torstai 5. marraskuuta 2009

VIDEO: Tiedotustilaisuus 14.10.2009

WinCapitan jäsenet ja EOK järjestivät tiedotustilaisuuden 14.10.2009 hotelli Presidentissä. Tilaisuudessa medialle kerrottiin tosiasioita mm. WinCapitan vaiheista, jäsenten tilanteesta sekä KRP:n väitteiden epäkohdista. Lehdistötilaisuus kesti kokonaisuudessaan yli kolme tuntia.

Minua suuresti kummastuttaa, etteivät median edustajat ole kovinkaan syvällisesti paneutuneet lehdistötilaisuuden antiin vielä tässäkään vaiheessa. En voi millään uskoa, etteikö yksikään toimittaja ehtisi kiireiltänsä keskittyä WinCapitan todellisuuteen. Jotkut mediat sentään uutisoivat lehdistötilaisuudesta, vaikkakin vain varsin pintapuolisesti.

Toimittajilta puuttuu edelleen rohkeus uutisioida kiistattomia tosiasioita. Monesti mietin, että mitä tässä maassa pitää tapahtua ennen kuin median edustajat lopulta heräävät ja tajuavat oman sinisilmäisyytensä KRP:n harhaanjohtavien tiedotteiden edessä.

1/19


2/19


3/19


4/19


5/19


6/19


7/19


8/19


9/19


10/19


11/19


12/19


13/19


14/19


15/19


16/19


17/19


18/19


19/19

16 kommenttia:

 1. On se sitten ihmeellistä kun media ei tästä tilaisuudesta saanut kuin naurattavan vähän tiedoitusta ja tekstiä?mikä mahtaa olla taho joka estää?sitä voi taas ihmetellä!

  VastaaPoista
 2. WinCapita, ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos, terrorismin vastainen sota, sikainfluenssa... Onhan näitä. Tavallinen ihminen on lauman mukana kulkeva lammas ja tätä laumaa liikutellaan median ylläpitämän "virallisen totuuden" keinoin.

  VastaaPoista
 3. Helpompi sepittää pyramidia, kun omaksua ja ymmärtää jäsenten asemaa, ja huomata että itsekin ei ihan ymmärrä järjestelmä!
  Niitä 700% luku kyllä muisti, vaikka tiedostettiin että EI luvattu sitä.
  Mutta vaikka isoja lukuja näyttää kiinnostavan, ei MILJOONA kpl kansalaisia/vuosi, joka koe olevan väärin kohdeltua, muistettu ollenkaan mainita kun olivat päässeet oman uutisen tekemään????

  VastaaPoista
 4. Mistähän Pitkänen on ton 5-10milj sisään laitetun summan vetässy.Ei pidä paikkaa koska yksin meidän lähipiirin sisään laitetut summat ovat yli 1milj ja jäihän kokonaan ulkopuolelle,
  säätiön liikeelle laskemat licensit joita sai merkitä ja niitäkin oli merkitty pelkästään jo 10milj edestä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Columbo näistä videoista. Minulla hävisi viimeinenkin epäilys että tässä WC:ssä olisi ollut jotain rehellistä.

  VastaaPoista
 6. Nyt sain katsottua kaikki osiot, kun on ollut vähän kiireitä ja todella hyvältä näyttää jäsenten kannalta ja KRP:n toiminta on aivan pöyristyttävää,jota ei meinaa heti edes uskoa, mutta näinhän se kuitenkin on totuus.

  Tosi hyvä kun nämä videot voi katsella täältä Columbon blogista.Toivottovasti myös ulkopuoliset jaksavat katsoa, niin saattaa vähän saada käsitystä, missä todellisuudessa mennään Wincapitassa tänään.
  Hannu kun vielä saataisiin vapaaksi, niin a vot

  VastaaPoista
 7. Niin se oli joskus aikanaan tuo kolme tonnia mun kynnys, kun Risto-poika esitteli linja-autoaseman yläkerrassa. Pähkäilin niihin aikoihin, miten NWI-sijoitusteni käy, joten ei uskaltanut satsata mihinkään uuteen mitään. NWI/Osuma saatiin kaatumaan ennen suurta paisumistaan vähän kuin "talon sisältä". mutta vaikuttimet siinäkin tulivat mitä ilmeisimmin ulkoa. WinCapita alkoi kasvaa nopeasti liian suureksi, jolloin siitä voisi olla jonkun kansantalouden heilahteluista kiinnostuneen tahon mielestä vaarallinen vaikutus ja luulen, etteivät toimittajat näissä olosuhteissa voi kirjoittaa aiheesta mitään positiivista. Likapyykkiä tullaan pesemään pitkään, sillä huolimatta KRP:n salaisesta tutkinnasta meillä internetin aikakaudella onneksi on erilaisia kanavia saada tietoa. Mikään oikeuselin ei Suomen poliisivaltiossakaan sisäministeriön tai minkä lie korken tason vaikuttimen sanelemana voi tuomita tosiasioihin perustuen väärin vastaajaa kohtaan. Niinpä syyttää saa aivan vapaasti ja se tässä mediamyllytyksessä on jopa loogista, mutta tuomioiden saamiseksi on löydyttävä faktaa. Muussa tapauksessa päitä putoaa johtopaikoilta, kun on kiivaasti yritetty evätä mahdollisuus kansalaiselta oman vauraudensa kasvattamiseen. -Rantajätkä-

