torstai 31. joulukuuta 2009

Tilinpäätös 2009

Nyt vuoden viimeisenä päivänä, on tullut aika tehdä lyhyt yhteenveto vuodesta 2009.

Vuosi 2009 oli todella ikimuistoinen ja myös ensimmäinen Columbon blogin näkökulmasta. Vuoden aikana Columbo sai suuren joukon uusia ystäviä ja myös joitakin yksittäisiä yhteydenottoja ihmisiltä, jotka eivät blogista ole pitäneet. Jokainen meistä tietää, että kaikki eivät pidä samoista asioista ja se on toisaalta yksi elämän rikkaus. Erilaisuus kunniaan ja jokainen rakentakoon elämästään oman näköisensä. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Jokaisella on mahdollisuus oppia ja kehittyä. Case WinCapita on tuonut tietooni useita henkilöitä, jotka ovat muuttaneet mielipiteitään hyvinkin radikaalisti. Monet WinCapitasta negatiivisesti ajatelleet ja kuvitelleet ovat lopultakin tiedostaneet tosiasiat. He ovat vihdoin ymmärtäneet, että WinCapitaan on kohdistunut suuri joukko täysin perättömiä syytöksiä.

Olen tällaisesta ihmisten silmien avautumisesta erittäin iloinen. On tärkeää, ettei ota mitään tietoa vastaan ajattelematta. Jokainen meistä kokee maailman aina oman kokemuspohjan kautta. Ei ole kahta samanlaista ihmiselämää eikä kahta samanlaista kokemuspohjaa. Asioiden ymmärtämiseen ei riitä pelkästään se, että osaa lukea. On tärkeää myös ajatella omilla aivoillaan. Meillä kaikilla on lupa oppia omista ja toisten virheistä. Kaikki vieras voi helposti tuntua jollaintapaa pelottavalta.

Uskon ja toivon, että ensi vuoden aikana Columbon blogissa on entistä enemmän myönteisiä ja hyväntuulisia kirjoituksia. Toivon myös, että kaikenlainen turha vääntäminen vähenisi ja voisin blogin välityksellä tuoda entistä useammin hymyn lukijoiden kasvoille. Selvää on kuitenkin sekin tosiasia, että ilouutinen ei ole jokaiselle ilouutinen. Joitakin tahoja kanssaihmisten menestys harmittaa suunnattomasti. Näin meillä Suomessa.

Seuraavaksi lyhyt katsaus siihen miltä Columbon blogi näyttää tilastojen valossa.


Blogin suuri lukijamäärä on yllättänyt minut monesti. Todennäköistä on myös, että yhden IP-osoitteen takaa blogia lukee useampi henkilö. Todellista lukijamäärää voi siis vain arvioida.

Columbon blogilla on nyt ikää 197 vuorokautta.

Sivustolla vieraili kävijöitä 67:sta eri maasta.

TOP 5 maat


Sivustolla vieraili kävijöitä 497:sta eri kaupungista.

TOP 5 kaupungit


Blogin lukijamäärä kasvoi jokaisena kuutena kuukautena. WinCapita kiinnostaa ihmisiä kaikkialla ja hyvinkin laajasti. Uskon, että näistä lähtökohdista on kaikkien helpompi jatkaa taistelua tulevana vuotena.

Olen elämäni aikana oppinut, että työn ja perheasioiden yhteensovittaminen ja erityisesti näiden kahden tekijän yhdistäminen on oma taiteenlajinsa. Tästä johtuen en ole Mrs. Columboa päästänyt blogissani ääneen. Nyt kuitenkin juhlamielen ja Uuden vuoden kunniaksi teen tässä asiassa poikkeuksen.

Oheisella videolla esiintyy Mrs. Columbo." Ei tehdä elämästä liian totista... " =)

Haluan toivottaa kaikille onnellista ja menestyksekästä vuotta 2010!

