keskiviikko 18. marraskuuta 2009

TV-Tampere ja Hannu Kailajärvi

Hannu Kailajärvi oli joitakin vuosia sitten TV-Tampereen vieraana. Kyseisessä TV-haastattelussa käsiteltiin lähinnä hypnoosia ja muistitekniikoita. Toimittajana oheisessa videossa on Juha-Veli Jokinen.

Monesti minua hämmästyttää se, miten erilaisia harrastuksia ihmisillä on. Toisinaan on varsin vaikeaa ymmärtää, että miten ihmeessä ihmiset saavat vapaa-aikansa kulumaan hyvinkin eriskummallisten harrastusten parissa. Ihmisten erilaisuus on kuitenkin suuri rikkaus. Hannu Kailajärvi harrastaa mm. muistamista.

Tämä videoleike antaa Kailajärvestä oikein miellyttävän ja ystävällisen vaikutelman.

Hannu Kailajärven mustamaalaajatkin voisivat hetkeksi rauhoittua ja tiedostaa sen tosiasian, että parin viime vuoden aikana median luoma julkisuuskuva ei kerro Kailajärvestä koko totuutta.

10 kommenttia:

 1. Toiset muistaa,toiset ei.
  Kailajärvi on oikeasti poikkeuksellinen sekä
  lahjakas positiivisessa mielessä.
  Hannua on kyllä yritetty suistaa henkisesti
  raiteiltaan vuoden verran,mutta huonoin
  tuloksin,eikä tule onnistumaan jatkossakaan!!

  VastaaPoista
 2. WinCapitasta osa 1 (2)

  WinCapita ei ollut pyramidihuijaus vaikka muropalstalaiset raivotautisesti toista väittävätkin. Seikat, joita muropalstalaiset pitävät todisteina huijauksesta, eivät todellisuudessa ole juridisesti päteviä eikä WinCapitasta esittämänsä päättely johdonmukaista. WinCapita oli lahja Suomelle korollisen rahan oravanpyörästä poispääsemiseen, mutta Suomen rikkaat suvut itsekkäästi, alhaisesti ja epäisänmaallisesti lopettivat omien taloudellisten etujensa vuoksi tämän ihmisten pelastukseen ja itsenäisyyteen tähtäävän toiminnan.

  On syytä aluksi käydä läpi nykyisen rahajärjestelmän perusteet, jotta Suomen rikkaiden sukujen WinCapitaa kohti järjestämän ajojahdin motiivit valottuisivat paremmin.

  Lähestulkoon kaikki raha on vain numeroita pankkien tietojärjestelmissä ja kaikki tämä raha on nykyään velkaa (kts. video Money as Debt: http://video.google.com/videosearch?q=money+as+debt&emb=0&aq=f# ). Pankeilla on lain sallima oikeus noitua tietojärjestelmiinsä rahaa, jota ne sitten lainaavat luonnollisille ja juridisille henkilöille, mistä ylivoimaisesti yleisimpänä ilmentymänä on asuntolaina. Tätä pankkien oikeutta voisi verrata siihen, että ihmisille sallittaisiin laissa oikeus väärentää rahaa, mutta sitä ei luonnollisesti tapahdu, koska rikkaat tahot eli ns. "vanha raha" haluaa säilyttää huijaukseen perustuvan erittäin tuottoisan monopoliasemansa.

  Koska kaikki raha on velkaa, joka on maksettava korkoineen takaisin, ei korkojen maksaminen onnistu nykyisellä rahamäärällä. Sen vuoksi on otettava lisää velkaa, joilla maksaa korot, ja oravanpyörä on valmis. Esimerkiksi käy se, että kaikki suomalaiset eivät voi maksaa asuntolainojaan korkoineen takaisin, ellei heidän jälkeensä tule lisää ihmisiä, jotka ottavat asuntolainaa, jolloin lisää rahaa noidutaan tyhjästä pankkien tietojärjestelmiin. Tämä on todellista pyramidihuijausta.

