lauantai 3. huhtikuuta 2010

Ensimmäinen kvartaali

Vuoden ensimmäinen neljännes on takana myös Columbon blogin osalta. Case WinCapitan alkuvuosi on ollut varsin tapahtumarikas. Columbon blogin sähköpostiin on tullut suuri määrä erilaisia yhteydenottoja. Valtaosa sähköposteista on ollut hyvin positiivisia, mutta aina mahtuu mukaan myös joitakin yksittäisiä tulenkatkuisia vuodatuksia. Annetaan kuitenkin kaikkien kukkien kukkia.

Blogin kommenttiosiossa jatkuu toistaiseksi sama tuttu toimintamalli, koskien kommenttien julkaisua. Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua. Häirikköviestien määrä on jonkin verran lisääntynyt ja tästä johtuen ei ole syytä muuttaa valittua käytäntöä.

On vielä kertaalleen todettava, että voimasanat ja päihtyneenä kirjoitettu uhoaminen johtavat automaattisesti kommenttien hylkäämiseen.

Toivoin viime vuoden tilinpäätöksessä, että tarpeeton vääntäminen ja kääntäminen vähenisi, mutta ainakaan vielä alkuvuodesta toiveeni ei ole toteutunut. On ilmiselvää, että mustamaalaavat ja ilkeämieliset kirjoitukset mediassa, aiheuttavat paljon tarpeetonta mielipahaa. Tämä on tullut hyvin selväksi monissa eri yhteydenotoissa.

Luotan siihen, että muutos asenteissa ja ymmärryksessä tapahtuu vääjäämättä. Hitaammin kuin odotin, mutta totuus tulee lopulta voittamaan.

Kiitos kaikille kommentteja lähettäneille ja edelleenkin otan todella mielelläni viestejänne vastaan. Viestejä voi lähettää entiseen tapaan kommenttiosioon tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse, kuten monet ovatkin jo tehneet.

Seuraavaksi lyhyt katsaus siihen miltä Columbon blogin ensimmäinen kvartaali näyttää tilastojen valossa.


Sivustolla vieraili kävijöitä 62:sta eri maasta.

TOP 5 maat

Sivustolla vieraili kävijöitä 481:sta eri kaupungista.

TOP 5 kaupungit

Blogin lukijamäärä on edelleen jatkanut kasvua. WinCapita puhuttaa ihmisiä kaikkialla ja koskettaa varsin monen suomalaisen elämää. Viranomaisten toiminta näyttäytyy jatkuvasti hyvin eriskummallisina toimintoina. Suuren yleisön huomio keskittynee tulevaisuudessa entistä voimakkaammin viranomaistoiminnan kummallisuuksiin. Miten tähän umpikujaan on tultu ja miten tämä itse aiheutettu umpisolmu aukaistaan?

Haluan toivottaa kaikille blogin lukijoille Hyvää ja Aurinkoista Pääsiäistä!

8 kommenttia:

 1. Hei ! Sinulle myös Hyvää Pääsiäistä. Jatka vaan samaan malliin, niin pysymme WinCapitan tapahtumissa eturintamalla

  VastaaPoista
 2. Hyvää Pääsiäistä Sinulle. Olet todella hyvällä asialla ja oletamme viraomaistenkin jo viimein tajuavan tämän sivun oikeellisen ja rehellisen sanoman. Wincapitan hutkinta kaikkinensa, on saanut jo ihmiset tajuamaan eripuolella Suomea,missä mennään.Tutkinnassa on junnattu jo niin kauan aikaa paikallaan, eikä yhtään syytettä ole vielä saatu aikaan asian viemiseksi oikeuden ratkastavaksi.

  VastaaPoista
 3. On ilo huomata, että Columbon blogi on kasvanut kaikkein tärkeimmäksi kanavaksi julistamaan myöskin capitalaisten mielipiteitä, eikä vain pelkästään hyväveli-järjestelmän ohjaamaa yhden totuuden vääristelevää ja ajoittain jopa valheellista mediaa, mihin capitalaiset ovat tyystin vihastuneet.

  On myöskin hyvä huomata kuinka käsittämättömän paljon täälä on käynyt lukijoita jo ensimmäisen
  kvartaalin aikana, eli ei ihme jos untouolevit hieman hikoilevat ja sekoilevat.;)

  VastaaPoista
 4. Wincapita ei ole uskon asia, vaikka me uskon ihmiset olemme hyvän asian puolella. Voimia ja siunausta Hannulle ja Columbolle.

  VastaaPoista
 5. Samoin täältäkin Hyvää Pääsiäistä.

  Columbon rauhallinen, asiat perusteleva ja ei-provosoiva asenne tekee tästä sivustosta suositun ja uskon, että tätä lukee moni täysin ulkopuolinen henkilökin. Samoin varmasti monet toimittajat. Eräs jopa kiitteli minua tästä Columbon linkistä saatuaan sen.

  Kiitos Columbo.

  VastaaPoista
 6. Suuri kiitos Columbolle! Toivon totisesti että kohta päästäisiin jo oikeuteen puimaan asia kunnolla ja johto läväyttämään todisteet pöytään. Onhan sitä jo vuosia odotettu! Tämänkin casen oikeat rikolliset joutavat helvettiin ja nyt olisi jo aika oikeuden tuomarien näyttää ketkä sinne kuuluvat!

  VastaaPoista
 7. Mitä tarkoittaa kvarttaali valtion hallinnossa ?
  Sitä mm. että edellisellä tehty jätös voidaan
  muuttaa päätökseksi seuraavalla.
  Ja jos kolmen kopla kävelee yhden ihmisen yli, se
  on laillinen vaikka oikeusistuin olisi jo todennut
  muuta ! Että voi hyvä J..... Nyt on kiusaus mainita turhaan Herran Nimi.

  VastaaPoista
 8. Mihin saakka KRP saa venyttää 'vanhan' wincapitan tutkintaa?

  VastaaPoista