18 kommenttia:

 1. columbo blogi näyttää olevan varsin kiinnostava media, on hienoa huomata kuinka totuus kiinnostaa ihmisiä, ja tänä vuonna 2010 se tulee selviämään,valtaväestö odottaa sitä pelonsekaisin tuntein.....

  VastaaPoista
 2. Kiitos Columbo. Tämä on ollut varsin merkittävä "media" saattaa asian toistakin puolta suuren yleisön tietoon.

  Sopulilauma (Suomen media) ei suostu esittämään mitään kritiikkiä Krp:n selvistä sanoisiko sekoiluista tai vähintäänkin erittäin oudoista menetelmistä.

  Tapaus Wincapita ei ole ainoa tällä alueella, kun puhutaan mediasta. Siis asioista joista PITÄÄ vaieta. Tai toisin sanoen "avustaa" viranomaisrikollisia.

  VastaaPoista
 3. Etelän Media jahtaa niin Kepua kuin WinCapitaa. Mitä tästä oikein tuloo?

  VastaaPoista
 4. Olipa mahtava yllätys tuo kiinostus blogiasi kohtaan Big-C. KIITOS!

  Se kertoo tukahdetusta tiedonjanosta, mitä median ei ole annettu jakaa.
  Eipä olisi uskonut, että Suomessa 2000-luvulla taannutaan kaikkien länsimaisten perusarvojen tukahduttamiseen kuten vapaan lehdistön ideologia onkin valjastettu palvelemaan HV-järjestöjä ja samalla on rehellinen journalistiikka ajettu entisen Pravdan ja Pohjois-Korean "yksi totuus" tasolle. Voi tätä häpeää, jonka historia tulee muistamaan häpeätahrana Suomen historiassa.

  Itse olen jakanut Columbon blogia tietysti jäsenille, mutta erityisesti ystävilleni, jotka on väärin informoitu ja olen ilokseni saanut todeta, että asenteet ovat monilla muuttuneet, kun hekin saavan infoa myös meidän jäsenten näkökulmasta ja ovat myös huomioineet median ja KRP:n yhteispelin joka ei enää oikein vakuuta.

  Berliinin muurikin murtui ja niin uskon ja toivon käyvän myös Suomen viranomaisrikollisten ja epärehellisen median muurille.

  VastaaPoista
 5. Columbolle tosiaan suuret kiitokset siitä, että tuo esille Capitasta toisenlaisen näkemyksen suuren yleisön tietoon, mitä media ei ole pystynyt tai saanut tuoda julki.
  Toivottavasti Hannu ei anna mitään kommentteja
  Suomen medialle, joka on krp:n avustuksella tarkoitushakuisesti syyllistänyt ja mustamaalannut kaikki WinCapitaan sijoittaneet ihmiset sekä Hannun itse. Hakekoot tiedot niin kuin ovat tähänkin asti hakeneet, keskustelupalstoilta ja krp:lta

  VastaaPoista
 6. Kiitos Columbo menneestä vuodesta. Kiitos erittäin asiallisista kirjoituksistasi, josta Suomen mediakin saisi ottaa oppia. Suomen median varsinkin Iltalehden, Aamulehden ja Savon Sanomien taso on WinCapita-tietämyksellisesti ja jopa oikeinkirjoituksellisesti erittäin heikko.
  Lopetin itse kokonaan Aamulehden tilauksen virheellisen WinCapita-informoinnin takia. Toivottavasti ainakin nämä mediat joutuvat vastaamaan raastuvassa häväistyskirjoituksistaan - aivan samoin kuin suolimuropalstojenkin loanheittäjät ja häväistyskirjoitusten kirjoittajat.

  Hienoa, että Columbon blogin levikki on noin uskomattoman valtava! Oikeudenmukaista tietoa leviää pikkuhiljaa tähän maahan case WinCapitasta!

  Hyvää alkanutta ja kirjoitusrikasta vuotta Sinulle, Columbo!

