lauantai 14. elokuuta 2010

Perjantai 13. päivä

Eilinen oli joidenkin uskomusten mukaan pahamaineinen perjantai. Yritin koko päivän löytää poikkeuksellisia merkkejä mainostetusta epäonnesta, mutta en niitä aktiivisesta etsinnästä huolimatta onnistunut löytämään. Toivottavasti myös blogin lukijat selvisivät eilisestä kunnialla, ilman suurempia vastoinkäymisiä.

Olen saanut taas useita sähköpostiviestejä, joissa on ehdotettu aiheita blogiin tarkasteltavaksi. Tulen laatimaan tulevina viikkoina kirjoituksia saaduista materiaaleista. Kiitos jälleen kaikille postia lähettäneille ja muistutan, että otan edelleenkin postejanne mielelläni vastaan.

Suureen viestimäärään mahtuu toki aina muutamia epäasiallisia yhteydenottoja ja se on täysin inhimillistä. Isoon väkijoukkoon mahtuu ymmärrettävästi muutama viheltäjä ja nimeltä mainitsematon netin erikoismies.

Olen useita kertoja ottanut kantaa netin keskustelupalstoihin. Toisinaan nettikeskustelu täyttää hyvän keskustelun kriteerit, mutta valitettavan usein pitkät viestiketjut eivät tuo kenenkään elämään mitään järkevää lisäarvoa. Tekstiä kyllä syntyy ja aikaa kuluu, mutta mitään ei oikeasti tapahtu. Toivottavasti kuitenkin paatoksellinen ja usein jopa pilkallinen kirjoittaminen tuovat helpotusta edes kirjoittajan omaan henkilökohtaiseen tunne-elämään.

Olenkin miettinyt, mitä keskustelupalstoilla asuvat pahanilmanlinnut tekivät aikaa ennen keskustelupalstoja? En todellakaan tiedä, mutta jotenkinhan se oma paha olo on ennenkin pitänyt purkaa ja kanavoida kanssaihmisten tietoisuuteen.

Viikonlopun kunniaksi julkaisen erään humoristisen nettivideon, jonka sain eilen katsottavaksi eräältä hyvältä ystävältä. Videon tekijät ovat mielestäni osuneet asian ytimeen. Pahoittelut videolla esiintyvästä karkeasta kielenkäytöstä.

Leppoisaa lauantai-iltaa teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Heh, ei hätää veljet. Valtakunnassa kaikki hyvin!

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010081712198523_uu.shtml?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=uutiskirje

  Ulkoministeri Alexander Stubb hehkuttaa ja ilotsee: "Tämä on vuoden paras uutinen, aivan mahtava juttu! Kun yksi maailman arvovaltaisimmista lehdistä rankkaa Suomen ykköseksi, niin se on loistava asia kaikille meille suomalaisille. Olen myös varma, että brändityöryhmä ja Jorma Ollila ovat erittäin tyytyväisiä tällä hetkellä."

  tth

  VastaaPoista
 2. http://eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view&id=423&Itemid=65

  Jos Suomi on amerikkalaislehden mukaan noilla kriteereillä ykkönen, niin herää kysymys millaisessa maailmassa me elämme?

  VastaaPoista
 3. Oikeutta onnelaan!

  "Suomi maailman paras maa"?

  Parasta maata valittaessa ei ollut aiheena ihmisoikeudet ja viranomaisrikollisuus. Suomen oikeuslaitos ja poliisi sekä muu viranomaistoiminta on maailman koruptuneimpia. On lukuisia esimerkkejä, niin yksityisiin ihmisiin, kuin yrityksiin ja yhteisöinin kohdistuvista laittomista toimenpiteistä. Niinpä Suomen yhteiskunan pahin uhka ja ongelma on poliittisen vallan alaisuuteen alistetun oikeus, poliisi ja asianajajamafian toiminta. Suomi on hyvä maa monessa mielessä ja vielä paremmaksi tulee, kunhan saadaan poistettua em.
  mädännäisyys

  VastaaPoista