keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Oulun KRP sulki WinCapitan rahaliikenteen


WISH WinCapita Oy on ollut viime viikkoina KRP:n hyökkäysten kohteena, vaikka virallisesti uusi yhtiö ei ole tutkinnan kohteena, eikä yhtiötä epäillä mistään rikoksesta. Epävirallisesti ja käytännössä tilanne näyttää kuitenkin täysin erilaiselta.

WISH WinCapita Oy:n hallitus lähestyi huhtikuussa omatoimisesti KRP:tä päästäkseen selvittämään julkisuudessa olevat yhtiötä koskevat perättömät väitteet. KRP ei kuitenkaan halunnut ottaa yhtiön edustajia vastaan, sillä he kertoivat etteivät palaveeraa yksittäisten yritysten kanssa.

Viimeisen kahden viikon aikana kahden WISH WinCapita Oy:n hallituksen jäsenen kotiin on tehty kotietsintä ja kummassakin yhteydessä on takavarikoitu tietokoneet ja muuta irtainta.

Kotietsintöjä suorittavien viranomaisten kanssa käytyjen keskustelujen yhteydessä on koko ajan korostettu, että tutkinnat koskevat puhtaasti "vanhaa WinCapitaa", eikä uutta osakeyhtiötä epäillä, eikä tutkita. Takavarikkoon on kuitenkin joutunut uuden yhtiön omaisuutta: tietokone, matkapuhelin ja erilaisia asiakirjoja, vaikka tutkijoille on todistetusti näytetty omaisuuden olevan yhtiön omaisuutta.

Surkuhupaisaa on se, että takavarikoitu tietokone, kännykät ja asiakirjat ovat vain muutamia kuukausia vanhoja. Yksikään noista takavarikoiduista irtaimista ei siis ollut edes fyysisesti olemassa vanhan WinCapitan aikana. KRP yrittää löytää jonkinlaisen aasinsillan, joka yhdistäisi vanhan WinCapitan ja uuden yhtiön toisiinsa. Tulee muistaa, että uutta yhtiötä ei kuitenkaan virallisesti tutkita.

Vanhaa WinCapitaa ei myöskään ole missään todistettu rikolliseksi ja nyt KRP:n tutkinnanjohtaja(t) yrittävät epätoivon vimmalla, laista piittaamatta terrorisoida myös uuden yhtiön toimintaa. Kuka todellisuudessa on roisto? On todistettua faktaa, että toisinaan poliisit tekevät rikoksia siinä missä "oikeatkin" roistot.

KRP on hyökännyt WISH WinCapita Oy:n kimppuun kiertotietä ja todella halpamaisesti. Kotietsintöjä suorittavat henkilöt eivät edes ymmärrä, mitä he oikeasti tutkivat ja mikä on case WinCapitan nykytila. Rivimiehet suorittavat laput silmillä esimiehen antamia käskyjä. Kyseinen organisaatio ei voisi olla edes olemassa, jos jokainen virkamies ajattelisi ja kyseenalaistaisi. Tunnen monia entisiä poliiseja, jotka ovat lopettaneet työnsä poliisiorganisaatiossa todettuaan monen johtajan olevan täysin läpimätä. Epärehelliset johtajat käyttävät taitavasti järjestelmää hyväkseen.

Tällä viikolla käytyjen WISH WinCapita Oy:n hallituksen kuulustelujen yhteydessä kuulustelija ja tutkinnanjohtaja ovat myöntäneet, että Oulun KRP sulki WinCapitan rahaliikenteen. Tämä on katastrofaalinen teko, jolla aiheutettiin peruuttamatonta tuhoa ja valtavia menetyksiä.

Rahaliikenteen sulkeminen on yksistään niin suuri VIRHE, että se riittää motiiviksi KRP:n nykyiselle toiminnalle. KRP valehtelee, mustamaalaa ja lietsoo vihaa suojellakseen ja peitelläkseen omia tekojaan.

91 kommenttia:

 1. Aivan uskomatonta, jos näin voi enää edes tässä casessa sanoa.

  Kuka korvaa rahallisen ja henkisen tappion, minkä verran, ja millä aikataulua? Innoissaan ollaan aina korvaamassa pankeille menetettyä ilmaa, mutta kun oikeat ihmiset kokevat oikeita tappioita oikeden rikosten seurauksena, joita suorittaa poliisi jonkun tahon käsikassarana, tuskin koskaan päästään sovintovaiheeseen saakka.

  Ei riitä sanat kuvailemaan ristiriitaisia tunteita enempää...

  -lurtsa

  VastaaPoista
 2. Tässä nähdään mitä pankkimaailman ylitsekävely päiväkäskyt tarkoittavat.
  Surullista kertomaa vahvasta korruptiosta maassamme,jota edistää myös viranomainen.

  Onko todella näin että Krp voi kävellä kaikkien oikeusasteiden,ihmisoikeuksien,sekä yhtiöiden oikeuksien yli ilman sanktioita?

  Krp ja tutkijat kaivavat nyt verta nenästään,sillä tähän sijoittaja joukkoon mahtuu väkeä joka ei krp:tä pelkää.
  Tällä menolla on täysin varmaa että uhreja tulee myös tämän leikkiviranomaisen puolelta,vaikka muuta toivoisimme.
  Eikä uhrit ole koskaan hyväksyttävissä.
  Mutta joku laki tähän pelleilyyn,(sitähän se nyt enää on) on löydyttävä!!
  Maastamme ei sitä instanssia löydy,joten asia on levitettävä mahdollisimman laajaan tietoisuuteen maailmanlaajuisesti!!!

  VastaaPoista
 3. Jo on helvetti,jos ei näitä sairaita idiootteja kukaan saa vastuuseen!

  VastaaPoista
 4. Käykääs katsomassa alla olevasta osoitteesta meidän oikeuslaitoksen oikeudenmukaista toimintaa. Kyllä tämän ohjelman jälkeen usko palaa Suomalaiseen oikeusjärjestekmään. Lopussa käy ilmi hyvin selvästi kuinka viranomaiset oikeusministeriä ja valtakunansyyttäjää myöten ovat vahvasti vääränkin työkaverin tekemän päätöksen takana, KAVERIA EI JÄTETÄ!!
  http://ohjelmat.yle.fi/mot/etusivu

  VastaaPoista
 5. no nyt on enää auki kuka näitä "neropatteja" oikein käskyttää...

  VastaaPoista
 6. Hei Columbo!Luin irjoituksesi jos tuo on kerta totta niin käsittääkseni minulta lähti 2007 vuonna ajatus Markku Ranta-Aholle e-maili kuuluu näin"älläisen 2007 vuonna "Hei, Moneybookerssin säännöt kieltävät rahan välittämisen laittomiin pyramiidinpeleihin tuonne jos laittais asiallista mailia niin se menis kiinni. http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=terms


  Terveisin Antti Suhonen

  VastaaPoista
 7. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että Oulun KRP:n takia on jäänyt rahat saamatta? Eli KRP:llä on ollut koko ajan tieto siitä, mikä oli syy rahaliikenteen keskeytymiseen ja siten ei se KRP:ssä aiheuttanut syytä tutkia, mikä esti rahaliikenteen jatkumisen. Onko sitten KRP:llä tieto myös siitä, mikä taho hyökkäsi wincapitan sivuille aiheuttaen hakkeroinnin ja serverin kyykähtämisen? Ei kai vaan ole murot olleet KRP:n puolesta työn touhussa?

  Yhtiön hallituksen jäseniin kohdistuvat hyökkäykset tukevat vain edelleen sitä tosiasiaa, ettei asiat ole mitenkään selvinneet reilun kahden vuoden aikana.

  VastaaPoista
 8. Tervehdys Antti!

  Olet asiassa yhtä pahasti väärässä, kuin KRP:n tietty osasto. Suosittelen sinuakin tutkimaan ennen tuomioiden jakamista.

  Antti missä viipyvät sinun todisteet väitteidesi tueksi? Mihin perustat väitteesi? Suomi24 ei ole uskottava tietolähde.

  Näyttää vahvasti siltä, että menit samaan retkuun, kuin monet muut ennakolta tuomitsevat. Harmi.

  VastaaPoista
 9. Hei Columbo no Tienausko on sitten luotettava tiedonlähde?.Tarkastelehan Moneybookersin sääntöä
  11. Prohibited Transactions
  "Multi-level marketing, pyramid selling or ponzi schemes, matrix programmes or other “get rich quick” schemes or high yield investment programmes" Tuota ehdotin KRP;n tutkijalle 2007 vuonna,että siten sen saisi ehkä kiinni.Sitä en tiedä ovatko sitä käyttäneet?
  Mutta minä olen vakaasti KRP;n puolta olenki postittanut jopa poliisiylijohtaja Mikko Paaterollekkin tästä WinCapitasta sekä uudesta,että vanhasta myöskin monia e-maileja on lähtenyt tutkijoille.

  Hannun ja neljän muun WinCapita asia käsittääkseni syyttäjä päättää kuukauden kuluessa siitä syyttääkö vai ei.

  Terveisin Antti

  VastaaPoista
 10. Kylläpä on melkoista toimintaa KRP:n puolelta, tajuaakohan ne itsekään millaista vahinkoa ovat saaneet aikaan.. hajonneita perheitä, taloudellista ahdinkoa ja paljon paljon muuta. Jos (ja kun) Wincapita todetaankin sitten joskus aivan "oikeaksi" liiketoiminnaksi täältä ainakin lähtee aika mehevä korvausvaade valtiolle menetetyistä tuloista.

  Eikö tässä maassa kenelläkään ole "munaa" puuttua näihin uuteenkin WISH Wincapitaan kohdistuneisiin hyökkäyksiin??? Kaikkea kyllä luvataan kun on vaalien aika, mutta siihen ne teot sitten jäävätkin.

  VastaaPoista
 11. Melkoisen törkeätä touhua taas,uskooko joku oikeasti vielä mitään mitä tutkinta puhuu?suomi on menettänyt sekä olemattoman maineensa että rahansa.Ketään se ei kyllä tunnu kiinnostavan,ihmiset ovat vain "karjaa" tässä maassa.Tästäkään tuskin ketään oikeaa syyllistä rankaistaan.

