perjantai 30. heinäkuuta 2010

Jouni Laiho sekoilee jälleen


WinCapita -vyyhdissä kasvonsa menettänyt Poliisihallituksen Jouni Laiho ei kunnioita oikeuslaitoksen päätöksiä. Sisäministeriön arpajaishallintopäällikkö Laiho ilmoittaa Taloussanomille antamassaan nettihuutokauppoja koskevassa haastattelussa seuraavasti: "Jos päätökset eivät muutu, eli todetaan että tämä on vain kauppatapa, siihen tullaan silti aivan varmasti puuttumaan. Se pannaan sitten uudistetulla lainsäädännöllä uomiinsa."

Lain mukaan eduskunta säätää lait, mutta virkamiehet eivät tätä aina tahdo muistaa. Monesti olen myös kuullut kansanedustajien olevan voimattomia virkamieskoneiston jyrän alla. Toivon todella, että suomalaiset valitsevat tulevaisuudessa eduskuntaan rohkeita henkilöitä yhteisistä asioista päättämään.

Laihon antamasta haastattelusta käy selvästi ilmi se, että pyramideihin hurahtanut Jouni on valmis jopa muuttamaan lakia, jotta rehellisestä liiketoiminnasta saadaan rikollista.

Ajojahdit eivät tästä maasta lopu, Laihon kaltaisten virkamiesten saadessa riehua ja rellestää mielikuvitusmaailmassa. Kyseinen erikoismies on nähnyt pyramideja viime vuosina enemmän, kuin niitä on koko ihmiskunnan historiassa edes ehditty rakentamaan.

Voisiko joku ystävällinen toimittaja hakea Jounilta lausunnon WinCapitan nykytilasta? Laiho on ollut sijoitusklubista kovin hiljaa. Miksi?

Laihon erikoinen haastattelu löytyy oheisen linkin takaa:
http://www.taloussanomat.fi/kauppa/2010/07/29/senttihuutokauppa-porskuttaa-jahdista-piittaamatta/201010469/12

10 kommenttia:

 1. Laihon kommentti osoittaa sitä valitettavaa tosiasiaa, että virkamiehet (lainsäädäntöneuvokset ja vastaavat) laativat ministereille ehdotukset lakipykälistä ja kyvyttömät ministerit vievät ne eduskuntaan siinä muodossa missä ne ovat tulleet heille ja "aivokuolleet" kansanedustajat hyväksyvät ne useissa tapauksissa sellaisenaan kun eivät ymmärrä lakien sisältöä. Hirveää jälkeä siitä onkin syntynyt useissa tapauksissa kuten esim. pakkokeinolain jotkut pykälät osoittavat. Äkkiähän sitten virkamiehille tulee se käsitys, että kaikki mitä he haluavat menee läpi muitta mutkitta.

  VastaaPoista
 2. Oli suo, kuokka ja Jussi. Sitten tuli verkkobisnes, Jouni Laiho ja ne pyramidipelit...

  / Pomppis

  VastaaPoista
 3. Jos oikeudessa saa vapauttavan päätöksen ja voittaa, niin sitten muutetaan lakia niin, että seuraavassa oikeudenkaynnissä häviää. Laiho on ottanut tässäkin tapauksessa oikeuden omiin
  käsiin. Valtion ja tämän virkamiehen taholta otetaan tietyin väliajoin ihmisiä ja yrityksiä silmä-
  tikuksi ja ajetaan toimintoja alas keinolla millä hyvänsä ( Nils Gustafsson, Alpo Rusi, Liisa Mariapori, Vesisepot, Akku Partanen, Lisitzin, GNLD, Herbalife, Move, Fiksuhuuto, WinCapita ym. ) Näissäkin on vedetty vesiperä. Meno on kuin entisessä DDR:ssa ja Neuvostoliitossa.
  Menettääkö lainsäädäntö, toimeenpano ja tuomiovalta merkityksensä, kun tämä valtion suojatti
  Laiho yksittäisenä virkamiehenä uhoaa, että lakia tullaan muuttamaan jos toimintaa ei muuten saada loppumaan. Kuinka kauan tätä virkamiestä on siedettävä tässä maassa, joka on jatkuvasti tuloksetta
  muutamaa poikkeusta lukkunottamatta vainonnut ihmisiä ja yrityksiä ja laittanut vireille mitä
  ihmeellisempiä asioita ja kansa maksaa. Mies ei enää näe kapean putken läpi, kuin laittomia arpajaisia, pyramideja ja ponzeja. Suomeen ei kannata jäädä jos kehittää tai tuo jotain uutta ja se ei
  sovi virkamiehille, etkä toimi heidän toiveidensa mukaan. Jos poikkeat säännöstä ja vielä rikastut, niin sinut tuomitaan rikolliseksi. Siitä pitää kyllä huolen Suomen virkamiesmafia.

  VastaaPoista
 4. "Laihon antamasta haastattelusta käy selvästi ilmi se, että pyramideihin hurahtanut Jouni on valmis jopa muuttamaan lakia, jotta rehellisestä liiketoiminnasta saadaan rikollista. "

  Juuri tämä asia minustakin paljastaa Laihon vainoharhaisuuden ja hän käy ikäänkuin yhdenmiehen sotaa jopa oikeuden tuomioitakin vastaan tajuamatta ollenkaan, että hän on kuin punakka norsu lasikaupassa joka vaan murskaa ja tallaa kaiken allensa.

  Suosittelen Laiholle kappaletta "mun aika mennä on", ettei tarvitse käskeä!