  VastaaPoista
 7. Haaste kaikille Columbo blogin lukijoille:Kerro jollekkin ystävällesi tästä uudesta mediasta.
  Rakennetaan oikea media pyramiidi ja jäädään odottamaan millaiset tuomiot saa media pyramiidin sponsorit.

  VastaaPoista
 8. Syytä on muistaa, että osa tämänkin blogin lukijoista seuraa kirjoituksia vain ja ainoastaan niiden viihdearvon takia. Itse ainakin näin menettelen ja odotan sitten tulevaisuudessa tuomioiden julistamisen jälkeen myös sitä, miten täällä niitä tullaan kommentoimaan...

  VastaaPoista
 9. Syytä on muistaa, että osa tämänkin blogin lukijoista seuraa kirjoituksia vain ja ainoastaan niiden viihdearvon takia. Itse ainakin näin menettelen ja odotan sitten tulevaisuudessa tuomioiden julistamisen jälkeen myös sitä, miten täällä niitä tullaan kommentoimaan...  -- Mukavaa kuulla että sinulle on Columbon blogi tuonut viihdearvoa.

  Jo tuo kommentti yksistään todisti sen että on se uskomatonta miten pahansuopaa väkeä sitä Suomesta löytyy.

  Monelle ihmiselle tämä ei ole mikään vitsi eikä sillä ole viihdearvoa vaan tässä pureudutaan faktoihin.

  Kun tämä on niin hauskaa niin kerropa yksi fakta joka todistaa Wincapitan syyllistyneen rikokseen? Korostan vielä että mainitse jokin todiste mikä todistaa "WINCAPITAN" syyllisyyden!

  Jään odottamaan mielenkiinnolla kommenttiasi sekä todisteitasi sillä KRP ei niitä ole vielä kyennyt toimittamaan. Toisaalta onhan sillä Aku Ankallakin "viihdearvoa" kuten myös televisiolla. Äläkä unohda lukea sitä tilaamaasi 7 päivää lehteäsi sekä päivittäistä Iltalehteä.

  VastaaPoista
 10. "-- Mukavaa kuulla että sinulle on Columbon blogi tuonut viihdearvoa."
  -Eikös olekin mukavaa!

  "Jo tuo kommentti yksistään todisti sen että on se uskomatonta miten pahansuopaa väkeä sitä Suomesta löytyy."
  -Ja tämä sinun yksi lause todisti sen että on se uskomatonta miten tyhmää väkeä sitä Suomesta löytyy.

  "Monelle ihmiselle tämä ei ole mikään vitsi eikä sillä ole viihdearvoa vaan tässä pureudutaan faktoihin."
  -Olen todella pahoillani kyseisten ihmisten ja heidän läheisiensä puolesta jos tätä blogia pitää faktana.

  "Kun tämä on niin hauskaa niin kerropa yksi fakta joka todistaa Wincapitan syyllistyneen rikokseen? Korostan vielä että mainitse jokin todiste mikä todistaa "WINCAPITAN" syyllisyyden!"
  -Ei kukaan tule koskaan syyttämään WINCAPITAa koska se ei ole mitään, ei ole koskaan ollutkaan mitään eikä tule koskaan olemaankaan. Tämä sinun mainitsema "WINCAPITA" on ollut tasan pelkkä illuusio jolla hyväuskoisilta on petetty rahat. Samanlainen illuusio kuin ne teidän Aku Ankka-saldot siellä "wincapitassa". Oikeudessa tulee syyttäjä nostamaan syytteet ihan oikeille ihmisille, ei millekkään olemattomalle webbisivulle.

  "Jään odottamaan mielenkiinnolla kommenttiasi sekä todisteitasi sillä KRP ei niitä ole vielä kyennyt toimittamaan."
  -No nythän sen sait, ole hyvä!

  "Toisaalta onhan sillä Aku Ankallakin "viihdearvoa" kuten myös televisiolla."
  -Sen takiako teillä Wincapitassa oli sitä Aku Ankka-rahaa? Siis viihdearvon takia.