  VastaaPoista
 12. Koska aletaan nostamaan julkisuuteen Moneybookersin saamia välityspalkkioita klubin toiminnasta, jotka nousevat useisiin miljooniin euroihin, sekä myös Nordean välityspalkkioista, mitä ovat ottaneet rahanvälityksestä? Moneybookersin nimeä ei saa edes näkyä missään tutkintamateriaalissa.

  Jos klubiraha on saastunutta joillekin, sama kohtelu täytyy myös olla pankeilla kuin muillakin tätä rahaa saaneilla/käsitelleillä.

  Nyt pankkirötösherrat esiin ja pian!! Muuten kansa alkaa kapinoimaan!

  VastaaPoista
 13. Tervehdys Antti!

  Et löytänyt äskeisestä viestistäni tarjottua punaista lankaa. Minäkin kunnioitan Moneybookersin sääntöjä, mutta en ymmärrä miten saat väännettyä WinCapitasta pyramidin.

  Kerro, mitkä todisteet tukevat pyramidiväitettä?

  Joudun tuottamaan pettymyksen ja paljastamaan, että minun tietolähteeni ei ole Tienaus-foorumi.

  Vastaa vielä seuraaviin: Missä rikos? Mikä rikos? Kuka teki? Miten teki ja milloin teki?

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 14. Hei kyllä se on pyrämidi miten selität kun Pauli maikkarilla kertoo,että hän ei ole itse tehnyt valuuttakauppaa,mutta tuotot on yli 700 prosenttia kk
  Ja samaan ääneen taas toinen väittää,että itse piti tehdä valuuttakauppaa, ja Hannu taasen väittää,että WinCapita ei ole tehnyt valuuttakauppaa.Elikkä valuuttakauppaa ei tehtiin.Niikö?

  Valuuttamarkkinahuijaus(Forex.scam)
  n mikä tahansa huijaus jossa yksittäisiä sijoittajia pyritään harhauttamaan saamalla heidät uskomaan,että heillä on mahdollisuus suuriin voittoihin kansainvälisillä valuuttamarkkinoilla.Eli WinClub/WinCapitaan meni,vaan rahaa sisään,joka uudelleen jaettiin 6 KK päästä vanhemmille jäsenille....

  Miksi Columbo WinCapitalla ei ole todisteita valuuttakaupoista sehän tässä ratkaisisi ihan kaiken..Missä ne on ne valuuttakauppaa ei käytiin.
  Rikokset tiedät 1. rahankeräysrikos 2.Törkeä petos 3 veropetos nämä ainakin tulee näille ekoille WinCapita käräjille.Ja kyllä Moneybookers voi hyvinki katkaista viranomaisen käskystä rahaliikenteen jos on epäilys moneybookersin sääntöihin nojaten PONZISTA.

  Terveisin Antti

  VastaaPoista
 15. Tervehdys Antti!

  Osasin odottaa jotain tuollaista. Pelkkä epäilys ei lain mukaan riitä tuomitsemaan ketään. Epäilty ei muutu syylliseksi ilman todisteita, syytettä ja tuomiota. Tällä hetkellä ei ole olemassa noista mitään.

  Todisteet puuttuvat, syytteet puuttuvat ja tuomiot puuttuvat ja silti sinun mielestä oli oikein KRP:n toimesta katkaista WinCapitan rahaliikenne. Niinkö?

  Suomi24 ja Wikipedia yhdessä eivät riitä todisteeksi oikeussalissa. Muista vielä sekin, että mm. MTV3:n Sallan tietolähde oli hänen oman kertomansa mukaan Suomi24.

  Huhut tarvitsevat tueksi kovaa faktaa. Missä ovat faktat? Onko se fakta, kun Salla sanoi?

  Olet ymmärtänyt WinCapitan toimintaperiaatteen väärin, siinä missä enemmistö WinCapita -casea seuraavista.

  WinCapitan ei tarvitse todistaa rehellisyyttään kenellekään ulkopuoliselle. Suomessa on laki, jonka mukaan täällä eletään. WinCapitasta ei saa tehtyä rikollista siitäkään huolimatta, että WinCapitan ulkopuoliset eivät pidä WinCapitan toiminnasta.

  Edelleen samat kysymykset ovat vailla vastauksia: Missä rikos? Mikä rikos? Kuka teki? Miten teki ja milloin teki?

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 16. Hei Columbo eihän minä näytä asioita voi tietää kyllä KRP tietää ne.Ja usko ihan varmasti WinCapita tuomitaan ja monta sataa ihmistä kuulemma.Miksi WinCapita ei näytä valuuttakauppa tuottoja?Tai kolmas osapuoli jos sellainen on ollut?Miksi tämä'n kolmannen osapuolen sopimusta ei näytetä,että olemme sopineet,että olemme saaneet valtuudet tehdä WinCapitan valuuttakauppoja..Hannu sanoo videolla,että valuuttakauppaa ei itse yhtiö käynyt no mistä ne rahat olisivat sitten muutoin kasvaneet kun siitä,että ihmiset lapioivat systeemiin,vaan lisää rahaa.

  Ja kyllä ne todisteet on jo syyttäjillä tästä oli tiedotuskin elikkä seuraavaksi saatte ne nähä käräjäsalissa.Esitutkintahan on jo viiden pääepäillyn kohdalla jo valmis.

  Mutta te sponsorit tahdotte,vaan suojella rikoksella saatuja rahoja jotka ONNEKSI on monella jo poliisi saanut kiinni!

  Terveisin Antti

  VastaaPoista
 17. Voi sinua Antti...

  Tiesin, ettet sinä tiedä ja hyvä, että sanoit sen nyt myös itse ääneen.

  Ennen vielä luulit tietäväsi, mutta nyt sentään olet oppinut myöntämään, että sinä et tiedä case WinCapitasta kovinkaan paljoa.

  Puhut paljon, hehkutat omaa ylivertaisuuttasi, ja kiukuttelet lapsenomaisesti WinCapitaa vastaan. Mitä luulet, minkälaista arvostusta saat KRP:n leirissä?

  Olet uskotellut KRP:llekin, jos vaikka mitä ilman todellista tietoa. Onko KRP oikeasti uskonut sinua, vaikka on päivänselvää, että sinäkään et tiedä? Miten itse koet asian?

  Kukaan järkevä aikuinen ei usko, että monta sataa ihmistä tulevat saamaan tuomioita case WinCapitan yhteydessä. Esittämäsi luku perustuu mielikuvitukseen vai mistä väität tämän luvun saaneesi?

  Näkemykseni mukaan se on vain ja ainoastaan WinCapitan etu, että käräjäsaliin päästään. Korostan sanaa päästään, eikä suinkaan jouduta niin kuin joku tietämätön voisi luulla.

  Jälleen kerran joudun tuottamaan sinulle pettymyksen myös siinä, että Columbo ei ole WinCapitan sponsori.

  WinCapitan sponsorit ja jäsenet näkyvät tekevän laajassa rintamssa ja hyvässä yhteishengessä töitä, jotta mustamaalaajat ja valehtelijat joutuvat vastuuseen perättömistä väitteistään aiheestan WinCapita.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 18. Niin vastaan vielä siihen kun kysyt oliko minun milestä oikein jos KRP sulki rahaliikenteeen..Vastaus totta hitossa oli oikea ratkaisu..WinCapitan pääjehut nyt kun tämä menee kaiketi oikeuteen nyt pitäs olla näyttöjä VALUUTTAKAUPOISTA eikö?

  Terveisin Antti

  VastaaPoista
 19. Antakaa Antti Suhosen alias Cluso627:n riehua siellä suomi24:ssä ystävättärensä Adan kanssa, please! Antti on kertonut olevansa sairas.

  VastaaPoista
 20. Hienoa Columbo! On se vaan mahtavaa kun on edes yksi foorumi jossa saa totuuden kuulla case Wincapita. Jos tämä Oulun krp;n toiminta on totta niin johan on sikamainen ja raukkamainen teko.Epäilen että krp meni Madoff huijaus euforiin mukaan ja langetti Wincapitan samaan kastiin todistaen näin oman typeryytensä.Valitettavasti krp;n yksilöt muodostuvat KATEELLISISTA ihmisyksilöistä joille joidenkin menestyminen on vain liikaa.Mutta... jos Suomi nimisessä valtiossa on joku päättävä taho(epäilen suuresti) niin oikeus voittaa. Jos näin ei tapahdu niin on siis mentävä euroopan oikeuteen jossa (jos hyväveli järjestelmä ei estä) toivon mukaan suomi niminen roistovaltio viimeistään tuomitaan mittaviin korvauksiin jäsenille.

  VastaaPoista
 21. Uskomattoman tyhmä kaveri tuo Antti!
  Vaikka on mukamas asioita seurannut ja tietää itsensä ja äitinsäkin mielestä kaiken tästä asiasta, niin ei voi muuta kuin ihmetellä mistä kaverin mielenkiinto yleensä piisaa tähän vänkäämiseen. Ettei vain olisi KRP:n palkattu "soluttautuja"?

  VastaaPoista
 22. Tervehdys Antti!

  Olet ymmärtänyt monta asiaa väärin. Oikeudessa tarvitsee olla todisteet rikoksesta. Syytteen toteennäyttäminen on syyttäjän vastuulla.

  Ensin pitää antaa näihin vastaukset ja esittää jonkinlaiset älylliset todisteet: Missä rikos? Mikä rikos? Kuka teki? Miten teki ja milloin teki?

  Vasta sen jälkeen on puolustuksen vuoro kumota virheelliset väitteet.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 23. Mielestäni kaverin kommentit ja vänkääminen on turhaa tälle palstalle,selvästikään mitään tietoa hänellä ei ole asioista.Pisteet columbolle loistavista kirjoituksista ja rohkeudesta tuoda totuutta esiin!ja jaksamista asiassa.Mitään näyttöä mistään rikoksesta ei ole nähty,hommaa vain vetkutellaan kun paskat on housuissa ja jotain tarttis tehdä tai seuraa suomen historian suurimmat vahingonkorvaukset jäsenistölle ym.

  VastaaPoista
 24. Antti Suhosen väittämälle!

  Että WinClub/WinCapitaan meni,vaan rahaa sisään,joka uudelleen jaettiin 6 KK päästä vanhemmille jäsenille....

