kari Kangas eväsi Pitkäseltä tämän mahdollisuuden. Päätös ei perustunut lakiin. "

" Syyttäjäviraston ja poliisin olisi pitänyt ottaa huomioon jutun laajuus suhteessa kansalaisten oikeusturvaan, kun he orkestroivat tämän oopperan. Nyt ajettiin taas kerran lain yli, niin että rummut pärisi. Käräjätuomari eväsi Pitkäseltä myös mahdollisuuden valittaa päätöksestään. "

" Mihin lakiin tämä käsittely tulee lopulta perustumaan, kun oikeus saa valita soveltamansa lainkohdat sen mukaan, mikä on kätevää ja järkevää? "


Olen lukuisia kertoja korostanut, että WinCapitan yhteydessä aivan kaikki on mahdollista. Ei kannata kovin pienistä asioista säikähtää tai menettää yöunia. Monenlaista on tähän mennessä tullut vastaan ja taatusti monenlaista on vielä tulossa.

Yksi asia minua suuresti ihmetyttää: Mikä siinä Pitkäsessä pelottaa?


OXPAHAN juttu kokonaisuudesssaan: http://www.oxpaha.fi/uutiset.html

13 kommenttia:

 1. Oikeuden päätös perustuu lakiin ja oikeuskäytäntöön. En toki itse ymmärrä ongelmaa siinä, että Pitkänen olisi voinut istua yleisössä. Sen sijaan näen selkeän ongelman tilanteessa, jossa pitkään avustajana toiminut toimii todistajana - vrt. kaavailtu Kavoniuksen mahdollinen esiintyminen Hannun puolustuksen todistajana.

  VastaaPoista
 2. "Pitkänen ei kuulu asianajajaliittoon ja ymmärrän hänen ratkaisunsa todella hyvin."

  Kun tunnut asiasta tietävän, niin voisitko tarkentaa erosiko Pitkänen asianajajaliitosta omaehtoisesti vai erotettiinko hänet hänen toimiensa ja menettelytapojensa vuoksi?

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka odotettavaa oli, että hässäkkää syntyy
  sekä syyttäjien kuin median kautta tiettyyn suuntaan, mutta ei nyt heti olisi uskonut, että jo ensimmäisessä järjestäytymiskokouksessa rikotaan törkeästi lakia?

  Toinen oli median rakentama lööppi, joka pantiin elämään monissa meedioissa "Kailajärvi RAIVOSI oikeudessa" ja sitten pinenä sivuhuomautuksena, että syytti poliisia ja syyttäjiä huonosta engalnninkielen osaamisesta reboot sanasta. (vääristelyä ja kokokonaisuuden leikkaamista tiettyyn muotoon)
  Elämään haluttiin asia Kailajärvi RAIVOSI!

  Totuus tietenkin on paikallaolleidenkin mukaan, että Kailajärvi ei suinkaan RAIVONNUT, vaan oikoi selvällä ja kuuluvalla äänellä väärinymmärryksiä.

  Jokainen vähänkin tiedonkäsittelyä ja englantia
  opiskellut kyllä tajuaa, että "please reboot our server" tarkoittaa serveritietojen palauttamista, eikä päinvastoin kuten syyttäjät ovat ymmärtäneet, että tuhotkaa serveritiedot.

  VastaaPoista
 4. Hieno uudistus tuolla Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla ettei voi enää nimettömänä kommentoida. Uskaltaa taas Hemmo Koskiniemikin sanoa wincapitalaisia huijareiksi. Tai ehkä se on vain niin hölmö ettei ymmärtänyt viime kerrasta että Suomessa ollaan syyttömiä kunnes on tuomittu eikä edelleenkään ketään ole tuomittu.

  http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/60425-wincpitan-huijarit-ja-eok

  VastaaPoista
 5. Tämä on hyvä muistaa/muistutus Vantaan 2.2.2011 tapahtumista!

