tiistai 29. joulukuuta 2009

Winwincapita.blogspot.com

Case WinCapita on saanut monia mielenkiintoisia juonenkäänteitä viime viikkoina. On ollut ilo huomata, kuinka paljon myönteisiä asioita onkaan tapahtunut joulukuun aikana. On toki myös selvää, että odottavan aika on pitkä.

Elämässä on kuitenkin tilanteita, jolloin odottaminen on välttämätöntä. Todellisuudessa tapahtumat eivät aina etene yhtä nopeasti kuin Jack Bauerin maailmassa.

Joulukuussa on avattu myös uusi WinCapitaa käsittelevä blogi osoitteessa: Winwincapita.blogspot.com

Blogissa on laadukkaita kirjoituksia ja seuraavista teksteistä saa hyvää lisätietoa WinCapitan vaiheista ja WinCapitaan liittyvistä ilmiöistä:

KRP ja salaiset oikeudenkäynnit 26.12.2009


Jäsenistön ajojahti 10.12.2009


WinCapita, valuuttakauppa ja viranomaisrikollisuus 7.12.2009

Suosittelen tutustumaan blogin asiallisiin ja asiantunteviin kirjoituksiin.

3 kommenttia:

 1. Liikemiehet ei lue suomi24-sivuja. Seuraava voitto odottaa kivenheiton päässä!

  VastaaPoista
 2. Tuon blogin suuri ongelmahan on, että siinä on kyllä runsaasti tekstiä mutta mitenkään ei osoiteta että miten kirjoitettu liittyy Wincapitaan.

  Voit kirjoittaa kuinka asiantuntevasti tahansa vivuista ja valuuttakaupasta, mutta jos et pysty mitenkään osoittamaan että Wincapita on jotenkin liittynyt valuuttakauppaan, ei kirjoituksillasi ole mitään merkitystä. Blogin kirjoittaja ei kyseistä linkkiä ole osoittanut.

  Vielä tyhjempää on kirjoittaa mekanismista, jolla pankit "luovat rahaa". Tuohan on ollut tiedossa iät ja ajat, mistään uudesta paljastuksesta ei ole kyse. Minä muistan kuulleeni tuosta ensi kertaa melkein neljännesvuosisata sitten. Se että pankit luovat rahaa ei ole mikään todiste siitä, että Wincapitan toiminta olisi ollut laillista. Niillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Oikeastaan on aika huvittavaa, että blogin kirjoittaja yrittää Wincapitaa puolustaakseen leimata pankkien toiminnan pyramidiksi!

  VastaaPoista
 3. Tuon blogin kirjoittaja antaa selvästi ymmärtää, että Hannu olisi esittänyt WinCapitan olleen valuuttakaupan kanssa tekemisissä. Vieläpä siten, että Hannu itse olisi kauppaa käynyt eikä niinkään offshoreyhtiöt. Hannun sähköpostista lainattuna:

  "Univ. of Michigan julkaisi odotuksia paremman talousraportin klo 18:00 suomen aikaa ja analyysimme antoi välittömän myyntimääräyksen, vaikka tekninen analyysi antoi päinvastaisia impulsseja... niin kuin oli tehnyt koko päivän. USD lähti kuin lähtikin voimistumaan, joskin pienellä viiveellä (meinasin jo painaa hätäkatkaisinta, että sulkee kaupan :) mutta
  onneksi maltoin mieleni)."

  Tuo Hannun mainitsema tekninen analyysihän on juuri sitä automatisoitua kaupankäyntiä, johon Hannun on pyrkimys. Ei näytä kyseisessä tapauksessa antaneen hyviä tuloksia. Hannu ilmeisesti oli asemassa hyvinkin nopeasti sulkea kaupan, joka ei puhu offshoreyhtiöiden käytön puolesta.

  VastaaPoista