  Voin vakuuttaa, että yllä oleva ei pidä paikkansa. Kun teki Capitasta rahan siirron kotiutuspyynnön moneybookerssin kautta
  suomalaiseen pankkiin, niin moneybookers lähetti
  aina jäsenelle sähköpostilla tiedon rahansiirrosta, missä kerrottiin vastatili, mistä raha oli tullut, elikä Worldwide
  Investment Company corp. Näitä tilitietoja on
  mm. puolustuksella todisteina pilvin pimein, mutta krp ja tuomioistuimet eivät ole tähän mennessä näitä ottaneet huomioon todistelussa. MIKSI? Em. jo todistaa sen, että on olemassa muita tilejä, kuin moneybookers ja suomalaisten pankkien tilit mihin väitteeseen krp tukee.
  Nämä seikat jo todistavat sen, että kyseessä ei
  ole rahankeräysrikos tai pyramidi. On ihmeellistä kun em. seikkoja ei oteta huomioon tutkinnassa ja oikeudessa, vaikka laki sanoo, että tutkinnassa on otettava huomioon myös syytetyn puolesta puhuvia seikkoja. Mutta meillä täällä onnelassa näyttää olevan maan tapa,että kun syylliset tiedetään, niin kyllä rikos keksitään.

  VastaaPoista
 25. Eiköhän kaikille ole tullut jo selväksi, että komisario Jacques Clouseau 6738693834752385 on tutkimuksissaan omien harhojensa vallassa. Nykyaikana on tällaisille yksilöille tullut mahdollisuus aiheuttaa viattomille ihmisille tarpeetonta mielipahaa ja murhetta netin välityksellä. On kuin rattijuoppo saisi ajella vapaana ympäri kyliä asiaan puuttumatta. Jos joku tulee yliajetuksi niin so what! Joidenkin tahojen puolesta tuollainen toiminta lienee hyvinkin sopivaa, kannustusta ja kiittelyä varmaan on tarjolla kun sen sijaan pitäisi laittaa auto noutamaan ja valvontaan normaali ihmisiä kiusaamasta. Ilmeisesti toisten uhkaaminen suoli-palstalla kuuluu sääntöihin. Edesvastuutonta antaa tuollaisen liikkua vapaana.

  Suolikuningatar muuten on ainoaksi meriitikseen ansainnut maininnan irtisanoutua komisarion toimista kokonaan. Komisarion henkiselle kestävyydelle kova paikka, kun suolikuningatar pyyhkii jalkansa suolipalstan räsymattoon.

  VastaaPoista
 26. No oikeuteen tämä asia jokatapauksessa meneepi
  ja esitutkinta on viiden henkilön osalta tehty ja luovutettu paperit syyttäjälle..Katoppa,vaan niin 500 ihmistä saa jonkinmoisen tuomion tämän vuoden aikana näin olen lukenut ja kuullut..Puolustushan pääsee kun syytteet nostetaan lukemaan myös Mb;n tilejä ihan kaikkea materiaalia eikö olis ollut viisainta jos niitä valuuttakauppoja olis yhtiö tehnyt myös esittää ne?En usko,että sellaista on etes WinCapita ei käynyt valuuttakauppaa jäsentensä varoilla no kuka hitto se sitten kävi?Miksi WinCapitalle kummiski piti syöttää rahat?Miksi..

  Tästä tulee pitkä oikeudenkäynti ensin käräjäoikeudessa sitten hoviin menee parisen vuotta varmaanki..

  Ja KRP on tehnyt hyvinki mallikkaasti ja nopeaa tälläisen Suomen suurimman talousrikosjutun selvittämisen.Vielähän sielä on selvittelyjä eräittäin sponsorien kohdalla.Mutta ihan kaikki oikeusapupyynnöt ovat tulleet.

  Terveisin Antti

  VastaaPoista
 27. Ei hätää -- jokainen omin aivoin varustettu ja kovalla työllä leipänsä ansaitseva kansalainen ymmärtää ja tietää että ennemmin tai myöhemmin elämä tasoittaa tilit -- paljastuu se tosiseikka että ketkä ovat "sikoja" ja ketkä "helmiä".. isosta maailmastakin on joka hetki paljastunut esimerkkejä kuinka vääryys saa palkinnon ja totuus tunkeutuu esiin .. en kadehdi niitä jotka tekivät tämän kaiken itselleen, he pelkäävät jo, mutta nyt taitaa alkaa olla karvan verran myöhäistä!! Sadattuhannet käsittävät jo että Suomi on vaipunut korruption saastaan, virkakoneistomme on vuosia ollut sairas -- oikeusmurhia ja oikeusmurhia, valehtelua maan korkeimmilla paikoilla..aikamiehet vehtaa verorahoilla ja hakevat hakemalla chattipalstoilta epätoivoisesti skandaalin siemeniä elämäänsä ja vanhukset ja maan pystyyn nostaneetn työn uuvuttamat ja veteraanit saavat märäntyä sänkyihinsä lääketokkuroissaan alimitoitetuin hoitajin ympäri valtakuntaa..säälittävää katsoa virkamiesrötöstelyä ja harmittaa lasteni puolesta, jotka myös tekevät jo kovasti työtä ja maksavat veroja.. t AKROBAT

  VastaaPoista
 28. Se on kova juttu, jos Antti ja KRP ovat asenteiltaan, moraaliltaan ja älyn lahjoiltaan samalla viivalla, kuten nyt ainakin ulospäin näyttäisi asian laita olevan.

  Lain laatijan päänsäryksi muotoutuu vielä se, että tälle sotaorganisaatio KRP:lle on suotu ne valtaoikeudet, kuin he kuvittelevat heillä olevan. Lakiin ja sen henkeenhän näitä oikeuksia ei ole tosin kirjoitettu, mutta sehän ei menoa haittaa heillä, koska mitään valvontaa ei ole. Ei edes jälkikäteistä.

  Oikeusministeri probagoi sitä, mitä KRP todennäköisesti kuitenkin käskynsaajana asiasta esittelee yhdessä syyttäjälaitoksen kanssa. Tosin syyttäjätkin ovat vaihtuneet ja vain sopivin saatiin Tuusulan oikeudenkäyntiin henkilökohtaisesti naurattamaan yleisöä ja kiukustuttamaan tuomaria. Mutta poliisihan ei periksi anna, jos ei eläkettä tarjota.

  Kun Salla, Antti, muropojat ja Rautava lyövät päänsä yhteen ja taustoiltaan sopivat mediakonsernit vielä palkitsee ja kannattaa ääntä, niin pahalta näyttää tämä meno armaassa kotomaassa.

  Mielenkiintoista nähtä, kuuluuko tästä KRP:n paljastuksesta pihaustakaan maikkarin uutisoinnissa tai Aamulehden juorusivuilla?

  Apunen päätti lähteä, mutta Ylä-Anttilan
  päätöstä pitänee vielä odotella.

  Sallalle antaisin anteeksi nuorena toimittajana. Hänen vain sallittiin 'sopivasti' toimivan uhrina alttarilla järeämpien päättäjien tahdosta ja sallimuksesta. Oikein palkittuna sankarina! Hävettäisi suunnattomasti hänen pomonaan moinen, mutta näin maassa kuin on tapana.

  Kansan kuitenkin soisi jo avaavan silmiään tälle menolle ja manipulaatiolle. Ei kukaan voi tietää, koska joutuu itse uhriksi Wincapita -jutussa nähdyn kaltaiselle.

  Ja koetetaanhan pitää tämä netti vielä auki, vaikka poliisisetä jo valvoo! Muuten meille pistetään musta huppu päähän. Kaikki tiedämme, mitä siitä seuraa. Oikeusvaltion irvikuvasta tulee totalitarismin kehto!

  VastaaPoista
 29. Tervehdys Antti!

  Kerro vielä, mistä olet lukenut ja kuullut, että 500 henkilöä tulee saamaan jonkinlaisen tuomion? Kuka sinulle tuollaista valhetta on syöttänyt?

  KRP on kuhninut ja mokaillut, vaikka kuinka paljon. Muista vielä, että Oulun KRP sulki rahaliikenteen ja näin he myös olivat suuresti itse rakentamassa tätä koko vyyhtiä.

  Käräjäoikeus määräsi syyttäjää ja KRP:tä luovuttamaan Moneybookers -aineiston puolustuksen käyttöön jo vuoden 2009 loppuun mennessä. Muistutuksista huolimatta, KRP ei ole kyseistä aineistoa luovuttanut, vaan he ovat tietoisesti rikkoneet oikeuden määräystä tässäkin asiassa. Miksi?

  Mitä siellä aineistossa on sellaista, mitä ei haluta vuotaa julkisuuteen? Voisiko sieltä paljastua, että WinCapita ei sittenkään ollut se tuulipukukansan salakerho? Toki myös monet merkittävässä asemassa olevat henkilöt käyttävät tuulipukua, ainakin vapaa-ajalla... todistetusti...

  WinCapita toimi hyvin, joten fiksujen ihmisten osallistuminen WinCapitan toimintaan on täysin perusteltua.

  KRP:n yhtälö ei kestä kasassa, vaikka he perustaisivat koko juttunsa vain Moneybookers -tilin tapahtumiin. Heille on myös todistettu, että clubin tarjoama signaalijärjestelmä oli täysin toimiva. MP3-soitinta muistuttava räpellys ei suinkaan ollut WinCapitan signaalijärjestelmä, vaikka monet typerykset tällaista ovatkin väittäneet.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 30. On ne kivoja nuo vapaamuurarit (hyvävelijärjestelmä)

  VastaaPoista
 31. KRP:n tutkijoilla on provisiopalkka. Siinä yksi syy sikailuun. Ja Antilla on lukihäiriö.

  VastaaPoista
 32. Miksi KRP tutkii vielä asiaa, vaikka esitutkinta on jo loppunut ja asia on edennyt syyteharkintaan????

  Mikäli MB tilisiirroissa ei olisi mitään peiteltävää,
  niin ne voitaisiin luovuttaa puolustukselle.
  Oliko rahannostoja paljon enemmän, kuin sijoituksia????
  Tällöin paljastuisi, että KRP on tiennyt alusta pitäen toiminnan rehellisyyden ja tietoisesti tuhonnut valtavia tuottoja valuuttakaupasta jäsenilleen generoivan toiminnan.

  VERONMAKSAJILLE TULOSSA TAAS JÄTTIKULUT VIRANOMAISTOIMINNAN TAKIA.

