perjantai 20. marraskuuta 2009

PasiRadiossa käsiteltiin WinCapitaa 20.11.2009

Yhteiskuntakriitikko Pasi Viheraho käsitteli nettiradiolähetyksessään WinCapitaa myös perjantaina 20.11.2009.

Lähetyksen alussa puhelimella PasiRadioon soitti keskustelupalstojen erikoismies Cluso. Cluso kertoili omia näkemyksiään WinCapitan todellisuudesta. Blogin lukijat voivat videon katsottuaan muodostaa oman käsityksensä Cluson asiantuntemuksesta. Minä en henkilökohtaisesti usko Cluson juttuja. Uskooko KRP? Keskustelufoorumien negatiiviset kiihkoilijat seisovat kaiketi vielä Cluson kanssa samassa rivissä.Pasi Viheraho otti lähetyksessä puhelun myös Oulun vankilan johtaja Margit Kyngäkselle. Margit Kyngäs vastailee ympäripyöreitä Viherahon esittämiin kysymyksiin. Ole hyvä ja kuuntele Kyngäksen vastaukset oheisesta videosta.PasiRadiossa sana on vapaa! Kuuntelijat voivat soittaa lähetykseen ja kertoa näkemyksiään täysin sensuroimattomina. Suosittelen kuuntelemaan PasiRadion lähetyksiä perjantaisin osoitteessa www.pasiradio.com.

15 kommenttia:

 1. Ha-ha-ha toi Clusohan on ihan nynny tyyppi kun kuulee äänen, känisijä, ja murtella tuntuu puhuvan....että semmonen tapaus eikä mitään tietopohjaa asioille.

  Oulun vankilanjohtaja Margit Kyngäs on selvästi todella hermostunut, ääni värisee...mistähän syystä? Onko rouva Kyngäksellä huono omatunto. Kalevassa itse sanoi, että Hannu Kailajärveä pidettiin matkasellissä. On todistettu että pitoaika melkein puoli vuotta. Menipä luu kurkkuun akalta! Hyvä Pasiradio! Oli muuten hyvä haastattelija. Hienoa kun puuttuivat tähän asiaan. Lisää samanlaista.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Columbo, Asiaa! Hienoa, että olet saanut haastattelut tänne. Lisää tätä.

  VastaaPoista
 3. Tämäkö oli sitten se Cluso?
  Vois mennä sen kannon alle josta tulikin "asiantuntemuksineen".

  VastaaPoista
 4. Cluso ei vakuuttanut, piip-piip

  VastaaPoista
 5. Cluso munasi täysin itsensä Pasiradion lähetyksessä. Mies esiintyi ohjelmassa humalassa. Puhe takelteli jatkuvasti ja hänen
  tietonsa WinCapitasta perustui keskustelupalstojen ja median julkasemiin
  tietoihin, millä ei ole totuuden kanssa mitään tekemistä. Ei kannattaisi lähteä asioita kommentoimaan em. tietolähteiden pohjalta, jos ei ole asiasta muuta tietoa.

  VastaaPoista
 6. Toi Cluso ei selvästikään ole mikään järjen jättiläinen. Kertoi tietonsa siitä, että Kailajärvi oli valehdellut nimensä Ruotsin poliisille, perustuneen yleiseen tietoon (= internettiin). Eli käytännössä kyseinen henkilö lukee netistä ja hyväksyy totuudeksi vain ne asiat, jotka sopivat hänen omaan näkemykseensä tapauksesta.

  VastaaPoista
 7. Kyngäs ei kiistänyt sitä, että Kailajärveä on pidetty rundissa n. puoli vuotta. Miksi noin sairasta, alhaista ja ihmisoikeuksien vastaista toimintaa on muka noin vaikea kiistää, jos sitä ei ole tapahtunu?

  VastaaPoista
 8. Cluso ei käy täysillä, ei haukuta "vajaa toiminnan" poikia.

  VastaaPoista
 9. Cluso yritti muttei onnistunut... Melkoista änkyttämistä koko höpötys. Cluso on varmaankin ihan sympaattinen kaveri silloin kun nukkuu.

  On samalla sääli, että kyseinen kaiffa on noin pahasti irtaantunut todellisuudesta.

  Cluso luuli löytäneensä huijauksen, mutta vielä suurempi huijaus on häneltä vielä löytämättä. Jatka vaan Cluso etsintää niin kyllä se totuus sieltä löytyy. Tällä hetkellä olet vielä pahasti hakoteillä.

  VastaaPoista
 10. On se kumma kun ei muissa medioissa kun jossain Pasiradiossa ole juttua capitasta. Ei millään pahalla, mutta kuka tuota oikeasti kuuntelee? Eipä juuri kukaan ja kun toimittaja vielä kertoo itse olleensa linnassa, niin kuka ottaa juttua kovin vakavasti? Kansa aattelee että siinä "rosvo" komppaa vaan toisia rosvoja, harmi sinänsä.

  VastaaPoista
 11. Lehdistö ei päästä totuutta wincapitasta julkisuuteen, koska ovat osa hyväveli-järjestelmää. Sehän tässä onkin suurin ongelma, että korruptio kätkee sisälleen melkein koko median. Siten korruptiota ei pystytä edes paljastamaan, koska melkein kaikki lehdet (päätoimittajat) ovat mukana sitä salaamassa. "Yksi anonyymi"

  VastaaPoista
 12. Onko Columbo hiljennetty? Onko syytä epäillä- kynnys ylittynyt? Krp on mätä. Lippu salkoon, jatketaan taistelua!

  VastaaPoista
 13. Tervehdys!

  Kiitos useista yhteydenotoista. Columboa ei sentään ole hiljennetty. Matkailu avartaa ja olinkin kuluneen viikon merta edempänä. Sain reissun aikana useita todella mielenkiintoisia sähköposteja ja niihin tulen palaamaan myöhemmin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. Jäsenet jotka ovat tehneet rikosilmoituksen,luuletteko tosiaan että krp/valtio maksaisi sijoittamianne rahoja takaisin jos WC todetaan huijaukseksi ? Sieltä tulee sakot vielä kylkiäisenä naurun kera !! Nyt kun aletaan 8:n syyttäjän kera puimaan 2500:aa ilmoitusta niin juttu sen kuin pitkittyy,ja monta vuotta.Itse ottaisin ilmoituksen pois ja odottaisin että krp näyttäisi toteen rikollisen toiminnan.Jossain on mätää kun Hannu on edelleen ilman syytteitä linnassa vailla mahdollisuutta puolustautua ! Kaikki se mitä näillä sivuilla käsitellään on spekulaatiota,se mikä mättää on krp ja sen toiminta.Kaikki varmaan tunnustavat sen asian että näin asiat eivät etene.Avoimuutta kaivataan ettei pidetä pimennossa.Aikanaan asia oli Suomen historian suurin huijaus ja nyt media ei uskalla edes ottaa kantaa.Hyvä esimerkki oli maanantain ohjelma jossa Kari Uoti yritti ottaa Hannun jutun esille niin toimittaja suorastaan hätääntyi ja siirtyi toiseen asiaan,mitenkään kommentoimatta !!

  VastaaPoista
 15. http://blogit.yleradio1.yle.fi/tuomasenbuske

  VastaaPoista