  VastaaPoista
 5. Järkyttävää, jos Suomessa tulevaisuus todellä tulee muuttumaan tuohon suuntaa, että mikäli viranomaiset häviävät nostamansa täysin järettömät juttunsa ja kanteensa oikeusportaissa, niin he tulevat muuttamaan lakia niin, että tulevat voittamaan juttunsa jälkikäteen uuden lain voimalla.
  Suomen viranomaiset tulevat varmaan säätämään uuden lain jolla voidaan vaan kylmästi takavarikoida ihmisten omaisuutta verukkeella, syytä epäillä. Tämän takavarikoidun omaisuuden saa pitää ihka omanaan se viranomainen, joka on keksinyt ja kehdannut nostaa kanteen joka perustuu pykälään, syytä epäillä vaikka häviäisikin juttunsa oikeusasteissa.

  VastaaPoista
 6. Veikkaan, että Case Wincapitassa on jokatapauksessa pahin vielä edessä ja se ei enää voi hyvin päättyä tämän yhteiskunnan kannalta, koska niin paljon epäoikeudenmukaisuutta siihen liittyy.

  Laiho itse on syyllistynyt selkeään törkeään jäsenten tuomitsemiseen esitutkinnan aikana, joka on Suomen lain vastainen teko ja sen jokainen jäsen muistaa aina, kun nyt vaikka täälä Columbon sivuilla hänen naamansa näemme ja muutenkin jäsenten muisti on pitkä ja kaikki tullaan tönkimään, vaikka siihen menisi koko elämä.

  Hyvävelijärjestelmä on jyrännyt monia aina Vesisepoista lähtien, mutta Wincapitan kohdalla jyräykselle pannaan piste ja siihen capitalaisista löytyy kyllä voimaa ja tahtoa taistella oikeuksiensa puolesta ja koko tämän isänmaamme puolesta sisältäpäin tapahtuvaa rappeutumista vastaan.

  Ensin tulee Kailajärven ja Kavoniuksen ilmahyökkäys pipsiavaruudesta ja sitten lähtevät
  EOK:n panssarivaunut joita komentaa Pitkänen ja niiden takana tuleva tuhannet capitasissit hampaisiin asti aseistettuna ja divisioonan komentajana toimii kenraali X

  Tykistö jauhaa vastustajan asemia EOK:n pienen suurenmiehen Juntusen mahtiäänisellä komennuksella.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tämä on ihmeellistä ja kallista meininkiä, jos pitää paikkaansa, että perjantaina olisi Hentusen Riston matkustuskielto peruttu! Saatetaankohan Risto yhtä isolla ryhmällä takaisin Thaimaahan millä hänet haettiin Suomeen. Varmaan saatetaan, koska iso virkamiesryhmä saa taas mahtavan lomareissun veronmaksajien rahoilla kaukomaihin. Toivottavasti Suomen viranomaiset hoitaa Ristolle yhtä näyttävän kotiinpaluu tilaisuuden, kun oli tuo hakureissukin tiedotustilaisuus!

  VastaaPoista
 8. Luihun kohdalla pätee armeija ajoilta kaverini lausuma:
  -ampumatoimikunta olen minä nn.
  Kyllä ärrä ja ässävikaset lisääntyy virkamieskunnassa
  kunhan asiat etenee....

  VastaaPoista
 9. Totta on, Risto Hentusen kaikki matkarajoitukset ovat poistettu itse asiassa jo viime viikolla ja antaa taas yhden naulan KRP arkkuun koko tässä naurettavassa leikkitutkinnassa. Tuli vaan aika kalliiksi kaverin tuominen suomeen ja varmasti Thaimaan poliisivoimat kiittelevät paikkaansapitävästä "informoinnista".

  Kaveri tuotiin väkisin kotoansa vaimonsa ja lastensa luota toiselle puolelle maapalloa, sen takia että joku virkamies sanoi nämä sanat:" "Meillä on aika vähän vielä tietoja asiasta, mutta tämänhetkisten tietojen valossa näyttää siltä, että kyseessä on lainvastainen, rangaistavaksi säädetty pyramidipeli.".

  Ja kaikki tämä maksettiin veronmaksajien rahoilla,josta ei tietenkään saada enää ketään vastuuseen.

  Hieno homma että saatiin taas yksi turha kuluerä selville. On aivan turha syyttää Winkkarilaisia valtion rahojen törsäämisestä, todisteita kun ei saada ko:ssa esittää niin ainoa vaihtoehto on viedä asiaa vain ylemmille oikeusasteille. Koko tässä jutussa on vain kysymys ajanpeluusta, eli siitä että juttu vanhenee ja virkamiehet pääsevät tästä kuin koira veräjästä. Tämä on tietenkin maan tapa ja siis aivan normaalia.

  / Pomppis

  VastaaPoista
 10. Jouni Laiho tämä on sinulle!

  Sinä olet valtionvirkamies,me veronmaksajat maksamme sinun palkkasi.
  Sinun asemassa olevalla ihmisellä ei luulisi olevan ongelmia saada TV:stä ohjelmaaikaa jos sitä haluat,otaksun näin.
  Järjestä aika suoraan TV lähetykseen ja keskustellaan lähetyksessä mitä olet saanut lausunnoillasi aikaan.
  Minä tiedän mitä lausuntosi ovat aiheuttaneet ja olen sitä mieltä että muidenkin veronmaksajien olisi se syytä tietää.

  VastaaPoista