  Lisitsynin yritystoiminnan tahallisesti tuhonneet virkamiehet ovat vapaana. MIKSI????
  Oliko sekin tilaustyö venäläiseltä kilpailijalta???

  VastaaPoista
 33. Pelkästään se, että pitkän aikaa uskoteltiin yleisölle laajasti median avustuksella, että wincapitaa johtava taho olisi kerännyt rahaa, sitten häipynyt teille tietymättömille kadoten netistä ja vieden rahat mennessään, on todella törkeä teko. Tällä valheellisella tiedottamisella Kailajärvi ja muutamat muut henkilöt LAVASTETTIIN rikollisiksi. Eikö tuollainen toiminta ole todella rikollista? Se, jos mikä, pitäisi asettaa tutkintaan.

  VastaaPoista
 34. Voi tuota Antti raukkaa..Oikeinkirjoituskin on hakusessaan.Antti on hyvä esimerkki siitä,kun ei omilla aivoilla osata ajatella.Ainahan meitä on ollut moneen junaan,mutta Antti reppana on varmaan jäänyt siperianasemalle...

  VastaaPoista
 35. Olisi ollut yhteiskunnalle paljon halvempaa lopettaa ajoissa Wincapitan tutkinta heti, kun tiedettiin sen olevan rehellistä toimintaa järjestelmänä.

  Vähänkin asioista perillä olevat viranomaiset,politikot ja media ovat jo kauan todellisuudessa tienneet totuuden, mutta eivät ole uskaltaneet puuttua asioihin ainakaan niin kauan kun esitutkinta pääjutun suhteen on kesken. Tähän mm. politikot ovat itsellenikin vedonneet, mutta mielenkiintoisia keskusteluja on käyty ja hekin ovat myöntäneet ihmisoikeusrikkomuksia ja muuta kyseenalaista tapahtuneen, koska heitä on informoitu todella paljon monilta eri tahoilta.

  Ehkäpä vihdoinkin KRP:lle ja muille vastustajille on käynyt selväksi, että WinCapita
  on poikkeuksellisesti liian vahva ylikäveltäväksi mahtavasta vastustuksesta huolimatta, koska se on onnistunut järjestelmällisessä puolustuksessaan lähes täydellisesti alkuräpellyksien jälkeen ja me henki on vain vahvistunut päivä päivältä.

  Työtä on tehty sekä julkisesti, että piilossa ja erityiskiitos nimenomaan Columbolle, joka on nostanut kissit pöydälle rohkeasti.

  Vastustajan suurin virhe onkin ollut puolustuksen törkeä aliarvioiminen ja nyt seisovat H- moilasina alahuuli halpaantuneina ja saavat niellä rötöksensä, sillä korttitalon ensimmäiset kortit ovat jo kaatuneet.

  Muistakaa wincapitalaiset, että me olemme voittajan puolella!

  VastaaPoista
 36. Hei Columbo sain vähän aikaa sitten "kaveriltani"tälläisen käsiini lähetin sen heti KRP:n mitä Hannu tässä oikein tarkoittaa?"Kauppaa ei käydä Saxobankin kautta. Kauppakumppania/kumppaneita ei
  julkaista"Siis on varmaanki heikko puolustus jos ei tosiaankaan löydy etes yhtä todistetta valuuttakaupasta.Koko teksti http://wincapitatodistusaineisto.blogspot.com/2010/01/jasen-xn-ja-winclubin-jasenpalvelun.html

  Ystävällisin terveisin Antti

  VastaaPoista
 37. Hei Columbo.
  Ehkä joku seikka on jäänyt teiltäkin ristiriitaiseen tilanteeseen. Oikeudessa PITÄISI tarvita olla älylliset todisteet. Voin vakuuttaa, että näin ei ole. Ja puolustuksen mahdollisuus todistusten kumoamisesta ohitetaan sujuvasti oikeuden käynneissä. Niin kuin itse jo olet huomannut, voi oikeus antaa päätöksiä "puolustuksen eduksi", jotka kuitenkaan eivät todellisuudessa toteudu. Eli oikeuteen "pääsy" ei lupaa mitään hyvää. Oma veikkaukseni on, että tuomiot tulee niin syyllisille, kuin syyttömillekin.

  VastaaPoista
 38. Mielestäni tämän Antti S. keskustelu paikka on suolessa siellähän se tieto liikkuu ,mutta täällä on TOTUUS JA LISÄÄ TULEE heh !! taistelua toverit!!

  VastaaPoista
 39. Muistakaa,että Wincapita ei tee valuuttkauppaa vaan se on kirjanpitoalusta. Omille Wincapita sivuille kun kirjautui niin näki omat tilitiedot.Valuuttakauppaa kävivät YHTIÖT ei WINCAPITA.Tahallisesti KRP syöttää medialle valhetta jotta saisivat ihmiset uskomaan,että Wincapita oli huijausta ja ei käynyt valuuttkauppaa. KRP peittelee kaikin mahdollisin keinoin sitä,että totuus ei tulisi ilmi jos ei lain sallimilla keinoilla niin sitten otetaan muut keinot käyttöön jotka eivät perustu mitenkään lakiin. KRP voisi ihan yhtä hyvin laittaa liivit niskaan jossa lukee MC KRP on touhu mennyt sen verran hurjaksi ja lainvastaiseksi.Keskusrikospoliisin (KRP) vastuualueena poliisissa on vakavimman, erityisesti järjestäytyneen ja ammattimaisesti toimivan rikollisuuden torjunta ja tutkinta. Toisena päätehtävänään KRP tuottaa rikollisia asiantuntijapalveluja koko poliisikunnan ja muiden viranomaisrikollisten käyttöön. Onneksi sentääs Suomi voitti jenkit 3-2 :)

  VastaaPoista
 40. KRP antoi myös ymmärtää ja harhautti suurta yleisöä aluksi, että klubin Moneybookers-tili, joka oli yrityksen nimillä, olisi ollut Hannu K:n henkilökohtainen tili.

  KRP:n syyllistämisoperaatioita taitaa todellakin haitata aika lailla se seikka, että Hannu K ei ole ottanut itselleen klubista miljoonia, vaan pari sataa tuhatta 6 vuoden aikana. Olisi ollut helppo tuomita syylliseksi henkilö, joka on vetänyt miljoonia klubista. Nyt ei kuitenkaan niin ole. Nyt sitten yrittävät lisätä Hannun "pottiin" jopa Moneybookersin välityspalkkioita, jotka ovat menneet Moneybookersin hyväksi. Onnetonta räpistelyä KRP:ltä!

  VastaaPoista
 41. Kysytäämpäs asia näin: Mikä antaa Krp.lle voimia jatkaa tätä juttua ja saada se hinnalla millä tahansa käännettyä voitokseen? Onko siinä porkkana? Tämä todellakin viittaa tilaustyöhön.
  Kuka jaksaa vuodesta toiseen jauhaa samaa mantraa, jollei siinä olisi porkkanana todellista taloudellista hyötyä? Voisko se olla esim.35% koko potista,jos sen ( Wincapitan)saa konstia kaihtamatta totaalisesti nurin? Onko Oulussa rahankiilto silmissä?

  VastaaPoista
 42. Antti S:n paikka ei ole edes suoli-palstalla, hänellä pitäisi olla kielto ilmaista "ajatuksiaan" missään mediassa. Anttina ottaisin talteen käymänsä keskustelut usuttajien kanssa. Voi olla tarpeen vielä esittää ne, kun ilmenee, että on tullut hyväksikäytettyä väärän asian puolesta.

  Mutta voisi todellakin pitää tämän blogin cluso-vapaana, ei noista harhoista kukaan ole kiinnostunut.

  VastaaPoista
 43. "Tällä viikolla käytyjen WISH WinCapita Oy:n hallituksen kuulustelujen yhteydessä kuulustelija ja tutkinnanjohtaja ovat myöntäneet, että Oulun KRP sulki WinCapitan rahaliikenteen."

  Hra/nti "Columbo" siis pitää absoluuttisena totuutena tuota tuntemattomaksi jäävän henkilön suullista lausuntoa kuulustelutilanteesta? Jos vaikka KRP välillä tekeekin inhimillisiä virheitä kuten meistä jokainen aika ajoin, niin ihan noin ammattitaidottomaksi en virkamiehiä usko. Olet korostanut moneen kertaan avointa ja kriittistä suhtautumista kaikkiin "totuuksiin". Oletko tullut ajatelleeksi, että jospa kuulusteltava onkin ymmärtänyt asian väärin ja tuo esille itselleen mieluisan "totuuden"? Onko asiasta muuta faktaa, kuin tuo tuntemattomaksi jääneen henkilön/henkilöiden oma näkemys asiasta?

  Pikku hiljaa alkaa haiskahtaa siltä, että haluat nostaa esille vain niitä asioita, jotka tukevat vain ja ainoastaan WinCapitan pulustajien näkemyksiä. Ihan samalla tavalla tänne kommentteihin on vaikeata saada eri näkemyksiä edustavia mielipiteitä läpi (tämä on toinen yritys!).

  Ihan sama kuin perustaisit seuraavan blogikirjoituksesi siihen kertomaani faktaan, että kun soitin viime viikolla KRP:n päällikölle, niin hän sanoi, että KRP on löytänyt Sveitsistä WinCapitaan yhteydessä olevan pankin, josta löytyi korkoa kasvamassa WinCapitan sijoitustuottoja yli miljardi euroa...

  VastaaPoista
 44. Hei Columbo!Miksi et julkaise sinulle lähettämiäni
  juttuja?Eikö tätä keskustelua voida käydä vai alkoko olleen liian arkaluontoista tekstiä?

  Terveisin Antti

  VastaaPoista
 45. No aatelkaahan ny hyvät ihmiset, on se Sallakin tiukkaa, kun katsoo kirjahyllyllään olevaa hienoa pystiä ja paljastuu (mahdollisesti tietääkin jo), että pysti tuli voitettua sellaiseilla tiedoilla mitkä eivät pidäkkään paikkaansa. Omaa tuntoa pitäisi Sallalla soimata myös sellainen asia, että tekemiensä mahdollisesti valheellisten kirjoitusten johdosta yhteiskunnassa on sattunut monenlaisia traagisia tapahtumia. On tapahtunut ilmeisesti hengenmenoja, vakavia sairastumisia, avioeroja joiden johdosta on lapset joko ilman päivittäistä isän tai äidim kainaloa minkä turvallisessa lämmössä olisi kiva olla.
  Tätä voisivat muutkin miettiä ennen kuin tuomitsevat ketään syyllisiksi.