  VastaaPoista
 8. PÄÄSTÄÄKÄÄ HANNU NYT JO ESITTÄMÄÄN TOIMINNAN LAILLISUUS JA JATKAKAA SITTEN JÄSENTEN TUTKIMISTA. KAIKKI JÄSENET EIVÄT OLE RIKOLLISIA.

  KUKAAN MUU EI VOI TÄTÄ VYYHTIÄ
  VOI PAREMMIN SELVITTÄÄ KUIN HANNU !
  - V A A D I T A A N HANNU Ä Ä N E E N !

  VastaaPoista
 9. Columbo tuo totuuden Suomen maahan ja puolustaa syyttömiä ihmisiä. Tällaisia päättäjiä Suomeen tarvittaisiin eikä selkärangattomia nyhjäleitä joita Arkadinmäki on melkein täynnään ja yllättävän suuri osa pelaa vain omaan pussiinsa. Hyvä kun ministerien ja kansanedustajien vehkeilyjä ja korruptioita tuodaan sentään jonkun verran mediassakin julki. Koskahan media uskaltaa kirjoittaa KRP:n julmista toimista ja syyttömien elämän tuhoamisesta case Wincapitassa?

  VastaaPoista
 10. Ikävä kyllä media ei uskalla tuoda totuutta julki tässä asiassa.Heitä ohjaa "korkeammat" voimat ja toimittajat ovat kuin pässit narussa.
  Nyt olisi jo korkea aika tuoda esille näiden politiikkojen ja muiden ns. silmäätekevien nimet.Olis aika mukava kuulla heiltä kootut selitykset aiheesta.Ja on muuten varmaa,että korruptoitunutrikollisporukkakin joutuisi taas kerran keksimään uusia valheita.
  Ulkomaillakin ihmetellään jo kovasti,mitä täällä tapahtuu! Suomi,kun on tunnettu vähäisestä korruptiosta jne. Näin pitkään Suomen valtio on elänyt valheiden kanssa,mutta nyt on aika paljastaa todellinen Suomikuva,joka on todellakin pelkkä vitsi.

  VastaaPoista
 11. Eniten tässä sotaveteraanin poikana masentaakin tuo median peesaminen toisiaan ja viranomaisia, josta minulla aianakin tulee valitettavasti mieleen Neuvostoliiton aikainen pravdan "yksitotuus" jolla oli paskainen loppu.

  On todella surullista, jos esim. Alma-median omistuksia kun katselee, niin sielä patsastelevat pankit ja vakuutuslaitokset suurimpina omistajina ja sitten kun on faktaa, että esim. merenneidot saavat uida kohtuullisen vapaina ja Madoffit on myös mediarumputulen ulkopuolella suljettuna mitä tulee pankkeihin, mitä taasen ei vähääkään ole Wincapita, niin voi voi!

  Sitten kun vielä muistelee Varkauden moldovialaista yms. ja Ruotsin KRP:n tumpelointia, niin hyvää päivää Suomi, miten pyyhkii?

  VastaaPoista
 12. Kiitos Columbo julkaisusta! Paljon jo tiedän casesta, mutta paljon tuli uuttakin infoa. Toivon vain, että kun joku virkamies/ nainen on esityksen nähnyt, tuntisi piston rinnassaan ja ehkä se "kipu" toisi muistin syövereistä esille sen moraalin, arvostuksen ja hyveen ihmisiä kohtaan ja minkä takia alunperin on kouluttautunut ammattiin. Palvelemaan oikeutta, olemaan esimerkkinä, eikä sortamaan ja hakkaaamaan lisää heikompaa ja sorrettua.

  VastaaPoista
 13. Ei muuta kuin tiedotusta ulkomaille päin. Tämä juttu on sen verran iso ja siihen liittyy suuri määrä ihmisiä, joiden elämän KRP on tuhonnut eivätkä Suomen päättäjät tee yhtään mitään, vaikka heille on totisesti lähetetty joka puolelta satoja ellei tuhansia avunpyyntöjä!