  "Äläkä unohda lukea sitä tilaamaasi 7 päivää lehteäsi sekä päivittäistä Iltalehteä."
  -Roskalehti

  VastaaPoista
 11. Lukekaa etenkin 4.1-10 kirjoitettu osio.
  http://talousdemokratia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. On hieman otettava kantaa tässä viestiketjussa käytyyn keskusteluun.

  Mustamaalaajilla riittää virta.

  Tiivistän vielä, mitä nimetön kirjoittaja täällä esitti:

  - Suomesta löytyy paljon tyhmää väkeä.

  Columbo vastaa: Suomesta löytyy paljon viisaita ihmisiä, mutta tyhmiä myös. Näiden kahden muuttujan keskinäisestä suhteesta en osaa tarkemmin sanoa, mutta käsitykseni mukaan suomalaiset edustavat kansainvälistä keskiarvoa tässäkin asiassa. Tämä näkemys perustuu omiin empiirisiin havaintoihini, eikä siis tilastoihin. Tyhmyyttä on myös kiusallista tilastoida.

  - Blogin tekstejä ei tulisi pitää faktoina.

  Columbo vastaa: Blogin teksteihin voi jokainen suhtautua haluamallaan tavalla. On kuitenkin mahdotonta ja samalla todella ajattelematonta yrittää leimata kaikkea täällä esitettyä fiktioksi. Jokainen täällä esitetty video on faktaa. Jokainen täällä esitetty lehtileike on faktaa. Niissä esiintyvät ja äänessä olevat ihmiset ovat kaikki faktaa. Videoilla esitetyt tapahtumat ovat tapahtuneet todellisuudessa. Haluatko väittää tähän asiaan jotain muuta?
  Oletko sitä mieltä, että esim. Laiho ja Puttonen eivät ole aitoja? Voisiko olla niin, että Columbo on palkannut kloonit näyttelemään täällä oleviin videoihin? Herätys todellisuuteen! "Asiantuntijat" ovat päästäneet suustaan suuria sammakoita ja videot todistavat näin todella tapahtuneen.

  - WinCapitaa ei oikeasti ollut olemassa.

  Columbo vastaa: Väitteesi on yksi erikoisimmista ja älyttömimmistä, mitä olen kuullut kuluvan vuoden aikana. Provosointi on taitolaji ja siihenkö tälläkin pyrit?

  - WinCapitasta tulleet rahat olivat Aku Ankka -rahaa.

  Columbo vastaa: Eihän se kyllä niin ole. WinCapitan jäsenistö on maksanut tuotoistaan pelkästään veroina miljoonia euroja. WinCapitasta maksettiin ulos siis ihan todellista rahaa. KRP kertoo jäädyttäneensä varsin suuria määriä WinCapitasta tulleita euroja. KRP:n mukaan vuonna 2008 WinCapitasta maksettiin tuottoja yli 30 miljoonaa euroa. Eurot ovat euroja eivätkä Aku Ankka -rahaa.

  Missä siis olivat kaikki sinun mainostamat todisteet väitteidesi tueksi? Minä en nähnyt ainuttakaan todistetta yhtään mistään. Totesit vain asioiden olevan niin. Mielipide kun ei ole sama asia kuin todiste. Olemmeko tästä samaa mieltä?

  Jokainen voi vapaasti väittää kaikenlaista, mutta vasta faktat tekevät väitteistä vakavasti otettavia. Voit elää vapaasti omassa virheellisessä käsityksessä maailman menosta. AdaFlinkin toimintaa ja kirjoituksia arvostelin tästä samasta asiasta. Oma mielipide ei siis ole automaattisesti faktaa. Todisteita kiitos? Riittääkö se, että "no kun Laiho sanoi.." ?

  VastaaPoista
 13. Hyvä Cokumbo, en kommentoi kuin paria kohtaasi mutta ensiksi ihmettelen miksi muokkasit lauseitani tarkoittamaan muuta?