  VastaaPoista
 46. Kuten itse olen sanonut, FX Traders-signaalin käyttäjiä olisi tuskin ollut satoja ehkä tuhansia vuokraajia koti ja ulkomailla (aivan, MYÖS ulkomailla) , jos valuuttasignaali olisi ollut huijausta. Ei varmaan olisi ollut aikoinaan kovinkaan vaikeata todeta signaalimittaria mp-3 skiniksi, jos sellainen olisi kyseessä ollut. Tuotot kuitenkin puhuvat puolestaan.

  Mikä se FX Trader Signals sitten on ??

  Totuus on se, että Hannun oma varovainen valuuttakaupassa käytetty maltillinen strategia on automatisoitu osto- ja myyntisignaaleiksi. Kuten elämässä, on ensin opeteltava kävelemään ja sitten vasta juoksemaan. Tällä tarkoita sitä, että Hannu huomasi tiettyjä lainalaisuuksia ja koodasi siitä ohjelmistorutiineja joiden avulla tietoa on helpompi kerätä. Lukuarvot tai atribuutit Hannun ohjelmistossa perustuvat siihen, että tehdään ensin itse pitkäkestoista, kurinalaista ja statistiikan avulla pientä tuottoa joka vivutetaan 10-200 kertaiseksi valuutta-alustalla. Sen jälkeen voidaan tehdä kauppaa joka toimii annetuilla arvoilla. Kysymys ei ole todellakaan mistään kolikonheitosta, vaan sijoittamalla silloin kun tuottoja on otettavissa valuuttamarkkinoilla. Joskun on mahdollista saada tuottoja ja joskus taas ei. Hannun ohjelmisto kertoi koska ostaa dollareita ja myydä dollareita. Kaikessa tässä KRP itse on syyllistyt KAIKKIIN rikoksiin !!

  We´ll be the Winners, WinCapita members !!!

  / Kuuluisa henkilö, ei Hannu.

  VastaaPoista
 47. Mielestäni Antti S voi aivan hyvin keskustella täälä, koska hän ei ole varsinainen älämölö ja hän selvästi nauttii, kun itse arvoisa Columbo vastaa hänelle asiallisesti.

  Kaikkea hyvää Antille!

  VastaaPoista
 48. Iso kiitos Columbolle tinkimättömästä tiedottamisesta Capita asian tiimoilta. Hienoa että et ole lähtenyt blogissasi näiden suoli24-räksyttäjien provosointiin mukaan vaan pysyt kylmällä asialinjalla niinkuin tässä asiassa pitääkin.

  VastaaPoista
 49. Normaalissa maassa tämä olisi kyllä uutiskynnyksen ylittävä "vuoto". Pitäkäähän siskot ja veljet jäitä hatussa vielä viime metrien ajan. Nyt ei todellakaan kaivata mitään ylilyöntejä. Ei kannata enää provosoitua myöskään trollien, tutkijoiden, muuten vaan ahdaskatseisten tai naaivien henkilöiden kirjoittelusta. Antaa vastapuolen "nautiskella" paineista ja sisällä kasvavasta pelosta.

  -lurtsa

  VastaaPoista
 50. Moi Antti ja muut!
  Olethan Antti tietoinen, että M-Realin osake nousi noin 700 prosenttia vuoden aikana. Kuka tässä asiassa teki rikoksen - eihän sellainen voi olla mahdollista? Olethan informoinut KRP:tä tästäkin asiasta? Ketkä tulevat saamaan tuomion case M-Realissa? Antti; mistä nämä KRP-läiset oikein tulevat, kun ovat aina täysin virheettömiä ja aina absoluuttisen oikeassa? Ovatko siis edes ihmisiä?

  VastaaPoista
 51. Rautavan palkka- ja pääomatulosaatavat ja varallisuus ovat kyllä heilahdelleet melkoisesti viimeisen 20 vuoden aikana!!! Kyselkääpä verottajalta Seppo Rautavan tulokehityksestä. Tiedot ovat julkisia ja ne saa kuka tahansa puhelimitse!!! Siinä voipi olla ihmettelemistä.

  VastaaPoista
 52. Tervehdys Anonyymi!

  Totesit, että "Hra/nti "Columbo" siis pitää absoluuttisena totuutena tuota tuntemattomaksi jäävän henkilön suullista lausuntoa kuulustelutilanteesta?"

  Ymmärsit asian väärin. Minä tiedän hyvinkin tarkasti käytyjen kuulustelujen molemmat osapuolet. Kyseisten KRP:n tutkijoiden ja WISH WinCapita Oy:n hallituksen jäsenten henkilöllisyydet ovat minulla tiedossa.

  Voit vapaasti uskoa, mitä ja ketä haluat. Minä tiedän varmuudella, että julkaisemani tieto on saatu KRP:n omalta väeltä.

  En perusta kirjoituksiani huhupuheisiin vaan asioista on oltava todellista näyttöä.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 53. Tervehdys Antti!

  Kyllä minä julkaisen, myös sinun lähettämät viestit. Olet myös ollut varsin selväsanainen, jos vertaa niihin muutamaan viestiin, jotka olet lähettänyt minulle aiemmin sähköpostitse. Siitä pisteet sinulle.

  Muutamat muutkin kommentoijat ovat huomioineet aktiivisuutesi.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 54. Antti,kotikylän mies.

  Joskus olisi hyvä ymmärtää että muutkin ihmisistä osaavaat ajatella ja muodostaa omia mielipiteitään. Se että sätit kaikkia winiläisiä tai heidän puolustajiaan idiooteiksi ei saa täältä Ylläsjärven puoleltakaan yhtään ymmärtäjää asiallesi, kuten varmasti olet tietoinen. Käy vaikka Pirtukirkossa jos pakko purkautua.

  Antti on tunnettu persoona täälä ja pahoitteluni hänen aiheuttamasta mielipahasta itseni puolesta Winiläisille. Antinkin olisi nyt hyvä muistaa että hänet tunnetaan ihan oikeasti naamanäöltä ja itse Antin isänkin olen tavannut. Joten koitappa Antti ottaa itseäsi nyt niskasta kiinni,sole poka mikhään resuta tuolla tavalla !!

  VastaaPoista
 55. Terve Columbo,

  Kysyin sinulta kahdesti hyvin asiallisessa viestissä selitystä KRP:n noitavainoille. Peräsin toiminen motiivia ja kuka yhteiskunnassa oikein käskee KRP:tä hyökkäämään tavallisten rehellisten kansalaisten kimppuun. Et osannut tai halunnut vastata, joten sensuroit silloin(kin) viestini.

  Tämäkö on nyt sitten vastauksesi: "Rahaliikenteen sulkeminen on yksistään niin suuri VIRHE, että se riittää motiiviksi KRP:n nykyiselle toiminnalle. KRP valehtelee, mustamaalaa ja lietsoo vihaa suojellakseen ja peitelläkseen omia tekojaan."

  UUV

  VastaaPoista
 56. Tervehdys UVV!

  Kyllä sinunkin viestit julkaistaan, kunhan eivät mene lapselliseksi jankkaamiseksi. Muista, että kaikkeen toimintaan tarvitaan aina motiivi. En ole oikea ihminen vastaamaan KRP:n motiiveista. KRP saa vastata niistä ihan itse.

  Tutkinta ja kuulustelut ovat pilkottu lukemattomien tutkijoiden suoritettavaksi. Myytin rakentaminen pääjutun ympärille pitää muut osastot edelleen liikkeessä. Tiedän myös, ettei moniakaan kuulustelijoita ollenkaan kiinnosta kokonaiskuva. Kuulustelija vain kuulustelee suorittaen saamansa virka-apupyynnön.

  Työ tulee helpommin hoidettua, kun ei ala liikaa miettimään "vaikeita" asioita. Näin ei myöskään lopu ihmisiltä työt. Toisaalta luulisi olevan turhauttavaa, kun ei edes tiedä, mitä tehtävää oikeasti suorittaa.

  Blogissa olen nostanut esille lukemattomia KRP:n tekemiä asioita. Olen hyvin selvästi kertonut KRP:n todistetusti epäonnistuneen monessa asiassa. He eivät aina muista kunnioittaa lakia omassa toiminnassaan, vaan kuvittelevat osittain olevansa lain yläpuolella. Onko tällainen toiminta sinun mielestäsi oikeutettua?

  Voit olla yhteydessä KRP:n suuntaan ja kysyä heiltä suoraan KRP:n motiiveista. Minäkin mielelläni kuulisin, millä sepostuksilla he yrittävät nykyään toimintaansa selitellä.

  KRP:n organisaatio on hidas ja kömpelö. Kolme vuotta sitten otettiin tietty suunta ja siihen samaan suuntaan yhä marssitaan. Valtamerilaivakaan ei käänny nopeasti varsinkaan silloin, kun laivan kapteeni ei halua sitä aktiivisesti kääntää. Väärällä kurssilla oleva laiva vain jatkaa matkaa, kunnes lopulta ajaa karille.

  Tällä hetkellä KRP:n eteneminen on hyvinkin kivikkoista, sillä totuutta ei voi paeta.

  Arvostan rehellistä poliisia, mutta halveksun epärehellistä.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 57. Hei Columbo!Jutttusi on hauskaa luettavaa on KRP minä tiedän yli KAHDEKSAN VUODEN kokemuksella,että Keskusrikospoliisi on todella ammattitaitoinen ja siihen tehtävään valitaan,vaan ne parhaimmat poliisit tunnen heitä parisen kymmentä, ja ollaan oltukkin yhteyksissä.Olet Columbo nyt pahasti pahasti harhateillä jos KRP on sulkenut rahahanat
  heillä on varmasti siihen myös laillisesti oikeus.
  KRP ei ole mikään moottoripyöräkerho!
  Ja joku kuulemma kirjoittaa,että tuntee mun naamataulun entä sitten?Rahat on nyt ainakin käräjille asti takavarikossa sille ette voi yhtään mitään.

  Terv Antti

  VastaaPoista
 58. Hyvä Columbo,

  Tavastasi kirjoittaa saa käsityksen, että olet lukenut peruskoulua pidemmälle. Siksi uskallan olettaa, että ymmärrät ainakin jollain tasolla millä yhteiskunta toimii, mitä toimijoita siinä on ja mitä voidaan pitää vallankäyttäjänä, mitä ei.