  Professori Erkki Aurejärvi kuvailee
  nykyistä oikeuslaitosta:
  http://www.youtube.com/watch?v=3JBvztl-9Gg&feature=player_embedded

  VastaaPoista
 6. Ketä tässä oikeudenkäynnissä asianomaisena olevaa Ilkka Pitkänen edustaa?

  VastaaPoista
 7. Puolueeton oikeudenkäyntikö?

  Syyttäjä käy mediakäräjiä jota hänen vaimonsa Iltasanomien päätoimittajana höystää.

  VastaaPoista
 8. Ei oikeus pelkää Ilkka Pitkästä.

  OIKEUS PELKÄÄ TOTUUTTA, JOKA TULEE ESIIN VÄÄJÄÄMÄTTÄ.

  KRP yrittää laittaa keskiöön käydyn valuuttakaupan.

  Hannun kehittämän signaalisysteemin arvo on moninkertainen sijoituksiin nähden, joten sijoittamiselle oli hyvä peruste, olipa valuuttakauppaa käyty tai ei.

  Minä ainakin ostin lisenssiosuuksia, joilla sain omistusoikeutta nerokkaaseen järjestelmään, ja tuottavaan signaalisysteemiin käyttöoikeuden.
  En ymmärrä, että mitä se KRP:lle kuuluu, että mihin sijoitan rahani.
  Riskisijoituksia tehdään valtavilla summilla,vaikka läheslään kaikki ideat eivät johda tuoteeseen. Sijoittajat ottavat tietoisen riskin, ja kantavat siitä vastuun.
  EI SIINÄ OLE MITÄÄN RIKOLLISTA.

  Wincapita varoitti sijoittamasta velkarahaa ja enempää, kuin on vara hävitä.
  Tätä ohjetta noudatin.

  Omistan nyt "siivun" nerokkaasta systeemistä, jonka markkina-arvo on mielestäni moninkertainen sijoituksiini nähden.

  MITÄ RIKOLLISTA SIINÄ ON ?????????????????

  VastaaPoista
 9. Edustaako Pitkänen tai hänen päämiehensä tässä oikeuskäsittelyssä suoraan asianosaisia? Nythän käsitellään rikosilmoituksen tehneiden kannetta ja vaateita Hannua ja toista pääsyytettyä vastaan.

  Minulla on se käsitys, että Pitkänen toimii sellaisten klubilaisten asiamiehenä, jotka eivät ole ajamassa kannetta syytettyjä vastataan, päin vastoin, ovat nähneet rikosilmoitukset ja tutkinnan aikalailla tarpeettomana. Voin olla väärässä, mutta uskoisin tällä olevan jotain merkitystä asiassa.

  VastaaPoista
 10. Iltalehti julkaisi wincapitaan sijoittaneiden nimiä, mutta osa unohtui...
  http://markosihvonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/60579-jyrki-katainen-wincapitan-sijoittajana-osallisena-rikolliseen-toimintaan#comments

  VastaaPoista
 11. http://www.iltalehti.fi/nettitv/?30367865

  On ihmeellistä, että tuonlaisen selonteon jälkeen vielä edes harkitaan
  oikeuteen menoa. Viilee 1.5h ja korppien korvat punottaa.

  VastaaPoista
 12. Tämä Hemmo Koskenniemi on hyvin sisäistänyt tutkinnan: "Oikeuden ensimmäisessä vaiheessa ratkaistaan pääpyramidin (huijareiden) tekoset ja sitten pienemmät johdannaiset pyramidit, joita on pyörittänyt 600 henkilöä."

  Pyramideja onkin sitten aika läjä. Heh...johdannaiset pyramidit. ;)

  http://markosihvonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/60579-jyrki-katainen-wincapitan-sijoittajana-osallisena-rikolliseen-toimintaan#comment-814932

  VastaaPoista
 13. Katsokaa ja kuunnelkaa!

  http://www.iltalehti.fi/nettitv/?30367865

  VastaaPoista