perjantai 19. maaliskuuta 2010

Hannu Kailajärvi 7.3.2010
14 kommenttia:

 1. Videoilta käy selvästi ilmi totuuspohja koko capita-tapaukselle. Ammattilaisuus paistaa positiivisella tavalla läpi. Signaalijärjestelmän % kasvu lyhyessä ajassa on huikea! Tietyt virkamiehet ei välttämättä ole tyytyväisiä näistä videoista. heh :)

  VastaaPoista
 2. Kailajärven puhe oli hyvin vakuuttava ja rehellisen tuntuisen miehen puhetta.

  Oli hyvä, että hän näpäytti hieman myös tutkinnanjohtaja Rautavaa, mutta enempäänkin olisi ollut aihetta, mutta ei tässä vaiheessa ole ilmeisesti mahdollista, mutta kuten sanottu, niin enemmin tai myöhemmin sekin tapahtuu.

  On naurettavaa väittää, että testiajoissa demolla ollaan erilaisissa tilainteissa, kun oikeassa valuuttakaupassa, sillä tuo väittämä saattoi pitää paikkansa manuaalin kanssa, jossain määrin, jos pokka ei pitänyt, mutta nyt automaatti jauhaa tunteettomasti sitä tulosta mitä se jauhaa, siis rippumatta siitä onko sisällä oikeaa rahaa tai ei.

  Mielenkintoista ja suorastaan huvittavaa on huomata kuinka surkuhupaisen arkaan paikkaan on isketty ja media, Rautava ja suolimurot/murot ovat aivan paniikissa ja jutut ovat sekavaa älämölöä ja tämä on vasta alkua.

  Totuus ei pala tulessakaan ja pian on totuuden aika!

  VastaaPoista
 3. Kovin on ollut hiljaista wincapita uutisoinnissa
  lukuunottamatta näitä viimeaikaisia kannanottoja yhtiön rehellisyydestä. Mitä on tapahtunut takavarikko-oikeudenkäynneille jotka pitivät tulla julkisiksi ?? Onko kaikki niputettu joskus tulevaisuuteen ajoittuvaan mahdolliseen pääoikeudenkäyntiin ??

  VastaaPoista
 4. Olen itsekin lueskellut välillä noita suolimurojen juttuja ja aika samanlaisia ovat kaikki kommentit "kuka hullu tuohon rahansa laittaa" "mitä shaissea" jne. pojilla on aika suppea sanavarasto ;) jutut on todellakin pelkkää sekavaa älämölöä...

  VastaaPoista
 5. No Columbo miltäs nyt tuntuu tässä vaiheessa??
  joo kyllä olit oikeassa olen muutamia posteja mailannut Kylmäluoman kanssa ja noin 20;nen KRP;n tutkijan kanssa...Meikä lähtee kohta kuukauden lomalle ei tressiä vaan nautintoa ja wincapitaaleillkkin siihen mennessä on KRP:n esitutkinta jo VALMIS!

  -T Cluso627

  VastaaPoista
 6. >siihen mennessä on KRP:n esitutkinta JO VALMIS!

  Siis JO VALMIS? Taidat perkele olla oikein humorimiehii!
  Sama kuin sanoisi, että iisakinkirkkokin on jo melkein valmis.;)

  VastaaPoista
 7. Hei Columbo ja kiitos,että julkaiset kirjoitukseni
  tehdäänkö niin tää on reilua sä saat kysyä mitä tahansa ja mä vastaan.

  -T Cluso627.

  VastaaPoista
 8. Hannun esiintyminen kieltämättä oli aikalailla
  erimoinen, mitä krp on antanut ymmärtää. Ei selvemmin voi asiaa tuoda julki,mitä ja miten
  capita toimii. Toivottavasti asia etenee nyttemmin pikkasen nopeammin ja positiivesemmin
  Yksi asia on mihin olisi kiva saada jotakin tietoa
  mihin ihmeeseen katosi "TIMO MARTISKAINEN", tästä
  hemmosta ei ole kuulunut halaistua sanaa, ja kuitenkin oli yksi "PÄÄTEKIJÄ" mitä krp antoi ymmärtää. Mielenkiinnolla odotan asioita jotka
  alkavat selvitä ja vyyhti purkautua. Sitä en tiedä kenellä on varaa maksaa lasku kun sen aika koittaa. Toivottavasti Rautava on kerännyt
  sitäkin asiaa varten valtavan kassan

  VastaaPoista
 9. Kyllä rehellisen miehen sanaan on voinut aina luottaa !
  Niitä on tässä Capitan puolustusrintamassa saanu tavata useita.( eikä mitään suolihörhöjä)
  Totuus miehen suusta, miten ihanaa se on kuulla !