  Haluat nyt siis kertoa, että häntä heiluttaa koiraa, eikä Suomi -nimisen valion intresseissä ole tutkia Wincapitaa? Hännäksi tässä kuvailet KRP:tä, joka nyt toimii nyt vastoin sille määrättyjä tehtäviä ja/tai vastoin sitä sääteleviä lakeja?

  Osaatko lainkaan nähdä tässä asetelmaa, jossa sinä yksityishenkilönä bloggaat ja puolustat johdonmukaisesti Wincapitaa ja joku viranhaltija tekee työtään, jossa tutkii viran puolesta mahdollista rikosta? Kumpikin ainakin oletuksena toimii pyyteettömästi, vai kuinka?

  Lopuksi haluisin esittää oman uskomukseni, että mielipiteesi saisivat kenties lisää uskottavuutta, jos sentään jossain kohtaan löytäisit hitusen harmaat mustan ja valkoisen välistä. Et ole lausunut yhtään kriittistä sanaa ketään tai mitään kohtaan, joka edustaa "Wincapita-leiriä". Yhtä vähän olet suonut ymmärrystä sille, että joku tutkisi yhtään mitään liittyen samaan yhteisöön.

  Mitä se sitten kertoo?

  UUV

  UUV

  VastaaPoista
 59. Tervehdys UVV!

  Olet oikessa siinä, että olen käynyt muitakin kouluja kuin peruskoulun. Olen joskus täällä blogissa todennut, ettei yliopistomaailma ole itselleni mitenkään vieras.

  Kirjoituksesi kaiketi yrittää olla provosoiva, mutta siltikään en lähde mukaan ylimääräiseen vääntämiseen. On kaunis ajatus, että valtiolla on "oma tahto". Ei näin asiat todellisuudessa ole. Valtion tahto on kulloinkin sen hetkisten valtaapitävien tai puheoikeutta käyttävien tahto.

  Jokaisella on vapaa tahto ilmaista mielipiteensä ja sitä oikeutta on meillä jokaisella lupa käyttää. Ei sinun eikä minun tarvitse olla samaa mieltä, kuin "Suomi". Suomeen mahtuu monta erilaista mielipidettä. Eikö niin?

  En muutenkaan ymmärrä yleistämistä. Jokainen henkilö edustakoon vapaasti omaa näkemystä, piiloutumatta aseman tai muunkaan statuksen taakse.

  "Tutkii viran puolesta mahdollista rikosta?" Tästäkin aiheesta voitaisiin spekuloida, vaikka koko päivä, mutta jääköön sanoilla leikkiminen toiseen ajankohtaan.

  En ole itse määrittänyt käynnissä olevan pelin sääntöjä. Olen mukautunut vastapuolen laatimiin sääntöihin ja oppinut pelaamaan tätä peliä heidän omilla säännöillään. Positiivista palautetta ja kiitosta jaetaan sitten kun on niiden aika.

  Meidän tulee myös muistaa, että KRP on ollut hyvin hyvin hiljaa... Avaako MVH sanaisen arkkunsa, kun esitutkinta loppuu? Koskakohan se muuten loppuu?

  VastaaPoista
 60. "Mielestäni Antti S voi aivan hyvin keskustella täälä, koska hän ei ole varsinainen älämölö ja hän selvästi nauttii, kun itse arvoisa Columbo vastaa hänelle asiallisesti.

  Kaikkea hyvää Antille!"
  Mielestäni Antti on aiheuttanut niin paljon pahaa ihmisille noilla perättömillä kirjoituksillaan, ettei hänellä ole oikeutta kirjoittaa mihinkään mediaan. Hänen moraalinsa (= moraalittomuus) on jo tuotu tämän blogin aiemmissa ketjuissa esiin, kun Antista toisen luottamuksen pettäminen ei ole oikein, mutta samalla hän kuitenkin on clubilaisten viestit julkaissut palstoilla ja blogeissa, joka on todella alhainen teko. Noissa clubilaisten viesteissä kun pääsääntöisesti tulee esiin se tosiasia, että jäsenet ovat koettaneet saada itsekin selvää, mitä on tapahtunut ja Antin lieromainen ja sairas toiminta on vain pahentanut näiden henkilöiden kärsimystä. Sinä kehuja olet samaa kaliiberia Antin kanssa, oikeastaan pahempi, kun yllytät toista noihin tyhmyyksiin.

  VastaaPoista
 61. Hei Columbo voitko vastata kysymykseen?
  Kun täällä kirjoitetaan,että WinCapita on pelkkä kirjapitoalusta,että WinCapita ei ole tehnyt valuuttakauppaa niin niin kuka ne valuuttakaupat sitten teki?Tätä varmaan syyttäjäkin ihmettelee?
  kun jos te väitätte,että joku kolmas taho on ne
  tehnyt niin miksi pitkittää asiaa?Kuka ne "valuuttakaupat" teki..Oikeudessakin tämä olisi hyvä teidän puolustuksenne esittää muuten tämä on pelkkä läpihuuto juttu.Niin arvuuttelit,että koskahan on esitutkinta valmis?No Hannun ja neljän muun osalta se on valmis,mutta KRP;lle tulee kesälomat sun muut joten voipipa siirtyä syksyyn.

  Ystävällisin Terveisin Antti

  VastaaPoista
 62. Tervehdys Antti!

  Ylistämäsi osaajat, jotka työskentelevät KRP:n organisaatiossa ovat sulkeneet WinCapitan rahaliikenteen, joten kyllähän heillä pitäisi olla tieto tapahtumien kulusta.

  Tarvitseeko minun alkaa kouluttamaan viranomaisia siitä, miten asiat oikeasti ovat?

  Sanoit itse, että parhaat ovat KRP:n palveluksessa niin kyllähän heidän tulisi itse asiat tietää. Onhan heillä käytössään lähes rajattomat resurssit, jos mietitään koneiston laajuutta ja käytettyä aikaa.

  Edelleen samat: Missä rikos? Mikä rikos? Kuka teki? Miten teki ja milloin teki?

  Vasta sitten kun osaa vastata noihin kysymyksiin niin voidaan käydä harkitsemaan rahaliikenteen sulkemista. Mitä luulet Antti, Osaako KRP vastata noihin?

  Sinullahan on niitä kavereita siellä niin voisitko selvittää noihin vastaukset, jotta minäkin tietäisin.

  Kiitos jo etukäteen.

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 63. Hei ei minulle saada kertoa kun esitutkinnassa olevaa aineistoa ei saa julkistaa ja Moneybookersin rahaliikenteeseen pääsettä käsiksi vasta kun syyttäjä on päättänyt teitä syyttää.Silloin ne käsittääkseni saatte puolusta varten tietenki..Voisitko vasta kun esitin sinulle yläpuolella olevat mieltä askarruttavat asiat..

  terveisin Antti

  VastaaPoista
 64. "Edelleen samat: Missä rikos? Mikä rikos? Kuka teki? Miten teki ja milloin teki?"

  Hyvä kysymys, johon saadaan hyvä vastaus siinä vaiheessa, kun käräjäoikeus on käsitellyt sekä syyttäjän että pulustajien näkemykset ja tehnyt päätöksensä. Saako tuo päätös lainvoiman riippuu tietenkin sitten molemmista osapuolista haluavatko he valittaa siitä.

  Tässä vaiheessa sanoisin tuttuun WinCapita-tyyliin: malttia, malttia...

  VastaaPoista
 65. Tottakai poliisin pyynnöstä poliisin virkavelvollisuus sulkea huijauksessa käytetty tili. Ulkomailla sijaitsevan tilin sulkemiseen tarvitaan virka-apua kyseisestä maasta ja sitä ei saa ilman hyviä laillisia perusteluja..

  Ystävällisin Terveisin Antti

  VastaaPoista
 66. Jos kerta KRP on poliisien crémé de la créme paikka, niin luulisi niin yksinkertaisen asian kun MB-tietojen lukemisen jälkeen ymmärtävän seuraavat asiat:


  A) Hannu ei ole latiakaan ohjannut omalle tilleen,ja kaikki tilisiirrot ovat oikeita jäsenille suunnattuja rahansiirtoja. KRP ei ole edelleenkään pystynyt näyttämään sellaisia tilisiirtoja tai edes petoksen tunnusmerkistöä, edes löyhästi.Ammattimaista ? Ei todellakaan.  B) Riston "pakkosiirto" Thaimaasta oli alunperinkin jo hölmö idea, koska jokainen vähääkään asiaa seurannut rikostutkija voi sanoa, että ei Risto ole ollut mukana kuin sijoittajana. Nyt Risto kulkee ko. päätöksellä Hannun tapaan vapaana. Ammattimaista ? Ei todellakaan.

  C) 2,5 vuotta sitten WinCapita tarjosi mahdollisuutta selvittää kaupankäyntiasiat viranomaisille oma-aloiteisesti, jotka olisi saatu ilman itsemurhia, nyt sitten itsareiden kanssa. Ammattimaista ? Ei todellakaan.


  C)Salla "The Paskalapio" Vuorikoski sai aikaan sellaisen mylläkän raportillaan Suomi24-"faktoillaan" että jopa KRP uskoi ja kiitti vielä "muropoikia" julkisesti hakkeroinnista. Ilmeisesti Pikku Kakkonen oli jäänyt joltain KRP:läiseltä katsomatta. Kaikki kun mikä on televisiossa ei nimittäin ole totta. Ammattimaista ? Ei todellakaan.

  KRP:n tiedotus on ollut harhaanjohtavaa, peräti idioottimaista joka on aiheuttanut monia naurunhörähdyksiä maailmalla. KRP olisi viimeistään nyt herättävä päiväuniltaan ja erotettava välittömästi ne poliisimiehet, jotka ovat laittomuuksiin sekä ihmisoikeusrikkomuksiin syyllistyneet koko tämän jutun aikana. Nyt eivät enää ne kalakaverit tai edes luokkakaverit auta KRP:tä. Nyt ovat kusessa, kaulaa myöten. Ammattimaista ? Ei todellakaan.