  Jos oman maan kansaa edustavia ei kansalaisten hätä kiinnosta niin silloin on haettava apua muualta. Ulkomaiset tahot ovat nyt jo kiinnostuneita tästä jutusta, siellä kun noustaan barrikadeille jo pienimmästäkin vääryydestä mikä kohdistuu kansaan.

  Olisihan tämä juttu muutenkin voitu hoitaa eikä yliampuvilla KRP:n pakkokeinoilla kun oli kuitenkin aivan tavallisista ihmisistä kyse eikä paatuneista rikollisista. Nämä ihmiset huomasivat vaan ykskaks olevansa epäiltynä rikoksesta, vaikka kukaan ei tahallisesti ole mihinkään rikokseen mukaan mennyt tai tiennyt.

  KRP on käyttänyt pakkokeinoina joukkovoimaa ja takavarikoinut/jäädyttänyt ihmisten omaisuudet sekä lisäksi osaa porukasta on virutettu vankilassa.

  Klubiin kuuluneiden ihmisoikeudet ja oikeusturva on poljettu maantasalle. Ihmisoikeusaktivistimme Heidi Hautalakin on huolissaan Venäjän ihmisoikeuksista, vaikka oma maa on näin sekaisin. Eikö täällä löytyisi Hautalallekin nyt paljon tekemistä? Ovatko päättäjät miettineet paljonko kanteluita menee Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen seuraavina vuosina tämän jutun tiimoilta? Pysyykö luku sadoissa vai rikotaanko ennätyksiä - jopa tuhansia kanteluita Suomesta. Hyvää mainosta Suomelle maailmalla! Totuus ja mädännäisyys paljastuu ja sen mukana varmasti paljon muitakin "lintukodossa" salattuja asioita.

  VastaaPoista
 14. lainaus Hannun kirjeestä;
  Tutkinnanjohtaja Rautava on keväällä 2009 useaan otteeseen esittänyt minulle, että tutkintavankeuteeni liitetyt tiukat rajoittamistoimet poistuvat viimeistään ennen juhannusta 2009 ja monta kertaa tätä ennen. Näin ei ole tapahtunut. Takarajasta on nyt kulunut 4 kuukautta eikä loppua näy. Näissä keskusteluissa on ensisijaisena ollut tapaamisoikeuden poistaminen koskien seurustelukumppaniani.

  Minua pidettiin puolen vuoden ajan täydellisesti eristettynä pimeässä, saastaisessa kylmässä kellarikopissa, jonka seinät ja lattia olivat ihmisten eritteissä ja ikkuna oli rikki. Koppia nimitetään vankien keskuudessa rundiksi ja sitä käytetään kurinpitotoimissa rangaistuksena. Rajoitteiden poistamiseksi ei voida katsoa, että minut siirrettiin kellarikopista rajoitteineen muualle ns. normaaliosastolle, jossa voin olla tekemisissä muutamien vankien kanssa. Menettelyä voi kutsua jonkinasteiseksi painostukseksi ja kiduttamiseksi.
  ________________________________________
  Tällaistako on elämä Suomessa?
  Miten voisimme laittaa tämän tiedoksi koko maailmalle niin, että päättäjät tulisivat ulos koloistaan.
  Lukekaa lisää sanomat24.fi sivulta

  VastaaPoista
 15. Huhhuijjaa... Johan on tekstiä..

  Yksi pikkuriikkisen tarkentava kysymys. Nyt kun Hannu on ehkä tämän hetken kuuluisin rikoksesta epäilty, niin minkä ihmeen takia häntä kohdeltaisiin niin huonosti, kuin on väitetty? Kyllähän se on päivän selvää että asiat tulisivat esille. Luulevatko muka viranomaiset että jos he tekisivät mitä on väitetty, että asia pysyisi salassa? Ja päitä vaadittaisiin vadille. Miettikään hetki mikä on todennäköistä. Varsinkin kun koko maa seuraa tilannetta, jotkut jopa ulkomaita myöten...

  VastaaPoista
 16. Hanski koitetaan tappaa koppiin jottei totuus koskaan paljastuisi.
  Nyt olisi aika niiden mukana olevien ministerien tietoja ensimmäistä kertaa tuoda vaikka jo edes osittain esille.

  Mitähän valtiovarainministeri tykkäisi kun hesarissa olisi juttua hänen capita sijoituksistaan.

  Hannun lynkkaamiseen on 3 motiivia;

  1) 'Valtio' eli tietyt ihmiset haluavat signaalijärjestelmän itselleen.

  2) valtio haluaa kupata ihmisten 'rikollisesta toiminnasta' käärimät voitot

  3) valtio haluaa varoittaa ihmisiä koskaan tekemästä mitään liian hienoa koska sellainen toimiessaan vaihtaisi valtasuhteita suomen päällystössä.

  VastaaPoista