  Väitit kirjoittaneeni näin:
  "WinCapitaa ei oikeasti ollut olemassa."
  -En kirjoittanut noin vaan kirjoitin että Wincapita on ollut pelkkä illuusio. Tällä tarkoitan sitä että kyseessä ei ole ollut mikään yritys tai vastaava jolla olisi esimerkiksi jonkinlainen rikosoikeudellinen vastuu YRITYKSENÄ. Kyseessä on ollut pelkkä kulissi jonka taustahahmona on ollut Hannu Kailajärvi.

  Seuraava muokkama väitteesi:
  "WinCapitasta tulleet rahat olivat Aku Ankka -rahaa."
  -Myöskään näin en ole väittänyt. Sieltä rahaa nostaneet on saaneet aivan varmasti ihan oikeaa rahaa. Aku Ankka-rahaa on ollut siellä kulississa (l. Wincapitan sivuilla olleet luvut) näytetyt saldot ja kaupat. Näitä ei ole ollut olemassa koskaan. Ennenkuin alat vänkäämään että onhan ne rahat jonnekin menneet niin se on totta, ne on menneet Kailajärven haltuun josta hän on jakanut niitä oman mielensä (ja ehkä osittain painostuksen) mukaan eri ihmisille. Wincapitan sivuilla esitetyt tuotot ei ole perustuneet KOSKAAN MIHINKÄÄN todelliseen. TÄMÄ ON FAKTA, sen todistaa tuomioistuin myöhemmin.

  Muuten tämä sinun blogisi sisältö on nimenomaan huumoria, tosin helvetin huonoa huumoria. Moni ihminen kärsii tästä kusetuksesta ja nämä sinun illuusiosi eivät ainakaan helpota heidän tuskaa.

  VastaaPoista
 14. Näkemyksemme eivät selvästikään kohtaa. Millä perustelet sen, että WinCapita olisi ollut pelkkä kulissi?

  WinCapitasta ei jaettu tuottoja mielivaltaisesti. Tuottojen suuruuteen vaikutti sijoitusaika ja pääoman määrä. Etkö tätä asiaa oikeasti tiennyt? Kaikki saivat tuottoja mikäli 6kk:n sijoitusjakso ehti tulla täyteen. WinCapitan toiminta lakkasi kun ulkopuolinen taho sulki sivuston. Kuka?

  Julistat vääristyneen näkemyksesi faktaksi. Mitkä ovat perusteesi väittämillesi ja missä viipyvät todisteet? Tämänhän piti olla täysin selvä juttu, eikä konseptin pitänyt toimia edes paperilla. Luotat sokeasti kuvitelmaasi ilman minkäänlaista todellista tietoa.

  Millähän tavalla tämä blogi tuottaa ihmisille pahaa mieltä ja kärsimystä?

  Voisiko olla kuitenkin niin, että tietämättömät ja mustamaalaavat tylytykset ovat saaneet paljon enemmän pahaa aikaan?

  VastaaPoista
 15. "Syytä on muistaa, että osa tämänkin blogin lukijoista seuraa kirjoituksia vain ja ainoastaan niiden viihdearvon takia. Itse ainakin näin menettelen ja odotan sitten tulevaisuudessa tuomioiden julistamisen jälkeen myös sitä, miten täällä niitä tullaan kommentoimaan..."

  Eo. on siis minun anonyymina esittämäni kommentti, tästä lähtien laitan teksteihini allekirjoitukseksi oman nimeni, joka on Ari.

  Luotan sen verran enemmän Suomen oikeusjärjestelmään ja viranomaisiin, että pidän mm. KRP:n esittämiä tiedotteita suurempana totuutena kuin nimettömän blogikirjoittajan subjektiivisia näkemyksiä. Kuten sanoin, MINUSTA nämä kirjoitukset ovat vain viihdettä, en ymmärrä mitä ihmeen pahasuopuutta on uskoa enemmän poliisiin kuin nimettömiin nettilähteisiin. Vain rikollisilla on aihetta pelätä ja uskoa pahaa poliisista Suomessa.