  Ehdotankin että KRP:n lakkautaminen tulee sisällyttää sisäministeriön asialistalle mahdollisimman pian. Tulee perustaa uusi, vääristä asenteista vapaa tutkiva ja etenkin rehellinen poliisiorganisaatio suomen kansalaisille. Tästä se lähtee, kansan yhtenäinen tahto on aina se suurin tahto.


  Ugh, olen puhunut.

  VastaaPoista
 67. Tervehdys Antti!

  Perustelut ovat vielä eri asia, kuin todisteet. Missä ovat ne puuttuvat todisteet rikoksesta?

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 68. Hei anteeksi jos tekstini lukeminen on vaikeaa minä yritän selvittää teille missä on rikos tapahtunut.

  1.Mikä oli WinClub/WinCapitan tulon lähde?Valuuttakauppako?No tähän varmasti syyttäjä haluaa nähä valuutakauppiaan raportit käydyistä kaupoista
  eikö?Ja jos se kerta oli kolmas osapuoli niin Hannu Kailajärven on pitänyt tehdä siitä kirjallinen sopimus tämän kolmannen osapuolen kanssa joka tekee kaupat eikö?.No kun tälläisiä ei ole käsittääkseni oikeusapupyyntöjen eikä muidenkaan tiedustelujen kautta löytynyt,vaan on löytynyt Moneybookersisa oleva Hannu Kailajärven tili kyllä hänen nimellään.Ja rahaa on ihmiset sitten sinne siirtänyt monet Nordean kautta-Moneybookers(Hannun tili).Poliisi on käsitykseni mukaan tehnyt tästä kyselyn?Englantiin ja siellä on heillekkin paljastunut,että noin 10,000 tuhatta ihmistä siirtää tämän yhden ihmisen tilille rahaa ja sitä kautta raha myös on soutanut takisinki päin.Eli perinteinen valuuttaPonzi...Ja KRP;llä on varmasti minua paremmat miehet töissä ja myöskin selitykset ja ne todisteet.Tämän ajatuskuvion mukaan käsittääkseni raha on vispannut ees taas ja KRP;n Hannun moneybookers tilille on jäänyt rapiat 5 miljoonaa euroa jotka on takavarikoitu.

  Korjaillaan tekstiä jos tarvitsee.

  Ystävällisin Terveisin Antti

  VastaaPoista
 69. Tervehdys Antti!

  Kyllähän sinun hyvin pitäisi tietää, että KRP:n mainostama tili ei suinkaan ole Hannu Kailajärven nimellä oleva tili. Tiesithän tämän?

  Eihän se nyt ihan niin mene, että mikäli oikeusapupyyntöjen avulla ei saada todisteita rikoksesta niin silloin voidaan todeta, että sittenhän sen on pakko olla rikos. näinkö se meni?

  Käsityksesi mukaan raha on siis pyörinyt ympyrää. Kertoisitko vielä, mikä olisi ollut Kailajärven henkilökohtainen hyöty WinCapitan toiminnasta?

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 70. >Antin lieromainen ja sairas toiminta on vain pahentanut näiden henkilöiden kärsimystä. Sinä kehuja olet samaa kaliiberia Antin kanssa, oikeastaan pahempi, kun yllytät toista noihin tyhmyyksiin.<<<<<<<<<<<<<<

  Kerro minulle onko jossakin ihan oikeasti henkilö, joka on ihan vakavissaan pahoittanut mielensä Antin kirjoituksista???
  Jos jossakin todella sellainen henkilö luuraa, niin ehkäpä kannattaisi katsoa peiliin ja miettiä maan syntyjä syviä.;)

  Peiliin voivat katsoa myöskin ne jäsenet, jotka ovat jakaneet Antille luottamuksellista tietoa.

  Columbo on fiksu kaveri ja ymmärtää vähän suurempiakin kokonaisuuksia ja julkaisee todennäköisesti edelleen Antin kirjoituksia ja hyvä niin. :)

  VastaaPoista
 71. Hannu Kailajärven hyöty no ensinäkään hänellä ei varmaankaan ollut tarkoitus,että WinCapitasta tulisi näin suuri,koska hänen oli kyettävä vastaileen e-maileihin joita tuhannet ihmiset lähettivät hänelle.Raha se on ollut hyöty ja varmasti sitä on piilossa?

  Terv Antti

  VastaaPoista
 72. Tervehdys Antti!

  Mitenkäs sitä rahaa nyt sitten onkin piilossa, kun kerran Moneybookersin tililtä näkee, minne rahat ovat menneet?

  Sinähän olet jo monta vuotta väittänyt, ettei ole olemassa mitään tulonlähdettä? Miten Kailajärvi on voinut mitenkään hyötyä, kun kerran rahaa ei ikinä ollutkaan enempää?

  Ystävällisesti, Columbo

  VastaaPoista
 73. "Kerro minulle onko jossakin ihan oikeasti henkilö, joka on ihan vakavissaan pahoittanut mielensä Antin kirjoituksista???"
  Jos ei ole niin hyvä niin.
  "Jos jossakin todella sellainen henkilö luuraa, niin ehkäpä kannattaisi katsoa peiliin ja miettiä maan syntyjä syviä.;)

  Peiliin voivat katsoa myöskin ne jäsenet, jotka ovat jakaneet Antille luottamuksellista tietoa."
  Varmaan nämä katsovatkin. Jälkiviisautta kun voisi toisille jakaa etukäteen... :)

  "Columbo on fiksu kaveri ja ymmärtää vähän suurempiakin kokonaisuuksia ja julkaisee todennäköisesti edelleen Antin kirjoituksia ja hyvä niin. :)"
  Jos sinua Antin kirjoitukset kiinnostavat, niin kirjoitelkaa keskenänne ;)

  VastaaPoista
 74. Antakaa jo Antin olla omissa oloissaan ihan ja omilla jutuillaan. Columbo, julkaise Antin jutut jos haluat mutta älä vaivaudu enää kommentoimaan niitä ennen kuin niissä on hänen KRP:n kavereiden oikeilla nimillä annettuja lausuntoja.

  VastaaPoista
 75. "Älä varasta, KRP vihaa kilpailua"

  VastaaPoista
 76. Olen samaa mieltä. Antin juttuja ei tänne kannata julkaista. Hänellä ei ole minkäänlaisia todisteita tai mustaa valkoisella asioista - kunhan höpöttelee omiaan paremman puutteessa.

  Älä alennu Antin maailmaan Columbo. Sinulla on parempaakin tekemistä.

  VastaaPoista
 77. Mikä on mietityttänyt tässä jutussa jo pitkään on se, että winkkari yritetään leimata syylliseksi keinolla millä hyvänsä. Silti esim. kaikki rahaliikenne on kulkenut TILIEN kautta! Winkkarilaiset on TÄYSIN YLLÄTETTY kun heiltä on takavarikoitu omaisuudet ja jäädytetty pankkitilit. Tiedättekö mistä se on merkki?? No siitä tietysti, että kukaan EI OLE MITENKÄÄN VOINUT EDES VARAUTUA TAKAVARIKOIHIN YM., KOSKA KUKAAN EI OLE OLLUT TIETOINEN SIITÄ, ETTÄ OLISI RIKOLLISESSA TOIMINNASSA MUKANA.

  Oikeat rikolliset eivät lähettele tilien kautta rahaa vaan KÄTEISELLÄ - on isompaa ja pienempää rahasäkkiä. Samoin kukaan oikeista roistoista ei jätä omaisuuttaan siten, että viranomaiset pääsisivät siihen käsiksi vaan turvaavat omaisuuksien siirron muiden nimiin.

  Ei voi kun ihmetellä Suomen KRP:n logiikkaa... Viimeistään oikeudessa KRP:n vääristelevät kommentit, jotka he ovat kyseenalaisin metodein hankkineet, kumoutuvat.

  VastaaPoista
 78. Seinäjoella nähdään mikä on tilanne, sen jälkeen Antinkaan on turha enää mukista vastaan. Näin se on.


  / Pomppis

  VastaaPoista
 79. >Antakaa jo Antin olla omissa oloissaan ihan ja omilla jutuillaan. Columbo, julkaise Antin jutut jos haluat mutta älä vaivaudu enää kommentoimaan niitä ennen kuin niissä on hänen KRP:n kavereiden oikeilla nimillä annettuja lausuntoja.<<<<<

  Ei, vaan jos luet esim. Antin viimeisen jutun ja siihen Columbon vastauksen, niin luulisi selviävän pointti miksi hän Antin juttuihin vastailee!

  Siis jos nyt vieläkin on epäselvää, niin juuri siksi, että hän todistaa kohteliaasti, lähes huomaamatta, että Antin jutut eivät kestä pienintäkään kriittistä tarkastelua.

  VastaaPoista
 80. Hei Columbo miksi et julkaissut kirjoitustani?
  ja yksi kysymys millä Hannu Kailajärvi eli siellä Ruotsissa puolivuotta?Mistä rahat elämiseen jos ei kätkössä kerta olisi rahaa?

  Ystävällisesti Antti

  VastaaPoista
 81. Kyllä me tiedetään, ettei Antin jutut ole mistään kotoisin muutenkin, joten niihin vastaaminen on täysin ajanhukkaa. Columbon kannalla olevat ovat KRP:kin juttuja osanneet lukea, joten ei kai nyt jonkun pipipään juttujen ymmärtämisen kanssa ole vaikeuksia. Sensuuria vaan höpöphöpö-kirjoituksiin.

  VastaaPoista
 82. Antin ajatuksenjuoksu johti samaan umpikujaan kuin korpeillakin. On vain yksi tie ulos ja se tie on jossakin vaiheessa kuljettava.

  VastaaPoista
 83. -- Antin/Cluson kanssa tuli aikoinaan vähän väännettyä. Kun hän ilmoitti saaneensa informaatiota suoraan KRP:ltä alkoi jo todellakin hälytyskellot soimaan. Ei siis siitä etteikö hän kertoisi totuutta vaan siitä miksi KRP vaivautuisi informoimaan siviili ihmistä Wincapita asioiden edistymisestä.

  Kun kysyin tätä asiaa Antilta/Clusolta en koskaan saanut vastausta mihinkään kysymyksiini.

  Jos Antti haluat niin kaiken sen lukemani perusteella minulle ei tule olemaan minkäänlaisia vaikeuksia blogata väitteitäsi koska ne eivät perustu mihinkään.