  VastaaPoista
 10. minä en tiedä mikä on URL21. maaliskuuta 2010 klo 11.49

  (toivon että julkaiset tämän reiluuden merkeissä) Yksi juttu, miksi Hannun jutut menevät ristiin tosi pahasti.
  Hän kieltää ensin että ei ole tunnustanut wincapitan käyneen valuuttakauppaa ja sitten sanoo lähttäneensä tiedotteen lehdistölle ja jäsenistölle "wincapita ei ole käynyt valuuttakauppaa"? Mikä tässä on takana?

  VastaaPoista
 11. Tervehdys!

  Videolla esitetyt asiat eivät ole ristiriitaisia. WinCapita ilmoitti jo toimintansa aikana, ettei se tee valuuttakauppaa asiakkaiden varoilla.

  "WinCapita ei käynyt valuuttakauppaa" on ihan perustietoa WinCapitan toimintakonseptista. Tämä KRP:n ja median hehkuttama lause ei siis ole mikään todellinen uutinen. Tietämättömän lukijan mieleen tulee kyseisestä lauseesta vaikutelma, että WinCapita olisi ollut jonkinlainen "huijaus".

  Koko WinCapitan toimintaperiaate on ymmärretty lähes aina väärin. Mikä on WinCapita?

  Esimerkkinä käyttämäsi lause on siis ymmärretty monella tapaa väärin. Kailajärvi ei ole tunnustanut sellaista, mikä tukisi väitteitä huijauksesta. Videolta käy hyvin ilmi Kailajärven oma näkemys casen nykytilasta.

  Selkeyttikö tämä näkemystäsi? Videolla esitetyt asiat eivät ole keskenään ristiriitaisia, vaikka äkkiseltään voisi siltä tuntua.

  VastaaPoista
 12. Niin minusta nyt on niin, että kyllä useimmat ymmärtävät sanojen merkityksen ja juuri äsken tuossa keskustelin ulkopuolisen kanssa, joka oli huomannut tuo myös kuinka on yritetty luoda mielikuvia, kuinka Hannu on tunnustanut huijauksen ja kuinka Wincapita ei olekkaan itse tehnyt valuuttakauppaa ollenkaan jäsenten rahoilla ja hän oli lukenut siitä lehdistätiedotteesta sen ja ymmärtää, että niinhän se on, eikä se ole mikään uutinen, vaan siinä on vain haluttu luoda illuusio huijauksesta.

  Toki tietenkin jotkut suolimurot eivät ihan oikeasti ymmärrä lukemiaan tekstejä ja subjektit ja predikaatit ovat olleet hukassa jo koulussa, mutta uskon monien jauhavan paskaa aivan tahallaan, vaikka todellisuudessa tietävät hyvinkin sen olevan kieroa peliä.

  Mutta lopulta se totuus sieltä puserretaan, sillä totuus ei pala tulessakaan.

  VastaaPoista
 13. Tuo video oli ihan hyvä, mutta toivoisin että nuo englannninkieliset tekstit joku tarkistaisi seuraavaan versioon. Nyt siellä oli jonkun verran lapsuksia kuten esimeriksi "engine room" kun puhuttiin konesalista ilmeisesti. Tuo engine tarkoittaa pääasiassa moottoria, esim. auton moottori tai joku sähkömooottori, mutta sitä ei käytetä tietokoneista tai palvelimista

  VastaaPoista
 14. Ristiriidat nimenomaan tulee siitä,että perinteisesti meille on luotu illuusiota maasta nimeltä Suomi.Itsekkin uskoin Suomen olevan "hyvä" maa,kunnes tämä capita tapaus tuli päivänvaloon.
  Nyt tunnen itseni todella petetyksi ja isänmaallisuus on tipotiessään.Toivon hartaasti,että puhdistus tässä petollisessä maassa vielä toteutuisi!

  VastaaPoista