  Faktasi ovat vain omia tulkintojasi asiasta, lopullinen totuus selviää vasta oikeudessa. Siellä syyttäjä esittää sitten syytteitensä tueksi kylmiä esitutkinnassa esille kaivettuja faktoja, joiden perusteella oikeuden päätös syntyy. Puolustus voi toki yrittää näitä kumota, mutta vasta aika näyttää lopullisen totuuden.

  Asiasta on oikeastaan turhanpäiväistä spekuloida ennakkoon, itse kyllä vakaasti luotan suomalaisen poliisi- ja oikeusjärjestelmänkin toimivuuteen enkä ainakaan vielä suostu uskomaan mihinkään rahasukujen salaliittoteorioihin sen enempää kuin EOK:lle muutaman (?) jäsenen esittämiin "faktoihin", joita ei kuitenkaan ole onnistuttu verifioimaan.

  Suomessa on sanavapaus, kaikki kunnia sille. Pidän kirjoituksiasi mielipiteinäsi, joita voit vapaasti esittää. Minusta ne ovat huumoria, kun niitä vertaa tähän mennessä esille tulleisiin luotettavalta taholta (=KRP:n tiedotteet) saatuihin tietoihin. Ja kuten sanoin, odotan suurella mielenkiinnolla kommenttejasi oikeudenkäyntien jälkeen. Palataan sitten asiaan.

  Ari

  VastaaPoista
 16. Kiitos Columbo perusteluistasi.En halua kiistää etteikö ne ole todenmukaisia, mutta olisi mukava saada Hannun vastaus siihen että olivatko Wincapitan sivuilla näkyneet pipsi-kaaviot ja niiden perusteella meille jäsenille lasketut tuotot todellisia tapahtumia vai niinkuin KRP väittää niitä mielikuvituksen tuotteiksi.

  VastaaPoista
 17. Hyvä Columbo,

  Kommentoin tähän noita sinun kommenttejasi:

  "Näkemyksemme eivät selvästikään kohtaa."
  -Eivät kohtaa ei (tässä asiassa kohtaa :-) )

  "Millä perustelet sen, että WinCapita olisi ollut pelkkä kulissi?"
  -Koska KAIKKI todisteet puhuvat sen puolesta, myös pääsyytetty on tämän myöntänyt kuulusteluissa

  "WinCapitasta ei jaettu tuottoja mielivaltaisesti. Tuottojen suuruuteen vaikutti sijoitusaika ja pääoman määrä. Etkö tätä asiaa oikeasti tiennyt? Kaikki saivat tuottoja mikäli 6kk:n sijoitusjakso ehti tulla täyteen."
  -Väärin, rahoja (ei tuottoja koska Wincapita ei tuottanut mitään)sai sitä mukaa ja ne, jotka älysivät sitä pyytää (mainitsemiesi ehtojen kuten tuo 6kk odottelu jälkeen). Hannu jakoi muilta keräämiään rahoja "pyyntöjärjestyksessä" niin kauan kuin rahoja riitti.

  "WinCapitan toiminta lakkasi kun ulkopuolinen taho sulki sivuston. Kuka?"
  -Väärin, Hannu on itse myöntänyt tyhjentäneensä serverin.

  "Julistat vääristyneen näkemyksesi faktaksi. Mitkä ovat perusteesi väittämillesi ja missä viipyvät todisteet?"
  -Lue aiemmat vastaukseni. Tiedän että ne ei sinulle kelpaa niin jäädään odottelemaan oikeuden päätöstä.

  "Tämänhän piti olla täysin selvä juttu, eikä konseptin pitänyt toimia edes paperilla. Luotat sokeasti kuvitelmaasi ilman minkäänlaista todellista tietoa."
  -Tämä on täysin selvä juttu.

  "Millähän tavalla tämä blogi tuottaa ihmisille pahaa mieltä ja kärsimystä?"
  -Koska syötät joko tietoisesti tai tietämättäsi ihmisille valheita ja keksittyjä tarinoita ja väität niitä faktaksi.