  Minä olen sentään oikeasti tavannut ihmisiä joita syytetään Wincapitan sivuhaara huijauksista. Tilanne on se että käräjäoikeius haluaa konkreettista materiaa tai eräskin herrasmies vapautuu syytteistä koska KRP:llä ei vieläkään ole mitään todisteita siitä että rikosta on tapahtunut.

  Ymmärrätkö tämän Antti. Tämä on faktaa. Olen nähnyt asiakirjat. Edes käräjäoikeus ei enää kuuntele KRP:n selityksiä. Jopa he vaativat jo jotain konkreettisia todisteita. Ja jo ennen kuin Toukokuu on lopussa olemme vähän viisaampia tämänkin asian suhteen.

  Hauskinta toki on se että tiedän ja olen varmentanut faktojani ja se seikka ettei KRP ole vieläkään syyttänyt ketään on minulle hyvin selvä.

  Antti/Cluso, pistä parastasi. Tulen itse blokkaamaan väitteesi oli kyse mistä tahansa sillä ensinnäkin tiedän taustasi, et perusta asioita faktoihin, olet irrationaalinen henkilö. Ihan vain kiinnostaisi tietää mikä antaa sinulle edes puhtia tähän wincapita kommentointiin?

  Sinä et saa tietoa KRP:ltä, joten älä alentua enää yrittämään noita väitteitä. Toisin kuin sinä, minä tiedän sinun historiasi, mutta en ole niin alhainen persooona että alkaisin kertomaan kaikille mitä sinä oikeasti olet. Jätän kommenttini tähän.

  Antti/Cluso, jos vielä alat jauhamaan "paskaa" täällä niin otan jokaisen väitteesi ja kysyn mistä sinulle tulee informaatiota. Toivon mukaan ei enää kolmannenn luokan salaista infoa suoraaan KRP:ltä. Et koskaan kyennyt vastaamaan kysymykseeni siltä kohti, kuten et lukuisiin muihinkaan kysymyksiin.

  Ole parempi, taitavampi, haasta minut... ja minä vastaan mikäli et vain esitä jotain typeriä vastauksia tai jätä vastaamatta kokonaan.

  -- truplayr

  VastaaPoista
 84. >Sinä et saa tietoa KRP:ltä, joten älä alentua enää yrittämään noita väitteitä.

  En ole asiasta aivan samaa mieltä, sillä tietyllä tasolla KRP kyllä ohjeistaa Anttia hyvin tarkoitushakuisesti, jopa niin, että edes Antti itse ei huomaa missä mennään.

  Jos olet huomannut, niin Antti on lopulta hyvin helposti manipuloitavissa tiettyyn suuntaan kunhan sen vain tekee taitavasti ja niin ovat eräät tahot tehneet.

  Muistatko kun Cluso627 oli välillä myös kannattaja ja kävipä niinkin, että hän haukkui KRP:n niin, että jos joku muu olisi toiminut vastaavasti, niin hänet olisi noudettu välittömästi poliisiasemalle.

  No mitään ei kuitenkaan tapahtunut, vaan meni vaan hetki, kun Cluso627 oli jälleen KRP:n juoksupoikana, eli hänet oli "puhuttu" ruotuun.:)

  Minä en väheksy Anttia KRP:n esim. alamaailmaan soluttautujana aikaisemmin ja en ihmettele yhtään, vaikka hänelle olisi maksettu jopa ulkomaanmatka, jos hän vain sählää myös capitaympäristössä ja pitää
  määrättyä meteliä säänöllisesti mm. suolipalstalla epävirallisesti syötetyillä tiedoilla ns.nippelitiedoilla, jotka lähinnä sekaavat tilannetta, kuten on tarkoituskin.

  Myöhemmin, jos ja kun näistä höpinöistä jäädään kiinni, niin on helppo todeta, että ne nyt olivat Antin höpinöitä ja siksi hänen käyttämisensä on osa eräiden tahojen tarkoitushakuista toimintaa.

  Wincapita nyt vain ei ole mitään alamaailman touhua ja sen jäsenet ovat rehellisiä tavallisia suomalaisia kaikista yhteiskuntaluokista ja ovat hoitaneet asiansa keskimäräistä paremmin, kuten Melander aikoinaan TV:ssä totesi.

  Siksi juuri emme anna koskaan kävellä ylitsemme ja meidän joukkovoima on niin suuri, että sitä ei ole ennen tässä maassa nähty ja kun Vesiseppojen yli vielä viranomaisrikolliset kävilivät, niin meidän yli ei kävellä ja siihen olemme sitoutuneet entistä enemmän ja siinä yhteydessä nostamme samalla vielä Vesiseppojenkin kissan uudestaan pöydälle.
  Se piraattiase-jupakkan matot käännetään myös nurin.

  VastaaPoista
 85. Antin/Cluson mielenkiinto WinCapitaa kohtaan on perustuu vain perussuomalaiseen syntiin KATEUTEEN JA KATKERUUTEEN. Anttia tai Clusoa harmittaa kaksi asiaa:
  1. Ettei kukaan ole häntä pyytänyt mukaan Winkkariin.
  2. Kateus, jos vaikka joku saisikin hyviä tuottoja
  Antti ja muut kateelliset ja katkeroituneet, olisitte onnellisia, että 10000 sijoittajaa saisi mahdollisimman paljon tuottoja, koska silloin Suomi niminen oikeusvaltio saisi mahtavat verotulot mistä hyötyisitte tekin ketkä ette vielä ole tässä sijoitustoiminnassa mukana.

  VastaaPoista
 86. Tämä voi olla tännekin asiallinen http://vimeo.com/11018684

  VastaaPoista
 87. parahin deltta-t, en ala kieltämään mahdollisuutta siihen että Cluso/Antti saisi jotain korvaustakin toimistaan.

  Mutta lienemme yhtämieltä etteivät hänen provokatiiviset kommenttinsa ole kovinkaan järkeenkäypiä, vaanpäinvastoin hän kirjoittaa kuin mitä päähän pälkähtää. Minua ei häiritse hänen läsnäolonsa. Olen jo pariin otteeseen kysymyksilläni ja loogisella kannanotolla saanut hänet hiljaiseksi useiksi kuukausiksi.

  Se että maksetaanko hänelle vai ei, ei ole minulle merkitystä. Se vaikuttaako hänen kommenttinsa jonkun henkilön psyykeeseen kyllä.

  En jää katsomaan potkittua miestä vaan menen ja autan.

  Minulle Cluso/antti on vähän liian säälittävä ja liian pieni kaliiberinen mies jota vastaan vaivautuisin oikeasti keräämään informaatiota. Tiedän jo hänen taustansa 80- luvulta lähtien ja en ylläty hänen kommenteistaan mutta se ei tarkoita etteivätkö ne valheet vaikuttaisivat minuun mitenkään. Siksi ilmoitin hänelle että blokkaan hänen väitteensä/valheensa. Olen tehnyt jo niin aiemmin eikä se ollut edes haastavaa.

  Joten kun Antti/Cluso seuraavan kerran alkaa kommentoimaan niin tulen kiinnittämään hänen välittämiinsä sanoihin erittäin paljon huomiota. :)

  Mutta en minä sitä kaveria vihaa. Olet oikeassa että häntä kontrolloidaan. Hän vain ei ole kovin hyvä peittämään jälkiään joten tietojesi perusteella KRP on ottanut hänet käsikassarakseen. Ja vaikka suurinosa ei välitä siitä mitä hän sanoo, voi se silti vaikuttaa joihinkin ihmisiin. Etenkin Columbon blogilla, sillä mitään suoli/muropalstoja en lue ja tiedän myöskin enemmän kuin kerron kaikkien turvallisuuden vuoksi. Seinäjoen jälkeen näemmme mikä on tuleva mutta olen positiivinen senkin suhteen ;) Kutsukaamme sitä intuitioksi.

  Pidä huoli itsestäsi deltta-t.

  Antti/Cluso tai päinvastoin ei ole henkilö jota pitäisin minään uhkana. Senkun uhoaa mutta en jaksaisi kahlata hänen kommenttejaan ja luulen että Columbollakin olisi parempaa tekemistä kuin kommentoida hänen väittämiään.

  Kiitoksia kuitenkin ajatuksistasi ja en voi todellakaan vain pyyhkiä ajatusta etteikö hän saisi korvausta tekemästään työstä kertomasi jälkeen. Kiitos informaatiosta. Ja koen surullisena Cluson/Antin tarinaa sillä häntä voidaan manipuloida niin helposti.

  -- truplayr --

  VastaaPoista
 88. Pitää lukea käänteisesti, eli miksi krp tekee kaikki
  nämä epäloogiset toimet ? Jokin siis on syy, eihän
  ne nyt voi olla niin tyhmiä, että linja olisi valittu.
  Kyllä se täytyy olla määrätty ! Jossain on iso K ja
  kenttämiehet vain sen jatkeita.

  VastaaPoista
 89. Tästä lähdettiin:

  http://www.youtube.com/watch?v=GhzoujhL_M0&feature=related

  ...Ja ensi viikolla tilanne on varmasti jotain aivan muuta.

  VastaaPoista
 90. Olipa mielenkiintoinen tuo poliisiTV:n juttu ja aika yllättävää, että en tuota ollut nähnyt kun paljon materiaalia olen tallentanutkin ja kiitos nyt on tämäkin.

  Tuosta videosta voi sanoa, että jo nyt on kaikille selvää, että osa siitä oli puppua ja kun asia etenee, niin lisää pupuksi paljastuu.

  Luonto on kauneimillaan ja kalaa tulee.;)
  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 91. "Tiliotteelta on laskettu, että klubin tililtä on siirretty rahaa yhteensä 3 337 eri tilille. Tililtä lähteneestä rahasta vähintään 50 000 euroa on siirretty 347 eri tilille, joista vähintään 100 000 euroa on siirretty 175 eri tilille ja yli miljoona euroa siirretty 6 eri tilille. Yhteensä näille 347 tilille on siirretty yli 50 miljoonaa euroa eli yli puolet koko tilin kautta kulkeneesta summasta. Tiliotteen mukaan 500:lle eniten nostaneelle tilinhaltijalle on siirretty yli 68 miljoonaa euroa eli yli 75 prosenttia koko summasta."


  Eiko kukaan huomaa mika naissa poliisin luvuissa ei voi laskennallisesti pitaa paikkansa

  VastaaPoista