keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Maltti on valttia

Viimeisen viikon ajan on ollut aistittavissa varsin odottava tunnelma case WinCapitan ympärillä. En ole täysin varma, mitä todellisuudessa kaikki odottavat? Media ei myöskään ole kovinkaan aktiivisesti WinCapitasta enää kirjoittanut. Muutaman kerran silmiini on osunut yksittäisiä lehtijuttuja, joissa on ollut joitakin irrallisia kommentteja WinCapitasta.

WinCapitaa hipovien lehtijuttujen taso ei ole muuksi muuttunut. Lehdet pyörittävät jutuissaan samoja valheellisia kuvitelmia viikosta toiseen.

Viime aikoina on monella foorumilla kuhistu uudesta yhtiöstä, joka on sisällyttänyt nimeensä sanan WinCapita. Huhut käyvät kuumana myös tämän uuden yhtiön ympärillä. Tulevaisuus näyttää meille tullessaan, minkälaista toimintaa tämä Suomeen perustettu uusi osakeyhtiö harjoittaa ja mistä uuden yhtiön toiminnassa on kyse.

6 kommenttia:

 1. O-P Nissinen aamulehdestä sai kirjoittaa uutisen ensi sunnuntain wincapita tilaisuudesta. Toimittajalle Kitkerä juttu.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä "sattui" taas paria päivää aikasemmin roskajuttujen kirjoittelut...varmaan taas ihan vahingossa. Miten lehdet pesevät naamansa ??? Syyttämällä poliisin epäloogista tiedottelua tietenkin...

  VastaaPoista
 3. Tänä aamuna on kommentoitu. Miksikähän eivät osaa edes nimeä kirjoittaa oikein, puhumattakaan juttujen muusta sisällöstä? Onko toimittajilla lainkaan omia aivoja tai omaa ajatusmaailmaa?
  Melkoista sopulisakkia..

  VastaaPoista
 4. Minkä takia kaikenlaiset maisterit haluaa
  lausua varoituksia ? Miksi lehdet paahtaa
  samaa kun 2- vuotta. Tappi sieltä ja tappi
  täältä astuu esiin ja heristää liitusormea.
  Onkohan niillä jokin huoli ?
  Keikkuuko niiden tuoli, vai nykiikö taskussa ?
  (Todellisia rikollisia ei haluta kiinniottaa
  kun niiltä ei saa mitään, vain kuluja Valtiolle.)

  VastaaPoista
 5. Medialla ja muulla maisteri ym. pankkiherrajoukolla on hirvittävä pelko siitä, että automaattinen valuuttakauppajärjestelmä osoittautuuu toimivaksi.
  Krp sen toimivuuden jo tietääkin, siksi tämä massiivinen leimaaminen ja ajojahti laillisesti suomeen perustettua yritystä vastaan.
  Luulisi tavallisen tallaajankin jo ymmärtävän, mistä oikeasti on kyse. Eikö suomessa tarvita veroeuroja?

  VastaaPoista
 6. Huvittavaa on touhu,seuraavaksi aletaan sitten käymään oikeutta siitä saako Hannu osallistua kokukseen vai ei!ei sitten parempaa rahareikää maasta löydy.Ensi kerralla sitten varmaan käydään jo oikeutta siitä pitäisikö oikeutta käydä vai ei.On siinä meidän verorahoille hyötykäyttöä.Kyllä hävettää tämän tutkinnan johtajan puolesta.

  VastaaPoista