  "Voisiko olla kuitenkin niin, että tietämättömät ja mustamaalaavat tylytykset ovat saaneet paljon enemmän pahaa aikaan?"
  -Enpä usko.

  VastaaPoista
 18. Löysimme sentään yhden asian, josta olemme samaa mieltä. Olemme samaa mieltä siitä, että olemme eri mieltä. Täysin loogista ja jopa lähes runollista.

  Puhut kaikista todisteista. Mitkä ovat ne todisteet? "Asiantuntijoiden" lausunnot ainakin ovat olleet todistetusti huuhaata. On paljon erilaisia väitteitä ja uskomuksia, mutta missä ne todisteet ovat?

  Kertoisitko, mitä pääepäilty on myöntänyt ja kenelle? Ei siis ole olemassa ainuttakaan pääsyytettyä. Kaksi vuotta on pyöritelty asiaa ja yritetty löytää jotain, mistä voisi syyttää.

  Väitteesi on totaalisen väärä. WinCapitasta sai tuottoja aina 6kk:n sijoitusjakson päätyttyä. Ei kotiutuksissa ollut kyse oveluudesta vaan vapaasta tahdosta. Sai kotiuttaa, jos halusi. Jokainen sai tehdä rahoillansa mitä tahtoi.

  Onko sinulla todisteet siitä kuka sulki WinCapitan sivuston? Haluaisin kovasti nähdä jonkinlaisen dokumentin tästä asiasta.

  Ei sinulla ollut vielä ainuttakaan todistetta. Pelkkiä väitteitä ja huhupuheita. Samoihin huhuihin nojaa koko valtamedioiden tiedotus. Onko ylivoimaista julkaista faktoja?

  Luotatko sinä täällä blogissakin esillä olleisiin "asiantuntijoihin"? Ovatko kaikki heidän sanomisensa olleet todistettua faktaa?

  Odotan itsekin mielenkiinnolla oikeuden toteutumista. Tuusulassa oli oikein hyvä episodi siitä miten oikeudessa toimitaan. Oletko tutustunut Tuusulan oikeudenkäyntiin? Loistiko syyttäjä? Missä olivat syyttäjän todisteet? Syyttäjä ei loistanut ja todisteita ei ollut. Huhupuheet eivät siis riitä oikeudessa todisteiksi.

  Kertoisitko myös sen miksi WinCapita-tutkimukset kestävät ja kestävät, vaikka väität tämän olevan täysin selvä juttu? Miksi aikataulut venyy ja paukkuu kerrasta toiseen?
  Onko tutkimuksissa tullut mutkia matkaan, kun alun mielikuvitustarina ei ollutkaan totta?

  Missä rikos? Kuka teki? Mitä teki? Milloin ja kenelle?

  On harmillista, jos totuus aiheuttaa jollekin pahaa mieltä. Olen osoittanut täällä, että WinCapitaa mustamaalaavat tahot ovat turvautuneet tietolähteissä keskustelupalstojen huhupuheisiin ja tietämättömiin "asiantuntijoihin". Todellista WinCapita -tietämystä on kovin vähän tarjolla. Merkittävä syy blogin olemassaololle on se, että ihmiset eivät uskoisi ihan kaikkiin satuihin, joita heille yritetään totena väittää.

  Toivonkin, että kaikki blogini lukijat rohkenisivat kyseenalaistaa asioita ja haastaa samalla itsensä miettimään uudelleen elämän perusasioita. Ei kansalaisten tarvitse tyytyä valheelliseen totuuteen. Kyllä meillä on oikeus saada tietoa, eikä kaikista asioista voida päättää suljettujen ovien takana.

  Pahaa mieltä en halua aiheuttaa edes sinulle, mutta haluan nostaa täällä esille matkan varrella ilmenneitä epäkohtia. Adalla saattoi mennä herne nokkaan.

  VastaaPoista