  Rahalla on valtaa ja siksipä rikkaitten tahojen on helppo etujensa ajamiseksi ohjailla poliittisia ja hallinnollisia tahoja työkaluinaan hegemoniansa ylläpitämiseksi. Tästä on kaikkein kuvottavimpana seurauksena viranomaisrikollisuuden ilmentymät WinCapitan tapauksessa.

  Yleisesti on tiedossa, että WinCapitaan sijoittanut Pauli sai tuottoa miljoonan. Yksinkertaistetun esimerkin mukaan Pauli voi nyt ostaa itselleen puolen miljoonan euron arvoisen kiinteistön ottamatta Suomen rikkaitten sukujen eli ns. "vanhan rahan" hallinnassa olevilta pankkitahoilta monta kymmentä vuotta maksettavan asuntolainan, jonka todellinen kustannus korkoineen voi olla Paulille jopa miljoona. Siispä WinCapita aiheutti tappiota pankkien osakkeenomistajille, joita juurikin ovat suurimmaksi osaksi nämä aiemmin mainitut Suomen rikkaat suvut. Lisäksi WinCapitan jäsenmäärä kasvoi räjähdysmäisesti, joten Suomen rikkaat suvut päättivät suurta vaikutusvaltaansa hyväksykäyttäen lopettaa toiminnan hyvissä ajoin valtavat taloudelliset tappiot välttääkseen.

  Jokainen voi itse tarkistaa Suomen valtion velan ja suomalaisten kotitalouksien velan - ne ovat järkyttävän suuria ja kasvavat räjähdysmäisesti. WinCapita olisi voinut saattaa Suomen valtion täysin velattomaksi, mikä tietenkin on Suomen rikkaiden sukujen etujen kannalta ristiriidassa - valitettavasti. Voidaan objektiivisesti pitää Suomen rikkaita sukuja maanpetturillisina.

  VastaaPoista
 3. WinCapitasta osa 2 (2)

  Käydäänpä läpi muropalstalaisten todisteinaan pitämät seikat, jotka muka osoittavat heidän mielestään, että WinCapita on pyramidihuijaus.

  1) Kailajärvi on tunnustanut WinCapitan olevan pyramidihuijaus.

  KRP on hankkinut tämän tunnustuksen käyttämällä hyvin julmia kidutusmenetelmiä. Kailajärvi on lopulta murtunut saatuaan erittäin voimakkaita sähköiskuja sukupuolielimiinsä. Tätä ennen KRP oli huumannut Kailajärven, jotta kipu olisi aistittavissa herkemmin, ja jotta hän ei menettäisi tajuaan kidutuksen aikana.

  2) 2300 WinCapitan jäsentä on tehnyt rikosilmoituksen.

  On totta, että jotkut menettivät rahansa, mutta tämä johtuu siitä, että KRP lopetti WinCapitan toiminnan, jolloin tuottojen maksaminen uusimmille jäsenille ei enää onnistunut. Muuan muassa WinCapitan Moneybookers-tilejä suljettiin KRP:n toimesta, jolloin toiminta lamaantui täysin. Kailajärveä oli jo aiemmin varoitettu Suomen rikkaitten sukujen toimesta, että mikäli he eivät saa suojelurahaa WinCapitasta , lopettavat he se toiminnan hallitsemansa viranomaisrikollisuuden voimin. Kailajärvi ei tällaiseen alhaiseen kiristykseen tietenkään halunnut nöyrtyä, mutta kun Moneybookers-tilejä alettiin sulkea, Kailajärvi tiesi joutuneensa ajojahdin kohteeksi ja luonnollisella itsesuojeluvaistolla varustettuna henkilönä alkoi hän pakoilla Suomen viranomaisrikollisuutta.

  3) Valuuttakauppaohjelmiston grafiikat olivat huonot.

  On erityisen huomioitavaa, että tämä on muropalstalaisten huutoäänestyksen tulos asiasta. Se, miten valuuttakauppaohjelmiston grafiikat osoittavat, ettei ohjelma toimi valuuttakauppa-asioissa, on jäänyt muropalstalaisten oman sumeaan logiikkaan perustuvan todistuksen varaan.

  4) WinCapita lupasi ja maksoi joillekin 400 prosentin tuottoja.

  Vain harvat jäsenet saivat tuottoja jopa 400 prosenttia. Oikeudessa pyramidihuijausta ei todista todellakaan millään tavalla todeksi se, että WinCapitasta sai tuottoa. Totta kai sijoitusklubista saa voittoja. Tämä on muropalstalaisten ehkä naurettavin asia, jota he nimittävät todisteeksi.

  Kailajärven toimintaa voisi verrata aivan hyvin Jeesuksen ihmetekoihin sekä tavallisiinkin tekoihin kuten esimerkiksi juutalaisten rahanvaihtajien pöytien kaataminen. Kailajärvi oli pelastamassa ihmisiä korollisen rahan ansasta, ja sen vuoksi hänet halutaan ristiinnaulita.

  VastaaPoista
 4. Kaikki mitä Hannusta on kerrottu tuntuu mitävän paikkansa,eli viisas mies ja rehellinen työntekijä.

  VastaaPoista
 5. "KRP:n tiedottaja Maria Vuorivirta-Heikkisen mukaan WinCapita-vyyhdessä on edelleenkin vain yksi pääepäilty."

  no katoppas, johan aletaan perua aiempia juttuja, 10 -> 3 -> 1 pääepäiltyä. hienosti ujutettu tuo 'edelleenkin' tuohon mukaan niin kuin olisi näin joskus aiemmin jossain kerrottu. eipä tainnut sitten Ripan oleskelu ulkomailla olleen syynä tutkinnan kestoon, onkohan tuomareille selitys valmiina, jos osaavat sitä kysellä, että mikäs se tämä viivästyssyy oikein olikaan.

  VastaaPoista
 6. Mistä nämä tiedot KRP:n julmista kidutusmenetelmistä ovat peräisin???Onko tuo faktaa vai mielikuvitusta? Ei pitäisi leikkiä teorioilla ellei varmasti tiedä, sitäpaitsi mitä merkitystä on tunnustuksella jota kukaan muu ole todentanut kuin RKP jossakin suljettujen ovien toisella puolella.

  VastaaPoista
 7. Tässä oiva vertaus kuin krp/Syyttäjien logiigga toimii..

  A:ta tutkitaan murhasta.
  B on taxikuski ja häntä tutkitaan avunannosta

  A:ta ei voida syyttää koska todisteet ei riitä syyttämiseen.

  Syytteet nostetaan avunannosta B.tä vastaan, koska hän on murhapäivänä kuljettanut A:n jonnekkin, vaikka paikka onkin kaukana murhapaikasta. Tämä kuljettaminen voidaan todistaa, luottokortti laskulta jokna A on suorittanut B:lle kyseisenä päivänä (pitävä todiste) Jihaa!!!!

  Sellaista se on nykyajan logiikka tuolla syyttäjillä, olkaa varuillanne..

  VastaaPoista
 8. Kiitti Columbo infosta näillä sivuilla.Ja jatka vain TOTUUDEN puolesta taistelua tässä petojen maailmassa.

  VastaaPoista
 9. En voinut itkemättä katsoa, kun ajattelin, että missähän kunnossa Hannu joskus kotiutuu.
  Tuossa videossahan hän oli niin tasapainoinen ja sympaattinen.

  VastaaPoista
 10. oikeesti tuollainen videon pätkä josta on leikattu kohti amatöörimäisesti ei oikeen vakuuta. jos kerran osaa hallita mielensä niin se kohtelu jota on väitetty vankilassa häntä kohtaan olevan ei pitäisi vaikuttaa henkiseen terveyteen millään lailla vaikka tuossa "äidin kirje" kohdassa väitettiin vankilan vaikuttavan hänen puolustuksen kannalta tärkeää henkiseen terveyteen. melko ristiriitaisia asiota. tuntuu sitä että keksitty koko vankila kohtelku juttu!

  VastaaPoista